Raspberry & blackberry crumble
Nu var det ett bra tag sedan jag bakade, men innan vi åkte iväg till Sandhamn hann jag med en liten smulpaj med hallon och björnbär. När man bakar med frysta bär är det extremt viktigt med potatismjöl mixat med bären, annars blir det en soppa.
Mycket vaniljsås ska det va! Den runda pajformen är från Gerbera och den turkosa formen och skålarna från Rice. Samtliga är handgjorda i Portugal resp Italien och båda märken är mina favvos.
Kommentarer
Postat av: Johanna
Åh så gott!
Postat av: Anonym
Gerbera är portugisiskt
Postat av: Joanna / byblondie.se
Ser jättegott ut!
Älskar också Gerbera :)
Postat av: Jenny
Haha, det glömde jag en gång, det blev INTE så lyckat!
Postat av: Johanna
Ååå vad gott det ser ut! Blev sugen på att baka! Tack för en fin blogg! Kram J
Postat av: Lovisa Lindström
Åh mums!!!
Postat av: Sanna
Naaaam så gott det ser ut!!!
Postat av: Carl-Alfred
Smarrigt! :)
Postat av: Anna
Mums vad gott det ser ut! :) Är riktigt sugen på att införskaffa Gerbera porslinet som jag gått och trånat efter. Men vet du om det tål maskindisk? Hade ju varit smidigt och bra om det gjorde de :)
Postat av: Hannarty
Vad gott det ser ut!! Säger som min svägerska sa när jag hade bakat rabarberpaj häromsistens; Paj i alla former måste var den bästa desserten! :)
Postat av: delinda
åh så gött!
Postat av: Karin
Ser smaskens ut:) Hoppas du har en fin sommar!
kram
Postat av: Anna Lovisa
Nej men fy så gott det ser ut! :)
Trackback