Buns
Det blev även bullbak! Ibland finns ingen hejd på mig och det är bra tur att man tränar duktigt varje vecka. Hemligheten med att få de luftiga och saftiga är kesella, samt ett ägg i degen. Tyvärr kan jag endast bjuda på dessa kassa iphone-bilder, men här nedan är receptet. Lycka till och enjoy!
Kommentarer
Postat av: Frida
När avslutas tävlingen :)
Postat av: nadja
tack för tipset detta ska testas:)
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag
Vilket bra tips. :-)
Postat av: Jessica
Detta måste jag göra nån dag så Jimmy blir glad=)
hehe pusss
Postat av: Katarina
Kanelbullar är aldrig fel :)
Postat av: Jenny
Yez tooothy! När skulle våra toothy äta glass?:P puss
Postat av: Denise
åh vad gott de såg ut
Postat av: Miseratio
Å så smaskigt!!! Kanelbullar med massor av fyllning är nog bland det godaste som finns!
Postat av: Anna
Men GUD vad gott det ser ut...! Ett stort glas mjölk till det också.. Mums! Vad fint du gjorde med receptet!
Postat av: Angelica
Alltså det här var dom godaste bullarna jag har ätit! Tusen tack för receptet Kelly!! Passar perfekt till ettårskalaset i helgen=)
Postat av: Anna
Mmm så gott de ser ut=)
Postat av: Sarah
Vilken kesella? Kvarg eller den vanliga kesella`?
Trackback