White edition
Chokladen kan förvaras i glasburkar som ovan - sålänge det inte är alltför varmt och soligt (dvs. är lugnt nu vintertid). Här har jag ställt mitt godis i köksskåpet där det är torrt, svalt och mörkt när luckorna är stängda. Att förvara choklad i kylskåp är enligt research onödigt och försämrar även smaken.
Burkarna är för övrigt inköpta i en "shabby chic"-butik i Sollentuna Centrum och sedan har jag knytit ett sött tygband runt.
åh så gott det ser ut.
dom såg otroligt goda ut! möööms
Vad använde du för vit choklad? Block eller vanlig??
Maria: Använde Fazers choklad för dessert & bak.
Mysig blogg du har :)
MUMS!!
Men åh vad gott! Måste prova att göra dem där, perfekt svårighetsgrad för mig ;-) Puss!
Men åh vad gott! Måste prova att göra dem där, perfekt svårighetsgrad för mig ;-) Puss!
Åh gud så gott det såg ut och de där glasburkarna är verkliiigen snygga!
http://healthaboveall.blogg.se -bloggar om livet efter en magsäcksoperation
Ååh, detta har jag glömt bort att testa. Jag har många gånger bläddrat förbi det receptet i hennes "A piece of cake" och tänkt att detta måste jag prova! Nu blev jag återigen inspirerad och ska banne mig göra detta i helgen :) Oturligt nog så lovade jag mig själv att dra ner på sånt här i MIN nyårsdimma ;) men som tur är så hade jag tänkt unna mig lite på helgerna :)
Hoppas på en trevlig dag / Lina
Det ser jättegott ut. :-)
Burkarna finns även på Lagerhaus för dem som inte bor i sthlm :)
Så fint du har det... och de där godisarna är nog farligt goda för en choklad älskare :)
ska nog ta och prova det där.
Rocky Roads är otroligt goda, gör dem varje jul! Har fått smeknamnet "snickers på steroider" av mina jobbarkompisar :D
Säkert väldigt goda, och väldigt söta ;)