Blueberry jam
Vad gott det låter, och vad urfina burkarna blev.
Var har du köpt din sicksack-sax?
Min sicksackare går det bara att klippa i papper med.
Kram och ha en toppendag.
/Helena
Men åhhh vad gott! :) Och så otroligt söta syltburkar! Kram
Vad gott det lät och riktigt snygga burkar! :)
Väldigt söta burkar. :)
Åh vilka söta. :) Kan tänka mig att det är jättegott!
Ser jättegulligt ut och innehållet är välförmodligen lika sött ;)
Plockar du dina egna blåbär?
Jag kan förstå att man aldrig vill köpa färdigt igen, men är det också nyttigare (alltså mindre socker) när man gör själv?
Recept tack:)!
Jag gör bara min egen!! :) På onsdag blir det persika, kram
Vilken fin blogg du har. Och jätte fina "matbilder" du tagit. Gillar dina cupcakes pops samt de andra du gjorde till bröllopet. Vilken talang du har.
Verkligen perefkt gåva! Jag är lite dålig på det där, men förra året gjorde jag svartvinbärsmarmelad som jag av bort, med fint tyg på locket och allt det. I år blev det lite rabarbermarmelad, men den han konstigt nog mögla (!) innan jag hann typ titta på den... Dina burkar är bedårande och innehållet smakar alldeles säkert ljuvligt!
Hur länge håller det sig? Blir sugen att testa :)
Helena: Min zickzack-sax köpte jag på Panduro och är gjord för att klippa tyger och papper med.
Anna: Läs inlägget så har du receptet :-)
Karin: Sylten kan hålla länge i kylen, men man ska helst äta upp den och inte vänta för länge...sålänge det inte blir mögel på den så kan den ätas :-)