Vinn färgglatt träningsset från Pierre Robert!


Nya, snygga träningskläder ger alltid en extra kick när tränar eller tänkt börja träna igen. Nu vill jag få er att komma igång genom chansen att vinna ett färgglatt och  fräscht träningsset från Pierre Roberts nya sportkollektion!

Vinsten är en Sport Top och en Sport Hipster i valfri färg.

Mina träningsvanor är att jag har som mål att röra på mig varje dag med gruppträningspass alt. powerwalks med handledsvikter och nu har vi även skaffat ett Zumba-spel till vår Xbox Kinect hemma.

Tävlingsuppgifter: Skriv i kommentarsfältet vad ditt bästa träningstips är och sedan svara på frågorna nedan.


1. Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?
Svaret hittar ni här.

2. Vilken färg önskar dig på ditt set om du vinner? Samtliga färger kan ni se här.

Tävlingen avslutas 31 januari, lycka till!

Tävlingen nu avslutad. Vinnaren har blivit meddelad via mail, tack för alla er bidrag!


Kommentarer
Postat av: Maja

1. Hemköp Lännersta

2. Det svarta setet :)

2012-01-16
Postat av: Emelie Langer

Mitt bästa träningssätt:

Träna Kettlebell, det formar hela kroppen,har du ett sittade jobb, träna det! Du kommer inte längre att ha ont i ryggen! Titta på youtube för massa olika rörelser om inte annat ta hjälp av gyminstuktör. Eller köp hem en och använd den när du vill och kan. Ett toppenverktyg!



1. ICA SUPERMARKET BRITSARVET

2. Det rosa träningssetet.

2012-01-16
URL: http://www.elanger.se
Postat av: Sophie

1) Mitt bästa pepptips för att komma igång är att redan från morgonen, dra igång din bästa musik som du känner glädje över. Jag startar alltid morgonen med hög musik som får en att komma igång, känna rytmen. Då är man reda att möta dagen. Ha en träningsplan som du kan följa redan från den dagen du känner dig redo. Ett träningsredskap hemma är alternativt det bästa du kan ha. Spinningcykel/Pilatesboll/Crosstrainer etc.. då kan du komma igång hemma innan du tar med dig bästa kompisen till gymmet för att utöka dina träningsmöjligheter! Allt blir så mycket roligare med musik och viljan kommer komma sakta men säkert till dig! Ha en rutin som du kan följa och känner dig bekväm med. Skaffa dig nya fräscha träningskläder, då blir nöjet på din sida, det garanterar jag dig! Sen ha tålamodet på topp, svik inte dig själv!



2) KONSUM ENEN SANDVIKEN, BARRSÄTRAGATAN 44



3) Jag skulle vilja ha det svarta setet om jag vinner!

Postat av: Annoula

Bästa träningstipset: Varierad träning. Jag springer, styrketränar, kör spinning, spelar tennis, åkder skidor, rider, går på bodypump, kör core-pass. Fråga dig själv: Vad känner jag för idag/den här veckan?



1. ICA SUPERMARKET TORGHALLEN MARIEFRED, STORGATAN 9



2. Svart

2012-01-16
URL: http://www.annoula.se
Postat av: jennie j

2012-01-16
Postat av: jennie

Mitt bästa träningstips (särskilt när motivationen tryter!) är att titta runt bland olika träning/fitness-bloggar. Det är så inspirerande och ökar motivationen och känslan att vilja träna. Det har hänt flera gånger att jag faktiskt går och tränar om jag läst en sådan blogg, fast jag inte tänkt det från början! Många fitnessbloggare skriver gärna om olika övningar som är bra - det är bara att testa! Och bilder på deras kroppar är verkligen en sporre!! För vem vill inte ha lite muskler och former på kroppen? :)



1. ICA Kvantum, Värnamo

2. Jag vill ha det röda setet om jag vinner! :)



/Jennie :)

2012-01-16
Postat av: Viktoria

1. Mitt bästa träningstips är att inte bara köra på en träningsvariant, utan variera träningen under hela veckan. Spinning, styrketräning, promenera, springa är mina favoriter.

2. COOP KONSUM, KUNGSHOLMSGATAN 22.

3. Det blåa setet.

2012-01-16
Postat av: Ida

Mitt bästa träningstips är att träna med vänner som kan peppa och komma med positiv feedback vilket gör träningen så mycket roligare.



1. Ica Supermarket, Malung



2. Korall

Postat av: Helena Larsson

*** Det viktigaste först :) Det bästa träningstips jag kan ge är att hitta de aktiviteter som man gillar att göra ute och inne även på vinter. Att åka längdskidor är underbar träning man får frisk luft och rör hela kroppen, inomhusträning som zumba etc är perfekt för kalla eller blåsigare dagar.



** Jag skulle vilja ha det gröna settet.



* Mitt närmaste är: Ica Supermarket, Sveg

2012-01-16
URL: http://vidabuena.blogg.se/
Postat av: Hanna

Svar 1 : Mitt bästa träningstips är att peppa dig själv, även fast det känns vemodigt att ta dig till trängingen/gymmet så är det alltid enklare när du väl är där, och du gör det du ska vilket resulterar till att du blir stolt över dig själv, skulle du strunta i det så vet du förmodligen att du kommer strunta i det fler gånger och kanske lägga av helt så småningom . Så mitt träningstips är att peppa dig själv eller göra saker du blir peppad av, belöna dig själv, ha vilodagar och om träningen på gymmet bara är tråkigt, hitta på nya övingar, pressa dig själv. Ät rätt och unna dig själv saker ibland, så kommer träningen vara rolig. Och varje gång du åker till gymmet, så är drömkroppen närmare :)

Svar 2: Coop Konsum, gallerian 9an

Postat av: CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

1. Är en styrketräningsjunkie som nu trots att jag är höggravid slåss bland hantlarna precis som vanligt. Mitt bästa träningstips är att inse att de små sakerna gör stor skillnad! Vardagsmoton och en sund kosthållning kan ta dig riktigt långt, och när du känner att du är redo och kommit igång så tar du allt ett steg närmre. Att börja för hårt är ett vanlgt misstag som ofta slutar tillbaka på ruta ett. Träning ska vara roligt och givande, inte ångestfyllt och tråkigt. Hitta den träningsform som passar dig bäst!



2. coop extra stenungsund ligger närmast

3. Grön topp och svarta brallor hade jag önskat!

Postat av: Linda

Mitt bästa träningstips är att hitta den träningsformen som får dig att dra på mungiporna och se det som en rolig grej som du gör för dig själv istället för ett måste. Har man roligt under träningen orkar man prestera mera!

1. Hemköp, gamla lasarettet, Norrköping

2. Svart

2012-01-16
URL: http://www.Lindabjorka.se
Postat av: Emma Jutemalm

Mina tips: Ät rätt, gör något du trivs med, variera träningen och sätt upp realistiska mål!

1.COOP KONSUM i sundbyberg

2. Jag skulle vilja vinna det gröna settet!

2012-01-16
URL: http://ejutemalm.blogg.se/
Postat av: nathalie - en modeblogg

1. Coop Konsum Trozelligatan

2. Jag skulle vilja ha det rosa setet

2012-01-16
URL: http://blingstyle.blogg.se/
Postat av: Jenny

1. Mitt träningstips är så enkelt: Gör det som gör dig glad! För mig är det att vara ute i friska luften, och att för varje gång jag tränar orka lite mer, vad det än är för träning. Om man lägger till variation till den kombinationen så är man enligt mig i mål. Men fina träningskläder gör ju att en extra dimension läggs på såklart.. ;)



2. Mitt närmaste försäljningställe ska enligt hemsidan vara ICA Nära i Bergshamra.



3. Jag skulle vilja ha det roisa/korallfärgade settet.



Kram, Jenny



Postat av: Matilda

Sätt upp ett mål, gärna tillsammans med någon! Mitt mål är att orka bära fästmannen över tröskeln i augusti. Variera träningen, mina favoriter: styrketräna, bodypump, spinning, långpromenader med hundarna. Prova dig fram tills just Du hittar din favorit, det ska va roligt att träna!



1. Hemköp city Vårgårda

2. Svart set

2012-01-16
Postat av: Louise

Mina bästa tips: Ha alltid roligt när du tränar. Så länge man rör på sig och samtidigt har roligt så spelar det inte så stor roll VAD man faktiskt tränar, en bra kost är också en del av träningen och även där ska det vara roligt, god varierad mat som är bra för kroppen. Musik tillför även energi. Träna gärna inte i dom där gamla fula joggingbyxorna som har tvättats 100 gånger, att känna sig fin gör en också mer motiverad till att hålla sig hälsosam.



Mitt närmaste försäljningsställe är ICA sparköp Varberg

Jag skulle vilja ha det svarta setet.

2012-01-16
Postat av: Angel

Mitt bästa träningstips som jag tränar nu,boxning herregud vilken träning och glöm inte dricka vatten.



1:ICA nära Heden

2:Det rosa

2012-01-16
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Kaleido

Att göra någonting som man tycker är kul är nästan ett måste, annars tappar man ju lätt koncentrationen och önskar att allt är över.

Sedan är det även bra att variera träningen.



Pierre Robert Sport Collection hittar jag närmst på Coop Konsum :)

Om jag vann skulle jag jättegärna vilja ha ett svart set.

2012-01-16
URL: http://kaleido.blogg.se/
Postat av: Johanna

Bästa tipset för träning är att sätta upp ett tydligt mål för träningen, då är det lättare för mig att komma igång och bibehålla fokus.

Mitt mål att komma i toppform inför mitt bröllop i sommar, att komma i storlek 38! Är man tillräckligt motiverad kan man göra allt :)



1. Mitt närmaste försäljningsställe är Coop Konsum City i Kalmar.

2 Jag skulle vilja ha setet i Korall.

Postat av: Rebecka

Mitt bästa träningstips är att vara taggad till tusen och ha enormt roligt!



Om jag tränar själv sätter jag igång en av mina listor på spotify som är rolig, up-tempo och grymt bra musik! De får en så jäkla sprudlig och glad redan när jag går till gymmet och jag känner i hela kroppen hur bra det kommer att gå, inställningen är allt!



Om jag får med mig en kompis så peppar vi varandra så att ingen ger upp, vi pratar om killar, vardagsrutinerna, sex och den senaste partykvällen. Det kallar jag att utnyttja tiden samtidigt som de är bounding-time! Och hur fort går inte de timmarna? De är nog de stunderna som jag ser fram emot mest under veckan! Goda vänner har en förmåga att kunna ge mig energi!



Pierre Robert Sport Collection har jag vid Coop Västberga, 5 minuters promenad bort!



Om jag skulle få ett nytt träningsset skulle jag välja ett i blått, favoritfärgen!



Hajhaj så länge!

2012-01-16
Postat av: Sofia Andersson

Tänk på att inte träna för ofta, utan att låta kroppen vila. Ät bra och riktigt och drick vatten under och efter träning. Hitta en musik som passar till din träning (gärna något som du känner får igång dig). Variera träningen samt försök att träna utomhus istället för inomhus.



1. Ica Supermarket (Spara), Odengatan 3 Uddevalla



2. Blev sugen på det svarta setet (om det nu inte gäller så rosa/korall) :)

2012-01-16
URL: http://suspected.blogg.se/
Postat av: Linnea

1. Coop Konsum, kungsholmsgatan 22

2. Jag önskar mig ett blått set :)



Postat av: maria

1 Ica Supermarket Hagsätra

2 Svart! (eller rosa)

2012-01-16
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: maria

Oj, jag glömde träningstipset!



Mitt bästa träningstips är att ta trapporna istället för rulltrappan, eller åtminstone gå i rulltrappan istället för att stoppa upp den genom att stå stilla. Hejja varddagsmotion!



1 Ica Supermarket Hagsätra

2 Svart! (eller rosa)

2012-01-16
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: Linda Björklund

1. Musik, musik, musik. Att sätta på sina favoritlåtar hjälper mot det mesta och får energin att flöda, det blir då lättare att ta sig till gymmet/ut i spåret.

2. Konsum Herrhagen, Karlstad

3. Grönt är skönt! :)



2012-01-16
Postat av: ida

Mina bästa träningstips:

Man ska bara träna på sätt man tycker är roligt, om man har tråkigt så kommer man inte vilja fortsätta och få det resultat man vill ha. Man måste testa många olika träningsformer innan man hittar "det rätta".

Och självklart vardagsmotion, gå/ cykla istället för att åka buss/bil/tunnelbana om det är ett lagom avstånd till exempel jobbet!

1. Coop Konsum Sveavägen

2. Blå!

2012-01-16
Postat av: Anna

Mitt absolut bästa träningstips är helt enkelt att träna sådant som du tycker är roligt! Att träna behöver inte innebära att lyfta skrot på ett gym. Hitta just din grej. Träning ska vara roligt,då blir det enkelt att träna!



1.Coop Konsum,Smedjebacken

2. Varför inte lite blått?:)

2012-01-16
Postat av: Millah

Har själv precis börjat "träna" (springer på löpband varje dag hemma) efter två täta graviditeter, och vill påminna och tipsa om att man känner sig ju så hurtig och otroligt duktig efteråt och man kommer i form fortare än man tror bara man börjar. Så ni andra mammor, och även ni andra som inte riktigt tagit klivet och börjat - börja! :)



1: Priso Matmarknad Linköping



2: Gärna ett set i blått! :)

2012-01-16
URL: http://mikele.se
Postat av: Therese

Mitt bästa träningstips är att packa väskan dagen innan (då kan man inte skylla på att man inte hann) och sedan boka in ett pass (jag känner mig iaf mer inspirerad av att bara "följa någon" och sedan känner man sig lite dålig om man avbokar + får en prick)



1. COOP KONSUM

FURUHÄLLSPLAN 6



2. röda tack :)

2012-01-16
Postat av: M

Mitt bästa träningstips är att börja med Pole Dance. Man tränar hela kroppen samtidigt som man har kul och dansar. Det är speciellt fokus på armar, axlar, mage och rygg. Det är en träningsform som inte är lik någon annan då man jobbar med att lyfta sin egen kroppsvikt och göra akrobatiska saker högt upp på en stång.



1. Rema 1000, Trondheimsveien (Oslo)

2. Ett svart set

2012-01-16
URL: http://amadangel.blogg.se/
Postat av: sally

1. Mitt bästa tränings tips är att sätta upp mål att man till exempel ska springa eller gå en viss sträcka, Snygga tränings kläder peppar också igång för att min vill visa upp sig.

2.Helskärm

KONSUM VÄ KRISTIANSTAD

291 65, KRISTIANSTAD

3. Rosa!

2012-01-16
URL: http://sallyplace.blogg.se/
Postat av: Maria - lärarstudent & livräddare

Bästa träningstips:

Har flera men ett är ett tips som handlar om att bara komma iväg till den träning man nu har valt ut. Jag har märkt att det är sjukt mycket lättare om man sätter sig ner på söndagseftermiddagen och skriver in i sin kalender när man ska träna vad. Passar perfekt om man inte har rutiner att varje ons´dag och lördag går jag på friskis osv. Är nästan nödvändigt när veckorna, pga jobb/studier/etc ser sjukt olika ut.

Sen är det ju enromt viktigt att träna något som man tycker är kul. Våga prova något nytt! Kanske har du inte hittat din favoritträning än?! :)



1. Markislagret AB, bromölla

2. Grön



Postat av: Camilla

1 - Viktigt är att hitta rätt aktivitet! Att göra något som man egentligen inte tycker är kul bara för att man måste leder bara till att man snabbt tappar sugen. Sedan är det aldrig fel att ha bra musik till träningen!



2 - Ok Parkvägen i Umeå

3 - Fina färger, men när det gäller träning känner jag mig mest bekväm i svart.



Hoppas på stor tur!

Postat av: Ellen

Börja träna hemma, köp hem något träningssätt så att du kommer igång eller varför inte ta med en kompis på gym, då kan man i alla fall peppa varandra.



1.ICA KVANTUM HJERTBERG LIDKÖPING

FRAMNÄSVÄGEN 1

2. Jag skulle nog vilja vinna den svarta färgen is så fall! :)

Postat av: Caroline O

1.Mitt bästa träningstips är variation och den träning som blir av. Träning ska vara roligt! Gör det du tycker är kul. Det vinner du mest på! Bra musik gör även att man orkar lite mer än man tror.



2. VI Rotehallen Rotebro Centrum



3. Grönt, det är snyggt och vårens stora färg!

2012-01-16
Postat av: Carita

1. Jag tycker man ska lyssna på sin kropp och inte sätta upp för höga mål. Ett litet mål är bra, tex 20min promenad varje dag. Lätt att bli stressad om man sätter för höga mål.



2. City Sparköp, Borås



3. Svart

2012-01-16
URL: http://blacklion.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej hej!



Mitt bästa träningstips är att börja med vardagsmotion, det är helt klart underskattat. Sedan efter ett tag kan man utöka det sakta. Jag har 15 kg att gå ner och börjar jobba som dykinstruktör i maj 2012. MÅSTE hinna träna bort dessa kilona snabbt och ett av dessa seten skulle vara varmt välkommet på min träningsrunda :) Det ROSA setet är grymt snyggt!



Mitt närmsta inköpsställe är Konsum Vä/Kristianstad och jag vill SÅ gärna vinna detta! :)

2012-01-16
URL: http://www.sunnydiving.se
Postat av: Sanna

HEJ!! :)



Mitt bästa träningstips är helt enkelt att träna med en eller flera vänner! Man peppar varandra plus att man får någon att prata med och dela med sig av sina erfarenheter med!



Utlämningsställe: Konsum Enen i Sandviken



Om jag vann skulle färg egentligen inte spela någon roll för dom var alla snygga men måste jag välja så blir det svart då det passar till allt!



2012-01-16
URL: http://sannasthm.blogg.se/
Postat av: Emmy

Jag försöker att tänka på hur snygg jag kommer att bli, och vad bra jag kommer att må när jag tränar mer. :) Sedan vad jag vill uppnå med träningen? Så anpassar jag träningen efter målen:)

1: ICA Gunnilse, Gråbovägen

2: Jag skulle vilja ha ett svart set :)

Kram!

Postat av: Johanna

1. Coop konsum Kopparmöllegatan, Helsingborg

2. Ett rosa set



Jag har varierad träning mellan gym, spinning och sumba Det som jag tycker är viktigast är att man har roligt på sin träning.Att man har en träning som passar sin kropp. Man skall sätta delmål vad man vill uppnå inom en månad t ex. Man måste ge en belöning som som gör att man verkligen lyckas! Som sagt det är roligare om man har färg glada kläder så det rosa setet hade gärna fått komma hem til mig!l

2012-01-16
Postat av: Micaela

Det bästa är att hitta något som är kul och som motiverar dig varje gång! Gruppträningar/pass är väldigt bra då alla hjälps åt att pusha varandra åt rätt håll. Alla ror båten åt samma håll. Musik är väldigt bra!



1.KONSUM VÄGGABACKEN KUNGSHAMN

VÄGGABACKEN 2

2. Ett grönt set

Postat av: alexandra

Mitt bästa träningstips för att komma igång med alltid är: GÅ! gå, gå, gå! Man behöver inte betala dyra gymkort för att få träna på maskiner man knappt vet hur de funkar, man behöver inte gå på danspass med främlingar (vilket känns extra jobbigt om man inte känner varandra). Börja med att gå! Man bestämmer helt själv, vill man gå tidigt på morgonen eller sent på kvällen, vill man gå fort eller långsamt, med eller utan musik.. Istället för att skvallra med en kompis över en kopp kaffe kan man ta en promenad. Kanonbra ;)



1. Coop konsum, Ed

2. Det svarta =)

2012-01-16
Postat av: Jessika James

Mitt bästa träningstips är att inte ha för höga mål och att göra upp delmål på vägen! Man måste hitta sitt eget tränings sätt och vad man tycker fungerar för just sig själv. Och jobba upp sin styrka och kondition! Träningsvärk i all ära, men ifall den börjar hindra en från att komma ut å röra sig? Då kanske man ska köra på lite lättare vikter :)



1. ICA GOURMET UMEÅ

2. Jag skulle välja ett rosa set :)

Postat av: Cecilia

Mina träningstips är att sätta upp mål dagen innan på vad man själv ska klara av. Till en början får man börja försiktigt till exempel med att ta promenader och ta trappor istället för hiss. När man klarar sina mål som man har satt upp så känner man sig duktig och sen är det bara att öka för varje dag tills man känner att man har mål som utmanar en själv. Alltså bestämmer man själv vilken slags träning som passar.

Bra energi är jätteviktigt för mig om jag ska lyckas med mina mål. Umgås med människor som ger dig energi och var i miljöer där du kan ladda dina batterier. Och så får man inte glömma att dricka tillräckligt med vatten.



Mitt närmsta försäljningsställe är Hemköp Masthuggstorget, Göteborg.

Jag skulle vilja vinna det rosa setet.

2012-01-16
URL: http://ccilia.blogg.se/
Postat av: Mimmie

1-Bästetipset; gör dig snygg, inget peppar motivationen som ett bra självförtroende. Sen är du har kickat igång motivationn är halva jobbet gjort!!!



2-Min närmate återförsäljare är ICA Spara Supermarsket, UDDEVALLA



3-Om jag vann så skulle jag velat ha en blå kanske?



(Har lagt en länk på min blogg)

Postat av: Cissi

1. Mitt bästa pepptips är att hitta en aktivitet som man faktiskt tycker är rolig. Ta tex klättring. Min sambo är skitsnygg och vältränad och han går aldrig till gymmet, utan han klättrar. Eller kanske ridning. Att rida i snön är faktiskt helmys och tro det eller ej, man får skitsnygga lår, rumpa och mage. Fastna inte på gymmet om ni tycker att det suger, för då kommer ni tappa motivationen.



2. COOP KONSUM AVENYN

KUNGSPORTSAVENYEN 26-28



3 vill jättegärna vinna den svarta, sjukt snygg! :)

2012-01-16
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det hela handlar om vilja! Vill man så orkar man slita sig till gymmet eller ut och promenera!



Sen gäller det att hitta en träningsform eller övningar som passar en! :)



Lite tips;

Äta färgglad mat, fylld av proteiner och vitaminer, ja, allt som kroppen behöver! Man blir glad av färger!



Mitt andra tips är att införskaffa sig träningskläder som man längtar efter att ta på mig, självklart ska de ge stabilitet och vara bekväma!



Ett tredje tips är att träna med en kompis, prova gärna på olika saker. Yoga, spinning, boxning, dansa! Dansa är alltid roligt! :)



Ett fjärde är nog att ta sig tid, få in det i vardagen och om man inte orkar slita sig till gymmet, ta en snöig promenad med hunden eller åk slalom, längdskidor.



Sen får vi inte glömma den peppande musiken!



Så länge man aktiverar sig varje dag! :)



Närmaste försäjlningsställe för mig är COOP FORUM GÄLLIVARE och om jag mot förmodan skulle vara en vinnare så skulle jag inte tacka nej till det rosa setet!



Ha en bra dag!

Kram! :)

Postat av: Malin :)

Mitt bästa träningstips nu i vintertid är att gå till simhallen! Det är billigt och superbra träning för hela kroppen, även ett bra sätt att gå ner i vikt. Igår simmade jag 1 1/2 km tex :)



Närmaste affär för mig är COOP EXTRA Arvika.



Jag skulle jätte gärna vilja ha den svarta färgen, det var även en snygg blå rand som är min favvo färg. Det kan du se på min blogg :P

Tack så mycket!

Postat av: Gabbi

Mitt bästa träningtips är att se till att man tycker att träningen är kul, på så sätt blir det lättare att fortsätta med den. Jag tränar på gym och tycker att det är jättekul! Man kan variera träningen hur mycket som helst tack vare alla olika maskiner och klasserna de har. Att träna med en kompis kan göra träningen ännu roligare!



1. Coop konsum i västerhaninge centrum.



2. Jag skulle jättegärna vilja ha den gröna! Älskar färgglatt!

2012-01-16
URL: http://gubbsi.blogg.se/
Postat av: Terese

1.Karlstad city



2. Finns det snö så ta en långpromenad på en oplogadväg och pulsa igenom snön ordentligt! Åk pulka med barnen och dra domgärna på pulkan uppför hela backen, det blir härlig träning vill jag lova!



3. Vinner jag vill jag ha det rosa...om det inte finns i svart!?

2012-01-16
Postat av: Viktkamp

Mitt träningstips är variation =) Sen vill jag slå ett slag för träningsformen Boot Camp =)



1. Malmborgs mobilia, malmö.



2. Det rosa setet skulle jag vilja ha =)

Postat av: sandra

mitt bästa träningstips är att alltid ta med dig en vän eller två! Det blir mycket roligare ju fler man är, och man kan peppa varandra och ta del av varandras erfarenheter :) har man bestämt med en vän att man ska tex till gymmet tillsammans är det svårare att dra sig ur ;)

Postat av: sandra

glömde svara på frågorna :o

1. konsum i kallinge

2. rooosa! :D

Postat av: ellen

Mitt bästa tips är att göra upp ett schema över din träning. Skriva upp var, när, hur och vad du ska träna. Om du är lat och ofta tänker "Äsch det kan jag göra någon annan dag istället..." så funkar det här jättebra. Men om du fortfarande tänker så, så rekommenderar jag att gå på gruppträning där du bokar in dig tidigare. Det är bäst också om du är som mig och helst inte går ut i kylan och tränar under vintern. Det bästa träningssättet som jag rekommenderar STARKT är BodyCombat som bland annat SATS erbjuder. Maximal konditionsträning som också ger mycket styrketräning i armar och rygg. Väldigt roligt dessutom! Passar alla åldrar, med tanke på att jag själv endast är 15 och de äldsta på passen är över 50...



1) Coop Konsum på Kungsholmsgatan 22.

2) Rosa såklart! :)

2012-01-16
Postat av: Emelie | M o d e & V a r d a g

1) Mitt närmsta försäljningställe är COOP EXTRA HALLSTAHAMMAR, HAMMARTORGET 11



2) Jag skulle ha valt det blåa om jag hade turen att vinna :)



3) Mitt bästa träningstips. Hitta träningen som passar dig bäst. Prova på allt om det är så. Gå på pass eller gym. Ta med en vän och prova på olika pass som tex boxning, dans, zumba, mma, aerobics osv. Annars så tycker jag att man ska ta på sig snygga träningskläder, uppdatera musiklistan och gå till gymmet och köra på. Sätt upp mål för dig själv som du kan klara av så kommer det gå bättre och bättre. När man märker resultat på både insidan och utsidan så kommer motivationen öka otroligt. Det är bara att igång nu, finns ingen anledning till att inte träna :)

Postat av: Jennifer

Träningstips, att hitta det som passar just dig. Som jag, under vintertid så har jags vårt att klara av passen och övningarna som finns på gymmet pga min ledsjukdom så då hittade jag Active2 till PS3. Enkelt och bra! Jag kunde själv sätta gränserna för vad jag klarade av. Jag kunde alltså träna trots att jag hade ont.



1 ICA SUPERMARKET ODEN TROLLHÄTTAN



2 OM jag skulle ha den turen att vinna så hade jag valt det svarta, passar till allt :)

2012-01-16
URL: http://survive.blogg.se/
Postat av: Becca

Mitt träningstips är att gå ut och gå så mycket som vädret tillåter. Tittar solen fram är det extra bra då du får i dig D-vitamin från solen.

Annars gäller det att hitta något du tycker är roligt, testa dig fram. Gillar du att dansa varför inte testa på Zumba?



1. Närmaste försäljningställe är på Ica supermarket här i Örnsköldsvik.



2. Skulle jag vinna skulle jag vilja ha den rosa. Älskar rosa! :)

Postat av: Madde

Mitt bästa träningstips är att träna tillsammans med någon som kan mer/är mer tränad än dig själv. någon som kan peppa dig och lära dig, då blir det roligt att träna!

Utmana kompisar i facebookchatten hur många situps ni kan göra, eller vem som först gör 50 armhävningar :)



1. Konsum city i Umeå

2. om jag vinner vill jag ha det blåa eller det gröna setet!

Postat av: Malin

1. Mitt bästa träningstips för vintern är att försöka göra träningen så rolig som möjligt! Ladda iPoden/mp3n med riktigt bra musik, investera i snygga och funktionella träningskläder(slopa den urtvättade T-shirten och brorsans fotbollsshorts, du kommer att bli mycket mer peppad om du känner dig snygg!) och gå ut i löpspåret så ofta vädret tillåter, frisk luft och sol är extra viktigt just under vinterhalvåret!

2. Mitt närmaste försäljningsställe är Coop Nära på Lijeg. 1 i Uppsala.

3. Vinner jag skulle jag vilja ha färgen "korall".

2012-01-16
Postat av: Cecilia

1) Mitt närmsta försäljningsställe är Coop Forum Enköping.

2)Om jag har turen att vinna så skulle jag vilja ha det gröna setet.

2012-01-16
URL: http://ivitaskor.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej!



Mitt bästa träningstips är att ha ROLIGT när man tränar! Det ska inte vara tråkigt att träna för då är det lätt att man ger upp. Hitta något som Du tycker är kul och variera mera!



Mitt närmsta försäljningsställe är Coop Konsum Gillberga.

Vinner jag vill jag ha färgen "korall" så att man sticker ut lite på gymmet!

2012-01-16
Postat av: linda

Hej!



Det bästa tipset jag har är att man ska försöka ha roligt. Inte se det som en börda. Att inte träna själv utan att träna med en kompis. Och om man känner sig trött så är det den bästa tiden att gå och träna för man känner sig så nöjd efter.



1. City Gross Karlshamn

2. Skulle vilja ha en svart.

Postat av: Alexandra

Jag skulle säga att en träningskompis är ett bra träningstips, för då kan man puscha på varandra.



Närmaste återförsäljare är Ica Kvantum i Piteå.



Om jag vann skulle jag önska mig det gröna setet :)

Postat av: Annie

Hej!



Mitt bästa tips är att dra igång en träningsutmaning på t ex Shapelink med några kompisar! Utifrån det mål man satt skapas en topplista och man tävlar mot varandra och peppas på så sätt! Målet kan t ex vara att träna ett totalt antal pass inom ett visst antal veckor. Jag och mina polare (totalt är vi 15 stycken!) kör från och med 16 januari och 20 veckor framåt utmaningen "100 pass på 20 veckor". Alla är verkligen jättetaggade!



1) Coop Konsum på Avenyn, Göteborg



2) Jag skulle välja det korallfärgade settet

2012-01-16
Postat av: Emma

1. Mitt pepptips är att kolla på hur andra människor tränar och få tips och inspiration till att själv träna och kämpa för att nå den vikt du vill.

Även att hitta den träningen som man tycker är rolig och som passar en själv då blir resultatet bättre!



2. Lund Coop Konsum Trollebergsvägen



3. Blå är riktigt snyggt!

Postat av: Frida

Bäst tipset är att sätta upp mål och sedan delmål. Har du tillräckligt med självdisciplin så når du garanterat ditt mål. Men viktigast av allt är att man har roligt under tiden, det gör träningen mycket enklare.



1. Tempo Hestra, mogatan 26

2. Grönt!

2012-01-16
Postat av: agnes

Mitt bästa tips är att göra något som är kul så att man vill fortsätta. Prova på olika danser, börja med ridning, far ut med hunden i skogen, lek i snön osv. Att det är roligt gör så att man vill fortsätta!



1. ICA Gourmet Umeå

2. Blå!

2012-01-16
Postat av: tilda

1. Mitt bästa pepptips tips för att hålla igång med träningen under de kalla vinter månaderna är att bara pausa. Gå ut på en promenad, stanna och tänk på vad du vill! vad vill du nå för mål med träningen och varför är det viktigt för dig? sedan skulle jag tipsa om att unna dig själv, efter ett hårt träningspass gör en smoothie, med dina favorit bär, inte nog med att det är gott, det är även nyttigt och har massor av det du behöver! Inte nog med detta så är det så himla viktigt att ha snygga kläder, och tänka att få vinna detta! för eller hur blir träningen roligare när man känner sig snyggast i hela gymmet? Boka även in nya och roliga pass som du aldrig har prövat på, ta med dig en kompis så blir det mindre pinsamt första gången! Men det viktigaste tipset av allt skulle vara att lyssna på din kropp. Lyssna när den säger nej, och när den säger ja, pusha den till max!



COOP FORUM BORÅS

ENEDALSGATAN 10 BERGSÄTER



Hade jag fått äran att vinna hade jag det svarta!

2012-01-16
Postat av: Therese Berg

1. Mitt bästa träningstips är att sätta upp ett mål som ska ta en viss tid, t.ex satsa på snygg kropp till sommaren och då har man något att sträva mot. Om man har lust så kan man göra det tillsammans med en kompis för att komma i gång och peppa varandra! Tillsammans kan man sätta upp passande träningsrutiner, vilket jag tror är väldigt viktigt. Man ska inte hänga upp sig på kalorier utan se träningen som en möjlighet till att få en snygg och välmående kropp, som man själv känner sig bekväm i. Mjukstarta med mindre träning för att inte tappa lusten med en gång och öka sedan med tiden.



2. City gross, Ytterby

3. Om jag vinner skulle jag vilja ha det i rosa :)



Postat av: Kattis

1) Söderlivs på Stora södergatan 57



2) Svart eller rosa, kan inte välja!



Mitt bästa tips är att göra ett inspirerande kollage med i dina ögon perfekta kroppen. Jag blir hurtig x100 när jag tittar på mitt kollage med snygga Victoria's Secret-modeller: http://hurblirdet.blogg.se/2011/december/inspo-bildbomb.html

2012-01-16
URL: http://hurblirdet.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ett tips är att våga prova nya träningsformer! Skriv ned sådana aktiviteter du aldrig tidigare provat och lotta en ny aktivitet varje vecka en period, det ger inspiration och du kommer lyfta dig själv när du vågat prova nytt och gå utanför "the comfort zone".



ICA Gourmet Umeå



Ett SVART set skulle vara superläckert! :)

2012-01-16
URL: http://emmamli.blogg.se/
Postat av: Jennifer Larsson



1) Mitt eget pepptips på vintern är gymmet! Jag blir så deprimerad runt vintern och vet inte alls varför men de är många som blir det. Så sitter man hemma, kollar film, käkar gott. Bort med det! Laddar ipoden med bra musik tar en promenad ner på gymmet. För vart och hur blir man av med mest tankar, deppighet om inte på gymmet? Så ladda ipoden med bra peppande musik, ta dig ner på gymmet och kär så hårt du bara kan!



2) KONSUM ENEN SANDVIKEN

BARRSÄTRAGATAN 44



3) Alla tjejer vill ju ha rosa så därför väljer jag grön! Att se ut som alla andra har aldrig varit min grej. Sen är det en färg som får än att bli peppad tycker jag!

2012-01-16
Postat av: Anonym

Sätt upp ett mål å ge dig fan på att klara det, det gör i alla fall mig peppad till max! Du kan ju även köpa ett klädesplagg som du suktat på länge fast i en mindre (önskbar storlek) och ha som mål att komma i den? ;)



1.COOP NÄRA, TIMOTEJGATAN 3

2.ROSA :D

2012-01-16
Postat av: matina

Kul! Jag är helt klart med :D



Mitt bästa träningstips är att hitta en träningsform som passar just dig. Det kan vara vad som helst, tex köra zumba, fotboll, hockey eller kanske tennis. Själv har jag valt dans, därför att jag älskar att röra på kroppen till musik. Musik peppar mig! Ett till litet tips är att hitta en kompis som också tycker om den träningform du valt, då kan ni göra det tillsammans och då blir träningen genast mycket roligare :)



1. Ica Supermarket City Örebro

2. Ett grönt set skulle inte skada att vinna :D



Kram!

2012-01-16
URL: http://stylebyina.blogg.se/
Postat av: Sara

Mitt bästa tips är att inte pressa kroppen mer än den klarar av. Man ska öka belastning och intensitet vartefter man blir bättre tränad. Det är motiverande att hela tiden känna hur man förbättras och orkar lite lite mer :)



KONSUMEXTRA, ÖSTERSUND



Vinner jag så vill jag ha det svarta setet :)



Kram Kelly!



2012-01-16
Postat av: Jenna

Mitt bästa tränings tips är att fixa en riktigt bra spellista på spotify/till ipoden som peppar en!

Mitt närmaste är ICA frysen, Obbola och jag vill ha rosa om jag vinner!

2012-01-16
URL: http://jennas.ratata.fi
Postat av: Emilia [Personlig FotoBlogg]

Mina bästa tips:

Det jag gör är att ladda iPoden med ny bra och peppande musik när jag går ut och springer för med musik i öronen går allt så mycket enklare. Gäller även detsamma med träning på tex. gym. Variera gärna träningen med flera olika saker och övningar så tappar man inte motivationen lika lätt utan det blir bara roligare istället. Träna gärna med en vän/vänner kan lova er att det blir mycket roliagare då.



1) Mitt närmsta inköpsställe är ICA SUPERMARKET KIRUNA föreningsgatan 9



2) Om jag blir den lycklige vinnaren så hade jag gärna velat ha dem i Rosa, och storlek S.

Postat av: Sandra

MITT BÄSTA TRÄNINGSTIPS:

- Skippa bilen och börja promenera till t.ex. jobbet

- Ta trapporna istället för hissen

- Om du har hundar. Gå promenader med dom istället för att bara släppa ut dom på baksidan

- Gör situps, armhävningar och andra övningar varje morgon och kväll



1. COOP EXTRA SÄFFLE Magasinsgatan 6

2. OM JAG VINNER SKULLE JAG VILJA HA FÄRGEN ROSA

2012-01-16
Postat av: Lisa

Mitt bästa träningstips utöver det vanliga med inspirations bilder osv är något jag lärt mig efter många år med försök till att älska att träna. Det är ofta så att man kör all in när man börjar träna, hets tränar flera gånger i veckan. Men detta orkar inte kroppen/sinnet med när man har vänner att träffa och en himla massa studier som jag har.

Mitt bästa träningstips är därför att i början inte låta sig själv träna mer än två - tre dagar på en vecka. Även om man är sugen. Efter kanske 3 veckor kan man öka, men annars slutar det ofta med att man köpt dyrt kort och snygga träningskläder som aldrig används.



1. Luthagens livs, sysslomansgatan 19-21, Uppsala



2. Om jag vinner så skulle jag vilja ha den i grön färg.



Har äntligen kommit igång med att träna varje dag,men med ett gym kort och zumba klasser på ett annat ställe blev det 2300kr. Har inga pengar över att köpa snygga kläder för! Hoppas jag vinner för första gången i en tävling!

2012-01-16
Postat av: Linda

, Mitt bästa pepp är att tänka på hur jag kommer se ut när jag e nöjd :) gör mig super taggad

: ICA STOP

BERGTORPSVÄGEN 45 (täby)

: Rosa ( korall) strl S :D

Postat av: maria

1. Bästa tipset är att träna med en kompis eller kompisar, då kan man peppa varandra, och allt blir mycket roligare med gemenskap.



2. Hemköp Kullavik



3. Korall

2012-01-16
Postat av: mari

Motivera sig att träna för att man själv ska se bra ut och må bra, inte för att man måste för det finns inga måsten här i livet!



1. Ica kvantum, värnamo



2. Det gröna sköna hade suttit perfekt på min kropp!

2012-01-16
URL: http://flumskap.blogg.se/
Postat av: Hedvig

1. Mitt tips är att bara göra saker man själv tycker är kul. Om du tycker att det är rena döden att sitta i bänkpress, så gör inte det! Hitta istället något du tycker är kul. När du väl har hittat något du tycker är kul så kommer du vilja träna. Sen så kan du ha i tanke "jag går ut och springer x km, för att orka mer och ha roligare på t.ex dansen"

2.Domus, Oskarshamn

3. Rosa, storlek s

2012-01-16
URL: http://raandam.blogg.se/
Postat av: maja

Mitt bästa tips är att gå på pass på gymmet eller hitta en kompis att träna med. När man tränar med andra kan man peppa varanda och då få ut lite till!

Beroende på vad för anledning man tränar för kan man hitta motivation på olika håll, men tränar man för en snyggare och mer slimmad muskulös kropp är min största motivationskälla att kolla på bilder!



I min stad kan man köpa på Konsum Enen Sandviken.

Jag vill ha färgen korall.

2012-01-16
URL: http://majais.blogg.se/
Postat av: moa

Hitta det man tycker är roligt är mitt bästa tips för har man inte roligt så kommer det inte bli någon vana och man vill att träningen ska vara något man längtar efter :)

Ica mariehem, Umeå

Storlek M i svart

2012-01-16
URL: http://moiis.blogg.se/
Postat av: Anna

mitt bästa träningstips är att pusha sig själv, gå istället för att åka bil, ät frukt istället för godis!

små förändringar gör stora skillnader!



1.coop nära, Norrtälje.



2. grönt i storlek medium!

2012-01-16
URL: http://hejanna.blogg.se/
Postat av: Johanna K

Mitt bästa tips är att bestämma sig. När man väl har bestämt sig får inget rubba det, in i kalendern direkt. Belöningssystemet är toppen! Till exempel "Om jag lyckas träna tre gånger i veckan i tre månader får jag köpa en ny väska". Jag har börjat med detta och kommer inte att sluta!



1. CITY-HALLEN VINGÅKER

BONDEGATAN 9

2. Det gröna setet



:)



2012-01-16
URL: http://nattpoesi.blogg.se/
Postat av: Malin

1. Närmaste ställe är på ICA SUPERMARKET ALUNDA, MARMAVÄGEN 2



2. Jag vill ha de svarta hipster-shortsen i stolek S/M, och rosa sport-top i storlek S.



3. Träna med en kompis, och gör något man tycker är roligt. Lyssna på musik. Sätta upp överkomliga mål. Jag tycker också att det är bra att prata med någon när man är ute och springer, för då glömmer man bort hur trött man är, och kan vara helt inne i samtalet istället. Dessutom får man inte en massa slem i halsen ;)

2012-01-16
URL: http://jaagmaalin.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Mitt bästa tips är basen i all träning: att hitta din alldeles egen motivation till att träna. Du får aldrig rutin eller känsla för träning om du gör det för att "du är tvungen". Sätt dig ner och fundera på: "Varför VILL just JAG träna?" Använd order VILL istället för MÅSTE - det gör det hela så mkt roligare!

2. Coop nära, Växjö.

3. Svart, i storlek S.

2012-01-16
URL: http://eldtiger.blogg.se/
Postat av: Linda

1. DANSA! Kom igång och dansa antingen ensam eller med andra! Att dansa gör dig glad i kropp och själ, så kom igen och skaka RUMPA!!

2. Tempo, Huskvarna

3. Det rosa! Helt fantastiskt fint!

Hoppas hoppas hoppas!

2012-01-16
URL: http://nossretep.blogg.se/
Postat av: veronica

Mitt bästa träningstips är att testa olika saker för att hitta det som passar just dig. Alla är vi olika och tycker om olika saker. Om du tränar något som inte just du trivs med så kommer du inte heller orka fortsätta. Du måste tycka det är kul!



1. COOP EXTRA MARIESTAD

2. Korall

Postat av: Hanna

1. KONSUM GETINGE, STORGATAN 15

2. Rosa/röd för att jag älskar rosa :P

3. Man ska peppa sig själv hur mycket som helst.

2012-01-16
URL: http://blowonit.blogg.se/
Postat av: Tina

1. dansa, leka gamla gymnastiklekar med en grupp vänner, tumla runt och busa med hunden i snön. Rör på dig på ett lekfullt sätt. Du kommer bränna massor av kalorier utan att ens tänka på att du förbränner dom. Varför kämpa med enformiga övningar på ett gym då du kan leka av dig kilona?



2. coop nära, uppsala



3. svart alternativt en busig rosa

2012-01-16
Postat av: Maria Mårtenson

1. Coop nära Nytorgsgatan

2. Svart skulle jag gärna vilja pryda min kropp med är jag tränar på gymmet! :)



Hälsningar Maria

2012-01-16
Postat av: Maria Mårtenson

Glömde träningstipset!

Börja powerwalka varje dag! Man går ner mycket i vikt, och dessutom behövs inte mycket redskap - endast ett par bekväma skor!

2012-01-16
Postat av: Cecilia

Mitt bästa träningstips är att träna med en kompis!



1. Konsum i Vä, Kristianstad.



2. Jag skulle vilja ha det blåa setet!

2012-01-16
Postat av: Malin

Helt klart längdskidåkning nu när det äntligen blev vinter. Jogga kan man ju göra övriga delar av året.

Passa på och vara ute och njuta av det underbara dagsljuset de korta timmar som det ändå är. :) Ladda med härlig energi av solen samtidigt som man tränar hela kroppen av skidåkningen. Optimalt och underbart!



1. Ica Supermarket Mariehem, Umeå

2. Det gröna såklart! :D

2012-01-16
Postat av: Mikaela Lindahl

Jag är med och tävlar! Mitt träningstips är att skriva upp varför du tränar på olika lappar och antingen sätta upp på/runt spegeln du mest använder eller lägga i en liten "motivationsburk". Olika anledningar kan vara t.ex. för att öka sitt självförtroende, för att kunna vinna något specifikt maraton, för att gå ned i vikt, för att kunna leva längre/bättre osvosv. Då kan man kika på dem så fort man känner sig omotiverad!



Det närmsta stället för mig är "BEA ICA KVANTUM ENSKEDE

HANDELSVÄGEN 188"



Jag skulle helst vilja vinna en grön/rosa i storlek S!

2012-01-16
URL: http://technodrog.blogg.se/
Postat av: elin

Mitt närmsta ställe är:



City sparköp knalleland, Skaraborgsvägen 25



Skulle önska den svart & blå :)



Mitt bästa träningstips är att man gör något som är kul och med massa andra människor! Det blir jättemycket lättare! Det är bra när man har speciella tider att passa också för då kan man inte bara strunta i det eller skjuta upp det.



Att man tränar med massa människor är roligt och då blir det enklare, det är även en bra gemenskap.



Jag brukar även fantisera om hur min drömkropp ser ut och sedan tränar man mycket hårdare! Man vill verkligen köra gärnet och få den drömkroppen!



Snygga träningskläder, snygg vattenflaska och sportbag är absolut pushande också!!!!!

Postat av: Mikaela Åström

Jag har faktiskt inte tränat så länge, men nu är gymmet som mitt andra hem. Roligast är passen som finns där. Bodypump är något för alla och det är galet kul. Och det är alltid roligast att träna med nån kompis också,blir mycket mer skratt då så träningen inte blir allt för seriös.

Men sen äälskar jag att ta långa promenader i alla årstider med hundarna.

1.Huddinge,Stockholm.

2.Rosa,storlek S

Postat av: Majja

1. För att jag ska bli peppad på vintern är - Det är så mysigt att gå till gymmet eller badhuset och ha fått frisluft, sen få vara inne och bränna fett och muskler, och träffa massa nytt folk! Det är även roligt/mysigt att gå ut en vinter morgon när solen lyser som bäst :)



2. På norra hamngatan i söderhamn



3. Svart

Postat av: fanny

1. ICA SERVETT LERUM

2. Om jag hade vunnit hade jag velat ha de rosa kläderna! :)

2012-01-16
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: Alfrida

Mitt träningstips:

Mitt bästa träningstips är zumba! Det är väldigt roligt, passar perfekt när det är för kallt ute OCH du kan använda dina nya danskunskaper på dansgolvet till helgen! Och om inte zumba funkar för dig, räcker det med att dansa loss på nästa fest!



1. Sten Sturegatan 16 - Göteborg



2. Färgen svart skulle jag vilja ha.



2012-01-16
Postat av: bella

1. Kollar på Gamla Victoria secrets shower lite då och då. Blir sjukt peppad. Tränar boxning två ggr i veckan, kan vara världensbästa träningssätt! Rekommenderar starkt!



2. Rätt Pris, Hedemora



3. Svart

2012-01-16
Postat av: Lovisa

Mitt bästa träningstips är att träna med en kompis, antingen löpa i spåret eller köra roliga och svettiga pass på gymmet. Dessutom kan man motivera varandra de dagar då det känns som jobbigast! Starkas är man tillsammans!

1. ICA supermarket Åtvidaberg

2. Det blåa setet!

2012-01-16
URL: http://lovisahc.blogg.se/
Postat av: Emma

Mitt tips är att träna tillsammans med någon, en kompis, ett syskon eller en förälder kanske! Då får sällskap och även stöd av någon!


Om man har råd att kosta på sig att skaffa ett gymkort så tycker jag man ska göra där! För där kan man få hjälp av personliga tränare, samt att det finns mycket mer redskap än om man bara tränar hemma :)



1. Coop Forum, luleå

2: Det rosa setet!

Postat av: Emma Guldbrand

Det bästa träningssättet FÖR MIG är att träna med någon! Då blir jag motiverad och det är så mycket roligare!



COOP KONSUM AVENYN

KUNGSPORTSAVENYEN 26-28



ICA NÄRA HEDEN GÖTEBORG

STEN STUREGATAN 16



Det rosa setet hade vart awesome!



Kram!

2012-01-16
URL: http://guldbraand.blogg.se/
Postat av: Anonym



1. COOP FORUM ÖREBRO LILLÅN



2. GRÖNT



3. Mitt bästa tips för att komma igång: hitta en eller flera träningsformer du gillar och uppskattar (i mitt fall ridning, yoga och gymträning). Träning ska vara kul!



Mina bästa tips för att hålla igång: införskaffa träningskläder man känner sig snygg i, gärna i fina färger! Gör träningen till en del av vardagen och ha bestämda dagar då du tränar, och ha samma dagar varje vecka (om du inte har nåt annat superviktigt eller är sjuk dvs). :D

2012-01-16
Postat av: Emmie

Mitt bästa träningstips är att kolla runt i olika hälso/träningstidningar och bloggar. När jag läser som träning blir jag automatiskt träningssugen och riktigt peppad!



Nya espehallen i Ronneby är min närmsta återförsäljare.



Jag skulle vilja ha färgen rosa!

2012-01-16
Postat av: Tua

1) Mitt närmsta ställe är Ica Nära Berghem, Umeå!

2) Det rödrosa! :D

2012-01-16
Postat av: Gabbi

Måste nog vara när jag och min kompis som bor på helt olika orter bestämer oss för att springa och då pratar vi i tel med varandra otroligt peppeande och kul. Jag försöker alltid vara ute och springa varje dag ;)

1. coop extra huddinge C

2.Om jag nu skulle vinna önskar jag de svarta (sååååå galet snygga ;))



2012-01-16
URL: http://puzllo.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Mitt bästa tips: boka in en träningsdejt med en god vän som du skulle önska att du träffade ofta eller kanske den där snygga killen i din närhet (infoga valfritt här, t.ex. jobbet, skola etc.). På så sätt så kan man hinna mer med saker som man vill göra. Det är så lätt annars att man hellre kanske fikar med en kompis än går till gymmet. Om du tränar med en person som du kanske är lite intresserad av så peppar man sig själv att ta i lite till eller springa lite fortare osv. Man får dessutom något att bryta isen med nästa gång man ses.. =)



Mitt närmaste försäljningsställe är ICA Roslagstull, Stockholm.



Har redan både det röda och det blå stället så jag vill helst ha det GRÖNA! (Sjukt snygg färg!)

2012-01-16
URL: http://lassa.blogg.se/
Postat av: Sarah

Fin blogg, titta gärna in på min och lämna en kommentar! :)

Postat av: Hanna P

Träna något som du tycker är roligt, ju roligare träning desto lättare är det att komma tillbaka och göra det igen. Bra musik är också en lusthöjare, man blir peppad och motiverad med rätt musik i lurarna. Ta med en vän, sällskap är roligt, man kan samtidigt som man tränar, umgås! och Ha kul!



1. närmsta försäljningställe ligger i Svängsta, Konsum 376 37.

2. Om jag vinner så vill jag helst ha det svarta setet, storlek S :D

Postat av: Julia

Jag tycker att det allra bästa är att om man inte alls är vann att träna så kan man först börja ut och gå raska promenader nästan varje dag. När man har kommit igång med det kan man börja springa mer och mer. Man kan även få in några armhävningar, rygglyft och situps så ofta och som många man orkar. Allt det här kan man göra hemma och billigt är det med. För att gå till ett gym och börja träna kan lätt sluta dåligt, där med att man slutar träna. Men vill man träna på gym så kan man leta upp någon på gymmet som kan hjälpa en att lägga upp ett bra schema för just din träning och din kropp så att du får så bra träning som möjligt.



1.COOP KONSUM SÖLVESBORG



2.Blå



Postat av: Elina

Bästa tipset är att hitta saker man tycker är roligt! Träning blir mycket roligare om man tycker det är kul, och varför inte dra med dig en kompis då kan ni motivera varandra! Även att våga testa på nya saker tycker jag är viktigt, varierad träning ger bra resultat och du blir inte uttråkad! Om du inte är peppad på träning sätt upp ett mål. Vad vill du uppnå? se sedan till att komma igång för när du väl är igång så flyter oftast träningen på!!

Träna på din egna nivå är också viktigt, börja inte för svårt för du tröttnar du, ta det i lagom tempo och öka med tiden :)



1. Coop konsum i Hammarby sjöstad

2. Det svarta :)!

2012-01-16
URL: http://axerell.blogg.se/
Postat av: Em

Mitt bästa tips på träning är att göra något man gillar och gärna tillsammans med någon annan. Att få lite peppning av någon annan gör så himla stor skillnad! Bara att gå i trapporna tillsammans varje dag kan spela stor roll. Glöm heller inte att ha rimliga mål, på så sätt känner i alla fall jag mig sällan som jag inte kommer nå dit.



1.COOP KONSUM FARSTAPLAN 27

2. Det gröna setet

2012-01-16
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Mitt bästa tips är att planera in träning, att se det som en lika viktig och självklar del som skolan, jobbet eller annat. Det är tungt i början men när man väl kommit in i det har man skapat sig en riktigt bra rutin.



1. Tempo Humlan Nyköping.

2. Svart.

Postat av: amra

Mitt bästa pepptips är att ändra musiklistan i mobilen/mp3n OFTA! Man tröttnar rätt fort på musik faktiskt, och ny musik kommer alltid!



Mitt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection är på Konsum Enen här i lilla Sandviken. Om jag nu vinner skulle jag jättegärna vilja ha det rosa setet. Man blir så glad och peppad av rosa!

2012-01-16
URL: http://amruu.blogg.se/
Postat av: Rebecka Hillberg

Mitt bästa träningstips är att göra sådant som man själv tycker är roligt och brinner för då man skall ha roligt när man tränar vilket leder till att man vill fortsätta att använda sin kropp och enligt mig är min kropp mitt hemliga vapen ;)



1. COOP KONSUM CITY KALMAR

2. Svart

Postat av: Hanna

Om man har nära till gymmet och motivation att ta sig dit skulle jag tipsa om att blanda kondition, rörlighet och styrketräning. Vill du träna hemma finns det massor av träning där bara kroppen som motstånd fungerar jättebra. Omedelbart efter ett pass behöver kroppen snabba kolhydrater, en banan, några riskakor eller en god gainomax. En timma efter träning kommer det absolut viktigaste målet för att tillvarata träningen. Hoppar man över detta bryts kroppen ned oavsett om man kör fettförbränning, styrka eller annat. Så ge kroppen belöning i form av bra mat efter träningen. Denna kombination av träning och mat gör att du både får en snygg kropp och en väl fungerande kropp resten av livet. Oslagbar kombination.

1. ICA Vallhamra torg.

2. Rosa i storlek small :)

2012-01-16
Postat av: Erika

1) Sätt upp mål som du ska sträva efter, då blir det både roligare att träna och du har nåt att se fram emot.



Tips två: Hitta nåt kompis/eller nåt syskon att träna med, det blir alltid roligare att träna med någon istället för ensam.



2) Nacka Forum, Stockholm!



3) om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ha den rosa! Håller tummarna riktigt hårt nu, vill förbättra min träning och det blir roligare att träna med lite snygga träningskläder ♥

2012-01-16
Postat av: Charlotta

Mitt bästa träningstips är att träna på morgonen. Det har många fördelar, för det första bestämmer du dig dagen innan vilket gör att bortförklaringar om tidsbrist osv. inte fungerar särsklilt bra. För det andra är det ett umärkt sätt att piggna till på! Du kan dessutom vara nöjd och stolt över dig själv heeela dagen för att träningen redan är gjord.



1. COOP KONSUM TROLLEBERGSVÄGEN, TROLLEBERGSVÄGEN 14, Lund



2. Jag skulle självklart välja färgglatt, rosa!

2012-01-16
Postat av: Elin Fritz

Hej och tack för en trevlig tävling.



Under vintertid är det lätt att bli deppig och grå från topp till tå. Du vill gärna stanna inomhus eller på ett cafe med vännerna och bara ha det varmt och skönt. Mitt bästa tips för att träna under denna tid är att ta med dina vänner ut på jogging eller promenad. Ni kommer snacka om exakt samma saker även att ni är ute och går/joggar. Vännerna får dig att inte tänka lika mycket på den kalla vintern som är runt dig. Allt bli väldigt mycket roligare och vännerna gör det lättare att verkligen ta sig ut och verkligen röra på sig. Skulle det vara så att ni verkligen vill ta en kaffe tillsammans eller dricka te, ta med er det på promenaden i en take-away mugg. Träning behöver inte alltid vara jogging, en promenad med kaffe i handen är fortfarande ett sätt att röra sig på. Det ger fortfarande resultat. Kombinera!:)

Mitt närmsta köpställe är:

COOP KONSUM KOPPARMÖLLEGATAN

KOPPARMÖLLEG 5

Helsingborg



Jag skulle vilja ha färgen: Grön.



2012-01-16
URL: http://dijon.blogg.se/
Postat av: melina

mitt bästa träningstips är att ha bra musik i öronen och HA roligt! Försök att träna på kvällar och morgonen. Om du tränar på morgonen utan att äta frukost förbränner du mer kalorier + man måste alltid äta en måltid efter ett pass!



jag hade velat ha det rosa!



ICA NÄRA HEDEN GÖTEBORG

STEN STUREGATAN 16

2012-01-16
Postat av: maja

1. Mitt absolut bästa träningstips är att träna det som du tycker är kul och att variera. Det är så lätt att tröttna så med en varierad och rolig träning håller det längre och du hittar kanske just det som passar DIG bäst! Gå efter vad du själv känner. Och kom ihåg - all träning är bra träning.



2. Jag vill ha det blåa!



3. COOP NÄRA

TIMOTEJGATAN 3 NORRTÄLJE

2012-01-16
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: Ida

Min bästa träningstips är att träna tillsammans med någon vilket man kan göra på flera olika sätt, ex –gå powewalk, löpa + att träningen blir mycket roligare om man är två som kan peppa varandra. Sen behöver inte träning alltid betyda att man ska springa eller åka till gymmet och köra styrketräning utan hitta på fritidsaktiviteter som att dansa, åka skridskor, längdskidåkning, åka pulka.



1.Om jag blir den lyckliga vinnare skulle jag hemskt gärna vilka ha en svart träningsbh och lila string i storlek S. Kommer passa perfekt till träningstillfället.

2.ICA Karlaplan, Stockholm

Postat av: evebabee

Mitt bästa träningstips är att prova zumba! många älskar det och jag är en utav dom! :D Annars så träna med dina kompisar, det blir mkt roligare!



rosa storlek L!



ICA kvantum vännäs!

Postat av: Rnja

Mitt bästa träningstips är att göra en spellista med sina bästa pepplåtar och ett annat är att ha snygga träning kläder, hehe det gör träningen tusen gånger roligare :) Samt att ha vilodagar då det är då kroppen bildar muskler!

1.) Skulle vilja ha det rosa setet om jag vann!

2.) Min Konsum :D Skit bra!

2012-01-16
Postat av: Elina

1. coop konsum orsa

2. det rosa



Mina bästa träningstips!



Skriva upp små delmål!



Istället för att man ska gå ner 5 kg till sommaren kan man ha som mål att den här veckan ska jag powerwalka 3 gånger och springa intervall 2 gånger till exempel.



Utmana sig själv och bygga på när det känns för lätt.



skriva upp vad man gjort och ätit så man har koll.



Bra musik, sköna kläder och gärna en träningskompis!



Veckans utmaning: Gör plankan varje dag 3*60sek :D



Mycket lättare och roligare med små mål istället för stora och orimliga!



2012-01-16
Postat av: Hanna

Bästa tipsen för att få tummen ur och ett träningspass avklarat i detta vinterrusk är en ordentlig frukost på morgonen, favoritmusiken på hög volym och att känna efter hur kroppen känns. Är den inte helt hundra med på noterna för dagen så anpassa dig! Ändra planen, ta med fika och familjen ut i skidbacken istället för att genomföra ett ordentligt gympass. Inget är så tråkigt som att vara fast i ursprungsplanen, helt utan egentlig anledning. Det måste kännas kul att träna! :)



1. Om jag skulle bli den lyckligt lottade vinnaren skulle grön vara en stark favorit bland färgerna.

2. COOP FORUM Backaplan, Göteborg.



Tack och hejs! :)

2012-01-16
URL: http://hannablog.blogg.se/
Postat av: Linnea Öster

Mitt bästa träningstips är att träna gymnastik bara för att det är det roligaste som finns! Att komma in i hallen och höra musiken dunka och känna den bekanta doften gör att jag blir helt taggad. Hade kunnat träna varje dag! En bra spellista är också ett måste mär man tränar :)



1) ICA kurir livs är mitt närmsta ställe.

2) Jag hade velat ha det rosa setet som jag vann :)

Kram

Postat av: angelica

mitt bästa träningstips är att känna efter hur bra man verkligen mår av att träna och resultaten det ger (mer energi, gladare humör och snyggare kropp= en självförtroendeboost.) Träning blir sedan en nödvändighet när man känner hur bra man mår utav det!

1. Om jag skulle ha turen att vinna skulle ett rosa träningsset vara det ultimata :)

2. Ica supermarket, Töreboda

Postat av: Emma

Mitt bästa träningstips är att träna någonting som inte känns som träning, t.ex skidor, skridskor eller dans. Ett superbra knep är oxå att lyssna på dunderhög musik och spela lufttrummor/gitarr. Botar även den värsta träningsoviljan!



1. Blått är ju världens bästa färg!



2. Ica Kvantum Jätten Trollhättan :)

Postat av: Lisa

Jag älskar att ta ett par hörlurar i öronen och ut och springa i naturen. Jag brukar också peppa mig själv och kanske unna mig ett skönt långt bad efter! Att motivera, peppa, kämpa & beröma sig själv är viktigt och att ha viljan.

1. Blått.

2.Coop forum, marieberg :)

2012-01-16
Postat av: Nicki

1. Coop Extra Eriksberg, Kolhamnsgatan 7.



2. Grönt, tack!



Mitt bästa träningstips, när motivationen svackar, är att fokusera på känslorna du får efter ett utfört träningspass. Glädje, stolthet, styrka, vad känner du? Försök att återuppleva de här känslorna, så kommer du sedan inse att det kommer vara värt det!

2012-01-16
Postat av: Annika

Åh vilken bra tävling! Lite nya träningskläder skulle verkligen vara kul att vinna!



Mitt bästa tips är att inte gå ut för hårt i början och att hitta något som man verkligen njuter av! Det finns en träningsform för alla! För att träningen ska bli av i längden så tror jag man måste tycka det är roligt.



1. Fryxellsgatan 2 i Karlstad är min närmsta återförsäljare!

2. Jag skulle välja det svarta setet!

Postat av: becca

1. Ekholmens Centrum, Linköping

2. Det bästa sättet att träna under vintern är på gym tycker jag (annars både gym och löpning ute), helst med någon du är ungefär lika stark som så att man kan pressa varandra och nå bra resultat. Det är också roligare att träna med någon annan, men de ska vara träning och inte massa snack. sedan dela in träningen, att tex träna armar dag 1, mage/rygg dag 2 och ben dag 3. :)



blåa sättet i stl s

Postat av: emelie

1:

COOP KONSUM LAHOLM

ÄNGELHOLMSVÄGEN är mitt närmaste ställe



2:Mörk blå verkar väldigt lockande för mig :D



Mitt bästa träningstips är att alltid motivera sig själv och andra . Samt att hålla igång , börjar man och fortsätter och gör det till en vana så är det enkelt att automatiskt gå och träna. Hoppar du över några gånger och tänker : Nä jag gör det sedan. Då har du snabbt kommit bort från stigen, att sätta i gång är det svåra. Vad jag själv tränar är för tillfället att springa minst en gång i veckan då ca 4 km + rider hästar varje dag. För jag måste ha kondination om jag vill lyckas inom rid sporten.



Kramizz

2012-01-16
URL: http://enessa.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Min bästa motivation är att se det som en ny och utmanande grej det här med snön, variation med träningen är bra!! Och kom ihåg att smärtan som du känner när du tränar bara är svaghet som lämnar din kropp.



Coop Forum Vinsta



Skulle bli glad över en Röd Sport-bh (strl.S) samt Röda Hipsters (strl.S/M)

2012-01-16
URL: http://tjalottaa.blogg.se/
Postat av: Awesome TVD fan-blogg

Ett Vampire Diaries fan?

På min blogg hittar du de senaste fan videosarna och de bästa bilderna! THE BLOG, för dig som älskar Vampire Diaries!

2012-01-16
URL: http://fortvdfans.blogg.se/
Postat av: Anna

1, Mitt tips är vinsten: att ha färgglada och bekväma kläder att träna i. Det finns många som undviker att gå till gymmet för att man är rädd att se ful ut när svetten rinner och man blir helt röd i ansiktet. Jag tror att snygga träningskläder ökar en självförtroende och gör att man årkar och vill mera!



2, Coop Konsum



3, Grön i xs/s :D

2012-01-16
Postat av: Louise H

Har man inte skaffat ett gymkort så kan man börja på hemmaplan först!

Ta trapporna istället för hissen, hoppa av bussen några hållplatser tidigare och gå resten hem, Bär dina matkassar hem från affären istället för att ta bilen!!



Ica- centrum smålandsstenar

Färg: Rosa !

2012-01-16
Postat av: hillevi :)

Sätt ett mål och ha det i bakhuvudet när du inte orkar träna, då blir man peppad. Och ha alltid din favoritmusik i lurarna!



Coop Munkebäck, Göteborg

Grön strl s (:

2012-01-16
URL: http://chiillis.blogg.se/
Postat av: johannabd

1. Coop konsum

2. Korall



Mitt bästa träningstips är att träna något som gör dig glad, något man tycker är roligt. Tänk på träningen som "egen-tid"!

2012-01-16
Postat av: Susanne

Mitt bästa träningstips är att ta sig till jobb/skola genom att springa/cykla/promenera/åka inlines eller vad man tycker är roligast. Det är väldigt tidseffektivt! Själv varvar jag löpning och cykel, och så spar man pengar iom att man inte behöver busskort eller använda bil i samma utsträckning.



Min närmsta butik är ICA Nära Duvbo och jag skulle gärna vilja ha det gröna setet!

2012-01-16
Postat av: Trine

Mitt bästa träningstips är att hitta någon träningsform du tycker är rolig, det finns oändligt många och man ska inte snöa in sig på bara styrketräning och att springa på löpbandet. Är träningen rolig är det också större chans att du gör det oftare!



1, ICA KVANTUM SKARA, SKARABORGSGATAN 28

2, Gröna!

Postat av: Alisa

1. Mitt bästa träningstips är att ha ett mål. Kanske ska du utomlands till sommaren? Tänk då hur otroligt snygg du kommer vara om du sätter igång och tränar! Det kommer stärka självförtoendet till tusen, så ta på dig springskorna, lurarna eller en kompis och bege er ut!

2. Coop Konsum City, Kalmar

3. Svart!

2012-01-16
Postat av: Mimmi

1. Coop Extra i Skärholmen

2. Det svarta!

2012-01-16
Postat av: Louise

1. Vi har det på Coop där jag bor.

2. Jag hade valt i svart eller rosa

3. Mitt tips är att börja ut och gå med en vän sen när man känner sig säker där och vet lite rundor man kan gå så kan man börja att göra de själv, för då behöver man inte anpassa sig efter någon. Tillslut kanske man börjar att springa med el att man börjar tänka på gym då du både kan köra trningspass och gymmet Med vänlig hälsning, Louise

2012-01-16
URL: http://kenlous.blogg.se/
Postat av: Mikaela Törnlund

Komma ihåg att träningen är så fantastiskt kul och bra för mig, jag orkar mer, mår bättre och blir mycket piggare och snyggare! Dra gärna med en vän så blir det ännu roligare. Pröva nya träningsformer och tänk på träningen som något helt underbart och roligt, något du verkligen vill göra och inget som du bara måste. Jag brinner för att träna och älskar att inspirera andra. Det hjälper helt enormt mot vinterdeppen. Bodystep är nog den bästa träningsformen/pass som finns! helt kär. favoritövningen är absolut knäböj, känslan i rumpan är bara för skön och daamn vad snygg den blir! ett pass efter skolan eller senare på kvällen hinner man alltid med, det gäller att prioritera :)tänk inte på träningen som något du måste hinna med utan en del av vardagen/veckan



skohuset lerum



Rosa !

2012-01-16
Postat av: Emilia

1. Mitt allra bästa träningstips är att du ska sätta små delmål. T.ex bestämmer du dig för att du ska klara 5 repetioner på 100 kg i benböj. Då jobbar du dig upp dit. Du kommer hela tiden se att du presterar bättre, alltså kommer du att hålla din motivation uppe. Ett annat exempel är att du ska springa ett antal km på en tid. Små delmål kommer att resultera i ett stort mål och du kommer alltid ha motivation att pressa dig längre. Kör hårt!



2. Coop forum, Kalix



3. Grön, strl S

2012-01-16
URL: http://maijanen.blogg.se/
Postat av: Erika

Mitt tips är att försöka hitta olika träningsformer som man gillar, tycker man något är roligt så går det ofta bra och det får en att vilja fortsätta. Och att ha några olika träningsformer man gillar och kunna variera mellan gör det ännu roligare att träna! Det skadar heller inte att ha en peppande kompis som tränar med en, då kan man stötta varandra då det känns tungt! :)



2. Närmsta butiken jag har är KONSUM EXTRA Nacksta, Sundsvall!



3.Om jag vinner skulle jag vilja byta ut mina tråkiga svarta träningstoppar till det rosa/lila settet! grymt snyggt :)

2012-01-16
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Mitt tips är att ha kul! Spring inte om du tycker det är tråkigt, sitt inte och sucka vid de olika maskinerna i gymmet, utan prova nya träningsformer. Testa t ex ZUMBA eller Sh'bam, och träna med ett leende!



1. Närmsta försäljningsställe här i Staffanstorp är SPORT-FOSSTO.



2. Tycker den blåa färgen är grymt snygg, så BLÅ! :)

2012-01-16
URL: http://familjenc.blogg.se/
Postat av: Louvisa

Mitt tips är att ta tag i en kompis och träna med honom/henne. Träningen blir roligare (vad man än gör, om man är på gymmet eller om man är ute i det friska vintervädret) och man peppar varandra att ta ut det där lilla extra som man har i sig!



1. Jag kan som närmast köpa Pierre Roberts kollektion i Coop Konsum i Rotebro, Sollentuna (Stockholm)! Det går även att köpa på VI Rotehallen, och på Coop forum i Häggvik, Sollentuna (Stockholm). Ja det finns många ställen häromkring!



2. Jag skulle lätt byta ut mitt nuvarande rosa (genomskinliga...) mot det svarta settet! Skitsnyggt är det verkligen och jag känner behovet bara av att se dom här på internet... Storlek S!



Hälsningar och förhoppningar om att äntligen få byta ut utslitna träningskläder,

Louvisa

2012-01-16
URL: http://louvisamy.blogg.se/
Postat av: Ulrika

1. Mitt bästa tips är att bara gå dit utan att tänka och gör det bästa du bara kan varje gång, det kommer kännas så otroligt skönt, man klarar mer än man tror!

2012-01-16
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: Ulrika

2. Luthagens Livs AB.

3. Jag skulle vilja ha ett svart set.

2012-01-16
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: Ulrika

2. Luthagens Livs AB.

3. Jag skulle vilja ha ett svart set.

2012-01-16
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: filippa

Mitt bästa träningstips är att hitta en träningsfrom som passar en och som man tycker är rolig, annars är det bra segt att dra sig iväg till träningen.



2. Coopextra Hammarö är mitt närmaste



3. Jag skulle vilja ha det blåa setet!

Postat av: Malin Olsson

Anmäl dig till ett lopp och följ träningsprogrammen på www.marathon.se.



1. Coop Konsum på Södra Stenbocksgatan 127

2. Om jag vinner skulle jag vilja ha det gröna setet.

2012-01-16
URL: http://theolsson.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Mitt bästa tips är nog att sätta i musik i ögonen oavsett vad man ska göra (om man inte är på gruppträning då) och sätta på något med peppande och fartfylld musik.

Sen att man inte ska tänka på hur jobbigt det väl är när man håller på, utan hur jäkla bra man kommer känna sig när man är klar!

Och man ska aldrig säga JAG ORKAR INTE för säger man det en gång är det kanske så himla enkelt att säga det fler gånger och sen så tränar man nästan aldrig.

Och att ha något att sträva efter är också bra tycker jag, för när man nått det målet, vare sig det är att kanske göra fler armhävningar eller springa längre så blir man bara mer motiverad till att träna mera för man vet att man kan bli bättre även fast man kanske inte trodde det från början.

Och tänk alltid positivt kring träning för det får det till att bli roligare.

Skulle kunna rabbla upp massa mer som jag alltid tänker på men det här får räcka för det är dom bästa tipsen som jag har, som iallafall funkar för mig.



2. Ica Krysset, ALMUNGE.



3. Om jag vann skulle jag gärna vilja ha den gröna, för jag tycker det alltid är roligare att gå och träna när man är lite mer färgglad/ fin.

Postat av: Spacegirl

Mitt bästa träningstips är att ta vara på vardagsmotionen, promener aistället för att åka buss, ta trapporna istället för hissen.

2. Ica Matmästar´n, Östersund

3. Grönt är skönt :-)

2012-01-16
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: Kajsa

- Mitt bästa tips för att komma igång med träningen är att träna något man tycker är kul, det kan vara allt från zumba till vattenpoolo. Bara man utgår från vad man själ tycker är kul. Det kan även underlätta att inte ha för höga krav på sig i början när man väl kommer igång och tränar. Man är ju grym som ens tar tag i sin hälsa och tränar! Dessutom ökar nog snygga träningskläder och bra träningskompisar motivationen :D

1. Priso Matmarknad Linköping

2. ROSA

2012-01-16
URL: http://kajsha.blogg.se/
Postat av: Amanda

1) Ett knep är att tänka på sin hälsa! Vi vill ju må bra och leva länge, men det krävs mer än lite datorsittande för det! ja de behövs även mer än att bara gå ner för trappan! När man kommit igång med träningen så vet man hur bra det känns när man tränat! har aldrig mått bättre än sen jag började träna! ta vara på era liv!



2)Coop forum i Jönköping är det närmaste försäljningsstället!



3) färgen svart! :)

2012-01-16
URL: http://vicisti.blogg.se/
Postat av: Pixel

1. Mitt bäst tips är att träna sådant som man tycker är ROLIGT och inte bara för att man måste, för den bästa träningen är ju trots allt den som faktiskt blir av.



2. COOP KONSUM, TORBJÖRNSGATAN 2, Uppsala



3. Om jag vann skulle jag vilja det rosa i stl L

Postat av: Agnes

1) Att träna med någon är såå mycket roligare en att träna själv, då man peppar varandra jätte mycket! Mitt bästa tränings-tips som jag tycker ger mest resultat är att ta ett Zumba-pass! Roligaste träningssättet! Dans i allmänhet är ett bra träningssätt! Det sysslar jag med mest :)

Annars gymträning och träningspass med en kompis för att få positiv energi, och då kan man ju tävla lite snällt mot varandra också ;)



2) Coop Konsum Rådhuset, Kungsholmsgatan 22



3) Jag skulle vilja ha den rosa om jag vann! :)

2012-01-16
URL: http://agniislife.blogg.se/
Postat av: Anneli Törnroos

Först och främst - lär dig tycka det är roligt! Om du måste köpa ett klippkort på gymmet för att inte känna pressen att behöva gå dit flera gånger i veckan för att det ska vara värt pengarna - gör det! Och köp fina kläder att träna i. En sunkig tshirt och strumpbyxor gör en verkligen inte motiverad. Köp något du känner dig snygg i!



1. ICA SUPERMRKT SMYCKETORG V FRÖLUNDA



2. Lila/rosa

2012-01-16
URL: http://tornroos.blogg.se/
Postat av: MaLi

Det finns inget viktigare än att man hittar en träningstyp som man tycker är rolig, annars är det nästan lika bra att ge upp på en gång. Själv ha jag provat allt mellan himmel och jord och det som varit allra roligast är utan tvekan gymnastiken. Känner mig dock för gammal för det nu så poledancing, som precis som gymnastik innehåller mycket akrobatik, har blivit min räddning. Att klä upp sig lite smått så man känner sig snygg är också ett tips.



1. Tempo Söderhamn



2. Svarta hipsters och rosa top skulole jag mer än gärna svänga runt stången i

2012-01-17
Postat av: jenn

Klart att jag vill prova lyckan!

Jag är ensamståend och studerar, och har hela tiden tyckt att jag inte hadde tid till att träna.

Kilona hadde satt sig runt magen och jag stressed fram och tillbaka mellan min egen skola, sonens skola, dagis och mina barns fritids aktiviteter som bla är karate, fotboll, basket och simmning….

Det kändes verkligen inte bra och en dag stannade jag helt enkelt upp och valde att se anolunda på det!

Ja ok, jag har inte tid att träna.

Antingen kan jag skära ned I de aktiviteter som mina barn går till och det kändes inte bra för mig. Så jag började att utnyttja tiden till och från de olika aktiviteter.

Jag gick och cycklade så mycket som möjligt, skaffade en steg räknare och tävlade mot mig själv I antal steg dag för dag! Det var verkligen kul, och fick verkligen igång tävlings människan I mig!

Jag gick ned flera kilo I vikt, på relativt kort tid och måste verkligen säga att jag inte känner mig lika stressed som jag gjorde tidigare!

Jag tror att motivatioene ligger I både att se resultat men ochså när jag kan känna att jag mår bättre! Det kan vara svårt att komma igång, men tänk dig om och hitta det just du tycker om att gåora, eller har tid med!

För mig har stegräknare gjort all skillnad I världen och har blivit min ständiga följeslagare! Ibland ska det inte mer till, och nu när jag kommit igång är det svårt att få stopp på mig!

Men visst kunde det vara kul, med lite fina nya träningskläder, nu när de jag har blivit allt för stora! Som fattig student, har jag inte själv råd till något så lyxigt, så jag håller tummarna och hoppas att just jag har turen med mig! Jag tycker om detet i rosa!

Mitt närmsta försäljningsställe är COOP EXTRA VÄRNHEM FÖRENINGSGATAN 72

2012-01-17
Postat av: Jessica Hellström

1. Konsum Enen Sandviken

2. Marinblå var så fint

2012-01-17
Postat av: Jessica Hellström

Missade ju att skriva vilket mitt bästa träningstips var:

Träningskompis är guld att ha, då är det mycket lättare att komma upp från den sköna soffan och det spelar ingen roll vad som tränas bara det är roligt!

2012-01-17
Postat av: Jennifer Bergqvist

Mitt bästa träningtips är att ha en kompis som tränar också tränar med mig. Det är bara då som jag blir fullt motiverad av att göra ett bra träningspass, för det ska ju vara kul att träna och man har kul med sina vänner!



1. Ica Simonssons här i strömsund, och även på Coop Konsum :)



2. Jag skulle vilja ha den gröna, eftersom jag redan har både blå och rosa och trivs jätte bra med dom!

2012-01-17
Postat av: Linda Johansson

Mitt bästa träningstips är att hitta den rätta träningsformen som motiverar en själv att hålla igång, klassisk styrke- eller motionsträning är inte för alla. Själv tränar jag Pole dance några gånger i veckan och tycker det är ett super roligt sätt att leka sig i form och bygga styrka, vighet och teknik. Jag rekommenderar att man provar på Pole dance eftersom man bara använder sin egen kroppstyngd, med stången som redskap. Jag kan garantera att man får träningsvärk i muskler man inte ens visste fanns.. =)



1 ICA KVANTUM PITEÅ (fast jag är ganska övertygad att Coop Forum i Piteå också har dem)

2 Svart, storlek S

2012-01-17
URL: http://writingl.blogg.se/
Postat av: Annica

1. Bli Friskis & Svettis intruktör....Då måste jag komma iväg varje vecka för att köra mitt pass:) Det är verkligen förena nytta med nöje! Jag har nu varit Skivstångsinstruktör i 6 år och verkligen älskar det! Så jag kan även tipsa om att detta är en jättebra träningsform, dels att vi går igenom hela kroppen...ingen muskelgrupp lämnas åt slumpen:)och dels att man jobbar i grupp till BRA MUSIK!



2. Mitt närmsta är ICA BEA Kvantum i Enskede



3. Svart funkar till allt!



2012-01-17
Postat av: Anna

Mitt närmaste köpställe av Pierre Roberts sportkollektion är COOP KONSUM på Avenyn i Göteborg.

Jag skulle vilja vinna den rosa sporttoppen med tillhörande sport hipstertrosor (också i rosa)

Mitt bästa träningstips är att försöka träna regelbundet och varierat. När man tränar regelbundet så blir det mer som en vana och man tränar såklart kroppen bättre om man tränar ofta än om man bara kör ett hårt pass i veckan. Om man varierar sin träning så blir det också roligare samt att det är bra att inte bara träna en sak. Ett annat jättebra tips jag har är att skriva en träningsdagbok, man behöver inte vara proffs för att ha det! Skriv upp vad du ska träna under veckan och fyll sedan i det du tränat. En GPS klocka är väldigt roligt att ha om man är ute och springer för då håller man ordning på tiden och ser också exakt hur långt man har sprungit! :) Sätt upp mål och belöna dig med något när du har nått det, kanske en ny tröja? ;)

Postat av: Lova

1: Jag bor i Björkekärr

närmsta butik

ICA SUPERMARKET VALLHAMRA

VALLHAMRA TORG



2:Jag brukar inte använda blått, 2012 ska bli året då jag vågade testa mycket nya saker, så jag vill ha en blå outfit! ( small )



3: 1: Jag har nyligen börjat träna på life gym. Eftersom min kille och hans kompis är väldigt intresserade av träning och allt som hör till får jag mycket tips och de pushar mig när jag är redo för att ge upp. Så mitt tips, som kanske inte bara gäller för just vintertid, är att träna med en kompis, kille, syster, bror, you name it. Tillsammans blir man starkare!

2012-01-17
Postat av: Kajsa

Mitt bästa tips är att hitta någon att träna tilsammans med och vips så blir allt mycket lättare. Det är lättare att komma iväg för man motiverar varandra. Det är lättare att träna för man gör det tillsammans och det är lättare att inte ge upp.



1) COOP KONSUM ENÅNGER



2) Jag skulle vilja ha den gröna. Härlig färg inför våren!

Postat av: Elin Svensson

1) Mitt bästa tips är att träna med en kompis som kan peppa så man orka den där sista biten, och så tävlingsmänniskan i en kommer fram, ingen vill vara den som ger sig först!



2) ICA Julitahalla, Julita

Doktorsvägen 1



3) Det gröna setet, fräscht nu till våren!

Postat av: Mathilde

Mitt bästa tips är att träna med någon eller att berätta att man gör det, var, hur och hur ofta. Då kan man inte fejka eller hoppa över massa gånger. För när man väl är i gång med någon träning man gillar så vill man ju bara träna. :)



1. Coop Konsum dr bex gata 4.



2. Grön, hur fräck som helst ju!

Postat av: Lisa

1. jag är ingen tjej som ägnar timtal på gym, för det är inte min grej! Istället går jag ut med barnen, springer o leker, spelar fotboll, åker till leklandet, går promenader på 1h efter dagis, tar en 20min springtur några kvällar när jag känner extra sug!



2. coop nära



3.svart skulle jag nog känna mig mest bekväm i, vilket är viktigt för mig!

2012-01-17
URL: http://lisaalkell.blogg.se/
Postat av: Emelie

Mitt bästa tips är att utöva träning som man gillar och tycker är kul och använda kläder man är bekväm i.



Tempo Skogsbo



Blå

2012-01-17
Postat av: Lina Lilja

Mitt bästa träningstips är simpelt och enkelt; Gör något som du tycker är kul, svårare är det inte! Tvinga inte dig själv till gymmet om du inte uppskattar det, då kommer du bara att börja fuska. Satsa på något annat istället, kanske dans eller yoga?



1. Konsum Nian, Gävle

2. Korall

Postat av: emma

3. MUSIK MUSIK MUSIK är en sjukt bra grej! Proppa spelaren full med musik som du helt enkelt inte kan sitta still till! Då går det mycket enklare och det blir dessutom mycket roligare! Se till så de 2 sista låtarna är lugna så kan du ägna dig åt att strecha och tagga ner lite efteråt. Man blir taggad av den lite snabbare musiken och lugn och avslappnad av de sista låtarna. Det är det bästa man kan göra :)



1. ICA SUPERMARKET FÖRENINGSGATAN 9

2. Helt klart vill jag ha den i grönt! Alltid velat ha träningskläder i grönt ^^ (strl s)

2012-01-17
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Denise

Mitt bästa träningstips är att börja med att spendera mindre tid framför TV/Data/Facebook och gå ut och röra på sig en stund. 30 min räcker till att börja med. Sedan kan man öka utifrån det och då gå ut och springa och kanske köpa en gymkort. Jag har ofta svårt att hitta tiden eftersom jag både går andra året på gymnasiet plus att jag jobbar extra två gånger i veckan, så jag kör ofta ett hemmaagjort pass här hemma med vikter och så och det går lika bra det. Jag försöker träna på något sätt varje dag och sen jag började med det har jag märkt stor skillnad, jag har mer ork plus att jag är piggare i skolan och mot folk runt om. Variation är också ganska viktig för mig och jag tar gärna med mig någon ut om jag ska springa så kan man peppa varandra.



1. Ica Kvantum Upplands Väsby

2. KORALL! Älskar den färgen!!

Postat av: Johanna

Ta med en kompis som man vet pushar dig till din yttersta gräns samt sätta upp ett mål och när du nått målet unna dig nått =)

1. I umeå

2. den röda/korallfärgade

Postat av: johanna

Mitt bästa träningstips är att sätta upp mål att jobba mot! Om man bestämmer sig för att springa ett lopp eller delta i en tävling längre fram så har man något att jobba mot, vilket gör det enklare att peppa sig själv att träna. Jag gjorde så förra året när jag skulle dra igång med träningen igen och nu sitter träningsberoendet där! Jag anmäler mig fortfarande till lopp för att fortsätta ha något som sporrar mig inom träningen!



1Närmaste köpställe är Coop konsum på Kungsholmsgatan 22

2 Korall

Postat av: Madeleine

Mitt bästa tips är att med en vänn gå på zumba, det är superkul och man tänker inte på att man tränar, det är liksom jobbigt fast man inte märker det för att man har skoj.



1.LUTHAGENS LIVS AB UPPSALA

SYSSLOMANSGATAN 19-21

2.den rosa/korall färgade

2012-01-17
Postat av: Michelle

1. ICA SUPERMARKET HÖÖR

2. rosa/korall



mitt bästa träningstips är att gå ut en kort eller lång promenad, eller löprunda direkt efter man har vaknat. det kommer kännas så otroligt skönt när man väl kommer hem och ställer sig i duschen och vet att en härlig frukost väntar en!

2012-01-17
Postat av: Caroline





Mina bästa träningstips är att läsa peppande träningsbloggar och tidningar för att hitta inspiration, fixa en bra spellista, sätta upp mål och unna dig med bekväma och snygga träningskläder. Sen gäller det att inte köra för hårt i början och variera träningen så man inte blir less! Hitta en träningskompis så blir allt mycket roligare också!



1) Ica esplanaden, Sundsvall.

2) Om jag vinner så vill jag ha det gröna settet.



Postat av: liza

1. Jag bor i Vasa, Finland och hittar inga försäljningsställen alls här, så närmaste stället är väl någongstans i Umeå.



2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den blåa, som skulle matcha resten av min träningsdräkt perfekt !



Mitt bästa träningstips är att ha ett mål att sikta in sig på och sen ha en belöning att vänta sig då målet nås, t.ex. en resa söderut med kompisarna eller liknande. Träningstips till vintern är att motionera i djup snö, som vi i Finland i alla fall har gott om, det är tungt och bra för benen.

2012-01-17
URL: http://lizahotta.blog.com
Postat av: Ayat

1. Närmsta försäljningsställe är coop extra i Arvika

2. Om jag hade vunnit så hade jag velat ha en i röd, glödens och eldens färg! :D

3. Mina bästa tips är bl.a. att först och främst ha en motivation till varför man vill träna. Man orkar och tar tag i träningen när det finns något som motiverar en. Ex gå ner i vikt, bli mer hälsosam, må och se bättre ut osv. Sedan kan man testa lite och se vad som passar en bäst, en träning som får en att längta efter nästa pass. Gruppträning, dans, boxning, gym pass, eller till att börja med utomhus motion. Raskpromenad, jogging, löpning, cykling. Med bra, snabb och energifylld musik blir det extra roligt!

2012-01-17
Postat av: Andrea

1. Mitt bästa pepptips är att fylla mp3n med låtar man blir glad, ta på sig fina kläder man trivs i, fylla vattenflaskan för att sedan ge sig ut på till exempel en powerwalk själv eller med en vän, gymmet eller en träning. Hitta en kompis som vill komma igång lika gärna som du. Jag och min pojkvän tog nya tag nu i januari tillsammans och tillbringar eftermiddagarna på gymmet där vi pushar varandra i till exempel boxning. Jobbigt och svettigt samtidigt som man delar många skratt tillsammans.



2. Coop Extra Mariestad



3. Jag gillar alla färger men den korallfärgade känner man sig nog alltid fin i.

2012-01-17
Postat av: Martina

Mitt bästa träningstips är att hitta något som är roligt att göra, pass på gymmet, simma, springa eller låna en hund och gå långa promenader. Jag tycker träningen inte bara blir lättare att utföra, utan man ger så mycket mer när det är roligt! Sen brukar härliga träningskläder i glada färger ge mig en extra kick!



Närmaste stället för mig är Coop Lägerhyddan, Linköping. Jag skulle gärna vilja möta våren i ett blått set!

2012-01-17
URL: http://martinah.spotlife.se
Postat av: sara

1. att bli peppad känna ändå som det bästa pepp-tipset, så ryck tag i bästa kompisen och dra ner till gymmet, mycket lättare att hitta motivationen om man har någon bredvis som peppar!

2. jag bor i hässelby, så Coop Forum i Vinsta/Vällingby

3. Det grön/rosa kändes ju fräscht till vårens trännings-pass!

2012-01-17
URL: http://invincible.blogg.se/
Postat av: Miss C

Snygga träningsskor! Man blir faktiskt riktigt pepp bara av att se dem (iallafall jag) och vill helt enkelt ut och använda dem! Powerwalks eller joggingtur, your choise! Det och bra musik är mitt tips!

1. HEMKÖP Påvelund

2. Svart!

2012-01-17
URL: http://missc.se/
Postat av: Emma

Jag tycker det är vikigt att man belönar sig själv när man har gjort något jobbigt. Om man bestämmer att man får köpa dom där "skorna" om man kör några träningspass, så blir träningen genast lättare ;)



Snygga träningskläder är också viktigt, för mig allafall.



1.KONSUM BERGNÄSET LULEÅ



2.ROSA

2012-01-17
Postat av: Jenny

varierad träning är mitt bästa träningstips annars tröttnar man lätt.



nacka forum



svart

2012-01-17
Postat av: Minna

Mitt bästa tips är att lyssna på peppande musik som gör att man orkar pusha lite extra även den sista biten.

1. Närmsta återförsäljare är för mig Coop Konsum på Flöjtvägen i Lund.

2. Jag skulle vilja ha i blått.

2012-01-17
Postat av: Petronella

1. Mitt bästa träningstips är att variera olika sorters träning! Själv brukar jag gymma, inte bara lyfta vikter eller använda maskin, utan gå på massor av olika pass, det är jätteskoj! Jag brukar variera mig mellan yoga, intensiv styrketräning för mage, rumpa och rygg. Jag brukar även köra Zumba som är riktigt roligt och endorfinframkallande! För några veckor sen var jag där själv, men nu idag så har jag lärt känna trevliga människor som går på samma pass. Du behöver inte alltid ha en vän med dig, det finns säkert massor av glada & trevliga personer man träffar på gymmet! Så mitt tips är att våga gå själv, OCH PROVA PÅ NYA SAKER, på så sätt hittar du vad just DU tycker om. :)



2. Närmsta stället för mig är ICA Matbiten Linköping, Djurgårdsgatan 16.



3. Blått

2012-01-17
URL: http://petro.blogg.se/
Postat av: Emma Lindström

1. Mitt bästa träningstips är självklart ZUMBA! Ett otroligt roligt och enkelt sätt att träna på, man kan träna tillsammans med andra på ex. Ett gym eller hemma framför din tv. Det som gör Zumba så unikt är också att man känner knappt att det är träning.



2. COOP FORUM KRISTINEHAMN



3. Om jag har sådan tur och lyckas vinna, ska jag välja färgen svart, snyggt och enkelt! Dock var alla färger väldigt snygga.

2012-01-17
Postat av: j

1) COOP EXTRA ESKILSTUNA (LUNDBLADSVÄGEN 6).

2) Skippa den enkla vägen som till exempel hissen, gå upp för trappor, gå till skolan/till jobbet osv. Och om du vill göra något, tänk och tveka inte, utan lyft på arslet och gör något av dagen!

3. Röda/rosa setet :)

2012-01-17
Postat av: Clara Sjölund

Mitt bästa tips är att träna med sin/sina kompisar, gör man det så blir man mer peppad och kör hårdare vid varje pass, plus att om du bestämmt en tid med dina vänner är det svårara att strunta i det!



1.Mitt närmaste försäljningsställe är ICA ENQUIST, Funäsdalen.



2.Om jag har turen att vinna vill jag ha färgen grön :)

2012-01-17
Postat av: Malin

Vintern är ganska jobbig när det är riktigt kallt och grått ute. Man blir nästan alltid förkyld vintern (jag är förkyld nu) och då är det lätt hänt att man slackar av även efter att förkylningen har gått över. Gör INTE det!! Lägg mycket energi på att träningspeppa dig själv – belöna dig med småsaker (exempelvis att äta din favoriträtt) när det känns trögt – under dessa stunder behöver vi en morot för att orka. Mitt bästa träningstips inför vintern är att inte deppa ihop totalt och skippa träningen – och om det börjar gå åt det hållet – belöna dig för att du är ihärdig och för att du orkar!



1) Konsum Extra Oxtorget Växjö

2) Om jag vann hade jag önskat det Gröna setet :D

2012-01-17
Postat av: Plingplong

1. Precis som alla andra tkr jag att ett bra tips är att kolla bilder som inspiration, men även att sätta upp ett mål och komma på någon anledning för att fortsätta träna; ex "Jag vill vara fin för min pojkvän till sommaren! fortsätt kämpa!" lr typ jag SKA kunna springa såhr långt bla bla, sedan kanske att man tänker att man ska göra X antal situps/armhävningar-whatever! och att man gör mkt för att få andra att peppa sej! =)



2. coop xtra huddinge



3. Jag gillade de gröna kläderna =)

Postat av: Johanna

1, Som alla vi kvinnor fruktat, bikinisäsongen och det är samma visa varje år, så varför inte tänka att man äntligen ska försöka ta tag i det? Ett bra tips för att få motivation är att gå på exempelvis, grupp-pass, kanske med en nära vän som även hon/han är ute efter samma mål som dig, eller varför inte den du bor ihop med? Genom att ha med en annan människa med samma mål är det lättare för er att nå era mål och peppa varandra. Boka in någon gång i veckan då ni verkligen ska gå på ett zumbapass som är både roligt men jobbigt och hitta motivationen där. Det blir alltid lättare att träna om man har roligt och inte känner sig pressad att träna.



2, mitt närmaste Pierre Robert Sport Collection finner jag vid: KONSUMFRYXELLSG FRYXELLSG 4



3, Hade jag vunnit detta träningset hade jag absolut valt dem rosa/röda, fräscha pigga färgen.

Postat av: My Lund!

1. hemköp kinna

2. en pigg färg rosa/röd

Det skulle vara jättekul att vinna så man kan känna sig extra fin när man tränar med vännerna! :)

2012-01-17
URL: http://treesmy.blogg.se/
Postat av: Helena

Mitt bästa träningstips nu i vintermörkret är att träna i grupp. Tränar man med en vän man känner så blir man lätt bekväm och peppar inte varandra lika mycket som i en grupp, då en ledare sätter lika mycket press på alla. Tillsätt musik med en rytm som passar aktiviteten, bara det peppar en att köra hårdare! Och glöm aldrig Varför du tränar!

1. COOP FORUM ENKÖPING

2. Det som är rosa/rött!

Postat av: Junitjej

För att lättare komma igång med träningen, skaffa en träningskompis!! Börja med lättare träning, gör det som är kul. Promenader, cykling, simning eller gym. Testa vilken träningsform som passar dig bäst!

Svar på frågor:

1. ICA Servett Lerum

2. SVart!

2012-01-17
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Mathilda Stigebäck

Mitt bästa träningstips nu i vintern är att sluta inte träna bara för att det är kallt och isigt och man kanske inte kan ut och jogga lika ofta. Skaffa ett gymkort, gå på gympapass eller köp en zumba-dvd. Det finns hur mycket som helst så det är bara att komma fram till vad just du gillar.

1. Coop forum Lillån.

2. Det grön/rosa skulle jag vilja ha ifall jag vann!

Postat av: Liza

Mitt bästa tips är att variera! Gå i rask takt en dag, dra över maskiner och lösvikter på gymmet en annan, var med på gruppträningar så som indoor-walking, spinning, dans eller liknande. Allt är roligt varje gång!



1. COOP KONSUM CITY KALMAR

2. Ifall jag vann skulle jag vilja ha den blå. :)

Postat av: Linda Edemell

Det är ganska svårt att komma igång med träning om man inte känner sig tillräckligt motiverad. Jag skulle nog säga att, förutom att ta en daglig promenad, är att göra alla vardagssysslor till bra träning. När man städar, diskar, dammsuger, tvättar - det är ingen konst om man tänker att man gör det för välmåendet och inte bara för alla "måsten". Man kan till exempel vid de tillfällen man behöver böja sig ner sätta sig på huk istället. När man reser på sig kan man pressa sig upp igen och på så sätt träna lår- och övriga benmuskler ;) Man kan göra liknande saker för resten av kroppen också i alla sysslor man gör.

Annars funkar gruppgrejer superbra! Jag själv dansar flera kurser i veckan och samtidigt som man får bra träning så är man social och klarar sig undan höst- och vinterdepp :)



1. Mitt närmsta försäljningsställe finns på Coop Konsum Avenyn (Kungsportsavenyen 26-28) i Göteborg.



2. Jag skulle väldigt gärna vilja ha grönt i så fall. Grönt är skönt och man känner sig pigg och fräsch i den färgen! Dessutom är det min favoritfärg ;)

2012-01-17
URL: http://lineday.blogg.se/
Postat av: Veronica

1. Ha kul! Känn efter vad just Du tycker är roligt.

Prova dig fram. Variera träningen. Få in en rutin.



2. COOP KONSUM HÖLLVIKEN, FALSTERBOVÄGEN 68



3. Grönt är skönt :-)

2012-01-17
Postat av: Mian

jag satsar på att må bra genom min träning,favoriter är crosstrainer,roddmaskin,power walks och styreketräning men ibland tar jag ett gruppass för att taggas med andra deltagare, träning ska vara kul !



min närmaste återförsäljare är i Skövde ica kvantum!



om jag vinner skulle jag vilja ha de i grönt, så snyggt & vårfräscht !!

Postat av: Vanessa

Tips: Försök se hur träningen ger dig energi att orka med mörkret och kylan. Även om det är tungt att ta sig iväg till träningen ibland, så kom ihåg att det är DIN tid, när du får ta paus från all stress med jobb, skola, städning och disk.



1. Coop konsum Kirseberg, i Malmö.



2. Om jag vinner vill jag ha blått, för det matchar mitt blå hår :P

2012-01-17
URL: http://merasocker.blogg.se/
Postat av: Amanda

Mitt bästa tips är HA ROLIGT! Testa dig fram och välj den träningsform som passar dig bäst. Träning tycker jag ska vara roligt och inte vara något man gör för man "måste". Ha kul, skratta och njut av att svettas :)



1. Coop Konsum Bygdevägen i Sollentuna



2. Om jag vinner skulle jag vilja ha den gröna, den får mig att längta till våren och passar perfekt då jag som zumba instruktör älskar att vara färgglad :D

2012-01-17
URL: http:// moew.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Mitt bästa tips för att lyckas nå sina mål är att våga. Våga lägga på de extra vikterna. Våga springa snabbare, våga trampa fortare och pressa sig själv det där lilla extra - det är då man får resultat!



Närmsta är Coop Konsum, lägerhyddan, Linköping



Jag vill så gärna ha ett BLÅTT set. Så fräscht och det kommer motivera mig att träna dubbelt så hårt!

Postat av: Malin

1.) Hitta den träning som passar just dig just nu, träning ska vara roligt!

2.) Kvantum, Luleå

3.) Om jag vinner skulle jag vilja ha det gröna settet!

2012-01-17
Postat av: Anonym

2012-01-17
Postat av: Anonym

2012-01-17
Postat av: Cissi

COOP EXTRA ERIKSBERG

KOLHAMNSGATAN 7



Om det haglar ute, eller du är sjuk, eller du helt enkelt känner dig helt otaggad. Stanna då hemma, sätt dig vid datorn och läs inspirerade bloggar. Mys framför TV.n med Fitness Magazine eller min egna favorit Blossom. Känn dig inte pressad att gå just idag, det finns en dag imorgon också och då kanske du känner dig mer taggad, vilket såklart kommer resultera i mer energi och bättre resultat.



Skulle vilja vinna den svart/blå, jätte snygg!!

2012-01-17
URL: http://spiritseal.blogg.se/
Postat av: wilma

Mitt bästa tipps är att ha musik, hur tråkigt är det inte och träna på gymmet helt själv utan en kompis!? Gör en spotify lista med sköna träningslåtar, låtar som går i takt när du är ute och powerwalkar. Man känner gunget i bena och rör sig mycket bättre till musik.



1. COOP FORUM BORÅS ENEDALSGATAN 10 BERGSÄTER

2. Gröna i storlek small.

2012-01-17
URL: http://wilmaklara.blogg.se/
Postat av: Anna Emgardsson

1: När vintern kommer är det inte alltid så kul att klä på sig och dra ut i snön, snöslasket eller som vi har här i mitt län varken snö eller slask utan bara isgata. Det finns massor av bra och enkla övningar som lätt fixas hemma. Har man inte den diciplinen så finns det i stort sett i varje ort, gympa-föreningar med ett ex antal tränings-pass/vecka som man kan gå på lite olika. Hurvida man känner sig och har lust med just då!



2: Överraskande så finns den närmsta försäljningen på COOP FORUM här i Surahammar?!



3: Jag skulle vilja ha svart :).

2012-01-17
URL: http://emgard.blogg.se/
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

1. Mitt absolut bästa träningstips är att träna något du tycker är roligt annars är det värdelöst. Om det så är ett dammsugarpass genom huset med dammvippan i andra handen eller en löparrunda på 1 mil - det avgör du och bara du. Mitt bästa tips är Zumba - 20 minuter om dagen och det är jätteroligt! Man ska också tänka att träning får kroppen att må bra, vi sover bättre och presterar bättre, sen att vi får muskler eller går ner i vikt på köpet - det är bara ett plus.



2. COOP KONSUM KOPPARMÖLLEGATAN

KOPPARMÖLLEG 5

COOP KONSUM S STENBOCKSGATAN

S STENBOCKSG 127



3. Jag skulle vilja ha det gröna setet faktiskt - riktigt vårigt/somrigt! :)



Nu håller jag tummarna!

KRAM!



Psst.. något värt att nämna - jag tränade Zumba i 10 veckor och gick ner 10 kg. 20 min om dagen är perfekt då man som jag har små barn och lite tid över för annat :) kämpa på alla!

2012-01-17
Postat av: Ellen L

1) Ett av mina bästa träningstips är att alltid komma ihåg varför du började med träningen. Hitta motivation till att träna och fyll din tillvaro med denna tills du nått ditt resultat. Klipp ut bilder och sätt på väggen, lyssna på den där låten som får dig att springa järnet de sista metrarna, anything! Hitta motivation och kom fram till varför du tränar. Tänk också alltid på vad du har för alternativ; Ska jag sitta här i soffan eller ska jag ta en joggingtur? Och bara bestäm dig!



2) ICA SUPERMARKET SPARA UDDEVALLA, ODENGATAN 3



3) Om jag vann skulle jag vilja ha ett grönt sett i strl M :).



Sköt om dig!

Postat av: Therese

Hej kära bloggare!



Mitt bästa träningstips är att älska sig själv hur man än ser ut. Och kämpa för de mål som man vill uppnå, Man kommer längst i träningen med glädje i kroppen.



1. Jag hittar det på coop konsum i Sölvesborg.



2. Jag önskar mig den rosa.

Postat av: Angelica

Mitt bästa träningstips är att ta tag i att komma iväg direkt efter skolan/jobbet. När man låter dagen gå så är det snart kväll och "för sent" att bege sig ut. Planera gärna in det i ditt schema vilken dag och tid du ska ta dig till gymmet (om det är din träningsmetod).



1. Var finns ditt närmsta försäljningsställe av Pierre Robert Sport Collection?

Det är på Konsum Vä i Kristianstad.



2. Vilken färg önskar dig på ditt set om du vinner?

Mörkblått!

2012-01-18
Postat av: Johanna

Mina bästa träningstips är att skapa ett treveckors-schema i taget. Så kanske man, om man vill, kan ta det lite lugnare den fjärde veckan. Eller göra en vecka med ett litet lugnare schema.



Jag har gjort så ett tag nu och det fungerar verkligen.



Närmsta försäljningsställe är enligt sidan Kvarnen Matmarknad så det vore väl...eeh, intersport då? Eller?



Matmarknaden säljer ju bara mat så jag blev lite fundersam där.



Mitt set ska vara ROOOOSA såklart! En upp-piggande färg som får träningen att bli, om möjligt, ännu roligare :-)

Postat av: Johanna

Mina bästa träningstips är att skapa ett treveckors-schema i taget. Så kanske man, om man vill, kan ta det lite lugnare den fjärde veckan. Eller göra en vecka med ett litet lugnare schema.



Jag har gjort så ett tag nu och det fungerar verkligen.



Närmsta försäljningsställe är enligt sidan Kvarnen Matmarknad så det vore väl...eeh, intersport då? Eller?



Matmarknaden säljer ju bara mat så jag blev lite fundersam där.



Mitt set ska vara ROOOOSA såklart! En upp-piggande färg som får träningen att bli, om möjligt, ännu roligare :-)

Postat av: Jessica S



Mitt bästa träningstips är att utgå från dig själv och just dina förutsättningar. Man ska inte jämföra sig med andra utan köra sitt race, det man själv tycker är kul och så mycket man själv orkar.



SUPERMARKET SÖDERHÖJDEN JÄRFÄLLA



Grön - härlig vårfärg!

Postat av: Sanna

Mitt bästa träningstips är att utgå ifrån sig själv och sina förutsättningar, de innebär för mig som har en stressig vardag att väva in träningstillfällen de få luckor som är lediga och att förenkla vardagen med att gå av en hållplats tidigare, ta trapporna i stället för hissen osv. och att helt enkelt använda tillfällen till att få så mycket vardagsmotion som möjligt.



Mitt närmsta försäljningställe är:



COOP KONSUM SALUHALLEN

HOSPITALSGATAN 26, NORRKÖPING



Önskar mig grönt om jag vinner!



Kram Sanna

Postat av: Elna

1 ICA vikingen Bjärred

2 Skulle jättegärna vilja ha ett sett i färgen korall (rosa) Storlek S



Sätt ut tydliga minimål som är anpassade efter DIG, testa olika saker tills du hittar någonting som du tycker är riktigt kul (Det ska vara KUL att träna!!) så att du kan släppa loss för att du vill och inte för att du måste!

Postat av: Rebekka

Hej!



1. ICA KVANTUM UPPSALA

2. Skulle jag - mot förmodan - vinna, så önskar jag ett set i färgen korall (rosa), storlek S.



Mitt bästa träningstips är att variera träningen, så att man aldrig helt tröttnar på en viss övning eller ett visst träningspass. Jag hade tidigare problemet att jag tränade en enda specifik träningsform 5 dagar/vecka och det slutade med att jag blev en riktig periodare, jag gav järnet i ca 2 månader, följt av 2 månader då jag vägrade allt som har med träning att göra. Jag tröttnade helt enkelt. Nu för tiden så ser jag till att variera min träning genom att träna olika muskelgrupper separat och jag mår mycket bättre!



[email protected]

2012-01-18
Postat av: elin

Mitt bästa träningstips är att prova zumba! Det är den absolut roligaste träningsformen jag provat någonsin! Man har skitroligt genom hela passet och man går därifrån med ett stort leende som inte går att få bort.



2. Coop Forum Kristinehamn

3. Svart =)

2012-01-19
Postat av: Malin

Vilken underbar tävling! :)



Mitt bästa träningstips är att promenera

i rask takt med härligt peppande musik

i lurarna,så blir man peppad oavsett

vad de är för väder. Göra hemmaträning som armhävningar och situps några gånger i veckan. :)



1.Coop Konsum Avenyn

Kungsportsavenyn 26-28



2.De fina rosa setet hade jag önskat

att få vinna,de hade gjort träningen

ännu roligare med en färgklick till

träningskläder. :)



Postat av: Kristina B

Powerwalks på eftermiddagaran gör att man rensar sina tankar o får en fin kropp på köpet=)

1.CITY GROSS HALMSTAD

Stormgatan 14



2.Gröna setet.

2012-01-20
Postat av: Kristina B

Powerwalks på eftermiddagarna gör att man rensar sina tankar o får en fin kropp på köpet=)

1.CITY GROSS HALMSTAD

Stormgatan 14



2.Gröna setet.

2012-01-20
Postat av: Tove

Mitt bästa tips är att hitta något du tycker är roligt och att inte vara rädd för att börja lugnt. Annars är risken stor för att du lägger av innan du ens har kommit igång.



1. PRISO MATMARKNAD LINKÖPING

2. Det korallfärgade

2012-01-20
URL: http://tovesdag.tumblr.com
Postat av: Caroline o. Lukas

1) mitt närmaste ställe är ICA SUPERMARKET SPARA UDDEVALLA

2) Det röda setet.

Mitt tips: delmål med belöningar! Visst stora målet är kanske springa göteborgsvarvet på en viss tid. Men för att orka nå dit tycker jag man ska ha delmål. Orka springa 15 kilometer, orka springa 10 km på en viss tid osv. För varje uppnått mål får man en belöning man bestämt från start, ex nya läckra träningskläder eller ett spabesök.

2012-01-20
URL: http://busgolden.se
Postat av: Lena

1) Coop nära på Liljegatan

2) Rosa



Mitt bästa tips är att sätta upp mål för sig själv, att ta sig fram x många km/v, att sammanlagt lyfta x många kilo eller att gå på ett visst antal träningspass. Sätt gärna målen på pränt för extra pepping!

2012-01-27
Postat av: Emilie

Mitt bästa träningstips är att träna med något man tycker är roligt! Tycker man inte det är kul lägger man till sist av! Simpelt tips men det är det absolut bästa! :)

1: Coop Konsum Kyrkbytorget

2: Det rosa setet

2012-01-27
Postat av: Karin

Mitt bästa träningstips är att skaffa hund (har själv två) eller låna en hund, det gör att man måste ut även om man är lite seg (om man äger en) och även mycket mycket roligare att promenera, springa osv tillsammans med ett djur!

1. Willys, Södra Hamn.

2. Rosa

2012-01-27
Postat av: Anna Farr

1.ICA SUPERMARKET SAMKÖP

2. Rosa

Tips: Sätt upp mål som man kan uppnå, planera bra och efter din egen kropp.

2012-01-27
Postat av: Louice

Jag anser att all träning som blir av är den absolut bästa! Hitta något roligt att göra, som passar dig. Då blir det roligare och enklare att gå till träningen! :)



Det svarta setet.



Coop Konsum Avenyn Göteborg.

Postat av: Annica

Mitt bästa träningstips är att hitta något som för dig är helt underbart!! Har du inte hittat det? Följ med kompisar, arbetskollegor, bekanta på deras sporter/intressen! För mig är ridning det BÄSTA! Älskar det.



1. Coop Forum Birsta/Sundsvall



2. Rosa!

2012-01-27
Postat av: Helene

Mitt bästa träningstips är att träna med vänner! Man kan umgås samtidigt som man peppar varandra till att köra lite extra! Två flugor i en smäll! :)



1. Coop Konsum Kungportsavenyn, Göteborg

2. Ett svart set!

2012-01-28
Postat av: Maiken

Mitt bästa tränings tips är att röra på sig lite varje dag, och istället för att göra saker som är jobbigt för en, så kan man göra saker som är roligt! Så som zumba, afro, ridning, fotboll, osv. Även att gå ut och träna med vänner! Att se träningen som ett tillfälle att umgås!



1. Söderlivs i Lund

2. Röd sport BH och Röda hipster trosor

Kram!

Postat av: emma

Mitt bästa tränings tips är att anmäla sig till något löpar lopp behöver inte var långt. Men jag anmälde mig till Vårruset för två årsen och då börja jag springa sen har det blivit min träningsform. Gillar att springa dels för man är ute i naturen och andas frisk luft. Det går att göra vart man är. Sen kan jag även tipsa om träningen jag gjorde idag HIT på friskis. Det var galet jobbigt men ack så skönt. Men löpning är en bra träning, viktigt att ha bra skor!



1. Coop Konsum Saluhallen, Norrköping

2. Grön sport BH och gröna hipsters trosor.



Ha en fortsatt trevlig lördag.

2012-01-28
URL: http://emma86.spotlife.se
Postat av: Agnes

Mitt BÄSTA träningstips är att inte bry sig om vad andra tänker. När jag började styrketräna på gym var jag skiträdd vad de andra som tränade där tänkte om mig. Jag var den mest otränade och använde de lättaste vikterna. Det tog ett tag innan jag kom på hur lite jag själv tänkte på vilka vikter/motstånd de andra använde. Det spelar ingen roll om man använder det lättaste vikterna - någon måste ju göra det. Så träna det som du tycker är kul och bry dig inte om vad andra tänker om dig!



1. Ica Kvantum Hjertberg, Lidköping

2. Jag skulle vilja ha det svarta setet i strl S



Kram!

2012-01-28
Postat av: Johnnie Lindgren

Jag tävlar å min flickväns vägnar då det skulle vara en utmärkt överraskning och present till henne och hennes nyvunna träningsintresse!



Svar på frågorna:

1: ICA SUPERMARKET SJÖHAGEN

SIGFR EDSTRÖMS GATA 23



2: Svart



Mitt bästa träningstips:

Håll det roligt och enkelt! Det är inte ett gym som bygger din framtida drömkropp utan DU själv. Oavsett om du springer ute eller på löpband, om du lyfter hantlar på ett gym eller fyllda vattenflaskor hemma i vardagsrummet så är det DU som gör jobbet. Sätt upp realistiska mål, kolla spegeln när du vill se din utveckling och inte vågen och framförallt, HA KUL! All träning är bra träning och en start på ett nytt och hälsosammare liv!



Lycka till allihop!

2012-01-28
URL: http://djaanii.blogg.se/
Postat av: Anna-Lisa

1. Jag vill ha det gröna setet om jag vinner.



2.Luthagens livs, Sysslomansgatan, Uppsala



3.Mitt bästa träningstips är att träna något som du tycker är roligt, då blir det mycket lättare att ta sig iväg. Sen är det väldigt bra med små delmnål för att hålla motivationen uppe.



2012-01-29
Postat av: Camilla Thåström

City gross Halmstad

Svart set

Mitt bästa träningstips är Stavgång

Så skönt när man kommer upp i fart när man är ute och går, lyssnar på musik samtidigt, nästa tips är att gå med hunden som man gör 5 gånger om dan :)

2012-01-29
Postat av: Annabell

1. Mina bästa tips är att börja tänka på framtiden, hur snyggt och bra det skulle vara med en vältränad kropp, eller hur bra du skulle må. Hur vardagen skulle bli ENKLARE om man har fler muskler, hur man kan röra sig bättre och framför allt, när man blir gammal så mår kroppen mycket bättre.



Det andra är att man bara ska ta tag i det helt enkelt, tvinga sig själv. Och efter ge sig själv en sorts belöning, kanske ett par snygga byxor man inte kom i tidigare?



2. Svart!



3.COOP FORUM ENKÖPING

ÖSTRA RINGGATAN21

2012-01-29
URL: http://belliiis.blogg.se/
Postat av: Samira

Hej! Åh vilket härligt pris att vinna. Just what I need :-D



1. Mitt bästa tips är att ibland när jag känner att jag inte har lust att träna som att springa på ett löpband som jag har hemma eller köra hårt med boxningssäcken jag har hemma tänker jag att Ok om inte jag ska köra det kan jag åtminstone köra danspass, (inbillar mig att det inte är träning, har bara kul vilket det egentligen är) så jag dansar antingen magdans eller dancehall/reggaeton framför spegeln i huset ända tills svett rinner från mig vilket brukar vara efter ca 45-50 minuter. Då har jag kompromissat men ändå rört på mig!! Alltså, orkar du inte med en träningsform, "gå ner ett steg" och kör ett annat passs som verkar "mildare" men som egentligen får dig att svettas lika mycket :-)



2. Hemköp Rissne Sundbyberg.



3. Svart



Kramar! :-)

2012-01-29
Postat av: matilda

1. Inga kompromisser! Även om du är jättetrött efter en skol- arbetsdag är det bara att ge sig iväg. Det känns bättre efteråt. Försök även att ge dig iväg direkt efter jobbet/skolan. Hinner man hem till soffan innan är det kört.



2. Coop Konsum i Askersund.



3. Grönt är fint!

2012-01-29
Postat av: Leila

Mitt bästa träningstips om man inte har så mycket tid är att träna hemma till videor på youtube där kan man hitta riktigt bra träningsvideor.



1. COOP KONSUM TROLLEBERGSVÄGEN

2. Rosa

2012-01-29
Postat av: Malin

Mitt bästa tips för att peppa inför träning och motion nu i vintertid är att se sitt mål. Vill jag ha de 5 extra kilona till sommaren, eller vill t.ex. jag vara trött hela tiden? Få med någon kompis som kan peppa dig och hålla igång dig när du vill ge upp, och trots att de första veckorna är svåra, ge inte upp! För tillslut blir det en vana och en rutin att gå och träna och t.ex. ta trapporna istället för hissen, promenera och se till att få lite frisk luft istället för att ta bilen till affären/jobbet/skolan? De minsta detaljerna kan göra stor skillnad! Ta en shoppingtur endast för träningskläder, den perioden är jag inne i just nu då jag bara vill uppdatera min träningsgarderob, för finns det någon bättre känsla än att VILJA gå och träna bara för att man ska kunna använda de där nya skorna, eller de nya linnet?

Jag är en gruppträningstjej, så ett annat tips som absolut funkar på mig är att gå på pass, där kan man liksom inte ge upp utan man blir hela tiden peppad, kanske är det någon som är lite bättre än dig, då får du genast ett mål att sträva efter, eller är det kanske någon snygg kille där? Det är såna småsaker som kan få en att kämpa extra hårt! Den roligaste träningsformen enligt mig är dans! På många gym finns Zumba, Bodyjam eller Sh'bam, det är super roligt, och man är så inne i det att man inte hinner tänka på hur många kalorier man faktiskt förbränner! Vill du få in lite styrka i din träning är 30 minuter Core perfekt, ett kort pass där du får in de viktigaste inom styrka, rygg,mage och balans! Vill du öka din kondition är BodyAttack riktigt bra! Ett mycket roligare sätt att få bättre kondition än att gå ut och springa ensam!



2. Ica Supermarket Spara, Uddevalla

3. Det rosa skulle vara en perfekt färgklick!

Postat av: Fanny

Mitt bästa tips är att skriva in det i kalendern. Sitt ner på söndagen och planera hela veckan med träningar och gärna också mat! Det är svårare att "skolka" då.



1. Bor på Åland så det närmaste borde kanske bli COOP NÄRA på Timotejgatan 3 i Norrtälje.



2. Grönt är snyggaste färgen!

Postat av: Anonym

Ta med en vän eller granne ut på en promenad, rensa tankar och kroppen mår bra. Har beställt hem ett Zumba till vårt Kinect och det ska bli underbart att komma igång! Beach 2012! :-)



1.Hemköp Kinna

2. Blå

2012-01-29
Postat av: johanna

1. Mitt absoluta tips är att redan kvällen innan packa ner allt du behöver så har du inte lika lätt för att "hoppa över" det dagen därpå =)



2. Närmsta ställe är Coop Extra i Svedala



3. Jag hade valt den röda/rosa =)



Hoppas jag vinner ;)

2012-01-29
URL: http://kickinass.blogg.se/
Postat av: Matilda

1. Engströms, Nockeby Torg



2. Det rosa setet i storlek S :)

2012-01-29
URL: http://gratte.blogg.se/
Postat av: Julia-Desirée

Man måste fundera på hur man skulle vilja se sig själv. Som en chipsätande, slö soffpotatis? Eller som en person full med energi, hälsosam, och med rödrosiga friska kinder? Sen ska man inte tvinga sig på någon träningsform som man inte tycker är kul. Det ska vara något som man trivs med, annars kan det kvitta.

1. Coop Forum i Visby

2. Det gröna! Riktigt häftigt och annorlunda!

2012-01-29
URL: http://noises.blogg.se/
Postat av: frida

Skriv upp i kalendern i början av veckan vilka dagar du tänker träna, på det sättet blir det svårare att komma undan än om du bara säger att jag ska nog träna någon gång... Kanske.

1. Coop extra i Ystad

2. Rosa :)

2012-01-29
Postat av: elise jansson

Mina bästa tips: 1. snygga träningskläder(mkt roligare då)! 2. innan du börjar jogga/springa, bestäm hur länge och vad ditt mål är. 3. Träna där många andra tränar, man får med motivation av att se andra träna!

Min närsta butik är på liljegatan1 i Uppsala

skulle vilja ha färgen svart!

Postat av: maja i Malmö

Bästa träningstipset: Powerwalk med bästa kompisen runt en park med mysiga buskar och "små sjöar", en morgon i veckan innan jobb.

1. CLASSY på ÖSTERGATAN 2, Malmö



2. det blå!

2012-01-29
Postat av: amanda

Mitt bästa träningstips är att för det första ha på sig snygga träningskläder som man känner sig bekväm i och gärna färgglatt för då känner iallafall jag mig fräshare och blir glad. Att träna med en kompis gör det så mycket roligare och då kan man även peppa varandra.



1. Mitt närmaste ställe är Ica Kvantum, Hamnplan 7 PITEÅ.

2. Jag skulle vilja ha i grönt!

Postat av: Lisa

Mitt bästa tränings tips är att skotta snö! Bra för musklerna och man får en fin gård efteråt :)

1. Citymarket (Vasa, Finland)

2. Den rosa :)

2012-01-29
Postat av: Anna

åk till ett badhus och simma några längder, tills kroppen inte orkar mer! gå sedan och ät på ett ställe som du gillar! (det förtjänar du) det gjorde jag igår med två av mina bästa vänner!



SKOHUSET I LERUM AB

443 39, LERUM



om jag skulle vinna hade jag velat ha blå!

Postat av: Sara

1. Börja gymma, träna din kondition! Spring en gång i veckan, ät inte frukost utan drick citronvatten och ut och spring! Jag lovar du kommer älska känslan!



2. Kläder från Pierre Robert säljs närmast mig på: COOP KONSUM TROLLEBERGSVÄGEN



3. Om jag vinner skulle jag vilja ha färgen svart!

2012-01-29
Postat av: Sanne

Mitt bästa träningstips är att dansa mycket!Zumba,core,afro osv.Träna med kompisar,det gör det så mycket roligare.



1) Domus gällivare

2)Rosa.

2012-01-29
URL: http://saunne.blogg.se/
Postat av: Therese Persson

1, Sätta upp mål och göra träningen rolig och uppmuntra sig själv.

2,COOP NÄRA VÄXJÖ

KRISTINA NILSSON VÄG 5

3, Jag skulle vilja ha de rosa. Färg och snygga träningskläder gör träningen alltid roligare.

2012-01-29
URL: http://tessiliten.blogg.se/
Postat av: Emma

1.Det gäller bara att kämpa sig ur soffan och till gymmet, det tog tid men en dag bestämde jag mig att nu ska jag prova på en månad på gymmet, så jag köpte ett gymkort och efter första dagen var jag fast. Jag går i skolan och har mycket plugg men jag väljer att gå upp 1 timma innan skolan börjar och köra ett springpass t.ex, ta en go dusch efter för att sedan fortsätta dagen. Jag valde att göra så då jag vet att jag oftast blir trött på eftermiddagen, och detta har jag fortsatt med, jag har en jätte motivation och ännu mer vilja fick jag när jag började se resultat. Sedan om man är pigg någon eftermiddag kan man ta sig till gymmet och köra något roligt pass så som zumba t.ex. Men allt handlar egentligen om att få orken till att pallra sig dit den där första gången, och när man väl gjort det är man fast. Jag blev det i alla fall.



2.Mitt närmsta försäljningsställe är KONSUM SKOGSLYCKAN, 451 60 UDDEVALLA



3.Om jag vinner vill jag ha ett Rött.

2012-01-29
URL: http://emmorsing.blogg.se/
Postat av: Agnes

1. För att jag ska hitta orken att ta tag i träningen så brukar jag utmana en vän, man tävlar om vem som har mest fit kropp om en månad. Jag är tävlingsinriktad och att ha en sån tävling får ofta igång mig och när den månaden är slut så har man kommit in i träningen och fortsätter då utan att ha en tävling.



2. Ica Kvantum, Nynäshamn



3. Rosa

Postat av: Isabelle

Mitt bästa träningstips är att träna något som du tycker är kul, du måste känna glädjen i träningen för att vilja fortsätta med den. Jag har funnit min glädje i min egen träning därför känner jag att jag kan hålla på med denna träningen hur längs om helst!



1. Min närmaste återförsäljare är på Coop Extra Bulltofta (Malmö) :)



2. Jag skulle gärna vilja ha de marinblåa kläderna! :)

Hoppas din söndagkväll blir super! :D

Postat av: Mejva

Det enda som egentligen fungerar för mig är att leta reda på en kompis som också vill bli fit (så himla tråkigt att träna ensam och man har också en person som pushar en att fortsätta) och att köpa ett gymkort, jag som är otroligt snål med pengarna vill verkligen se till att det jag köper bli väl utnyttjat. Så det ger mig lite extra motivation att ta mig till gymmet.



1. Konsum extra (Örnsköldsvik) bara några hundra meter ifrån mig :)



2. Om jag vann skulle jag vilja ha de rosa, har redan sportbh i svart och det skulle vara jättehärligt med lite färglatt att piffa upp träningsoutfit:en med! :D

2012-01-29
URL: http://mejva.blogg.se/
Postat av: Madeleine

1. Mitt bästa tips är att börja med vardagsmotionen där du tar trapporna istället för hissen, går istället för att ta tunnelbanan mm. När du sedan ska välja träningsform är det viktigt att du hittar något som du gillar. Gillar man inte det man gör och gör det bara för att så kommer man med stor sannolikhet att sluta ganska snabbt. För mig passar lagsport bäst, jag kan inte hålla motivationen uppe genom att gå själv till gymmet. Men genom att komma till en fotbollsträning så får jag både den sociala biten och motivation för att göra bra ifrån mig :)

2. COOP KONSUM - HORNSGATAN 102

3. Jag hade velat ha den gröna om jag vann!

2012-01-29
Postat av: beatrice

Nu när jag är student så har jag inte råd med gymkort men fick ett träningsband i julklapp så kämpar med det minst 30 min varje dag för att komma i form. Behöver mera motivation ibland och nya kläder som ökar själv kännslan är något jag gärna vill ha för att känna mig snygg även när man är svettig!



1. COOP KONSUM

CENTRALGATAN 11 Nynäshamn

2. Röd/Rosa sett tyckte jag var finast!

2012-01-29
Postat av: Banzis

1 Mitt närmaste ställe är ICA Ingelsta (ca, tio minuter ifrån mig)..!



2. Om jag skulle vinna skulle jag välja de blåa träningskläderna. Blå är min favoritfärg och tycker därför det skulle passa med blåa träningskläder att visa sig i för att framhäva lite mer ”personlighet” ’även under träning! ;)

2012-01-29
URL: http://banzis.blogg.se/
Postat av: Kerstin

1. mitt bästa träningstips är att helt enkelt planera in i kalender med allt annat .. tandläkare, jobbet, kvällsträning eller ledig förmiddag + träning. Jag skriver upp det och prioriterar det precis som lika viktigt som allt anat så att det blir av!

2- Copp södercentrum Kalmar

3. jag önskar ett grönt set - älskar grönt!

2012-01-29
URL: http://thebaglady.se
Postat av: Julia Rosén

1.Jag tränar för jag vill få ett bättre liv och må mycket bättre och vill kunna vilja ha dem kläderna som jag inte kunnat ha annars, men det bästa tipset är att man vet bäst själv.



2.ICA KVANTUM SKÖVDE

G KUNGSVÄGEN 54



3. Blått är flått, så självklart den färgen!



[email protected]

2012-01-29
URL: http://juliarosen.blogg.se/
Postat av: Daisy

Mitt bästa träningstips:



Det viktigaste är inte att gå till ett gym och svettas och ofta finns inte tiden heller. Utan det finns så mycket du kan göra hemifrån eller bara gå en promenad. Det viktigaste är att du gör något & såklart drick mycket vatten & glöm ej att stretcha.



närmsta träningställe är: affären NÄRA DEJ TUREN isödertälje

och jag vill ha en rosa om jag vinner :)

2012-01-29
Postat av: Ellen Lundström

Mitt bästa träningstips är att man tränar något som man tycker är roligt för då vill man ju göra det!



1. KONSUM CITY

STORGATAN 51 AVD 1022

UMEÅ



2. Jag skulle gärna ha det blåa setet :)

Postat av: evamar

Mitt bästa tips är att skaffa en bra träningskompis så man peppar varandra när det går trögt.



1)Jag vill vara anonym på internet och vill alltså inte avslöja var jag bor - men kan tala om att det finns två försäljningsställen inom tre kilometer från mig. :)

2) Det korallfärgade vore nog snyggast på mig. :)

2012-01-29
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Felicia Säfsten

Mitt bästa träningstips är att skaffa sig en träningskompis. för det är ovärderligt med någon som kan peppa en och få en att faktiskt träna även på dne gråaste av måndagar :)och så mottot att den enda form av träning man inte ångrar är den som blir av!

1. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2

2. Grönt, förstås!

Postat av: Chicmommy - mamma till Ajdin och bebis i magen

1. Coop Konsum Saluhallen, Norrköping

2. Rosa är min färg så jag hade valt rosa :)



Håller nu tummar och tår och hoppas på vinst :)

2012-01-29
URL: http://chicmommy.se
Postat av: Natalie

1. Mitt bästa tips är att man tänker positivt. Tänk hur bra det känns när du har klarat av träningspasset och man känner sig fräsch!



2. ICA supermarket Ödeshög

Riddaregatan 1



3. Svart!

Postat av: Emma Pettersson

Absolut bästa träningstipset är att ha ett mål med sin träning, vara snygg till sommaren, springa tjejmilen eller komma in i den snygga klänningen. Tränar man mot något så får man motivation och sen är det bra med någon som sparkar en i baken ibland när det går segt såklart :)



1. Domus Gällivare. Storgatan 15

2. Grönt!

Postat av: beps

1. Grym musik, sköna kläder, nice träningsväska + vattenflaska.



Personligen så tycker jag det är såå tråkigt att gå till ett gym, det käns så fängelseaktigt ut, alla gör sin egen grej liksom. Jag föredrar gruppträning, jag går t.ex i boxning, bara man tar sig till träningen så sköter tränaren resten liksom, det finns inget "Oj jag orkar inte mer, jag går o duschar nu.." (vilket händer mig ofta på gymmet!) Så nej där är det bara o köra på i samma takt som alla andra annarsh får man straff armävningar/situps, haha! Älskar boxningen, har världens bästa tränare, motivation finner jag inte i gymmen, tyvärr... endast på träningen för där har man kul samtidigt som man dödar sig själv med allmöjlig träning, både fysiskt & psykiskt. Och som vi alla vet, har man kul går tiden snabbare. Men när man går på bandet på gymmet är det enda man ser tiden ticka! Och den går sååå jäkla långsamt!



Sen har jag även börjat träna lite rumpa och lår och mage hemma, då & då. Men har inga fasta tider än, men ska nog lägga upp ett tränings schema också.



En annan rekomandation är ZUMBA! Köpte skivorna från tv-shop, så jäkla kul! Man lär sig hela tiden något nytt och man blir tio ggr svettigare än på gymmet! Det rekomenderas starkt!



Men det största tipset (om man inte går i någon sport där man har tränare eller personligtränare på gymmet då..) är att lägga upp ett vecko schema på både tränings rutiner och mat rutiner!!



2. COOP KONSUM GÖTEBORG, MUNKEBÄCKSTORGET 1



3. Grön!

Postat av: Frida Måhl

Mitt bästa tips är att prova olika typer av träning/sporter tills man hittar någon som man tycker är rolig och längtar efter. Även om det börjar med "bara" en träning i veckan så blir man kanske sugen att börja gymma/springa för att förbättra sina resultat på de "riktiga" träningarna :) Själv har jag precis börjat med thaiboxning och tycker det är helt underbart :) Därav att jag skulle uppskatta träningskläderna också :) har en bara en uppsättning och tränar 3-4 dagar i veckan :/ Så det blir handtvätt(träningskläder brukar ju vara så dyrt om de ska hålla) och det är svårt som student :/ Förlåt att jag kom ifrån ämnet!



1. Coop forum visby



2. Den svarta var nog snyggast enligt mig :) Men det spelar verkligen ingen roll :) De blå var också väldigt fina :)Men jag blir lycklig liken färg det än blir :)



2012-01-29
URL: http://drheas.blogg.se/
Postat av: Frida Måhl

Mitt bästa tips är att prova olika typer av träning/sporter tills man hittar någon som man tycker är rolig och längtar efter. Även om det börjar med "bara" en träning i veckan så blir man kanske sugen att börja gymma/springa för att förbättra sina resultat på de "riktiga" träningarna :) Själv har jag precis börjat med thaiboxning och tycker det är helt underbart :) Därav att jag skulle uppskatta träningskläderna också :) har en bara en uppsättning och tränar 3-4 dagar i veckan :/ Så det blir handtvätt(träningskläder brukar ju vara så dyrt om de ska hålla) och det är svårt som student :/ Förlåt att jag kom ifrån ämnet!



1. Coop forum visby



2. Den svarta var nog snyggast enligt mig :) Men det spelar verkligen ingen roll :) De blå var också väldigt fina :)Men jag blir lycklig liken färg det än blir :)



2012-01-29
URL: http://drheas.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Det absolut bästa sättet att finna motivation på är att köpa nya fina träningskläder samt titta på program som biggest loser, sedan ska man även föra dagbok över vad man äter och hur mycket man tränar, detta gör att man skäms över att skriva ner allt onyttigt man ätit och lyckas på så vis stå över (i alla fall några) onyttigheter. Sedan tycker jag att man ska prova på nya saker, att träna behöver inte innebära vanligt gymmande, vanligt pass eller en ''tråkig'' springtur, det kan vara att köra lite badminton, bada, klättring, prova på olika kampsporter eller självförsvar vad som helst där kroppen rör i alla fall lite på sig, det behöver inte vara tråkigt. Jag får in min träning i vardagen genom att tänka att genom precis allt jag gör får jag ''gratismotion'' det vill säga när jag går till och från bussen osv, tränar även styrka framför tv'n och får röra på mig genom skolan.



2. ICA supermarket Skärblacka



3. Blått är flott!

2012-01-29
Postat av: Jessica

Mitt bästa träningstips är förmodligen att göra en aktivitet som du själv tycker att du är rolig och utmanade! Om det nu finns en sådan så kanske man känner lusten till att göra det igen och så fortsätter man troligtvis i samma stil för att det är så kul!

Jag har nyligen börjat gymma och jag tycker det är jätte kul! Mest för att se hur långt jag kan gå och vad jag har för begränsningar. Det är riktigt utmanade och jag tränar nu 4 ggr i veckan :) Så det gäller att hitta sin egen grej!



1. Närmaste för mig skulle vara Coop Extra Västerås

2. Svart :)

2012-01-29
Postat av: Nataly Wakt

Träningstips!

Planera in träningen i kalendern. Kolla schemat och planera in en tid när du ska träna så du har det i kalendern vilka tider och dagar du ska träna, vad du ska träna.



Skriv gärna ner resultaten i en "träningsdagbok/anteckningsbok" så du ser vad du tränat och hur det gick så kan du snabbt se resultaten eller om något inte går som planerat.



1. ICA Esplanaden (enda i sundsvall)



2. Röd, Tack!



:)



2012-01-29
URL: http://wakt.blogg.se/
Postat av: Rebecca Nilsson

1. Bero på personen. Om man gillar att vara ensam ska man hitta en sport som man gillar/älskar, vilket ger en motion och om du ladda din ipod med din bästa musik. Annars tycker jag man kan träna med en kompis eller i en grupp, vilket gör det roligare. Sätter man även upp olika mål så bli det även lättare att få igång träningen. Är du ex, ute och springer kan du sätta upp målet att vid det där trädet (bara för att du inte ska stanna eller gå hem)är värdlens sötaste katt och när du kommit dit springer den sin väg till nästa mål osv. Hoppas du förstår mitt tankesätt.



2. Konsum Extra Jönköping Kristinedalsgatan 2



3. blått

Postat av: Li

Mitt absolut bästa tips är att hitta något man tycker är kul och trivs med. Jag har själv varit den som provat det mesta innan jag hittade till boxning som jag föll pladask för! Att våga prova olika saker och hitta det man tycker är riktigt kul, gör det även lättare att ta sig till träningen! Att även lyssna på favoritmusiken medan man tränar är guldvärt och gör träningen lättare!



1. ICA SUPERMARKET GILLBERGA



2. Det gröna.

2012-01-29
URL: http://adrienne.blogg.se/
Postat av: Gabriella Sporrefält

Den bästa träningen e den som blir gjord, ALLT e bättre än inget!

Den bästa tiden før träning e den tiden som den blir gjord!

Den bästa dieten e den du klarar av att hålla under tid.





For träning och kost dagbok, då kan du følja din utveckling steg før steg. Det är en motivation när du ser att du helt pløtsligt økat 10kg i bänkräss och du kommer automatiskt att äta mycket nyttigare.





Varje vecka har 168 timmar, träna 1h 5 dagar i veckan det är 5h i veckan och du har fortfarande 163h øver till att gøra annat. Är tiden fortfarande ett problem så kom ihåg att lite är bättre än inget.





Køp nya tränings kläder.



1) COOP KONSUM KÄRINGBERGET



2) Du får øveraska mig :)

Postat av: Yohanna

Mitt bästa träningstips är att träna med vänner för att 1) är man inte på humör för att träna så kanske ens vänner är det och viseversa - man motiverar varandra 2) har man ett stressigt schema så kombinerar man både vänner och träning - helt perfekt! :)



1. COOP KONSUM KUNGÄLV (Strandgatan 77)



2. Grön/rosa, storlek M :)

Postat av: Ida

Hej!

1. Jag har precis börjat träna på riktigt igen efter ett uppehåll på två år. Så mitt bästa träningstips är att hitta en träningspartner som kan peppa dig och om du är ensam - sätt på musik, det gör det lättare att hitta en egen rytm i träningen. Man får även se det på ett positivt sätt - får du träningsvärk - skratta och var glad - det är bara ett gott tecken på att du varit duktig!



2. ICA NÄRA HEDEN GÖTEBORG



3. En härlig rosa färg skulle allt piffa till mina annars tråkigt svarta träningskläder :)

2012-01-29
URL: http://idawardell.blogg.se/
Postat av: Amanda Pettersson

1. Att se sig själv i sitt inre hur man vill se ut. Om man kan se sig själv som man vill se ut för sitt inre så ställer tanken och kroppen in sig på vad jag önskar för resultat. På så sätt blir min egna tanke mer motiverad och jag slipper själv tvinga fram motivationen. :)



2. Coop Konsum City i Borlänge!



3. Jag skulle absolut välja den gröna!

2012-01-29
Postat av: Mahtab

1) Coop Extra Örebro (ÖSTERÄNGSGATAN 2)

2) Jag skulle vilja ha den rosa



Mitt bästa tränings-tips är:

"Det du vill uppnå kan du uppnå"

Det är väldigt enkelt men sant!



KRAM

2012-01-30
URL: http://matiib.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag fick i julklapp massa nya snygga träningskläder som gjorde att jag blev riktigt peppad på att börja träna. Sen för att hålla igång träningen tycker jag det viktigaste är att äta bra i samband med träningen, så blir det mycket roligare! Men såklart också acceptera att det är okej att äta en muffins lite då och då!



Jag hittar dem på ICA supermarket Mariehem i Umeå



Skulle vilja vinna i färgen korall!

2012-01-30
Postat av: Malin Westman

1. Coop/prix i ljusdal

2. jag skulle jätte gärna vilja vinna ett set i färgen korall!



Skulle betyda jätte mycket om jag vann detta set, har ju tyvärr inte råd att köpa nya fina tränings kläder i dagens läge!

Postat av: Sara

1. CITY GROSS HALMSTAD

302 60, HALMSTAD



2. Skulle jätte gärna vilja vinna ett set i svart.



3. Se till att ha träningskläder som passar klimat och väder, men framför allt rätt skor. Börja försiktigt och hitta träningsformer som känns inspirerande och roliga. Sätt upp ett mål. Vad vill du få ut av din träning? Gå ner i vikt, förbättra din kondition eller kanske öka ditt välbefinnande? Skriv gärna ner dessa mål och sätt upp dem så att du ser dem varje dag. Motivationen kommer med resultatet! Följ ditt tränings- och kostprogram till punkt och pricka så kommer både ditt resultat och motivationen att förbättras och öka....

2012-01-30
URL: http://saralive.blogg.se/
Postat av: Viktoria Halonen

1. Min närmaste återförsäljare är Ica Supermarket Spara i Uddevalla.

2. Om jag vann skulle jag vilja ha grön!

Postat av: Lisa

1. Ica supermarket teg.



2. Jag skulle vilja vinna ett rött set.



Bästa tipset? Gör nått du tycker är kul! Gym är bra men så tråkigt...

Jag är hellre ute i naturen där man dessutom kan träna gratis! =) Promenera, jogga, klättra i bergen eller kanske i träden =)

Starta en träningsgrupp med dina vänner och gör nått nytt varje vecka och peppa varandra =)

Postat av: sara

mitt bästa träningstips är att man sätter upp en viss tid de dagar man känner för att träna. Sen föredrar jag att variera mina pass med olika aktiviteter varje gång, annars tycker jag att det blir för tjatigt och då blir det tillslut inte kul att träna längre.



1. Coop Konsum, Gislaved.

2. Grönt

Postat av: Lisa

1. Närmaste är Coop Näratuvan.



2. Favoritfärgen är korall, älskart!



Mitt bästa tips är att man har en kompis så man kan pusha varandra att gå och att hitta en träningsform som man verkligen ÄLSKAR!

2012-01-30
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: Liv

1. att ta ett steg i taget, ladda med peppande musik, klä på sig motiverande snygga kläder, sätta upp hälsosamma glada träningsbilder och dela glädjen med någon!(syskon,vänner,mamma,pappa,klasskamrater) :) Det finns nästan inget bättre än att träna i alla olika former, jag älskar det!



2.coop Konsum, Laholm



3. det gröna, såklart! :)

2012-01-30
Postat av: emlii

Man ska ha roligt, peppa sig själv, och ha med sig en kompis! Jag tränar med syrran och hennes bästa kompis! Man ska planera vilka dagar man ska träna, så blir det rutin sedan, och inte jobbigt helt enkelt! :)



2. ICA Kvantum Värnamo



3. Det rosa blir då en självklarhet för mig! ;)

2012-01-30
URL: http://sporkis.blogg.se/
Postat av: Madde



1. Fanns ingen träff alls på Bollnäs, så närmaste blir i Gävle och där fanns det hela tre stycken!

KONSUM EKENGÄVLE

LASARETTSVÄGEN 10



KONSUM NIANGÄVLE

DROTTNINGATAN 9



SOHLBERGS LIVSMEDEL GÄVLE

NORRA KUNGSGATAN 23



2. Rosa!!

Postat av: LARA JOHANSSON - photos&texts

Mitt bästa träningstips är att tänka positivt när man ska börja träna. Man ska inte tänka att det är jobbigt eller liknande, utan se det hela som en kul ny grej och inget måste som man kan tänka när det kommer till skola/jobb. Utan peppa en själv med glada ord och bra musik att lyssna på när man tränar. Men även att man letar sig fram och hittar sitt träningssätt. Vissa gillar att träna i grupp eller med en kompis, andra trivs bättre hemma. Vissa är gym människor, andra är gympa/dans människor. Hitta det man vill göra och börja. Det är det bästa jag kan komma på.



1. Mitt närmsta ställe som jag kunde hitta är Coop Nära i Norrtälje.



2. Jag skulle vilja ha grön ifall att jag vann en!

2012-01-30
URL: http://laramore.blogg.se/
Postat av: Elin Blomdahl

För att komma igång med att träna tycker jag det är viktigt att man har kul. Mitt bästa tips nu på vintern är att åka ut till skogen en solig dag och springa. Naturen är jätte fin men det är också väldigt bra att springa i terräng. Har man en hund följer nog den gärna med!



1. Min närmaste återförsäljare finns på Ica Kvantum i Skövde.

2. Om jag vann skulle jag vilja ha det rosa settet

2012-01-30
Postat av: Sara

1. Mitt bästa tränings tips är att man aldrig ska ge upp, fast det är jobbigt så kan man inte ge upp på sig själv, man måste kunna peppa sig själv oså vidare :)

2. Turingegatan 32, Södertälje

3. GAAAH vad svårt vill ha alla färger ju, haha, näää men jag väljer väl röd då :)

2012-01-30
Postat av: en blogg om 5 systrar

1. Närmaste är COOP KONSUM NORRBYVÄGEN

NORRBYVÄGEN 11. Fagersta.

2. Åh, korall färgen va finast!

3. Att man ska vara positiv, vara glad, gå ut på promenader och såklart så tycker jag att man kan unna sig med något gott om man har tränat mycket under veckan!:-)

/Elin

[email protected]

Postat av: anna

mitt närmsta ställe är consum enen i sandviken och jag skulle vilja vinna ett svart set. mitt bästa tips är att man ska träna men någon man har roligt men och sätta upp mål för sig själv som man aldrig ska ge upp utan fortsätta så man når sitt mål:)

2012-01-30
URL: http://aannas.blogg.se/
Postat av: Amanda Stenman

Mitt bästa tips är att bli med på en träningssida, t.ex. funbeat.se! Det är jättekul att se allt man tränat och titta tillbaka i kalendern och känna sig stolt! :D



2. Jag bor i Finland, men om jag tar sjövägen så blir det nog Konsum i holmsund :D



3. Då blir det nög grön, min favvofärg ;D

2012-01-30
Postat av: Steph

Musik!

Ladda mp3n med favoritlåtarna. Trots att jag är en rockberbrud kan jag inte motstå Lady Gaga på gymmet. Ett bra beat i hörlurarna gör träningen mycket roligare och gör det lättare att hålla takt och rytm! Och glöm inte att du är där för din egen skull.



1.

COOP Konsum Kvarnberget, lustigt nog på vägen till och från gymmet.

2.

Ett rosa set skulle peppea lite extra såhär i vintermörkret.

2012-01-30
URL: http://tigerbee.blogg.se/
Postat av: Linda

1 Ica Eklöws Derome

2 Korall

2012-01-30
URL: http://lindorr.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mitt tips är att hitta en träningsform som passar en själv bäst, då förvandlar man träningen till något roligt man vill göra istället för att man "borde" eller "måste". Om man kan anpassa sig själv till vad man själv tycker om och orkar så blir det roligare, samt att man tävlar mot sig själv vilket gör att man vill träna mer då man även ser resultat.



Jag brukar se det som en utmaning, då jag pushar mig själv. Jag vet att min enda svaghet är jag själv men jag är även den starkaste personen som påverkar mig - så när jag tränar försöker jag få min starka sida att dominera vilket gör att jag vill fortsätta!



1. Hemköp, Nyköping City - Bagregatan 46.

2. Jag vill ha den gröna! :)

2012-01-30
Postat av: alexandraeriksson [fotoblogg]

Mitt tips är att hitta en träningsform som passar en själv bäst, då förvandlar man träningen till något roligt man vill göra istället för att man "borde" eller "måste". Om man kan anpassa sig själv till vad man själv tycker om och orkar så blir det roligare, samt att man tävlar mot sig själv vilket gör att man vill träna mer då man även ser resultat.



Jag brukar se det som en utmaning, då jag pushar mig själv. Jag vet att min enda svaghet är jag själv men jag är även den starkaste personen som påverkar mig - så när jag tränar försöker jag få min starka sida att dominera vilket gör att jag vill fortsätta!



1. Hemköp, Nyköping City - Bagregatan 46.

2. Jag vill ha den gröna! :)

Postat av: Jennifer

Vilken bra idé!



1. Det gäller att hitta variationen i träningen, det är A & O. Ett hopprep kan lyfta ett träningspass till nya höjder på ett kick! Det handlar om att variera för att bibehålla den lust som finns inom träningen, även om mörkret faller på. och självklart, fartfylld musik ska alltid inkluderas! (:



2. Ica Tallen, Vilhelmina

Volgsjövägen 36

91232, VILHELMINA



3. Om jag har turen att vinna, skulle jag mer än gärna välja den rosa - en färgklick i träningen skulle sätta sprätt på träningen lite extra!



Mycker inspirerande blogg förövrigt!



Med Vänliga Hälsningar

Jennifer

2012-01-30
URL: http://oxx.blogg.se/
Postat av: Agnes

Att bara göra det. Hitta något du tycker är roligt och känner att det är alldeles lagom jobbigt för dig. Är det FÖR jobbigt, så är det lätt att man känner "nej, jag orkar inte så jobbigt idag" och skiter i det istället för att göra bara något litet.

1. Här: http://www.pierrerobert.se/Foersaeljningsstaellen Ica Kvantum Vänersborg

2. Svårt, men den gröna. Skitsnygg!

2012-01-30
URL: http://aggeoa.blogg.se/
Postat av: Carolin

1. Coop forum Linköping.

2. Svart!



3. Ärligt talat är nog det bästa att göra träningen till en rutin, att få bort tänket kring träningen. Det funkar i alla fall för mig som nyligen börjat styrketräna på gym. Om jag inte har en strikt planering för när jag ska träna blir det så att jag velar och till slut övertalar mig själv om att jag inte orkar. Bestämmer jag däremot några dagar i förväg går det per automatik!

2012-01-30
URL: http://nilorac.blogspot.com
Postat av: Mallan

1. Mitt bästa tips till er är att boka in passen i almanackan, DÅ måste du träna för det är svårare att stryka något ur almanackan än att bara strunta i något man inte ens bokat upp sig på. Tävla med en vän för då har du ett mål!



2. Närmaste ställe finns på ICA LYAN MÖLNDAL. FÅGELBERGSGATAN 2



3. Om jag blir den lyckliga vinnaren skulle jag bli lycklig om jag fick träningsoutfiten i blått! :)



Ha det grymt!

2012-01-30
Postat av: Karin

Ett av mina bästa tips är att avdramatisera träningen så att det inte blir så ångestladdat om du någon gång skulle missa ett träningspass. Klappa dig på axeln för de två gånger du tränade denna vecka istället för att gräma dig över att du inte hann träna tre. Att aldrig bli nöjd blir ingen glad av.



1. Luthagens livs

2. Rosa

2012-01-30
Postat av: Lina Johansson

1, Ica Sparköp i Varberg.

2, Det rosa settet tackar jag inte nej till :)



Ha det bäst.

2012-01-30
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Emelie

1. Mitt bästa tips är att ha ett långsiktigt mål tex att få en vältränad kropp till sommaren! Även att skippa godiset på helgen, att gå istället för att åka bil och såklart att ha en stark vilja att träna!

2. Coop forum, lyckeby

3. Blå är ju min favorit färg, så det blir nog den! :) <3

Postat av: Alexa

* Mitt bästa tips är att sätta små mål, (finns tio minuters-videos på youtube som är jättebra träning!) och alltid välja det nyttigare alternativet (för det finns alltid ett, oavsett vad det handlar om), tex fruktsallad istället för godis osv, sådant gör stor nytta i längden!



* Ica supermarket Oden, Trollhättan



* Rosa skulle jag vilja ha om jag vinner! :D

2012-01-30
URL: http://alexas.blogg.se/
Postat av: Hanna

Bästa träningstipset är att naturligt fläta in träningen i din vardag. Föreslå att du & dina vänner går en promenad innan ni fikar, parkera långt bort så du måste gå lite längre osv. Samt variera! Gör det du känner för, är det att promenera så gör du det, en annan dag kanske du simmar osv. Det ska vara roligt att träna ! :))



Ica kvantum, gustavsberg



det blå önskar jag vinna :)

Postat av: sandra A

1. mitt bästa tips är att låta sambon vara hemma med barnen så att du verkligen inte har några hinder eller är distraherad i din hemma träning pga barnen. Det underlättar alltid att lämna hemmet och träna, man får mer motivation då ingenting stör.

2. Coop extra i kävlinge

3. Den gröna, för att det är lite udda färg i min garderob samtidigt som det är lite roliga och "titta på mig" färg

2012-01-31
Postat av: veronika

1. KONSUM, DALSJÖFORS

2. Rosa eller grön, jag gillar färg och någon av dem skulle jag absolut köra på.





Bästa tipset för att motivera borde vara, att våga prova och se vad det gör med din kropp, känslan man får när man tagit ut sig max är jätte skön, endorfinerna sprutar i kroppen vilket gör att man blir jätte glad.

Plus att idag finns det så himla många olika träningsformer, så man kan lätt hitta något som passar en själv!

Postat av: Maria tul

Att träna på bestämda tider annars kommer bara en massa måsten ivägen, speciellt på vintern tycker jag det är perfekt att gå till gymmet och prova nya pass, t.ex Zumba eller pilates då blir träningen så mycket troligare och man får nyinspiration.



2. Coop forum backaplan, Göteborg



3. Det gröna setet gillar jag mest

2012-01-31
Postat av: Nea

1. Mitt bästa tips att få träning/motion i vardagen är att gå/cykla till jobbet eller affären eller vart man nu ska istället för att ta bilen.

Och är man småbarnsförälder passar det perfekt att ta en springtur med vagnen när den lille ska sova eller ta en tur på sparken eller dra dom i pulkan till skolan/dagis..

Roligt och man får röra på sig.

2. Coop Konsum Frösön

3. Blå, Stl xs eller S



2012-01-31
Postat av: Carola L

Att gå/cyla till jobb och skola, leka med barnen - gå i skogen o.s.v.



KONSUMHALLEN ÖJEBYN



Blå (M)



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/january/traningsset-fran-pierre-robert-sport-collecti.html

2012-01-31
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: angelica

1. När det kommer till vardaglig träning är det inte alla som hinner med att åka på ett gym-pass 4 gånger i veckan, så mitt bästa tips för den som inte har den tiden är att försöka ta sig till sina olika platser genom att tex. sätta sig på cykeln istället för bilen, eller varför inte ta på springskorna och ta en powerwalk? Mysigt om man har tid kan också vara att gå på långa promenader i mysiga miljöer.



Söker man däremot efter större skillnader och resultat borde man anmäla sig på en kurs som är rolig att gå på, och lämna behöriga hemma så det inte kommer i vägen för din träning. Skriv in i kalendern och du kommer inte undan. Resultaten när du börjar känna dig piggare och gladare på dagarna är så härliga.



2. Mitt närmsta ställe är Ica supermarket på Teg.



3. Är det så att jag lyckligtvis skulle vinna skulle jag gärna välja färgen blå!

2012-01-31
Postat av: Anna

Hej hej, va skoj med en tävling (:



1. Bästa tipset är att hitta motivationen hos vänner, instruktörer, nya träningskläder och musik. Sätt upp mål som är realistiska för att inte bli besviken och lägga ner träningen. Det måste gå att vinna!



2. Coop Konsum Trollebergsvägen (Lund)



3. Grönt hade varit toppen !

2012-01-31
Postat av: Johanna

1. Ica Kvantum i Vänersborg är närmast mig.

2. Jag skulle välja svart om jag vann.



Mitt bästa träningstips är att göra en låtlista med de allra mest peppande låtarna. Det är ganska individuellt från person till person faktiskt, och att göra en egen personlig tycker jag är jätteviktigt! Det blir så mycket enklare och roligare med bra träningsmusik!



Ha en mysig dag!

xx

2012-01-31
Postat av: Maddä Rosa Lagerstrand

Mitt tips: Jag har börjat skriva träningsschema i min almanacka, då är det lättare att se till att få det gjort och inte komma med några undanflykter.

1. Coop konsum Säter

2. Grön & rosa

2012-01-31
URL: http://rosamadde.blogg.se/
Postat av: Sofi

1. Mitt bästa tips är att man gör ett litet schema över hur man ska träna och när man ska träna så kan man checka av för varje gång man har varit duktig och tränat då får man en kick och vill fortsätta iaf för mig. Sen får man ge sig själv lite beröm efter åt!

2. coop forum uppsala

3. Rosa

ha en fin dag!

2012-01-31
URL: http://rossetten.blogg.se/
Postat av: emma

Planera och skriva ner realistiska mål som du vill nå med din träning + belöningar. När man nått sitt första mål och fått din första belöning blir man peppad att fortsätta :-)

1. ICA SUPERMARKET KÖPING

NIBBLETORGET

2. Rosa

2012-01-31
Postat av: Elin

Att man har ett mål och vet vart man vill komma med sin träning + att man gör något man tycker är roligt och som motiverar en!:)



1. Ida supermarket Trollhättan :)

2 Det svarta :)

2012-01-31
Postat av: Cissy

1. Ät rätt och fuska inte med nån bantningskur & så.

Det är inte bra för kroppen, kom igång med träningen istället, ut & spring

eller gymma, eller hitta på nått som du tycker är kul, som dans eller nått.

Träning är inte kul till en början, men det blir genast kul när det ger resultat & det är

så skönt efter när man kört ett stenhårt pass.

Jag själv har precis börjat gymma så, och jag hatade verkligen träning tills ja insåg att det gett resultat

på vågen & nu ser jag bara fram emot mitt nästa träningspass, och därför skulle det vara en bonus & få

vinna denna collection också. De skulle passa jättebra!



2. ICA ESPLANAD

ESPLANADEN 5 Sundsvall



3. Skulle vilja ha allt i svart då det är min älsklingsfärg & det är stilrent! =)

Postat av: jenny

1. jag har försökt med jätte många saker här ovan, men iget får mig motiverad, så för att jag ska få träning i min vardag så tar jag trapporna istället för att åka hiss, jag hoppar av bussen tidigare än vad jag egentligen ska, och istället för att träna varje dag, så har jag wii fit som jag använder en timme om dagen och då springer jag ute när jag har lust!

2. coop forum, burlöv.

3. rosa

2012-01-31
Postat av: r o n j a

1. Coop Konsum i Kungälv

2. Om jag skulle vinna så skulle jag gärna vilja ha det svarta! Kram!

Postat av: Emma

1. Mitt bästa träningstips är att tänka på den personen som man har som kroppsinspiration eller en idrottstjärna som man gillar och visualisera att de hejar på dig och att de säger att du klarar av det och att du kan ge lite till. Det gör att man blir glad och peppad och ger lite extra energi att kämpa hårdare för!



2. Coop Forum Skara



3. Det blåa settet önskar jag att vinna :)

Postat av: Amy

1. Mitt bästa träningstips är att träna någpt man verkligen tycker är roligt! Ett riktigt plus är att ha någon som hejar på en och får en att anstränga sig det lilla extra- som t.ex på Sats gruppträningspass så peppar alla varandra och det gör att stämningen blir sjukt härlig.



2. TEMPO STICKLINGE är närmast mig.



3. Det blåa setet var fett soft! Det skulle jag gärna vinna!

2012-01-31
Postat av: Linda - Zetah

Mitt bästa träningstips är att ta dig till gymmet fast du känner att du inte har tid - 30 min är bättre än inget alls. den bästa träningen är den som blir av! Skaffa dig en träningskompis med bra övertalningsförmåga som drar med dig de dagarna som de känns extra tungt :)



1. COOP FORUM KUNGSBACKA



2. Jag skulle vilja vinna det svarta settet :)

Postat av: louise

Mitt bästa tips är att använda det man har hemma och naturen. Man behöver inte gå på pampiga gym eller köpa dyra träningstillbehör. Istället för hantlar kan man fylla en ryggsäck (eller liknande) med böcker eller andra tunga saker, man kan gå till affären, eller cykla, istället för att ta bilen, använda studsmattan om de flesta har hemma eller springa upp och ner för trappan (om man nu har det, annars ta trapporna istället för hissen). Bara man har lite fantasi går allt att lösa, och det blir mycket roligare.

Mitt närmsta försäljningsställe är Konsum i Hultsfred.



Jag skulle väldigt gärna vilja ha underkläderna i den svarta färgen.

Kram!

[email protected]

2012-01-31
URL: http://thatlouise.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!

Att hitta någon träningsform som man verkligen tycker är kul tror jag på! Det finns en hel uppsjö med olika pass och sporter att välja mellan. Att hitta någon aktivitet som man kan se fram emot och tom längta till kommer göra det lättare att ta sig till gymmet/sporthallen/simhallen/danssalen (eller vad nu det än kan vara som lockar) och att faktiskt orka och vilja fortsätta med det. Själva jakten på detta tror jag kan vara en sporre för att sätta igång. Att testa på massa olika aktiviteter för att till sist hitta "sin/sina träningsform(er)".

1. Coop konsum , Värsta Allé 4 i Spånga centrum.

2. Svart ser fräckast ut.. :)



Håller tummarna! :D

Postat av: Sofia K

1. Mitt bästa tips är att hitta en träningsform som man tycker är rolig. Jag älskar step så därför varvar jag det med annan lite "tråkigare" träning och så fort det börjar kännas lite tråkigt med träning, när man inte riktigt känner sig peppad då går man på ett step pass och hittar tillbaka glädjen!

2. Ica Gourmet Umeå

3. Grönt! :)

2012-02-01
Postat av: hilda fromm

Mitt bästa träning tips är att ladda upp med massa bra peppande musik i en ipod och sedan dra på sig kläderna och sticka ut och spring, gå till gymet eller liknande! :)

1. ICA SUPERMARKET ALNÖ

2. Det röda!

2012-02-02
URL: http://hildafromm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback