Gift basket

Som tack för gårdagens middag gjorde jag en "Kelly gift basket" till värdinnan som älskar mat. I korgen fanns min egen äppelmos, mina hallontryfflar, ett fruktigt te och gourmet flingsalt som jag lade i en söt burk.
 
 

Kommentarer
Postat av: räka

De ser så himla.. Själalösa ut?! Visst det är gulligt med alla små lappar och rosor men det känns som alldeles för mycket genvägar och tillsatser i det jag sett dig göra här på bloggen. Det är ju sjukt bra att du har hittat din egna stil men ALLT som är rosa eller har ett mönster med rosor behöver du inte tycka är fint. Jag kan inte säga själv att jag är extremt duktig på att anamma min egen stil men jag försöker och jag gör det absolut inte för någon annans skull.

2012-10-13
Postat av: Kelly

räka: Tack för din kommentar, men jag måste nog argumentera emot :-) Själlösa ut? Hela denna korg är gjord med så mycket omtanke som möjligt in i minsta detalj. Dessutom är ju både moset och chokladen hemmagjorda. Jag älskar rosor och allt med det lantliga och rosiga temat att göra. Allt jag gör är inte för några andras skull, utan jag gör allting helt enligt min egen smak och tycke.

2012-10-13
Postat av: Joanna / byblondie.se

En fin korg med hemmagjort är verkligen en jättefin present tycker jag :)

2012-10-14
URL: http://byblondie.se
Postat av: Annika

Jag förstår inte vad du menar med själlös?
Hur ofta får man en korg med hemmagjorda godsaker när man bjuder på middag. Hur skulle man kunna tillsätta MER själ. I don´t get it. Tycker att du är helt fenomenal på det du gör Kelly.

Postat av: Simone Nyberg

Jag tänkte precis skriva tvärt om! Gud va fint och personligt du har gjort det! Jag skulle blivit överlycklig om jag fick en sån fin korg av en vån med så mycket omtanke och arbete liggandes bakom!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback