Semmelfrossa

Imorgon är det fettisdagen då man ska svulla loss på semlor  (aka. "little creamy pieces of heaven").

I lördags firades dock dagen i förskott hemma hos paret Anders och Jessica som driver den otroligt inspirerande matbloggen The Cheap Gourmand. Kan varmt rekommendera den för alla bra tips och fantastiska foton av hemlagad gourmetmat som inte behöver kosta skjortan.

Efter att choklad-, saffran-, vanilj- och klassiska semlorna hade intagits med andakt var semmelkoman ett faktum.



Semlor med chokladgrädde och en fyllning av mandelmassa, mörk choklad och kaffe.


Mina favoriter (som jag åt 2 utav) - saffranssemlor med apelsin i mandelmassan.


Semmelfrosserskan.

Foton: Gourmanderna Anders & Jessica

Kommentarer
Postat av: Evelina

Semlor med choklad såg gott ut :)

2011-03-07
URL: http://eveast.wordpress.com
Postat av: donnasandra

MUMS

2011-03-07
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Jenny

Men Gud, right up my alley!

Postat av: Anders Zakrisson

Du höll bättre tempo än nästan alla grabbar (förutom mig...) så jag är faktiskt rätt imponerad :)

Postat av: Per Karlqvist

Nä men, gissa om man blev sugen på semlor nu, fattades bara ;(

Postat av: Emelie

Åh Vad frestad man blir! :)

2011-03-07
URL: http://emelaa.blogg.se/
Postat av: Linnea

Vilka härliga bilder och semlor är verkligen underbart att unna sig :) och att dessutom ha en dag "att skylla på" är ju ännu bättre ;)

2011-03-07
URL: http://linneasliv.blogg.se/
Postat av: Kikan

Shit vad gott! Jag skall oxå frossa i morgon. Fast jag måste ju erkänna att jag allt har tjuvstartat lite i år :)



Kram Kikan

Postat av: Katarina

Ser mycket gott ut :) Tack för tipset på matbloggen!

Jag har också bakat fastlagsbullor (semlor) :) Så gott!

Postat av: emelie

inte ok att läsa om så goda semlor, vill ha men jag står emot! ; )

2011-03-08
URL: http://emsiiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback