Happy birthday, Coca-Cola!

Nu på söndag fyller Coca-cola 125 år och detta vill de fira genom att lotta ut en grym cola-vinst i min blogg.

Är någon av er ett stort Cola-fan, eller har ni kanske en vän eller släkting? I sådana fall - nominera denna person med en motivering under detta inlägg. Ange även er email-adress.

Vinsten är en tårta, ballonger, Coca-Cola presenter, ett exklusivt jubileumskit och 1 års förbrukning av valfri Coca-Cola smak.

Vinnare utsedd! Stort grattis till Bitte!


Kommentarer
Postat av: cicci f

Jag tycker att jag själv kan få vinna! Tappade plånboken igår så det blir en helg utan pengar och nästa vecka ska jag jobba 14 timmar/dag måndag-lördag. Jag tycker att det låter som en härlig uppiggare med ballonger och en massa Cola så att jag håller mig vaken och glad.

2011-05-06
Postat av: Rebekka Kolehmainen

Åh... Jag vet inte om jag kan sätta min kärlek till Coca-Cola i ord. Till att börja med så har den funnits där för mig i alla minnesvärda situationer, och andra mindre minnesvärda. När jag har varit ledsen, och när jag har varit glad. När jag varit sjuk, och när jag varit frisk. Den får mig att känna avslappning när jag är stressad och ett glas att avsluta dagen med är för mig den bästa nedkopplingen. Det må låta fånigt med Coca-Cola är min kärlek och jag anser den vara guds dryck till människan. Zero, Light, Cherry, Vanilla, Regular - vilken smak spelar ingen roll, men ingen dag är fulländad utan Coca-Cola. Att vinna detta vore helt otroligt underbart då jag skulle få njuta av denna fantastiska dryck i ett helt år!



Min e-mail: [email protected]

2011-05-06
Postat av: Johanna

Wiie!!!!! Jag önskar verkligen att vinna denna tävling till min pojkvän gustav ! Han är världens underbaraste .... Och sjukligt colaberoende ! Jag är arton och han nitton och vi har nu varit sambos sedan februari . Vi båda pluggar fortfarande och går snart ut gymnasiet ! Detta vore den perfekta presenten till honom ! Skulle han få denna vinnst skulle han flyga på moln i flera år framöver ! Då det är lite svårt med ekonomin som ny utflygna ur boet och som student så vore detta pris en riktig uppmuntran för honom ( och jag skulle kanske få lite extra kramar :D ) nu håller jag tummarna !



Kram johanna <3

2011-05-06
Postat av: Sara

Jag vill nominera min pojkvän. Varför? Jo, för att jag har aldrig någonsin i hela mitt liv träffat en människa som varit så beroende av en dryck som han är av Coca-Cola. Cola är nr1 på våran inköpslista, (vid löning är ett 24pack burkcola prio1) och finns det inget hemma går världen under. En gång köpte vi Cola med enbart enkronor, och vår pant består endast av Colaflaskor/burkar. Jag tycker att han är värd att vinna för ett större fan av Coca-Cola hittar man ingen annanstans :)

2011-05-06
Postat av: Louise B

Jag nominerar min lillebror! En coca-cola älskande nybliven universitetsstudent som fullkomligt skulle älska denna vinst! Och jag som storasyster skulle bli så glad att få ge den till honom!

2011-05-06
Postat av: ERIKA

Jag nominerar min kille! Han älskar coca-cola och skulle säkert bli superglad av en sådan glad vinst! Om han bara kunde hade han nog druckit det varje dag!

2011-05-06
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hade min pojkvän läst din blogg så hade han garanterat nominerat mig på momangen. Flera gånger om, ifall det hade gått! Eller någon av mina vänner. Eller någon på jobbet. Men eftersom jag inte tror att någon av dem kommer snubbla över den här tävlingen, så får jag nominera mig själv helt enkelt!



Sen jag flyttade hemifrån för tre år sedan så har det inte gått en dag utan att det finns cola i kyla. Eller en dag utan att jag dricker cola. Inte mer än att jag kan räkna dem på min ena hand. Står det en cola i kylen på jobbet så är den garanterat min. Min pojkvän, som själv dragit ner på läsk, brukar ändå alltid ha en liten flaska hemma i sin kyl för att han vet hur jag är. Kanske han borde vinna istället och slippa handla cola åt mig :P



Kanske inte det bästa för tänderna, men jag resonerar så här - jag har inga andra "dåliga" laster i livet. Och sen finns ju alltid tandborsten till hands :) Jag skulle inte kalla mig colaberoende om någon frågade, men efter att ha läst min egen motivering så inser jag att det nog är precis vad jag är, haha!

2011-05-06
Postat av: Em

Jag vill nominera en av min finaste vänner. Hon är tokig i cola och har alltid en i väskan eller handen. Att få ge detta till henne skulle vara perfekt för att hon just slitit sig i genom fyra år av skolan och vad kan väl vara en bättre present för en snart fd student utan sommarjobb som älskar cola! Det skulle betyda allt för dig mig att få ge henne detta och förmodligen lite till för henne.

2011-05-06
Postat av: Sandra B

Jag är tokig, helt beroende av coca-cola!



Jag kan inte vara utan det, men jag har tyvärr bara 45% tjänst på mitt jobb o det blir man inte fet på. Att inte behöva tänka på priset utan få dricka cola ett helt år vore drömmen. :-)



Hittade t.om ett recept på kycklingvingar med just coca-cola i. Det blev poppis av både mig som mina barn o man. :-)

Cola går helt enkelt att använda till mer än bara dricka det.



Om jag vinner tårta då ska jag bjuda mina nära o kära på tårtkalas med cola till. :-)



Mvh colatokiga Sandra B



2011-05-06
Postat av: Caroline

Jag skulle vilja nominera min lillasyster. De bästa hon vet är cola, så om hon vann detta skulle hon bli överlycklig och då kanske hon skulle vara lite extra snäll mot mig ett tag iaf. Hon tar snart studenten och detta skulle vara en underbart rolig present att ge, har haft så svårt att hitta nåt speciellt. Men fick hon Cola ett år så skulle hon bli världens lyckligast flicka.



Så nu håller jag alla mina tummar för att få vinna denna tävling till min lillasyster, så jag slipper fundera längre över en studentpresent.

2011-05-06
Postat av: Viola Vamp

Härmed nominerar jag mig själv.



Som barn fick jag aldrig dricka Coca cola, vilket jag som hemifrånflyttande 20-åring tog igen med råge! Det spelade ingen roll hur lite pengar jag hade, jag prioriterade Coca cola light framför både mat och festligt lördagsvin.

En gång när jag en het sommardag gått mina sedvanliga 4 km hem från det dåvarande extrajobbet längtade jag nästan ihjäl mig efter Coca cola, men hade inte en spänn kvar till studielånet/lönen om en vecka. När jag nästan var hemma hittade jag dock en guldtia på marken och lyckan var total! Det blev en underbart läskande 50 cl Coca cola light som jag drack med andakt.

Det har gått 13 år sedan den där dagen, men än idag dricker jag Coca cola light på daglig basis, till mina kollegors skrattfyllda förundran då arbetsbordet emellanåt svämmar över av pantburkar.



Jag tycker definitivt att jag är en värdig vinnare och skulle med glädje bjuda mina kollegor på hejdundrande coca cola-fest!

Postat av: Malin

Jag är själv ett STORT Coca Cola fan och vill därför nominera mig själv!

Jag vill alltid ha tillgång till just den här drycken för jag känner att det är den som hjälper en att bli pigg när man är trött, lugna ner sig om man är stressad och så vidare.

De flesta i min närhet säger att jag Coca Cola-beroende och jag har nu, efter mycket om och men accepterat det. Jag häller inte i mig flera liter per dag eller något sånt, men jag vill gärna ha ett par klunkar om dagen vid speciella tillfällen. Inget släcker törsten så som Coca Cola gör!

2011-05-06
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: nina

Jag skulle vilja vinna vinsten så jag kan dela den och ge den till mina två småsystrar.



Jag älskar mina systrar över allt annat och det skulle vara en så cool överraskning.



Dessutom har min ena syster precis fått körkort och vad är ett bättre sätt att fira än med Coca Cola ? :)

2011-05-06
Postat av: Johanna

Med en lillebror som om han kunde skulle dricka 2 liter cola om dan vore vinsten perfekt. Han fyllde nyss 22 men någon present har han inte fått ännu. Jag tänkte ge bort ett högskoleprov. I kombination med en colavinst kanske det blir drägligt ;)

2011-05-06
Postat av: Jenny

Min lillebror borde verkligen vinna detta. Han dricker Cola så fort han får tillfälle till det. Mamma kan köpa en Cola på fredagen och innan kvällen är den slut för att han har sprungit in och ut ur kylskåpet och tagit "bara ett glas".

Ibland är Cola flaskan borta, då hittar man den tillsammans med femton andra tomma Cola flaskor i en hög på hans rum.

Albin, Albin!?

2011-05-06
URL: http://klippt.blogg.se/
Postat av: veronica

Jag skulle vilja nominera min sambo Micke. Han älskar Coca-Cola och i alla smaker. Det köps hem varje vecka och vinsten hade varit en rolig överaskning lagom till hans födelsedag som är runt hörnet.

[email protected]

Postat av: Roxanna Skytthammar

Jag nominerar min Sambo Jonathan!

Han är tokig i cola, ungefär en två liters coca cola flaska om dagen. Sitter med två glas cola, så han sla slippa gå och hämta ny när de ena glaset är slut haha. Han skulle verkligen ÄLSKA de här priset.

Postat av: Krille

Min tjej skämtade om att jag skulle gå in och nominera henne då alla vet att hon ÄLSKAR coca cola och alla sorter!! Hon blir skitgrinig om hon inte får coca cola så jag hade bättre klarat livet i behåll om jag vann detta åt henne. Jag tänkte låsa in lite burkar i ett kassavalv redo att tas fram när jag känner att en cola-abstinens är på väg. Man märker det då hon ser allmänt sur ut och kollar argt men samtidigt bedjande på mig. Det betyder alltså att det är dags för mig att utnyttja mitt körkort. Nu dricker hon mest Cola zero och det är hennes godis som hon kan unna sig själv, hon har gått ner ca 30 kg på ett år efter graviditet och försöker slipa formen genom hårda gympass och genom att inte äta godis under veckorna. Då är hennes räddning Cola zero som ju smakar lika gott som vanlig cola men som inte innehåller kalorier som vanlig cola. Den här vinsten är alltså för två personer, jag som får en glad sambo och min sambo som orkar jobba på mot godissuget. Vore bra ekonomiskt med då jag snart ska vara pappaledig ett par månader med dottern och då det är jag som mest drar in stålarna vore det bra med gratis cola ett tag. Det går åt här hemma nämligen;-) Önskar mig själv lycka till hehe.

2011-05-06
Postat av: Jenny

Bättre vinnare än min fina vän Emmy går ej att välja. Kan tyvärr inte ge en full motivering här om varför hon verkligen förtjänar denna vinst mest av alla då det skulle bli för personligt...Allt jag kan säga är att som vän vet jag vilken glädje detta skulle ge henne just nu, speciellt då cola är hennes stora last (tätt följt av macarons)! ;) <3

2011-05-06
Postat av: MARIA

JAG VILL NOMINERA MIN KÄRE BROR SOM BARA ÄLSKAR COCA COLA. HAN FYLLER SNART ÅR OCH VAD DET SKULLE VARA UNDERBART ATT FÅ ÖVERRASKA HONOM MED DENNA VINST, HAN SKULLE BLI HELT ÖVERLYCKIG!! OCH JAG MED FÖR DEN DELEN, MEST FÖR ATT SE HANS LYCKA!!

TACK KELLY FÖR TOPPEN-BLOGG! KRAM

2011-05-06
Postat av: Anna

Hej Kelly!

Jag nominerar min älskade syster! Hon älskar Coca Cola. Och inget annat märke av drycken gillar hon. Vi har t.o.m haft blind test på olika märken och hon tog Coca Colan direkt.

Hon fyller 30 år - jämt alltså - den 10 maj och gissa vilken present som hon skulle uppskatta mest?! :) Det hade varit så roligt att överraska henne med detta!

(mail finns under "E-postadress")

2011-05-06
Postat av: Juliana

Jag skulle vilja nominera min mamma som är helt tokig i cocacola. Jag har nystartat dansskola och min mamma hjälper mig där gratis alla dagar i veckan. Denna terminen ska vi även ha uppvisning och snälla, snälla mamma har sytt massor med scenkläder och fixat med allt utan att vänta sig något i gengäld så jag skulle bli så glad av att kunna ge henne massor av hennes älskade cocacola.

Att hon dessutom fyller år den 11 maj när du drar en vinnare gör det hela ännu bättre.

Jag håller tummarna!

Postat av: Mli

Jag vill nominera min fina pojkvän Kalle för att han är klart en trogen cocacola drickare.Jag vet inte hur mycket pengar som går på cocacola varje månad men det är en kostnad som är stooor så om det är någon som älskar cocacola så är det han.Han hade till och med startat en cocacola websida när han var yngre för ett skolarbete för ja han avgudar denna fina dryck så nu när jag såg denna tävlingen tänkte jag att detta kan ju vara perfekt om han fick detta roliga pris. Vi firar nämligen ett halvår den 25 maj så detta hade ju vatt fruktansvärt kul att ge han!! Ja ett halvår är kanske inte så mycket för många men faktum är att jag har funnit mannen i mitt liv så ett halvår är stort för oss båda hihi :P så ge mannen sin cocacola haha, 2 liter minst om dan är en trogen cocacola drickare ;)

2011-05-07
URL: http://[email protected]
Postat av: Emily

Jag tänker vara lite fräck och nominera mig själv faktiskt. För mig är Cola light den bästa drycken. Det är det jag köper när jag ska unna mig något extra en simpel vardagkväll, det är det jag köper när det är dags för fredagsmys. Det jag dricker när jag går ut och dansar på krogen med mina vänner. Den drycken jag dricker när jag går på restaurang. Det jag vill släcka törsten med en vacker sommardag etc. Cola lighten är för mig som choklad är för andra. Ett litet sätt att unna mig något gott.

Dessvärre är det ju inte ekonomiskt hållbart att köpa en cola light varje dag, så jag väljer mina tillfällen noga. Jag skulle bli superglad om jag vann en årsförbrukning av, vad som för mig är, livets dryck!

2011-05-07
Postat av: Ida C

Jag nominerar min lillebror! Har flyttat söderut över 60 mil för att skaffa sig bra utbildning. Som student överlever han på Coca-cola för att klara sena nätter av plugg! Så blev han nyligen dumpad av kärleken sin och inte kan han komma hem så ofta till familjen sin... så han skulle verkligen bli super glad av ett ColaParty!

Kram Ida

2011-05-07
Postat av: Rebekka Kolehmainen

Åh... Jag vet inte om jag kan sätta min kärlek till Coca-Cola i ord. Till att börja med så har den funnits där för mig i alla minnesvärda situationer, och andra mindre minnesvärda. När jag har varit ledsen, och när jag har varit glad. När jag varit sjuk, och när jag varit frisk. Den får mig att känna avslappning när jag är stressad och ett glas att avsluta dagen med är för mig den bästa nedkopplingen. Det må låta fånigt med Coca-Cola är min kärlek och jag anser den vara guds dryck till människan. Zero, Light, Cherry, Vanilla, Regular - vilken smak spelar ingen roll, men ingen dag är fulländad utan Coca-Cola. Att vinna detta vore helt otroligt underbart då jag skulle få njuta av denna fantastiska dryck i ett helt år!



Min e-mail: [email protected]

2011-05-07
Postat av: Elin

Jag nominerar mig själv eftersom jag älskar Coca Cola, jag tar en klunk innan jag på natten ska måla. Med det brusiga Cola-ruset i knoppen, blir då mina konstverk toppen. Därför skulle en årsförbrukning av Coca Cola skulle göra mig till nattens Picasso, med glädjen i topp som ett svingande lasso!

2011-05-07
Postat av: Elin

Jag vill nominera min pojkvän Robin. En coca cola tokig kille som, jag skojjar inte.. dricker flera liter i veckan. Coca coca cooola, och fort går det. Själv är jag mer av ett pepsi fan men har börjat ge med mig lite mer i och med hans brutala coca cola beroende. Haha, han förtjänar att vinna för att han är en alldeles fantastisk pojkvän som får mig att må super, och till hösten börjar han plugga på Chalmers och därmed vara en "fattig student". Så vad skulle passa bättre än lite coca cola för ett år lagomt tills dess :)



Mvh, Elin Jonsson

2011-05-07
URL: http://elinomi.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag vill nominera min pojkvän. Han är verkligen helt beroende av coca cola och det är verkligen hans favoritdryck alla gånger. Tycker om han så himla mycket och är så glad att jag har honom så därför skulle jag vilja ge honom coca cola i massor och tårta på det skulle ju inte vara fel alls! Han är så fin och snäll och gör mig så glad och lycklig, han förtjänar helt enkelt att vinna en massa coca cola.

2011-05-07
Postat av: Elenore

Tillsammans dricker dem lätt 4 liter Coca-Cola om dagen,

Inget annat spelar någon roll,

Så länge dem har denna dryck i magen,

Vet jag dem inte beter sig som små abstines troll.



Den ena är en underbar människa och vännina,

Jessica - som finns där vid tårar, skratt och så mycket mer.

Ärlig, rolig, smart, helt enkelt en underbar kvinna!

Finns alltid där och hjälper så jag det vackra hos mig ser.



Den andre jag älskar mer än någon kan förstå,

Sebastian - min sambo, bästa vän och riddare i nöden.

Med han gick jag från att vara en till att vara två,

Från att vara nere och trött till att aldrig tappa glöden.



För dem två med denna vinst jag kan ordna en brak fest,

Ge dem nåt dem kommer tycka om och faktiskt använda.

Visa min kärlek och uppskattning till dem jag gillar allra mest.

Nu var jag klar...ska bara trycka sända....



2011-05-07
URL: http://www.elenoree.se
Postat av: Bitte Kråkbo

Jag skulle lätt nominera mig själv då jag är ökänd bland min familj och vänner som tjejen som är besatt och älskar Coca Cola.

Det räcker med att spana in min blogg för att fatta där jag i headern håller en cola burk=)



Jag har alltid ÄLSKAT coca cola och tycker det är världens absolut godatse dryck.

Det finns INGET som är bättre än att börja en dag med en riktigt riktigt kall burk. Synd bara att man ständigt får höra gnäll från sambon att det är så dyrt å bla bla bla.

Vad snopen han skulle bli om jag vann ett års förbrukning av cola, och jag? Jag hade dött av lycka.

Länge Leva Coca cola hipp hipp hurra=)

2011-05-08
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: erica

Jag nominerar min storasyster. Som är totalt as beroende av Coca Cola. Hon skulle kunna göra VAD som helst för att få en Cola. Hon skulle verkligen behöva ett års förbrukning Coca Cola och de förtjänar hon verkligen den där Coca Cola narkomanen ;)



Detta är min Cola beroende syster, som behöver ÄNNU mer Coca Cola i sitt liv :-D http://www.lovemercury.se/

Postat av: Ingrid

Jag vill nominera en av bloggerskorna som jag följer! Jag vet ingen som älskar Coca-cola så mycket som hon, och den här tjejen skulle VERKLIGEN uppskatta denna vinst!



Min nominering går till http://lovemercury.se



Kram, Ingrid

2011-05-08
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag nominerar min fästman!! Coca Cola är det enda smarriga åt det "onyttiga" hållet som får komma in i vårt kylskåp! :)

2011-05-08
Postat av: Sanna

Hej Kelly! Jag vill nominera min lillasyster som jag tror är den största colaälskaren av alla. Hon börjar dagen med ett glas av den sötadrycken och det är också det sista hon gör innan hon går och lägger sig. Går det en dag utan att hon får cola blir hon galen, och självklart är det endast orginalet som duger. Dessutom fyller hon år i veckan och jag skulle inte kunna ge henne en bättre present än detta :)

kram Sanna!

2011-05-08
Postat av: fedha

Jag vill nominera min pojkvän, som inte bara älskar cola, utan dyrkar den. Han har alltid en cola i bilen, ett 24-pack i kylskåpet och cola vid sängen. Han säger att cola is the shiet that he loves. och detta skulle vara den perfekta presenten eftersom vi firar ett halvår tillsammans snart :)

2011-05-08
URL: http://hediish.blogg.se/
Postat av: Isabella

Jag nominerar mig själv, jag är en sjukligt beroende av cola light, men det är även det enda jag är beroende av. Jag skulle kunna skippa allt godis i världen bara jag fick min cola light och efter allt som mitt förra år innebar så förtjänar jag nog en vinst nu :)



Men det kanske låter fel att nominera sig själv? Egoistiskt kanske, men det är så ovanligt när det kommer till mig att vara ego att jag tänkte försöka mig på det nu.



Så, jag nominerar mig själv, att vinna lite glädje och sponsring till mitt egna beroende! :)

Postat av: Lynn

Jag vill nominera min vän och hennes man som jag tror är dom största Cola-fanen i landet. Kanske i världen till och med. Eller ja, världen kanske är lite överdrivet men helt klart Sverige. Och dom är inte som dom typiska fanen (som dom man kan läsa om i övriga kommentarerna) utan det är Coca-Colasaker som dom är helt beroende av. Det finns inte en hörna i deras hus som inte pryds av en Coca-Colapryl. Burkar, lampor, väskor, muggar... ja, allt dom kan få tag på köper dom. Därför tycker jag att dom är värdiga vinnare av det här härliga priset.



Måste tillägga att det är helt underbart att Coca-Cola har funnits i så många år och att bilderna i inlägget är så superfina.

Postat av: Lynn

Jag vill nominera min vän och hennes man som jag tror är dom största Cola-fanen i landet. Kanske i världen till och med. Eller ja, världen kanske är lite överdrivet men helt klart Sverige. Och dom är inte som dom typiska fanen (som dom man kan läsa om i övriga kommentarerna) utan det är Coca-Colasaker som dom är helt beroende av. Det finns inte en hörna i deras hus som inte pryds av en Coca-Colapryl. Burkar, lampor, väskor, muggar... ja, allt dom kan få tag på köper dom. Därför tycker jag att dom är värdiga vinnare av det här härliga priset.



Måste tillägga att det är helt underbart att Coca-Cola har funnits i så många år och att bilderna i inlägget är så superfina.

Postat av: fredrik

Vill nominera min älskade flickvän och sambo som verkligen avgudar coca cola.

Världens bästa gåva till henne skulle vara denna vinst och jag skulle vara världens gulligaste pojkvän

2011-05-10
Postat av: elizabeta



Nominerar mig och min sambo ,

för vi skulle bli så glada om vi detta pris kunde vinna,

och då alltid coca-cola under ett års tid i kylen finna.

Vill gärna fira Coca-Cola 125 år på toppen

med Coca-Cola i koppen

då vi älskar smaken till sista droppen!!



Håller tummarna!

2011-05-10
Postat av: vintageRetroPrinsessa



Nominerar min lillebror Terry som under flera år samlat på sig coca cola saker samt är beroande av den bruna brus drycken :)

Med tanke på att hans nyss fått en ny lägenhet och nytt job vill jag tacka han för den fina lillebror han är .



Love Jessica <3

2011-05-11
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: joHannah

Jag vill nominera min sambo som är torsk på coca cola, han dricker i mitt tycke på tok för mycket coca cola. Jag tror att det sitter i sen alla år som student då det blev långa dagar och nätter framför dator och böcker. Nu när vi har en liten hemma så får hans drickande komma ganska långt ner på prioriteringslistan då blöjor och välling går i första hand. Tyvärr medför detta en viss abstinens som drabbar övriga i hushållet, så om han fick ett års förbrukning skulle det underlätta vår trevnad =)

2011-05-11
Postat av: Viola Vamp

Om det var jag som vann ;), så har jag inte fått något vinnarmail. :)

Postat av: Tess

Jag önskar vinna detta pris till mina två små barn.

På lördagar får de dricka denna, naturligtvis är det just lördagar de då ser fram emot hela veckan.

Med tårta och ballonger på det skulle göra dessa två små liv helt lyriska.

Hoppas på lite tur så att de kan bjuda sina vänner på en riktig Coca Cola fest!!

2011-05-19
Postat av: Nymphea

Jag vill nominera min bästa Sambo! Ödmjuk, snäll och rolig. Han äääälskar Cola, och har tyvärr fått mig beroende med! ;) Jag skulle vilja att han vann för att han är världens underbaraste kille, och han fyller år om en vecka så det skulle bli en perfekt födelsedagspresent från mig! Han är en sån där tråkig som inte önskar sig någonting på födelsedagen, så det här skulle verkligen bli en chock för honom. :)

2011-05-19
URL: http://www.nymphea.se
Postat av: Elina

Skulle vilja nominera min kära kusin "Kurran" vet ingen som hon, Strunta i frukost bara det finns Cola i kylen är dagen räddad och aldrig att hon riskerar att komma hem till någon och stå utan , deär finns alltid en reserv i handväskan :)

Hon hade behövt denna boost av en riktg taskig motgång när något man verkligen ville skulle hända inte blev av.

Därför hoppas jag på denna vins åt henne :)

2011-05-19
Postat av: GBP

Jag vill nominera min kära sambo, han ÄLSKAR cola och förtjänar detta pris bara för att han är SÅ underbar. Fick en Paris-resa av honom i 30-årspresent och så går han ner på knä på tolvslaget och friar till mig med Eiffel-tornet som utsikt.



Jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag älskar den här människan men med en fin gest kan man visa mycket. Hjälp mig att ge en gåva till min cola-älskande (soon to be) MAN! :-)



Kram/Johanna

Postat av: Annica

Jag måste få nominera min pojkvän. Varför han förtjänar att vinna är för att jag vet inte hur många Coca-Cola tävlingar han har varit med i nu, av de som finns i butikerna runt om i landet. Jag tycker att det är hans tur nu. O sen att det är jag som gör att han vinner behöver han inte få reda på?

2011-05-19
Postat av: Jessica Y

Jag vill nominera mina barn Sanna och Linus för de är det bästa jag har i hela världen. De kan göra mig rosenrasande vissa dagar men de är ändå dem jag älskar allra mest, och de är dom som kan få mig gladast också. Jag gör kanske fel vissa gånger, men i allt jag gör, så gör jag det med tron och förhoppningen att det är för deras bästa. Jag är ingen perfekt mamma, men jag gör mitt bästa.

2011-05-19
Postat av: Sheila Woods

Jag vill nomenera min moster för att hon är och har den bästa personliheten i detta land. Har man problem stäcker hon ut sin hand. Och prata är hon bra på vi sitter i timmar och pratar. Hon är den personen som betyder mest för mig. Älskar henne så mycket min underbara moster fru Anderzon.

2011-05-19
Postat av: Annie Pettersson

Hej Kelly!



Jag vill ge min fina vän Hannah denna vinst, hon är sjuk i körtelfeber och måste vila i fyra veckor för att bli helt frisk. Hon får inte heller dricka kolsyra, men om jag vann denna vinst skulle jag överraska henne med stor picknick med cola, tårta och ballonger. Hon förtjänar verkligen vinsten då hon har några tuffa år i ryggsäcken och äntligen kommit upp på benen.



kram Annie från Gotland

2011-05-19
Postat av: Matilda - Nu med Viggo i famnen ♥

Hallå!

Jag såg att man fortfarande kunde tävla och eftersom jag missade att skriva en kommentar förra gången testar jag nu istället!



Jag tänker inte nominera någon annan en mej själv, för jag ÄLSKAR cola!!! Skulle kunna dricka det till frukost, middag och kvällsmat och hela tiden däremellan!! Jag hoppas verkligen att jag vinner!

kram kram

2011-05-20
URL: http://ombytlig.blogg.se/
Postat av: Viktoria G.

Jag är värd att vinna då jag är en sann Cola-fantast! Dricker en stor flaska 2 liter varje dag! Har försökt att sluta flera gånger men det är omöjligt att motstå denna underbara bubbliga dryck = )

2011-05-20
Postat av: Lisa

Jag skulle vilja nominera min man som är en riktig coca-cola missbrukare men som har slutat dricka cola för min skull.



Han försörjer mig nu när jag pluggar och inte bidrar med några pengar och han gör en massa uppoffringar för min skull hela tiden. Han slutade först snusa för att det blev alldeles för dyrt med bara en inkomst och hus och barn. Sedan insåg han att det blev ganska många kronor per vecka på allt cola-drickande så då slutade han med det också.



Därför skulle det var underbart att få ge honom coca-colan tillbaka :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback