Kefalonia 9-16/7

Här kommer några fler bilder från resan + har uppdaterat profilbilderna till höger då jag inte längre är brunett. Kefalonia är en riktigt vacker ö och väl värt ett besök. Är dock ingen partyö, så dra med pojk-eller flickvännen dit och mys!

Hyr gärna bil som vi gjorde. På detta sätt kunde vi köra runt hela ön och besöka varenda stad och strand i vår egen takt istället för att hunsas runt på turistturer. Finns verkligen SÅ mycket vackert att se, och vi blev paffa över en svensk familj vi träffade som inte ens hade satt sin fot utanför hotellet!












Fiskardo längst upp i norr är riktigt mysig, där bl.a Bill Gates och Madonna har hus. Här ligger alla uteserveringar precis där alla segelbåtar lägger till.

















Halsband från H&M och sandaler från Primark under Londonresan. Tror jag endast gav 6 eller 8 pund för dem, fynd!



Aloe vera.


Min standardfrukost varje morgon. Rostat bröd med mortadella, rivna morötter och gurka. Pannkakor med citronsaft och socker tillsammans med vattenmelon och apelsin.


Den enda organiserade turen vi gjorde var en dagstripp med båt ut till grannöarna Meganissi, Skorpis och Levkas. Vilda delfiner simmade ikapp båten. Lyckan var total.

Trackback