Uti skärgårn

Nu sticker jag iväg på ett båtäventyr i skärgården t.om lördag eller söndag. Det är jag, Erik och en 9 meter lång motorbåt, skepp o´hoj!

Kommentarer
Postat av: Carl-Alfred

Gud vad härligt! :)

Njut riktigt ordentligt nu!

Postat av: Johanna

Det låter mysigt, men är inte bra för bloggen. ;-)

2011-07-05
Postat av: emelie

have fun fun fun.

2011-07-05
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Christine

Hej! Jag är en sån tjej som aldrig kommenterar. Och som dessutom nog inte helt står för att jag har ett par bloggar jag läser för att få modetips. Mest för att du ju även skriver om ditt liv och jag tycker egentligen att det är lite pinsamt att intressera sig för vad en främmande människa gör på dagarna. I ca ett halvår har jag inte surfat in på din blogg men gjorde det av en slump häromdagen. Och jag måste bara säga att din blogg gör mig så glad! Du verkar faktiskt genomglad som människa! Du ger mig soliga, rosiga, anglofila och chick-lit aktiga vibbar och du får mig att vilja baka scones och flytta till England. Nu har jag blivit en sån som kommenterar, för du förtjänar denna positiva kommentar!

2011-07-05
Postat av: Hanna i norrland.

Håller med Christine!

Din blogg är underbar! =)

2011-07-06
Postat av: Frida

Mysigt!

2011-07-07
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Anna

Samma här,du är en av de få bloggarna jag verkligen ser en anledning till att besöka. Det är lugnt värt att klicka in här och även om det inte är så mycket uppdatering ibland så blir man så glad när du har skrivit något. Är något alldeles speciellt med din blogg. Du verkar leva ett underbart liv!

2011-07-08
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Fyndade du nått i London?

2011-07-08
URL: http://pinkpastry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback