Barcelona

Jag har precis spontanbokat en resa till Barcelona! Åker imorgon eftermiddag och kommer hem tisdag. Ser fram emot att få ny energi genom att fly Sverige och allt ruskväder till härliga 30+ grader sol. Nu måste jag packa, gaah!

Kommentarer
Postat av: Blondie

Åh så härligt!
Hoppas att du får en underbar resa :)

2012-06-26
URL: http://byblondie.se
Postat av: jennys dockhus

guud så härligt, med detta väder krävs det nog att man åker iväg för att få lite sol på sig

Postat av: Lidingömamman

Åh så härligt. Vädret här hemma är verkligen uselt. Hoppas att du kan visa några bilder från Barcelona. Jag ska själv dit i oktober men då kommer jag tyvärr inte få lika bra väder som du.

/Lidingömamman

Postat av: inspirєmє ♡

Åh, vad härligt! Vill också åka till BCN! :) Nuuu!

Postat av: Cicci Feinstein - Fotograf

Jag har nyss kommit hem därifrån och kan meddela att vädret (samt allt annat) är FAB!

Postat av: jenny edin

Var där för en månad sedan (underbar stad!), kan varmt rek. att åka till Montserrat, tar cirka en timme och sjukt värt att ta bergbanan upp till Sant Joan och sedan den 7,5 km långa vandringsleden upp till toppen Sant Jeroni. Låter långt och jobbigt men när man väl kommer dit är det värt utsikten man får, den är helt fantastisk!

Hoppas ni får en lika fin resa som vi hade!
Jenny

2012-06-27
URL: http://chen.blogg.se
Postat av: Anna

Jag och killen ska dit den 15 juli!:) Då får du jättegärna ge lite tips när ni kommit hem. Ha det så underbart!! Ni kommer garanterat få sol.:)

2012-06-27
Postat av: Christine&Paris

Gud så härligt! Jag gillar Barcelona, det är mysigt. Var försiktig med dina värdesaker bara. Det kryllar av ficktjuvar! Jag fick reda på det the hard way när jag var där, förlorade 70 euro min första dag :(

Postat av: Carl-Alfred

Härligt! :)

Postat av: IDASWARDROBE.com

Vad härligt! Jag o killen var i Brcelona förra året. Var grymt! Fick bl a se cup-finalen mellan barca och madrid. Wow, säger jag bara (om inte är speciellt forbollsintresserad), det var fantastiskt! Och Barca vann såklart ;)

2012-06-29
URL: http://IDASWARDROBE.com
Postat av: Stephie

NJUT!!

Postat av: Isa

Hej Kelly! Hoppas du njuter ordentligt av värmen i Barcelona! :) Detta är första gången jag kommenterar på din blogg men kände att jag måste, för du är en sån stor inspiration för mig. Jag är en urusel kock, bagare och har dålig hand med mat överlag. Men din blogg ger mig hopp om att en dag kunna baka lika fina cupcakes som du och göra en bjudning i "Kelly-anda" för mina vänner. Tack för en superblogg! Lägg aldrig ner! KRAM /Isa

2012-06-30
URL: http://finest.se/woycan
Postat av: Belinda

Hej! Jag är en 20 årig tjej som älskar att rita & måla! I min blogg lägger jag upp bilder på teckningar & målningar som jag har gjort. Jag skulle uppskatta om du tog en titt på mina verk i min blogg. Hoppas du inte ser detta som spam. Jag vill bara förmedla mina verk! Tack! Se min senaste teckning här: http://thailackdesign.spotlife.se/2012/06/28/lost-time-is-never-found-again/#respond

Postat av: Ann

Där är så mycket att göra, en helt fantastisk stad!

2012-06-30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback