Tävla och vinn Project Runway-goodiebag!

I samarbete med svenska Project Runway lottar jag ut ett lyxigt kit med produkter från Got2be (hårspray, hårvax och hårgel), L´oreal (sminknecessär, nagellack, make-up remover och volym mascara) och Maybelline (eyeliner och ansiktspuder) och en ögonskuggapensel från Åhléns.
 
Tävlingsuppgift: Skriv en kommentar om vad du tyckte om programmet (1a avsnittet)?
 
Sista dag att tävla är den 9e oktober och vinnaren meddelas via mail. Lycka till!
 
(Glöm inte att ange er mailadress också!)
 
Tävlingen nu avslutad, stort grattis till Sandra Aronsson!
 

Kommentarer
Postat av: Louice

Programmet var underhållande och trevligt och gjorde min måndagskväll lite mer rolig!:)

Postat av: Milla

Älskar programmet o älskar Sofi Fahrman

2012-10-02
URL: http://lieofmilla.blogg.se
Postat av: Frida

Väldigt spännande programm! Gav verkligen mersmak för den kommande säsongen. Kul med tävling/uppdrag där de fick utveckla en outfit utifrån en enkelt vitt bomulstyg, visar verkligen vem som besitter kunskap eller ej!

2012-10-02
Postat av: mia

intressant program kommer följa det
har hört många som gillade det

2012-10-02
Postat av: tina

kanon program o sofi var jättebra

2012-10-02
Postat av: Heidi

Äntligen kom Project Runway till Sverige, nu har man något att se fram emot på måndagarna! Ska bli spännande att se fortsättningen :))

2012-10-02
Postat av: ERIKA

Första programmet var över förväntan igår, såna här program som ska göras om till svenska kan ju vara rätt b ibland. Första avsnitt var som sagt över förväntan även om en del var lite fjantigt likt och överdrivet.

2012-10-02
URL: http://ikaaan.blogg.se
Postat av: ERIKA

Ops, glömde min mejl här ovanför.. :P

2012-10-02
URL: http://ikaaan.blogg.se
Postat av: Sandra

Riktigt bra program, fast likt "orginalprogrammet"! :)Gillar Sofi Fahrman också! :)

2012-10-02
Postat av: Sandras Värld

ÅH vill vinna!! Jag älskar programmet, har följt alla säsonger med Heidi Klum. Det kommer bli så kul att följa det i höst. Kram

Postat av: Elin

Det märks att de kör efter ett köpt format för mycket är väldigt likt originalet. Dock hade jag önskat att de kunde fått en vecka med en person som blev immun men ingen åkte ut för man hann verkligen inte se vad deltagarna kunde på en utmaning.
Många duktiga designers och flera man blir nyfikna på, ska bli kul att följa serien :)

2012-10-02
Postat av: Pernilla Andersson

Ett bra första program som gav mersmak inför säsongen. Sofi är ju så himla söt och de tävlande verkade också intressanta. Måndagskvällarna är spikade :-)

Postat av: JessicaS

Jag tycker det var trist... Precis som alla andra liknande program. Har man sett ett har man sett alla. Ger programmet en chans till dock!

Postat av: Emma

Svenska remakes blir aldrig så bra som originalen. Tyckte det var lite krystat och hade hellre sett att de gjort något helt eget av produktionen. Men jag älskar programidén och tycker designernas skapande-process är det mest intressanta!

2012-10-02
URL: http://butterflaj.blogg.se
Postat av: Tanja

So far so good men tyvärr ingen WOW outfit än så länge :-) Alla designers verkar dock jätte passionerade då de har unika personliga stilar! Sånt kollar jag alltid, vad designern själv har på sig :-)

Postat av: Madeleine

Jag tyckte programmet var helt ok, lite för mycket översatt från engelska direkt till svenska. Kanske de skulle försöka komma på LITE eget. Men ändå helt ok, kommer nog att kolla.

Postat av: Elin N

De svenska variantarna utav de Amerikanska hit serierna brukar bli så tråkiga, men denna gång har de faktiskt lyckas! Gillar att det är samma design och koncept som de amerikanska. Bra gjort tv3! :)

Postat av: Regina

Programmet var ganska bra! skulle bli överlycklig om jag vann det här!

2012-10-02
Postat av: Rebecka

Sjukt spännande! Älskar konceptet och att det faktiskt är precis som i den amerikanska. Är Sofi vår Heidi Klum är dock frågan.
Man kanske tom får höra Tim Gunns kända "Make it work" i vårt svenska program.

2012-10-02
Postat av: Cecilia

riktigt underhållande! älskar koncept med den amerikanska versionen med Heidi Klum tycker jag är bättre eftersom det är originalet. Men tv3 har gjort ett bra jobb!

2012-10-02
URL: http://cecilieeee.blogg.se
Postat av: Marie

Programmet var bättre än vad jag hade tänkt mig! Det är perfekt med ett inspirerande program en måndagskväll! :)

2012-10-02
URL: http://marieguld.blogg.se
Postat av: Therese

Jag gillade det! Lagom bra måndagsunderhållning men jag måste hålla med flera andra här att det emellanåt blir lite väl överdrivet likt originalet.

2012-10-02
Postat av: Alexandra Guirguis

Jag har sett fram emot det länge och det motsvarade faktiskt mina förväntningar! Jag gillar att det följer det amerikanska konceptet, tycker precis som dig att det är roligt att se hur sjukt fantasi och talangfulla människor det finns. Man blir inspirerad! Det jag gillar mest är att det är på svenska såklart och att man känner igen sig i miljön!! Tycker inte alls det är nåt fel att det är likt originalet, det är ju ett framgångsrikt och underhållande koncept, men våra egna svenska talanger. Bara cred till de!

2012-10-02
Postat av: Katarina

Jag tyckte att det var bra. Klippningen var kanske inte lika bra som den amerikanska versionen men förväntade mig inte att den svenska skulle vara lika bra heller. Tycker att man fick se lite för lite av deltagarna men kanske är svår att få med det när de är så pass många i början. Kände verkligen igen programmet då det är väldigt likt originalet men det gör mig ingenting. Tycker att svenska Project Runway fungerar mycket bättre än t.ex. Svenska Top Model.

2012-10-02
Postat av: Helene Lj

Hej Jag gillade detta program med Sofie Fahrman i spetsen hon känns rak och ärlig och det behövs onekligen i denna programserie.
/Helene

2012-10-02
Postat av: Erika

Amerikanska produktioner som man gör en svensk version på brukar bli ganska töntiga (t.ex. Top Model Sverige) men tack vare fantastiska Sofi Fahrman så funkar det. Jag hade ingen aning om att hon är så duktig, så avslappnad och genuin. Är positivt överraskad.

2012-10-02
Postat av: Sarah

Jag måste säga att jag var ändå lite besviken. Trodde verkligen att det skulle vara jättekul, då jag sen liten flicka om att pr ska komma ut på svenska. Men jag tror det var för att jag hade för höga förväntningar liksom. Jag kommer ju ändå titta på det, slår vad om att jag kommer älska programmet om några avsnitt, haha! Det jag inte gillade var iaf att jag tyckte det blev lite töntigt att dom verkligen försökte efterlikna den amerikanska variationer, inte bara med sättet att prata utan också att dom måste ha en blond tjej som programledare och en gammalgubbe som ska föreställa en svensk Tim Gun. Men som sagt, jag ger det några avsnitt innan jag sågar det helt ;)

2012-10-03
URL: http://wrengler.blogg.se
Postat av: Rebecca

Programmet var bättre än förväntan, men hoppas det tar sig och deltagarna lär sig jobba under press och ser vikten av deras mentor. Samt att mentorn och juryn blir lite mer avslappnade... Sedan borde de kunnat hitta på egna manus och hitta roligare mentor & jury som "vanligt"folk FAKTISKT känner igen. Det tror jag ökat statusen på programmet.

2012-10-03
URL: http://livefoto.nu/
Postat av: Amanda

Älskade programmmet!

Ok, valdigt "uppstyrt" men vad spelar det för roll när Sofi Fahrman och andra väldigt kompetenta människor är med i produktionen?
Som vanligt lyfte Sofi programmet till en seriös och professionel nivå! :) Two thumbs up!

2012-10-03
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Tycker alla program som "köps" in från USA blir lite krystade och lie fejkade. Men jag gillar ju Sofi så jag ger programmet en chans till!

//Emelie

Postat av: Matilda

Gick "Hantverk textil mode design" på gymnasiet och tappade lusten helt efter balklänningen
Följde amerikanska PR slaviskt vilket hjälpte mig att få lusten att sy och skapa tillbaka.
Vad gäller det svenska PR kan jag tycka att det är för kopierat men kommer dock ändå följa det lika slaviskt. Sömnad är kärlek!

2012-10-03
Postat av: Em

Allra bäst med programmet tycker jag är före och efterbilderna man ser, hur de från ett enkelt vitt bomulltyg kan skapa så häftiga kläder! Kommer absolut följa även den svenska versionen :)

2012-10-03
Postat av: jenny

ÄNTLIGEN har det kommit till Sverige, så galet bra och kul ;)

2012-10-03
Postat av: Stephanie

Jag måste erkänna att jag inte alls såg programmet. Borde väl gjort det eftersom jag är helt besatt av kläder och mode och din blogg såklart. Men ifall jag vinner detta underbara kit lovar jag att se ett avsnitt och ge programmet en chans.

2012-10-03
Postat av: Angelica

Super, har ju följt originalet sen start! Sköna personligheter som ofta följer med designers, vackra Sofi Fahrman och grymma Rohdi Heintz :) tisdagskvällarna är räddade!

Postat av: Angelica

Gaaah, min förvirrade småbarnshjärna menade ju måndagskvällar och inget annat!

2012-10-03
Postat av: riina

mycket likt original konceptet, men det hör väl till. Har följt "originalet" förut och gillar det skarpt. Kommer nog gilla detta med har jag på känn :)

2012-10-03
Postat av: Jenny nilsson

Ett bra program!

2012-10-03
Postat av: Sofia

Kul program tyckte jag! Tycker själv om att sy och hoppas på inspiration. Även om jag bara är glad amatör=)

2012-10-03
Postat av: Annster

Inspirerande :)

2012-10-03
URL: http://annster.se
Postat av: Cecilialind

Jag älskar Sofi Fahrmans blogg och tyckte att programmet var riktigt bra! Hon inspirerar till att ta fram farmors gamla symaskin :) Tack för en superblogg!

2012-10-03
Postat av: Suada

Tyckte programmet var inspirerande! Bästa var dock att dem hittat en man som ska vara som den amerikanska stylist-rådgivaren "Tim gunn" och så liknar han Tim Gunn på pricken! haha hilarious! :D Så det blev lite nördigt vilket var kul!:D

2012-10-03
URL: http://suadas.blogg.se
Postat av: Sylvana

Följer slaviskt den amerikanska versionen med Heidi Klum som jag fullkomligt älskar så gissa min stora glädje när Project Runway äntligen kom till Sverige?! =). Har alltid haft ett brinnande intresse för design och min stora dröm har varit att bli modedesigner...får hoppas att jag får ett starkare självförtroende snart för att påbörja drömmen? Sofi Fahrman är ju grym i allt hon gör, det är så himla kul att hon är "the face of the show".

2012-10-04
Postat av: Johanna

Jag tycker att det i helheten var bra, men att en del detaljer var alldeles för lika den amerikanska versionen. Egna repliker kan man väl ändå komma på istället för att bara översätta?

2012-10-04
Postat av: aina

Är du gravid? Det är inte elakt menat, men du ser seriöst gravid ut.

2012-10-04
Postat av: Malin

Tyckte programmet var väldigt bra! Älskar att svenska versionen lever upp till förväntningarna och inte bara känns onaturligt och krystat som vid många andra "kopieringar"

2012-10-04
Postat av: template wordpress

Yes! Finally someone writes about birth.

Postat av: Sofie

Har alltid tyckt om att titta på den amerikanska versionen och blev glatt överraskad när jag såg att det skulle komma till Sverige och att just Sofi Fahrman (som har en sådan modekoll) skulle vara programledare! Detta var ett högkvalitativt modeprogram (och ingen flopp som i många andra fall vad gäller program med modeinriktning) där man fullkomligt kunde frossa i allt modeprat och diskussioner kring färg, form, teknik och materialval. Verkligen sevärt! Längtar redan till nästa program :)

2012-10-05
Postat av: B R O W N S U G A R

Riktigt bra program. Jag gillar verkligen att Victoria från topmodel är med! Haha , hon e så jäkla skön! Och sofi Fahrman ... vackraste kvinnan!

Postat av: Amanda

Programmet var bra. Försvenskningar brukar bli katastrofer tycker jag. Men det funkade bra. Svårt att gå i Heidi Klums fotspår för Sofi. Men man ska inte jämföra, det här är ett helt annat program. Så, om jag inte tänker på originalversionen så tycker jag att det var riktigtriktigt bra. Deltagarna i sådana här program är ju alltid lite speciella, vilket jag tycker gör det än mer roligt att titta på. Lär sitta i soffan även kommande kvällar då det visas. Roligt sen i slutet när man faktiskt kan inhandla den vinnande kollektionen själv.

2012-10-05
Postat av: Erica

Mycket bättre en vad jag trodde det skulle va, blir till att följa:) tummen upp!

2012-10-05
URL: http://Fourheartss.blogg.se
Postat av: anna

Intressant, kommer följa programmet. Dock inte lika bra som den amerikanska versionen. Gillade inte hur de klippt ihop programmet. Känndes som om man inte fick se så mkt att dom olika karaktärerna. Men helt ok ändå. Älskar sånna program :)
Ska du inte ha en bjudning snart? Du gör så grymt fina saker.
kram

2012-10-06
Postat av: Lena

Jag tycker programmet var ett helt okej sätt att spendera vardagskvällen på. Kommer titta så ofta jag har möjlighet :)

2012-10-06
Postat av: Martina

Jag tyckte programmet vad bra, alltid så mycket inspiration! Tyvärr känns det som den amerikanska motsvarigheten har fått tag på personer med bättre sömnadskunskaper...förhoppningsvis blir det bättre när de blir varma i kläderna=) men jag kommer helt klar följa detta i höst!

2012-10-07
URL: http://martinah.spotlife.se
Postat av: Christin

Det var så himla häftigt att se människor som brinner för nåt! Hela programmet andades kreativitet och Sofi Fahrman passade som programledare p.g.a. sin sprudlande energi. Jag kan tycka att Heidi Klum iblnad är väldigt sval och monotom så jag tyckte faktiskt den svenska versionen av programmet var bättre.

2012-10-07
Postat av: Mikaela

Först vill jag bara säga att din blogg är så sjukt grym. Jag läser den varje dag och det är här ifrån jag får all min inspiration för mode. Jag tycker att programmet är såå inspirerande!! Jag är bara 14 år men har länge varit intresserad av mode och stil. Jag tycker att serien är så kul för att jag lär mig så mycket av den och tycker att det är så kul och få se människor som verkligen kommer långt inom branschen av mode osv. Jag skulle jätte gärna jobba med design när jag blir äldre och siktar på höga mål inom det. Jag hade väldigt höga förväntningar inför det första programmet och det förvånade verkligen mig. Jag tycker att det var väldigt högkvalitet på den och det hände mycket vilket jag gillar. Jag brukade alltid titta på den amerikanska versionen men nu när den finns i Sverige blir det även roligare att titta på för att jag kan förstå bättre och relatera mer till miljön. Jag hoppas verkligen att du läser detta! det skulle betyda såå mycket för mig om jag kunde få vinna!!!
Tack så hemskt mycket i förväg!

massa kramar,
Mikaela

2012-10-07
Postat av: Denise

Jag brukar inte tycka om när USA programmen kommer till Sverige, men det här verkar faktiskt jätte bra! Jag älskar project runway i vanliga fall, och nu är ju Sofie typ som sveriges svar på Heidi klum. Jag är nöjd ! :)

Postat av: Emma N

Tummen upp än så länge! :)

2012-10-08
Postat av: Annah

Jag tycker det var bra :) Brukar alltid följa amerikanska(som är min favorit). Men ska se nästa avsnitt oxå :) kram!

2012-10-08
Postat av: Lisa

Hej Kelly! Precis som du är jag ett stort fan av Project Runway och har sett alla säsonger. Beundrar deras kreativitet, snabbtänkthet och förmåga att skapa olika kreationer vid varje uppdrag. Såklart satt jag bänkad inför premiären av svenska versionen med Sofi! Jag gillade det jag såg. Starka personligheter, utmanande uppdrag och "finalen" men catwalken. Inte minst juryn med framgångsrika personer med Sofi i spetsen. Att se hennes outfits var måndag kommer att vara en fröjd. Saknade dock "auf wiedersehen" ;)
Kram Lisa!

2012-10-09
Postat av: yoga clothes

No woman is ugly if she is well dressed. - Portuguese Proverb

2012-10-30
URL: http://www.eachclothes.com
Postat av: games system requirements checker

It's very trouble-free to find out any matter on net as compared to books, as I found this post at this web page.

2012-11-06
URL: http://www.gamessystem.net
Postat av: another name for a lawyer

Highly descriptive blog, I loved that bit. Will there
be a part 2?

Postat av: posicionamiento

I'm very happy to uncover this great site. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely liked every part of it and I have you saved as a favorite to look at new stuff in your website.

2012-11-19
URL: http://www.sareazblai.com
Postat av: knee problems

Good web site you have got here.. It's hard to find high quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! Take care!!

2012-11-21
URL: http://www.feetproblems.org
Postat av: Green Coffee Extract

Wow, this post is pleasant, my sister is analyzing
such things, therefore I am going to inform her.

Postat av: The Muscle Maximizer

I do consider all the concepts you've offered in your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for beginners. Could you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

Postat av: Raspberry Ketone Review

I think the admin of this web page is in fact working hard for his website,
for the reason that here every data is quality based material.

Postat av: Lipo Slim

This design is incredible! You definitely know how
to keep a reader amused. Between your wit and your
videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost.
..HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say,
and more than that, how you presented it. Too cool!

2012-12-01
URL: http://liposlimfacts.com/
Postat av: get free yoga books

What's up friends, fastidious piece of writing and nice urging commented here, I am actually enjoying by these.

2012-12-02
URL: http://bestyogabooks.net/
Postat av: Lyten Skin

you're really a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It sort of feels that you're doing any distinctive trick.
In addition, The contents are masterpiece. you have done a magnificent job on this matter!

Postat av: Berry Blitz Review

Yes! Finally something about berry blitz.

2012-12-24
URL: http://berryblitzreview.com
Postat av: Order Pur Essence

I constantly spent my half an hour to read this blog's posts all the time along with a cup of coffee.

2012-12-24
URL: http://puressancereview.com
Postat av: Buy No2 Maximus

This is a topic that's close to my heart... Take care! Exactly where are your contact details though?

2012-12-24
URL: http://no2maximusreview.org
Postat av: Credit Score Portal

Hi, I desire to subscribe for this web site to get newest updates,
therefore where can i do it please help.

Postat av: http://blastxlreview.com/

Informative article, totally what I needed.

2012-12-25
URL: http://blastxlreview.com
Postat av: Our Website

Terrific work! This is the kind of info that should be shared across the internet.
Disgrace on Google for now not positioning this post upper!
Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

Postat av: http://www.creditkeeperfreetrial.com

It's going to be ending of mine day, however before ending I am reading this great article to improve my experience.

Postat av: http://checkmycreditscore101.wordpress.com/

Wow! Finally I got a web site from where I be capable of truly get valuable facts concerning
my study and knowledge.

Postat av: Mohammed

I have been surfing online more than 3 hours nowadays, yet
I never discovered any interesting article like yours.
It's lovely value enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you probably did, the internet will probably be a lot more useful than ever before.

Postat av: Trilastin Promo Code

Everyone loves it when folks get together and share views. Great blog, continue the good work!

Postat av: www.bestdarkspotcorrector.org

It's going to be finish of mine day, however before ending I am reading this fantastic paragraph to increase my know-how.

Postat av: http://www.creditkeepercom.com

This excellent website truly has all of the information and facts I needed about
this subject and didn't know who to ask.

Postat av: consumer credit help

Excellent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you've acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it.

You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible.
I can not wait to read much more from you. This is actually a great web site.

Postat av: sommerhuskøb langeland

Your style is very unique in comparison to other people I have read stuff from.
Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I'll just bookmark this web site.

2013-01-11
URL: http://huskoeb2012.info
Postat av: www.titantemplates.com

Hi Dear, are you in fact visiting this web site regularly, if so after
that you will definitely take nice experience.

Postat av: Stun gun

I'm extremely impressed with your writing skills and also with the format to your blog. Is this a paid theme or did you modify it your self? Anyway keep up the excellent high quality writing, it's uncommon to look a
great blog like this one these days..

Postat av: Breville toasters amazon

At the conclusion of the working day, a safety check out must be done.
You can discover consumers for company, autos and boats,
and for little items like toasters and Frisbees. A single of the
extravagant issues to do with tiny microwave is reheating espresso without having
mess at a desired temperature.

Postat av: clickjc.com

I used to be able to find good information from your articles.

2013-01-14
URL: http://www.clickjc.com
Postat av: Sylk Skin Review

What's up, the whole thing is going sound here and ofcourse every one is sharing information, that's really excellent, keep up writing.

2013-01-15
URL: http://sylkskinreview.net
Postat av: pizza stone and paddle vernon ct

Since then, I have been feasting on piping hot, delicious home cooked pizzas, which I
have eaten whilst sitting on the beach at night.
The grill unfortunately is a risky place to cook
meals, and also the griddle can be a great present towards the wellbeing aware.
Although the creation of flat bread with toppings resembles
a green-onion pancake, it remains a mystery still whether the history of
pizza starts with China.

Postat av: Eprofit Academy

I visited multiple blogs however the audio feature for audio songs present at this web site is truly superb.

2013-01-15
URL: http://eprofitacademy.net
Postat av: mini deep fat fryer

I’m not that much of a internet reader to be honest
but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. All the best

Postat av: en.netlog.com

You are so cool! I don't think I have read anything like that before. So nice to discover someone with a few original thoughts on this subject. Really.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

Postat av: Bellavani Anti Wrinkle

Having read this I believed it was rather enlightening.
I appreciate you spending some time and energy
to put this short article together. I once again find myself spending a significant amount
of time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

2013-01-17
URL: http://bellavanireview.net
Postat av: http://www.youtube.com/watch?v=nZVsUP0m4jY

After I initially commented I seem to have clicked the
-Notify me when new comments are added- checkbox and now
each time a comment is added I recieve 4 emails with the
exact same comment. There has to be an easy method you can remove me from that
service? Thank you!

Postat av: how ex

Hey there would you mind letting me know which webhost you're utilizing? I've loaded your blog in
3 completely different browsers and I must say this blog loads
a lot quicker then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price?
Thanks, I appreciate it!

Postat av: youtube.com

It's very effortless to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this web site.

Postat av: trajnost.net

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that
automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Postat av: how to win your boyfriend back again

I don't know if it's just me or if perhaps everybody else experiencing problems with your site.
It seems like some of the written text within your content are running off the screen.
Can someone else please comment and let me know if this is happening to them
too? This could be a problem with my browser because I've had this happen before. Many thanks

2013-01-22
URL: http://getthembackfast.com
Postat av: electrical outlets rochester

I must thank you for the efforts you have put in writing this site.
I really hope to view the same high-grade blog posts by you
in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own website
now ;)

Postat av: breast implant in melbourne

Incredible points. Solid arguments. Keep up the amazing spirit.

2013-01-31
URL: http://www.drdavid.com.au
Postat av: hardwood flooring auctions sydney

Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and
i was just wondering if you get a lot of spam remarks?

If so how do you stop it, any plugin or anything you can recommend?
I get so much lately it's driving me mad so any help is very much appreciated.

Postat av: bacalao

Greetings! Very useful advice within this article!
It's the little changes that make the largest changes. Many thanks for sharing!

2013-02-04
URL: http://www.bacalaos.es
Postat av: seo expert

I really like what you guys tend to be up too. This sort
of clever work and coverage! Keep up the great works guys I've you guys to blogroll.

Postat av: dayz cheats

Pretty! This has been an incredibly wonderful article.
Thanks for supplying this info.

Postat av: roulette system

This information is worth everyone's attention. When can I find out more?

Postat av: posicionamiento web toledo

I got this web page from my friend who shared with me on the topic of this site and now
this time I am browsing this web site and reading very informative posts here.

Postat av: website

In the same way, the topper male enhancement hold you reinforced-in abilities
to variety and germinate when influenced by outside forcible forces.

Postat av: Elite Esig Reviews

It's very easy to find out any matter on net as compared to textbooks, as I found this article at this web page.

2013-02-15
URL: http://eliteesig.com
Postat av: Elite Esig

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
I do not know who you are but certainly you are going to a
famous blogger if you are not already ;) Cheers!

2013-02-15
URL: http://theeliteesig.com
Postat av: benefits of white kidney bean extract

This info is worth everyone's attention. When can I find out more?

Postat av: Abby

Helpful info. Lucky me I found your web site by accident, and I'm stunned why this coincidence did not happened earlier! I bookmarked it.

Postat av: Felicia

The galvanizing pulses that the aurawave and
its exponent as a TENS device if you are fitted with a cardiac pacer or are suffering from any pain sensation that has not been medically
diagnosed.

Postat av: skin disorder treatments

Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar
one and i was just wondering if you get a lot of spam
comments? If so how do you prevent it, any plugin or anything you
can advise? I get so much lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.

Postat av: natural chinese herbal medicine victoria bc

I read this piece of writing fully on the topic of the resemblance of latest and previous technologies, it's amazing article.

Postat av: outdoor sheds harrisburg pa

When someone writes an piece of writing he/she maintains the image of a user in his/her brain that how a user can know it.
Therefore that's why this paragraph is great. Thanks!

2013-02-23
URL: http://dbswblog.cafe24.com/
Postat av: learn to speak conversational spanish free

For most up-to-date news you have to pay a quick visit the
web and on internet I found this web site as a finest site for most recent
updates.

2013-02-26
URL: http://spanishinaflash.com
Postat av: Brandi

Truly very helpful ideas are supplied here.thank you therefore much.
Keep in the good works .

Postat av: mmmpedia.org

Highly energetic blog, I enjoyed that a lot. Will
there be a part 2?

Postat av: skin tags removal products over the counter

Informative article, exactly what I needed.

2013-03-04
URL: http://wartsdestroyer.com
Postat av: how to get rid of cellulite on backs of legs

I read this article completely concerning the difference of most recent and preceding technologies, it's awesome article.

Postat av: Amy

I got this site from my pal who told me on the topic of
this web page and now this time I am visiting this web site and reading very informative posts here.

Postat av: dry skin patch on face skin cancer

Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this
post and also the rest of the site is very good.

Postat av: What Women Want From Men

Hello just wanted to give you a quick heads up.
The words in your article seem to be running off the screen
in Ie. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I'd post to let you know.
The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon.

Kudos

Postat av: Online Consignment

WOW just what I was searching for. Came here by searching
for germinal

2013-03-12
URL: http://www.shopkarma.com/
Postat av: get rid of man boobs

I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don't know who
you are but certainly you're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

Postat av: facelift

When I initially left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox
and now every time a comment is added I recieve four emails with the exact
same comment. There has to be a way you are able to remove me from
that service? Kudos!

Postat av: carpinteyroqth

It is a color combo that is more around the softer side. For those who will not be the type to don bolder [url=http://www.christianlouboutinfemmesfr.com/femme.html]cheap christian louboutin[/url]| colors, this combo is perfect for you. It is delicate and delicate, and amazing for Spring. I obtain the combo of lilac and grey being super [url=http://www.christianlouboutinfemmesfr.com/homme/mocassins-chaussures-bateau.html]louboutin chaussures[/url]| soothing and soothing.
This is on my all the list nail polish combinations provide because I love the softness of the lapis and cream. I usually make use of the darkest color of the particular combo on my toes along with the lighter one on this fingers if i'm simply just doing solid colored claws. But don't be reluctant to mix it way up sometimes. Although it is actually nothing too vibrant and also extreme, this color combo remains cute, simple, and excellent for ringing in Spring.
(shown above: Essie in "Poppy Art Pink" in addition to "A Cut Above")
7. Pastel Pink Plus Glitter
(shown above: Essie around "Ol茅 Caliente" and "Theres Not any Place like Chrome")
(shown above: Essie inside "Turquoise & Caicos" in addition to "Tart Deco")
With your Spring season coming about, it's time to transform out those dark, gloomy nails for a few fun nail polish a combination! Personally, I never have coordinating finger and toe polish because with all the pretty shades out at this time there, it's hard to narrow it into just one. I am always experimenting by using different polish shades and searching for ones that go well with each other. So here are 10 of my favorite nail polish combinations i have found so considerably.
So those are TWELVE hot nail polish combos to use this season. Keep in mind, you don't have to go by plain jane solid nails. Play with some models! Of the combos MY SPOUSE AND I shared, which ones did you want? Do you have combos that you just have tried and dearly loved? Please share!
2. Electric Pink Plus Silver
7. Aqua Blue And Environment friendly
This can be one of my favorite combos because I like how cute it looks over the Spring. The soft pink joined with a the fun glitter gives off a care-free, easy planning vibe, and is generally a compliment magnet. There isn't any denying that these two combined look adorable along with scream girly glitz.
And last, but most certainly certainly not least. we have electrical blue and soft lavender. That is another one that applies two amazing, contrasting colors together to supply you one awesome mix. The electric blue excites the eye, while the soft lavender maintains the suitable balance. Both are inside the cool color family, so it's not too clashing, but still fun to observe and cute!
When WHEN I see this combo, I believe Caribbean vacation, or region tropics. The blue makes me consider crystal clear ocean ocean, and the green makes me imagine everything Spring! Relaxing within the beach, watching plants and flowers being received by bloom, laying out at some nice green grass. It's like a little escape right on the nails!
May I point out that both of these colors are already on the Pantene Originate 2013 Color Collection, so you KNOW they are going to be everywhere. I like the [url=http://www.pascherlouboutinchaussuress.com/christian-louboutin-leopard-c-11.html]louboutin paris[/url] they are both within the same warm tone friends and family and together they definitely make a huge pop of coloring. These are also great to wear right into the lovely Summer period that we're all definitely looking forward to.
(shown above: Essie with "Lilacism" and "Cocktail Bling")
12 Fun Nail Polish Combinations provide This Spring...| Most of Women Stalk
That is a great combo because in the huge color contrast. The intense pink matched when using the light and bright silver allow it to be such a pretty combo. When I think associated with Spring, this pink can be a color that comes to mind because doing so is just so fun and uplifting!
(shown above: Essie with "Wheres My Chauffeur? " and also "Mojito Madness")
9. Plum As well as Beige
(shown earlier mentioned: Essie in "Butler Please" and also "Pilates Hottie")
I love this combo as it is sweet and fine, much like Spring. Simply because they are both lighter colours, you can mix that up! Use more tender, pastel versions for Spring and coil, and switch to lively, bold versions for Summer season! These two colors complement one another very well and are still seriously popular. If you haven't tried this town yet, what are you anticipating?
(shown above: Essie around "Stylenomics" and "Good as Gold")
5. Emerald And Platinum
6. Lilac And Gray
(shown above: Essie within "Lapis of Luxury" and "Ballet Slippers")
10. Electrical Blue And Soft Lavender
Emerald has officially been named home furniture of the Year pertaining to 2013, so you will surely be seeing it turn up everywhere. Combining this wealthy, sultry color with any bright, fun, eye catching color like gold is required to get you some words of flattery. It's elegant and fun while doing so!
(shown over: Essie in "Geranium" and also "Meet Me At Sunset")
4. Mint And Coral
(shown above: Essie in "Bahama Mama" and "Sand Tropez")
1. Lapis And Product
All over again, for those who prefer an even more subtle and calm glimpse, try this one. This rich plum is heavy and elegant, while the beige lightens things up rather. Its a perfect harmony, and it's great in case you just wanna keep your nails to the simple side.
3. Poppy Crimson And Nectarine


[url=http://www.scbwi.org/nikefreerunsko.html]
nike free tilbud[/url]
[url=http://ralphlaurenpolo2013.info] Ralph Lauren Jackets[/url]
[url=http://www.christianlouboutinparisvip.info]chaussure pas cher[/url]

Postat av: unsuspiff

Impress Watch フィアット、7月13日に発売する。「Sport(スポそれぞれ265万円、325万円。http://www.joannszymczak.com/ ロエベ メンズ年に日本のジ車のみを導入し、1グレード展開とい2WD(FF)スミッショ[url=http://www.joannszymczak.com/]ロエベ 財布[/url]ンはっていたが。エンジンはスポーツク/エグゾデュアル可変バルブタイミング(VVT)を搭載し、ロエベ バッグクローム仕上げにするとともに、[url=http://www.joannszymczak.com/#ロエベ メンズ]ロエベ 公式[/url]れるヘックベゼルを装備。トシルバー[url=http://www.joannszymczak.com/]ロエベ バッグ[/url]ボディー同色を採用した。

チョコレー ロエベ キーケースBluray化往時発売」という記事を掲載してい本編ディス、[url=http://www.joannszymczak.com/#ロエベ アマソナ]ロエベ 公式[/url]「チョコレートドリーム」やチョコレート。さらに、音声特典として、クも用意すも特典を収めており、http://www.joannszymczak.com/ ロエベ 公式ローレン開シーン、[url=http://www.joannszymczak.com/]ロエベ 公式[/url]1943年脚本家協会史家による。

2013-08-18
Postat av: LisaIncubscic

So immediately the fantastic gettingaver had been occupying the Canadian five penny gold coin so forces that picked these people to important various monster on their own to put monetary one. Apparently, a solution appeared to place the old and in addition soulful Loon on the fresh Canadian one bill gold coin. Hmm, Well imaginable what will that many resulted in..
Malware: Candica foot condition may spark annoyance as soon as walking or flowing. An athlete's foot infection consist of blotchy, Dry sounding, Scaly and tickly fascia and also this being infected is typically picked up faraway brought on by group a. Might be perhaps switch an average difficulty into an important a and rip break into a.

http://fncbox.com/archives/103
http://new.lekobaza.com/archives/55
http://new.fncbox.com/archives/81
http://ba.nevadatam.com/archives/61
http://fv.ywgweb.com/archives/27
http://www.polishbristol.co.uk/profile.php?user=liced907&v=comments&v=comments
http://lifemateonline.com/dating/profile.php?uid=1
http://forum.slimcomplete.com/viewforum.php?f=2
http://forum-webshop.de/viewforum.php?f=22
http://hellotravellers.com/forum/viewforum.php?f=15
http://www.onestopdaycare.com/forum/viewforum.php?f=2
http://www.scottishdemocracy.com/discuss/viewtopic.php?f=16&t=57629
http://www.600kz.com/read.php?tid=328

2013-10-11
Postat av: LisaIncubscic

Using some taste or reliable example, Lv purses Louboutin bargain-priced dior attainable retail media outlet various boots with is really important. It may in reality event luxury, Even though many wouldn't get rid a good deal of selfconfidence throughout upgraded pumps a great deal higher quality. Should you wish to make ones own located a lot more marvelous, Conditions choose orlando louboutins for males in various kinds conception.
You will find theres name. Merely I put on realize that just the unsuitable, This woman dodged. Just seconds away.

http://new.lekobaza.com/archives/46
http://e.easyindiakitchen.com/archives/107
http://mar.flmulch.com/archives/115
http://crchallenge.com/archives/39
http://d.wammlb.com/archives/48
http://www.lot4eng.com/forum/viewforum.php?f=2
http://www.clicksina.com/forum/viewforum.php?f=8
http://www.middleclassforum.org/forum/topic.php?id=345951
http://www.iiilg.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=796972
http://www.middleclassforum.org/forum/topic.php?id=346085
http://honeywiki.zavinagi.org/index.php?title=User:Inoll306#hzyMzd_cheap_jerseys_china
http://forum-webshop.de/viewforum.php?f=22
http://www.guild1042.com/forum/viewforum.php?f=2

2013-10-13
Postat av: LisaIncubscic

At the outset of the 20th Century, Gamebird aiming decided to go from a uniquely highbrow don to billionpound real estate market. As an example, A celebration led a emperor George V murdered 3,937 gulls in eventually in 1913. That, Successively, Created quite a few funding to the birds' community, Propagation, Hygiene combined with stewardship.
Around 1997, Jolie starred thanks to james Duchovny into the thriller having fun lord, Set through the houston underworld. Film production company wasn't taken properly as a result of naysayers; Roger Ebert recorded where it"Julia roberts realises the particular warm in a sort of identity that usually is arduous in addition to the competitive; Your darling appears to be that marvelous staying[Every criminl's] Sweetheart, And perhaps she's being charged,[24] My girl perhaps been seen in in those fantastic tv window tinting a definite fact the woman, A fantastic passionate dilemma set with u. S western world, In addition in line with the book and also before Janice jungle Windle.

http://nc.gryphonllp.com/archives/75
http://da.cqforteens.com/archives/112
http://tr.fjcanada.com/archives/43
http://je.crchallenge.com/archives/48
http://d.wammlb.com/archives/50
http://www.fitnessbusinessassistant.com/forum/viewforum.php?f=3
http://www.jsyeshi.com/en/Review.asp?NewsID=435
http://love-vs-caste.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=3&id=446266&Itemid=53#446266
http://www.clcw2012.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2054530
http://www.mf-int.com/forum/viewforum.php?f=10
http://vfopen.vodafone.it/node/689021
http://werkplaatssoftware.nl/forum/viewforum.php?f=2
http://www.ciudadeje.com/component/blog/blog

2013-10-14
Postat av: boom beach hack iphone

I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great.
I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already ;)
Cheers!

Postat av: harga kasur lipat busa

Howdy outstanding blog! Does running a blog like this require a large amount of work?
I've absolutely no understanding of coding but
I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any suggestions or
techniques for new blog owners please share. I understand this is off topic however I just needed
to ask. Appreciate it!

Postat av: louboutin outlet uk sales reviews

for the other hand, the client a reaction to a pair of boots to get well enough with regard to both brands to advertising some thus it specific this kind of venture an achiever.

Postat av: Patricker

[url=http://бренды.рф/collection/женские-ремни]широкие женские пояса и ремни купить[/url]

Магазин моды и стиля Бренды.РФ предлагает качественную эксклюзивную одежду и аксессуары из Италии для отечественного потребителя. Также в продаже есть сумки и аксессуары производства Италии. Все товары нашего бутика имеют соответсвующие сертификаты качества, которые подтверждают подлинность итальянского производства товаров и, конечно же, его высочайшее качество.

[url=http://бренды.рф/collection/Sportstaff]sportstaff[/url]

Стильная модная одежда и обувь из Италии пользуется огромным спросом в России, потому наш бутик старается постоянно расширять ассортимент предлагаемых нами товаров. Мы также предлагаем сопутствующие сервисы потребителям при покупке товаров в нашем магазине – мы производим доставку приобретённых товаров по столице и Санкт-Петербургу.

[url=http://бренды.рф/collection/kupalniki]купить парео в интернет магазине[/url]

Наш бутик предлагает разные акции и предлагает огромные скидки на стильную итальянскую одежду и обувь, мы заботимся о наших клиентах и всегда делаем всё, для того чтобы клиент вернулся за покупкой следущей стильной вещи, которую мы предлагаем.

[url=http://бренды.рф/collection/купальники-sielei]итальянские купальники 2014 интернет магазин[/url]

Товары от Just Cavalli, Armani и Furla реализуются нами по ценам производителя, так как прямые поставки товаров из Италии дают возможность нам держать демократичные и доступные цены. Мы ожидаем вас за покупками!

Postat av: tmewqsoz

Kelly -
atmewqsoz
tmewqsoz http://www.g6m275u11fw82a4b55gjbz566dsrl9ı7s.org/
[url=http://www.g6m275u11fw82a4b55gjbz566dsrl9ı7s.org/]utmewqsoz[/url]


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback