Gokart och segwayIgår blev det även gokart i Hammarby sjöstad och vi testade även segway! Har aldrig testat innan och det var en riktigt weird känsla då man bara svävar fram :-)


Det är svårt att se cool ut på en segway med cykelhjälm :-)

Kommentarer
Postat av: Ellen B

Hej Kelly,

Det här kanske låter konstigt. Men jag har länge läst din blogg, och du ser så otroligt vältränad ut, din kropp är jättefin!

Samlar in lite exempel på matdagböcker eftersom jag håller på med ett hälsorelaterat skolarbete. Du skulle inte vilja dela med dig av vad du äter en vanlig dag? :)

Kram.

2012-02-05
Postat av: Kelly

Ellen B: Tack så mycket :-) Jag är faktiskt inte lika smal och vältränad som jag har varit, men jag jobbar på det. I nuläget tränar jag väldigt mycket, ca 4-6 pass i veckan och försöker undvika kolhydrater så mycket som möjligt. Dock äter jag bakelser som jag bakar då jag tycker man ska unna sig om man tränar duktigt. Jag kan absolut skicka en matdagbok till dig. Hör av dig till kellyblogg@hotmail.com så kan vi höras via mail :-)

2012-02-05
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Anna

Första bilden - wow vad du är SNYGG!

2012-02-06
Postat av: gina

Fina Kelly, tanken med cykelhjälm är ju inte direkt att du ska se cool ut heller. Det blir bara fel att ens försöka med det iklädd en hjälm. Se bara ut som dig själv och våga slappna av, du är ju så otroligt fin som du är!

2012-02-06
Postat av: Lina

Hej Kelly! Ursnygga stövlar, vart är dem inköpta någon stans? :)

2012-02-09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback