Söndagsmys

I eftermiddags kom Tora och Jenny över på fika och filmmys. Jag bjöd på dagsfärska, hemmagjorda hallontryfflar och jag gjorde även med mintsmak (tryfflarna med florsocker), vaniljpannacotta med hallon och små ost/skinka/gurk-smörgåsar och vi såg filmen 21 Jump Street som var riktigt rolig!
 
PS. Vill passa på och tacka för alla fina kommentarer som jag får på bloggen och Instagram om att jag inspirerar er. Ni anar inte vad det värmer att höra, jag blir alltid så glad! ♥
 
Mintchokladtryfflarna är samma recept som de med hallonpulvret, förutom att jag hade i mint-essens och florsocker på.

Kommentarer
Postat av: Karolina

Jag kan bara hålla med om att du är så inspirerande! Önskar att jag kunde få delta på något av dina fina bjudningar. Kikar in på din blogg dagligen och blir lika glad och inspirerad av vad du gör och dina fina bilder :)
Ha en bra kväll! :)

Postat av: Anna Mc Manus

Ja jag fortsätter väl att hålla med. Att du fått en tjej som mig som aldrig riktigt lyckats bra med bakning och matlagning att börja se charmen med det är grymt! Jag har till och med, vilket jag aldrig trodde, köpt burkpynt till min egengjorda äppelmos! Som tyvärr inte blev rosa o snygg som din ;) fortsätt inspirera oss!

Postat av: joanna-livet med Aspergers syndrom

mys:)

Postat av: Hanna

Sug åt dig. Du är en inspirationskälla. :-) Din blogg var en av de allra första jag läste och jag tillhör din trogna skara. :-)

Postat av: mum

Hej kellan!
Så fin duken är. Så väl den passar :-)
Ser mycket smarrigt ut.

2012-10-15
Postat av: jennys dockhus

vad mycket gottigt :)

Postat av: Anonym

Oj här var mycket rosor, fint:)

2012-10-16
URL: http://sofiralin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback