Revansch
and HEY - dom håller sej färska längre med kesella i.
men de kvittar iofs - semlorna ska ju BUMS ner i magen (A).
Gud vad duktig du är! Jag vill också försöka baka semlor men vettetusan om jag vågar. Känns som jag kommer göra mindre bra ifrån mig. Men man kanske behöver göra det fler gånger för att lyckas ja :D
mums:)
Gott!
Så fina semlor! Nu vet jag vad jag kan använda min kesella till!
Jag DREGLAR verkligen! Så goda de ser ut:-)
http://healthaboveall.blogg.se/ - bloggar om livet efter en magsäcksoperation.
Åh, de ser jättegoda ut, ska prova baka jag med =)
Ha det bra!
nu blev jag sugen på semlor! ^^
Amen va gott!! Nu måste jag ge mig ut och köpa mig en semla
nice! :D
Gud så gott! Att du alltid hinner baka!:) Min tid räcker tyvärr aldrig till!
mumma! :)
Mummsigt! :)
Dem är så goa !!!
ÅÅÅH vad gott! Man blir ju verkligen sugen! :)
Åh så goda de ser ut!! Det vattnas i min mun..!!
Bra tips, kesella är ju så bra i lussekatter så varför inte i semlor :)
Jag hade inte kesella i mina bullar men däremot bakade jag på proteinrikt mjöl samt lät degen jäsa både innan utbakning och på plåten. Plus att jag hade sparsamt med mjöl när jag bakade ut, det ska tydligen vara knepen för goda bullar!
Så söta! Ser riktigt mumsiga ut! :)
De ser jättegoda ut :D Jag har faktiskt aldrig någonsin ätit en semla :P
Kolla in min stora bloppis !! :) - du sätter priserna.
Åh, vad gott med kesella i! Det brukar bli saftigt och bra.
Åh så gott!
O_O vilka monster till semlor! mer nom nom blir det ju då dock förstås ^^
Mm dom såg riktigt goda ut! :)
Dem såg goda ut! fin blogg också :)
ser skitgott ut. var med i min tävling.
GOTT! :D
MUUUMS!
MUMS! Som vanligt älskar jag semleinlägg! :)
Kan tillägga att ordentlig jäsning + vetemjöl special (precis som den ovan, special är proteinrikt) är tricket till fluffiga semlor. Körde här om dagen, och jag är helt säker på att vetemjölet var det som gjorde dem så där fluffiga som när man köper från konditori.