Pink pops
Denna gång testade jag att göra med Ballerina mintchokladkakor och det blev riktigt gott! Annars brukar jag göra med Ballerina kladdkaka. Som vanligt är det busenkelt att göra. 1 paket kakor mixas med 50 gr Philadelphiaost, rullas till bollar och doppas i smält choklad. Det enda som krävs är en stressfri miljö och tålamod :-)
Litet tips: Förbered rosetter och trä på pinnarna efter du doppat dina pops i choklad och strössel. Blir mycket lättare.
Klicka nedan för att lyssna på min radiointervju jag gjorde med Lotta Bromé om cakepops!
Mums! Jag provar inte att baka dem, för då kommer de försvinna lika snabbt. Bikiniformen är MYCKET hotad! ;) Kram och trevlig helg!
Jag gjorde ett försök till cake pops första gången du berättade om dem, men jag upplevde att själva "smeten" blev jättesalt och inte alls god, men ska det vara så? Hur smakar dina egentligen?
Så fina :)
Louise: Vad märkligt att du fick salta pops? Var noga med att använda philadelphias naturella färskost. Mina cakepops med ballerina kladdkaka jag gjort många gånger innan är nästan för söta istället, och smakar exakt som kladdkaka, inget salt alls? Lycka till nästa gång :-)
Åh vad fina! :)
http://mylittlelove.bigcartel.com/product/light-pink-stripe-treat-sticks
Åh, vad jag gillade din röst! Och ditt brittiska uttal. Bra svar på frågorna! :) trevlig helg
Vad goda de ser ut!
Vart har du köpt dom dära vita formarna som ser ut som muffinsformar? Har alltid kört på ditt recept angående cakepopsen dom blir såå goda! :)
Vart har du köpt dom dära vita formarna som ser ut som muffinsformar? Har alltid kört på ditt recept angående cakepopsen dom blir såå goda! :)
Åhhh,ser jättegott ut :) vet du om det rosa chokladen finns att köpa i någon affär?
Jag gjorde en pionjär i blocket dyker när du äldsta berättade de dem, men jag kände att "deformeras" var riktigt salt, och inte alls bättre, men ska det vara så.