Super-saturday

Tror jag aldrig haft en sån "skämma-bort-sig-själv/bli-bortskämd" dag som i lördags. Här redovisar jag alla nödvändiga moment för en lyckad lyxdag.


1. Shopping. Besökte en av mina favoritinredningsbutiker - Kristallkronan på Sveavägen. Det blev servetter, med rosmotiv (såklart). De har även en hel del med marint tema och det blir perfekt då jag i framtiden förvandlar vårt gästrum/datarum till ett marint rum.

Det blev även en gorgeous stickad tröja med små paljetter från OASIS, en "jag-kommer-direkt-från-min-engelska-herrgård" jacka från brittiska märket Newhouse, mocka/skinnstövlar från Scorett, nobla budget-knytblusar från H&M, Gina Tricot och Cubus, en brun handväska från DKNY och ytterligare en rosig tekopp till Roy Kirkham-samlingen. Bilder på dessa kommer i nästa inlägg...


2. Skönhetsbehandling. I detta fall en 60 min lång fotspa sittandes i en knådande massagestol. Nu har jag babylena fötter och rödlackerade tånaglar.


3. Champagne och macarons. Medan vi fixade oss inför middagen poppade vi upp en liten skumpa och varsin macaron från Bönor & Blad med smak av hallon och passionfrukt.


4. Lyxmiddag. Som avslutning på dagen avnjöt jag och Erik en 3,5 rätters på Gondolen. Här har jag även på mig nya Oasis-tröjan med små paljetter.




Efter en fördrink i baren (Mojito) blev det löjromstoast, grillad hummer och 3 (!) efterrätter då vi led av beslutsångest. Vi rullade hem.


6. Kärlek. Vare sig det är med mannen/tjejen i ditt liv, släkting eller vän. Detta är det viktigaste av alla moment, och det kan inga pengar i världen köpa. Efter taxifärden hem myste vi hemma i soffan framför tvn och jag somnade i Eriks famn ♥


Kommentarer
Postat av: Anna

Blev nyfiken på Newhouse-jackan. Får man se en bild!!

2011-09-05
Postat av: Everydaywords

Åh vilken härlig dag! :-D

Firades något särskilt?

Postat av: Kelly

Erik ville fira att det gått bra jobbmässigt :-)

2011-09-05
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Kelly

Anna: Bilder på all shopping kommer imorgon! :-)

2011-09-05
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Sara

Vad jobbar du resp. Erik med? :-)

2011-09-05
Postat av: Kelly

Sara: Jag jobbar med administration och Erik livnär sig som pokerproffs :-)

2011-09-05
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: emma härnqvist

mm en lördag i min smak! ska bli kul att se vilken jacka du valde.. finns ju så mycke snyggt! själv har jag spanat in en snygging fran barbour i lite tjejigare modell!

2011-09-05
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Mmm gillar verkligen Gondolens mat

2011-09-05
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Mysdags

Vilken härlig dag!

Butiken ser underbar ut :)

2011-09-05
URL: http://mysdags.blogg.se/
Postat av: emelie

Mysigt det ser ut att ha varit :)

Postat av: Emmy

Vart var du och fick skönhetsbehandlingen? Jag försöker hitta en bra nagelsalong!Och DKNY väskan är jag nyfiken på, hoppas du lägger upp en bild!

2011-09-06
Postat av: Emma

Jätte nöjd med den salongen också, så bra en tredje jätte stor salong öppnas vid Stureplan 1 december. Försöker gå var 6:e vecka på deras Spa Pedikyr.



Tummen upp för deras service. www.luisas.se

2011-09-14
Postat av: Rövarmamman

Sötis:) Newhouse är svenskt märke :) jobbar som Bc i en av Newhouse butiker när ja inte är mammaledig:)



Skoj med jackan vilken blev det? Kramar

2011-09-20
URL: http://Roxenmo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback