Vinn ett Silverhjärta och stöd Barncancerfonden

Du behöver inte ha ett hjärta av guld för att hjälpa barn – det räcker med ett av silver.




Nu kommer ett inlägg som handlar om något som betyder riktigt mycket för mig, nämligen Barncancerfonden.

Skälet till detta är att 1998 gick min lillasyster Emily ♥ bort i leukemi. Hon var 3 år yngre än mig och avled efter knappt ett års sjukdom. Hon blev precis 14 år. Majoriteten av tiden låg hon på intensiven och fick aldrig vara hemma ens en gång. Jag har aldrig tagit upp detta i bloggen tidigare, men det har aldrig varit läge riktigt att ta upp det och är dessutom väldigt smärtsamt fortfarande. Men nu kände jag att det var dags i och med att jag blev tillfrågad att medverka i Barncancerfondens kampanj för deras silversmycken by Leia. När jag känner mig redo kommer jag skriver mer om detta och min fina lillasyster som vi alla saknar så mycket varenda dag, och som fått oss att aldrig ta något för givet, uppskatta varandra och njuta av livet så mycket vi kan.

Barncancerfonden samarbetar med Ronald Mcdonalds barnfond med att bygga hus där familjer kan bo under behandling/sjukdomstid. Försäljning av en kollektion vackra silversmycken med ett silverhjärta, designat av By Leia stödjer detta arbete.

Nu har en av er chansen att vinna ett valfritt smycke från kollektionen genom att svara på dessa 2 frågor. Svaren skriver ni som en kommentar under detta inlägg och en vinnare dras den 12/12.

Tävlingsfrågor

1. Vid varje sålt smycke går överskottet till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus. Var kommer de ligga? (Svaret hittar du här).

2. Vilket smycke ur kollektionen Silverhjärtat vill du ska bli ditt och varför vill du bära Silverhjärtat? (Kollektionen hittar ni här).

Årets julklapp som är en jäkla matkasse borde istället vara Silverhjärtat. Så jag hoppas att även om ni inte vinner ett smycke, åtminstone har Barncancerfonden i åtanke och köper ett smycke, eller skänker ett bidrag nu när det närmar sig jul.


TÄVLINGEN NU AVSLUTAD! TACK FÖR ALLA ERA FINA OCH GRIPANDE BIDRAG, TILLSAMMANS KAN VI KÖRA SKILLNAD ♥

Kommentarer
Postat av: Hanna

Himla fint och modigt av dig att dela med dig av detta Kelly. Mina tankar går till dig och din familj.



Svar på fråga 1: Det femte huset ska ligga i Uppsala.

Svar på fråga 2: Jag vill vinna det lilla silverhjärtat http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

2011-12-05
Postat av: Maria

Jag har aldrig kommenterat förut men nu känner jag att jag måste. Jag kan bara tänka mig hur svårt detta måste varit för dig och din familj, att någonting så fruktansvärt ska behöva hända. Det är min värsta mardröm om någon i min familj eller min dotter skulle drabbas av någon sjukdom. Mina tankar går till er.



Fråga 1: Det 5:e huset ska ligga i Uppsala.

Fråga 2: Jag vill vinna denna ring.http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia

2011-12-05
Postat av: evelina.

uppsala :)

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Postat av: Johanna

Jag låter andra ha möjlighet att vinna, jag ville bara skicka dig en kram.

Postat av: Frida

Fy, skänker en styrkekram.

Ville bara säga att jag tycker detta är jättefint av dig. Jag har själv spenderat lång tid på Ronald McDonalds hus i Gbg då min lillebror är levertransplanterad. Jag är i princip uppvuxen där och jag VET att det du gör är viktigt.

2011-12-05
Postat av: LouiseMonica

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

2. Jag vill bära silverhjärtat för att visa att jag stödjer barncancerfonden, dom räddar våra barn, våra syskon, vår framtid. Om jag fick den fina chansen att vinna detta skulle jag vilja vinna det underbara flätade armbandet i svart: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia



Många kramar till dig ♥

Postat av: Karoleen

Vackert och insiktsfullt inlägg, det händer inte bara "andra" utan det händer hela tiden...



Huset ska ligga i Uppsala och jag skulle vilja vinna "Silverhjärtat™" – stort med kedja.

2011-12-05
URL: http://karoleen.se
Postat av: Alexandra

Jag vill säga att jag beklagar Er sorg, det finns nog inget värre för en förälder än att förlora sitt barn. Det borde inte få vara så. Jag har själv en lillasyster som är fyra år yngre och hon är min bästa vän och jag är så rädd om henne och att förlora henne vore att förlora hälften av mig själv. Usch.. Tycker det är starkt av dig att dela med dig av detta och jag beundrar att du trots allt det sorgliga verkar ha gått vidare och njuter av ditt liv, för det gör du rätt i.



Huset kommer att byggas i Uppsala och om jag får chansen att vinna ett smycke så vill jag att du väljer ut det som du skulle gett din syster, för jag kommer i så fall ge det du väljer till min.



Ta hand om de du älskar, det försöker jag göra varje dag för inget, inget, inget är för givet någonsin. <3

2011-12-05
Postat av: mum

Hej Kelly!



Vad fint att du tog upp Emily i din blogg.

Jag blev rörd men också väldigt glad. Även om det kommer tårar ofta så är jag så glad för mina fina döttrar. Emily finns med i våra liv varje dag och vi försöker göra det så bra som möjligt att leva det åt Emily.

Puss på dig.

Mum xxx

2011-12-05
Postat av: Maria

Huset kommer ligga i Uppsala.

Jag skulle vilja ha det lilla silverhjärtat med kjedjan, alltså http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia.

2011-12-05
URL: http://marialala.blogg.se/
Postat av: Sofia Andersson

1. I Uppsala ca 5 minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken.



2. Jag skulle vilja vinna detta hjärtat: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia



Varför? För att visa att jag bryr mig. Jag kanske inte har varit med om någon riktigt närstående som drabbats av cancer, men jag vet ännu några som har det. Och jag kan fortfarande visa att jag bryr mig, även om jag inte vet någon riktigt närstående som har drabbats av det. För jag bryr mig. :)

2011-12-05
URL: http://suspected.blogg.se/
Postat av: Nancy

Jag blev rörd när jag läste det här fina inlägget, massa styrkekramar till dig och din familj. Jag blir så himla ledsen och arg när jag läser om barn <3 som blir sjuka, det är så orättvist! Jag hoppas och ber att nån dag uppfinner man en mirakelmedicin som botar den här hemska sjukdomen för gott!



Nu inför julen kommer jag antingen köpa ett smycke eller så donerar jag en peng.



Kram på dig!

2011-12-05
Postat av: Jessica

Uppsala.



Silverhjärtat stort med skinnrem. Jag vill bära den som en påminnelse om mina egna två barn och hur skört livet är, hur snabbt och oväntat folk kan bli sjuka eller gå bort.

Postat av: Sofie

Åh, fina Kelly. För tre år sedan förlorade jag min farfar i cancer. Han stod mig allra närmast, och det kändes så orättvist att han skulle gå bort. Men, då hade han ändå haft ett bra liv. Jag kan bara tänka mig hur hemskt det måste ha varit att förlora en så ung närstående. Styrkekramar till dig!



1. Huset ska byggas i Uppsala

2. Jag vill bära det stora hjärtat i silverkedja för att stödja alla som kämpar mot en sjukdom, och alla som har förlorat kampen.

Postat av: Martina

Uppsala



Jag skulle gärna vilja vinna ett halsband till min dotter. För att påminna oss båda om att man ska ta vara på varje stund tillsammans och inte ta något för givet.



http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

2011-12-05
Postat av: Malin

1. Uppsala

2. Jag vill vinna detta halsband: http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Jag vill vinna för att hjärtat för mig symboliserar kärlek och att ta hand om sina nära och kära! :)

2011-12-05
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Elena

Svar på fråga 1: Det femte huset ska ligga i Uppsala.

Svar på fråga 2: Jag vill vinna det Silverhjärtat http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

2011-12-05
Postat av: Frida

Hej, Vi har ox¨å drabbats av cander och bortgång i familjen så jag förstår hur det känns! Obegripligt och tungt.



Svaret på frågan: Uppsala

"Silverhjärtat™" – bangle, by leia

Kram

2011-12-05
Postat av: Maria

1.Uppsala ska det femte huset ligga.

2. Om jag skulle vinna hade jag valt http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia för att hedra det finaste vi har, barnen och livslusten. Och som det står som produkbeskrivning, "med det här runt armen är tro på evig kärlek möjlig."

2011-12-05
Postat av: Emmie



Hej!



Det kommer ligga i Uppsala!



Jag skulle vilja bära det här armbandet http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia



eftersom det var väldigt väldigt fint och jag vill visa mitt stöd till dom som genomgår den här hemska sjukdomen. Jag har även haft 3 stycken i min släkt som har haft cancer så därför är det extra viktigt för mig att stödja detta.



Kram

2011-12-05
Postat av: Iris F

Uppsala



Jag skulle vilja vinna ett halsband för att minnas de som har gått bort och för att påminna mig själv att jag ska ta vara på tiden med alla mina nära och kära, eftersom sådant oftast glöms bort. Tänker på dig, din familj och Emily <3



http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia

Postat av: julia karlsson

Svaret på frågan är: Uppsala

http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia skulle jag ha valt om jag vann



I min familj har nästan halv min släkt dött i cancer,kanske inte kan förstå hur just du känner, men smärtan försvinner aldrig!



Kram!

Postat av: Fanny

1. Sveriges femte Ronald Mcdonald hus kommer byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna Silverhjärtat - bangle by leia; http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia



Ända sen jag förlorade min morfar under väldigt turbulenta och svåra omständigheter för ca 1 år sen har det känts som något saknas. Min morfar var den absolut gladaste och mest generösa & omtänksamma person jag nånsin träffat - det är inte rättvist att han fick sätta livet till pga andras misstag, vilket har gjort mig bitter.

Om jag vinner Silverhjärtat kan jag på något sätt se mig i spegeln varje dag, med hjärtat och hålet i ena hörnet dinglande runt halsen och förstå att; en bit av mitt hjärta kommer alltid fattas, men morfar finns åtminstone med mig ändå, alltid i mina tankar - smycket skulle verkligen symbolisera det och på något sätt få mig mindre bitter och arg, istället mer förlåtande.

Sen skulle det kännas helt underbart att få vara med och bidra till Ronald Mcdonald huset, att ha vetskapen om att jag var med och hjälpte svårt sjuka barn till ett bättre liv och en bättre framtid.

2011-12-05
URL: http://fimas.blogg.se/
Postat av: Josephine Hellberg

1: Det kommer att byggas i Uppsala.

2: Jag utbildar mig till lärare på Uppsala Universitet, och tycker att det är en viktig del i lärarrollen att prata med barnen om detta, att ta upp ämnet, och att se till att de barn som är med om detta, på alla plan, får stöd, och får prata. Jag anser också att det är en fin sak att bära något som är till stöd för just detta, och att det kan vara en öppning i konversationen, och att man då kan prata med alla om det. Jag vill jätte gärna bära ett hjärta, som visar att jag stödjer Barncancerfonden, men också hjälpa till att ge stöd och informera om detta hemska.

2011-12-05
Postat av: Lina

1. Det kommer byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna halsbandet silverhjärtat, liten med kedja.

Motiv: Om jag vinner detta halsband så skulle jag ge det till min bonusmamma som har förlorat både sin man och ett barn i cancer. Hon förtjänar det för hon är så stark som klarat av allt detta och ändå har en sådan livsglädje.

2011-12-05
Postat av: Parcepio

1.Uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Detta hjärta vill jag bära för att sprida kunskapen om Barncancerfondens fina gärningar för att hjälpa alla de barn med cancer.

2011-12-05
URL: http://parcepio.blogg.se/
Postat av: Carin

1) Uppsala

2) Alla smycken var verkligen jättefina! Aldrig hört talas om silverhjärtat tidigare! Vilka snygga smycken till och till en sådan bra sak!

Om jag skulle vinna skulle jag välja "silverhjärtat" -flätat skinnarmband svart. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia?data-p-property_7=property__value_37

Hade jag haft råd skulle jag köpt ett direkt! Skulle bära det med stolthet och medla vidare till andra om barncanserfonden och deras insamling!



2011-12-05
URL: http://silverros.blogg.se/
Postat av: Malin Olofsson - frisörelev

♥ Det kommer att byggas i Uppsala.



♥ Jag vill vinna det här fina armbandet med silverhjärtat, svart band: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia?data-p-property_7=property__value_20



♥ Barn som endast levt några år av sitt liv är inte värda att avsluta det så tidigt, på ett sådant hemskt vis som i en cancersjukdom. Jag skulle vilja bära detta silverhjärta, för att visa att dessa ord faktiskt kommer ifrån mitt hjärta.

Postat av: Martina

Svar på fågorna:

1. Uppsala

2. Jag skulle vilja vinna en box med pins, så att jag även kan ge det till mina nära och kära så att fler blir inspirerade och får mer kunskap om detta ändamål och denna fina välgörenhet. På så sätt kan fler sprida ett ljus och hopp om att vi kan bekämpa denna sjukdom hos små barn! Som mamma ligger detta mig extra varmt om hjärtat och jag känner med alla som råkar ut för detta i livet!

2011-12-05
Postat av: Madelen Berg

1.Huset ska byggas i Uppsala.

2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Jag vill visa mitt stöd till alla som har någon eller känner någon i cancer som lever eller dött. Visa att bara för att man har cancer ska man inte ge upp på en gång du är fortfarande vid liv och har alla dina nära och kära som finns för dig, och som alltid tänker på dig!

2011-12-05
URL: http://madelendsb.blogg.se/
Postat av: Elin

1. Hus nummer 5 kommer byggas i Uppsala.



2. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28



Hjärtat skulle symbolisera den enorma saknaden efter min pappa som dog för 6 månader sedan och som en påminnelse om hur många andra det är som kämpar där ute i världen.



Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

2011-12-05
Postat av: Lisso

1. Uppsala

2. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia



Jag skulle bära det halsbandet som ett minne för min lillasyster. Nej, hon dog inte av sjukdom, utan av en idiotisk persons handling.

2011-12-05
URL: http://lisso.blogg.se/
Postat av: Petra

För det första vill jag sända en kram till dig. Kan inte föreställa mig hur svårt och jobbigt det måste vara att mista ett syskon, en del av sig själv.



1) Uppsala

2)http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia



Jag vill bära ett smycke ur kollektionen för jag vill visa mitt stöd till Barncancerfonden och för alla de som är sjuka och för deras nära och kära.

Och för att jag själv har ett hål i mitt hjärta som jag vill fylla...

2011-12-05
URL: http://linnea84.blogg.se/
Postat av: Agneta Pariola

Huset kommer att byggas i Uppsala.

Blev väldigt gripen av din blogg, ang din syster.

Önskar verkligen bära ett hjärta och skänka pengar till det nya huset.

2011-12-05
Postat av: b

Det 5:e huset kommer att byggas i Uppsala.

http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia.

jag vill bära ett smycke ur kollektionen för att kunna visa mitt stöd till denna fantastiska organisation och för att kunna visa andra att det faktiskt går att hjälpa till med små medel! Alla förtjänar det!

Tänker själv på släktingar jag har som har drabbats av cancer. det är en lömsk sjukdom men om vi alla hjälps åt så kommer vi tillslut att kunna rädda mer än vad vi redan gör genom framgångsrik forskning osv!

Sänder en styrke kram till dig och vill bara säga hur modig du är som berättar en sån här sak!



Kramar om!

2011-12-05
URL: http://personiba.blogg.se/
Postat av: Fanny

Det 5e huset kommer att byggas i Uppsala :)

Skulle jättegärna vilja ha det här smycket!

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Postat av: Jenny Biddle

Hej Kelly, haller med mum att det var rart av dig att skriva om Emily. Visst tanker vi pa henne i var vardag, men jul och andra helgtider kanns sarskilt sorgligt. Det ar ocksa synd att vi inte ses denna jul. Miss you and love you loads. xxxxx

2011-12-05
Postat av: Anonym

Hej Kelly, haller med mum att det var rart av dig att skriva om Emily. Visst tanker vi pa henne i var vardag, men jul och andra helgtider kanns sarskilt sorgligt. Det ar ocksa synd att vi inte ses denna jul. Miss you and love you loads. xxxxx

2011-12-05
Postat av: Viktoria

1. det ska byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna "Silverhjärtat™" – ring round, by leia. Jag skulle ge det till min mormor som bara för lite mer en ett år sedan diagnostiserades med livmoderhalscancer. Hon är nu fri från det men jag skulle vilja ge detta till henne som ett bevis hur stark hon är och för att vi aldrig ska glömma att det kan hända oss alla och att vi måste göra allt för att hjälpa de som drabbas.

2011-12-05
Postat av: katarina

1. Huset kommer att byggas i Uppsala (fem minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken)



2. Jag skulle vilja bära silverhjärtat för att det finns nämligen en speciell person i mitt liv som har gått bort och det är min morbror, han dog i en bilolycka och det var verkligen en stor sorg, saknaden är obeskrivligt stor.

Postat av: Vicky

1. Det kommer att byggas i Uppsala.



2. Jag vill vinna detta smycke om jag vinner

http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia



Jag valde det smycket för att jag jobbar i butik där mina händer syns mycket.

Där kan jag verkligen visa smycket när jag jobbar på dagarna och kunderna kommer lägga märke till det så att jag kan berätta om det vidare!



Jag vill bära silverhjärtat för att jag har en vän som hade njurcancer när han var liten. Och överlevde!!!

En mer levnadsglad människa får man leta efter!

Jag vill se fler sådana människor, som överlever och har livsglädjen!

Han driver själv insamlingar just nu till cancerfonden och arrangerar olika tillställningar där alla pengar går till fonden.



2011-12-05
URL: http://softiz.blogg.se/
Postat av: paisu

hejsan!vill jette järna vara med i tävlingen!

1.i uppsala

2.jag vill bära det för att visa att man kan jelppa andra i nöd genom att köpa ett halsband det kan inte vara så svårt!jag vill visa att jag bryr mej om dom sjuka dom förtjenar inte att vara sjuka och kanske dör i ung ålder!därför vill jag bära detta smycket det syns tydligast! ha det suuuper bra :)

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

2011-12-05
URL: http://paisu.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det femte huset ska byggas i Uppsala.

Jag skulle vilja ha http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Jag vill ha det halsbandet för att ge det till min älskade moster som miste sitt första barn (min kusin) som gick bort när hon bara var ett litet barn. Jag vill bidra med det jag kan för att andra ska slippa gå igenom det min moster, hennes man och även vi gått igenom.

Postat av: camilla larsson

Hej Kelly!



Först och främst -Word! Har själv ett smycke ur kollektionen på önskelistan!



Beklagar verkligen bortgången av din syster. Jag hittade hit (och blev fast) tack vare tävlingen Silverhjärtat som jag själv har fått äran att hålla i.



1) Huset ska byggas i Uppsala.

2) Jag skulle välja Silverhjärtat med liten kedja till en god vän som snubblat över alltför många motgångar här i livet.



Stor kram

2011-12-05
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Izzy

1. Det femte huset byggs i Uppsala.

2. Jag skulle vilja bära det lilla "Silverhjärtat" med 50 cm kedja.

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28



Jag vill bära upp silverhjärtat nära mitt eget hjärta, och därmed väldigt synligt för andra, för att påvisa hur viktigt cancerfondens arbete är och att vi kan göra så mycket med för att hjälpa till.

Jag vill även bära upp silverhjärtat för att jag själv har ett hål i mitt hjärta som aldrig kommer åter fyllas, smycket stärker och bevisar allas vår kamp.



Både jag och min man har historia av cancer i släkten, varav jag i synnerhet ligger i riskzonen. Det är en fruktansvärt orättvis sjukdom som inte borde få finnas, och genom att göra folk mer uppmärksamma kanske vi en dag kan bota alla.

2011-12-05
Postat av: Annie

Kelly, jag beklagar sorgen <3 Ush så tungt för dig och din familj, beklagar verkligen :-/



1) Huset kommer byggas i uppsala

2) http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia skulle välja detta smycke

2011-12-05
Postat av: Kellie Edland

Gud, vilken fin tävling du håller i. Jag kan inte ens tänka mig hur det är att förlora någon så nära...



Men din blogg är jätteinspirerande och jag brukar gå in här och kolla efter inspiration när jag känner mig okreativ.



1. Det femte huset ska byggas i Uppsala.

2. Silverhjärtat ring square skulle jag vilja vinna och jag skulle ha det på mig varje dag och berätta för alla som frågar vad det står för och hur man kan hjälpa till. Det är ju hjärtekrossande med barncancer och man borde göra allt man kan.

Postat av: Pernilla

Hej Kelly:)



1. Det femte huset ska byggas i uppsala.

2. Jag skulle välja lilla silverhjärtat http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



För snart ca två år sedan dog min artonåriga storasyter i cancer. En ovanlig tumör i hjärtat. Min syster klarade sig i nästan precis ett år innan hennes hjärta inte orkade slå längre.

Jag skulle bära halsbandet för att symolisera min systers kamp och alla andra som kämpar för sina liv:)

Postat av: carolina

1. det kommer ligga i uppsala

2. jag vill vinna detta http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia

jag vill vinna det för att jag sjlv hade cancer för 2 år sedan, och jag vill göra allt jag kan för att stödja andra med cances. för jag vet hur jobbigt det är.

2011-12-05
URL: http://ccarolinaa.blogg.se/
Postat av: maria göjefors

Hej!

1. Det kommer att byggas i uppsala med 5 minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset.

2. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

2011-12-05
URL: http://mmariaa.webblogg.se/
Postat av: Lina

1. Uppsala



2. Flera i min släkt har drabbats och dött av cancer, jag vill inte att fler människor drabbas av den sorg som då uppstår - att någon får leva och någon inte. Att vissa slipper undan är bara tur, det kan hända vem som helst - att sänka pengar om man har råd, borde då nästan vara en självklarhet. Jag vill visa att jag bryr mig, jag vill symbolisera att världen har ett varmt hjärta, även om det finns mycket orättvisor. Jag vill framhäva andras kamp och stödja dem att besegra cancer.



Jag skulle vilja bära http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia , 50 cm - det är något som folk lägger märke till och har man tur, tänker personen till och bär samma sak - för att bidra till de som är utsatta av cancer.

Postat av: maria göjefors

Hej!

1. Det kommer att byggas i Uppsala med ca 5 minuters gångavsåtnd till Akademiska sjukhuset.

2. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

2011-12-05
URL: http://mmariaa.webblogg.se/
Postat av: Felicia Zacryander

Sveriges femte Ronald McDonald hus kommer ligga i Uppsala<3

Jag skulle vilja ha en ring för att jag bär alltid ringar och skulle jätte gärna vilja stöda barncanser fonde, för jag kan förstå hur dom små barnen känner och hur deras föräldrar känner :), för jag har själv varit med om att min mamma har drabbats av canser och hur orolig man är att den ska komma tillbaka eller att den ska drabba en själv, och vill jätte gärna stödja det.



Felicia Zacryander

[email protected]

2011-12-05
URL: http://zacryander.blogg.se/
Postat av: Yanka

De ska bygga nästa Ronald McDonald hus i Uppsala. Jag skulle vilja få chansen att bära det vackra hjärta nära mitt eget bara just för vad de står för. Kärlek för andra. Kärleken som visas genom stöd, stöden ni ger till familjer som utsatts för en hemsk tragedi. Ett barn som inte ens kommit halv vägs genom livet, knappt fått ett smak prov på livet ska utsättas för något så pass stort, något så pass livshotande. Det är inte rättvist, det har livet aldrig varit och kommer aldrig att bli, men jag tror att det här är något som hjälper oddsen. Kärlek, hopp och omtanke.

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28

2011-12-05
URL: http://yanka.blogg.se/
Postat av: Fanny

1. Det femte Ronald McDonald huset kommer att byggas i Uppsala!

2. Jag skulle vilja vinna Det lilla Silverhjärtat på kedja (http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia)

Jag vill bära silverhjärtat för att påminna mig själv och människor runt omkring mig om hur skört livet är och hur snabbt och oväntat människor kan försvinna ifrån en. Jag vill fylla hjärtat med min kärlek till livet och visa att man ska ta vara på sina vänner och sin familj för en dag är det någon som får det alla fasar för, ett besked om att man har cancer, och för den personen och personens nära och kära kommer livet ALDRIG bli sig likt igen, hålet i hjärtat hos de människorna kommer alltid finnas kvar!

2011-12-05
Postat av: Josefin

De femte Ronald McDonald huset kommer byggas i Uppsala.

Om jag vinner skulle jag vilja ha de stora silverhjärtat med kedja. :)

2011-12-05
Postat av: Therese

Uppsala kommer huset byggas i.

Det stora hjärtat med kedja.

Tänker inte skriva ett snyft inlägg för att vinna detta så tar det snabbt, jag förlorade min pappa 2008 i cancer så jag skulle bära ett silverhjärta med ära! Att visa att jag vill stötta cancerfonden och det fina jobbet dem gör.

Alla borde ha chansen till ett friskt liv.

tack.

2011-12-05
URL: http://tessihouse.blogg.se/
Postat av: Therese

1. Det femte huset kommer byggas i uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Jag skulle vilja vinna silverhjärtat för att ge de till min underbara farmor som fick cancer för 3 år sedan men fick bort den och för 6 månader sedan fick hon cancer på ett annat ställe. Annars så skulle jag vilja bära silverhjärtat själv till minne av min mormor, morfar och alla andra människor som förlorat kampen mot cancern.

2011-12-05
URL: http://lifeastess.blogg.se/
Postat av: Emelie

1. Det femte huset kommer att ligga i Uppsala (precis bredvid mitt jobb!).



2. Jag skulle vilja ha "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Jag vill vinna för jag vill ge min farmor halsbandet i julklapp. Hon är den bästa farmor man kan ha och hon förtjänar halsbandet. Hon är mitt hjärta.

2011-12-05
URL: http://momelie.blogg.se/
Postat av: Antonia

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

2. Jag tycker att dessa smycken är snygga och står för en bra sak. Vill verkligen vara med och hjälpa Barncancer fonden!



Jag skulle vilja vinna halsbandet :

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

2011-12-05
URL: http://valina.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hej

1. Det 5:e huset ska byggas i Uppsala

2.Silverhjärtat™" – box med pins, by leia



Varför!

Skulle vilja vinna detta då jag har en lillasyster som är i USA och arbetar som Aupair. Hon är väldigt för att hjälpa behövande och hon skulle bli väldigt glad över denna present. Hon har precis fyllt 20 år och det skulle vara en fin gåva till henne och även till andra bran som har det svårt. Jag hoppas verkligen att vinna detta.



tack.

Har också många i släkten som har haft någon form av cancer några har övervunnit det men andra har tyvärr gått bort. Så skulle vilja stödja dem såklart också genom detta.

Postat av: Lisa

1. Det femte huset ska ligga i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna det flätade armbandet med silverhjärtat.



Jag är ganska kräsen när det kommer till smycken och använder ofta samma år efter år. Därför är det viktigt för mig att det också betyder något precis som det här gör. Är gravid och superkänslig med alla hormoner i omlopp så jag kan knappt tänka på barn med cancer. Genom att bära det här armbandet uppmärksammar jag både mig själv och omgivningen om hur skört livet är samtidigt som jag stöder något väldigt viktigt.

Postat av: jennifer

1. Det femte huset kommer att ligga i Uppsala.



2. jag skulle vilja vinna:



http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia?data-p-storlek=property__value_41



jag vill bära sliverhjärtat för alla barn som har gått bort i cancer och samtidigt för alla som kämpar! <3

2011-12-05
URL: http://cliiick.blogg.se/
Postat av: CEZZii

1. Det 5e huset i Sverige kommer byggas i Uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia



Jag tycker hela kollektionen med smycken är fin, men det som är de fina med dem här smyckena är att det stödjer barncancer fonden! Jag skulle bära halsband bla till minne av min farfar som jag aldrig hann träffa, han dog i cancer några år innan jag föddes :(

2011-12-05
URL: http://cezzii.blogg.se/
Postat av: karro

1. det femte huset kommer byggas i uppsala.

2. om jag vann skulle jag välja silverhjärtat med kort kedja.



varför:

jag förlorade nyligen en mycket nära vän och släkting för bara några dagar sen och han kämpa så hårt som han gjorde går inte att förstå.jag kämpade hårt för hans liv.. denna personen fick mig att känna ett hopp på livet igen jag hamnade i en svår kris och tanken på honom gör mig ännu mer sårbar. att få bära detta silverhjärta skulle ge mig hoppet på livet tillbaka att få se ett ljus som kommer närmre. det skulle betyda otroligt mycket, jag ska bära det natt som dag.. hjärtat skulle vara mitt hopp.

2011-12-05
URL: http://karrokabro.blogg.se/
Postat av: Amanda

5 huset ska byggas i Uppsala :)



Litet med kedja! kram

2011-12-05
URL: http://amatastic.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej Kelly! Vad starkt av dig att skriva om din syster.

Min mamma fick leukemi när jag var 10 år, minns allt väldigt vagt då jag levde lite i en bubbla under denna period. Min mormor flyttade hem till oss och det kommer jag vara henne evigt tacksam över. Lyckligtvis blev min lilla mamma frisk och fick ett jäklar anamma samt en stor tacksamhet till livet. Jag skulle vilja vinna det stora hjärtat med silverkedja och bära det som en symbol för min mamma som jag varje dag är tacksam över att ha kvar i mitt liv.

Det rätta svaret på frågan är: Uppsala

2011-12-05
Postat av: Emelie

Fy vad hemskt! Jag kan aldrig tänka mig hur det är att förlora ett syskon.. Jag har däremot förlorat min mamma i bröstcancer, som spred sig vidare till rygg o huvud. På ca 3 mån försvann hon ur vårt liv..:'-(



Svar 1: Uppsala.



Svar 2: Jag skulle gärna vilja vinna "Silverhjärtat™" – stort med kedja tack. Som många andra skriver så är det för att jag vill visa att jag bryr mig! Cancer är den värsta sjukdom jag vet och jag tycker att det är hemskt att det händer barn, ja människor överhuvudtaget! Min sambos arbetskamrat förlorade sin 4 åriga dotter för några år sen, vet en annan vars som fick amputera benet pga cancer. Denna hemska sjukdom! Hade jag kunnat hade jag fått den att försvinna!

2011-12-05
URL: http://emsie85.blogg.se/
Postat av: Emelie

*vet en annan vars 3-4 åriga son som fick amputera benet pga cancer.

2011-12-05
URL: http://emsie85.blogg.se/
Postat av: victoria

1. Uppsala

2. Stort silverhjärta med kedja

2011-12-05
Postat av: Gudrun





Silverhjärta stort med skinnrem i det hjärtat ryms alla min nära och kära.



http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leia

2011-12-05
Postat av: Gudrun

Uppsala

stort hjärta med läderrem i det hjärtat ryms alla mina nära och kära.

http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leia

2011-12-05
Postat av: mathilda

1. I Uppsala ca 5 minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken.



2. om jag skulle få denna fina chans att vinna så skulle jag vilja vinna detta smycke, http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Varför jag deltar i denna tävling är för att måånga i min släkt dött i cancer, min faster har förlorat sin man 2011, och sina två döttrar + sin mamma... min farmor.. hennes ena dötter klarade sig som tur är och det är vi mycket glada över.. Skulle jag vinna skulle jag inte tveka på att ge detta smycket till min faster. Så mycket hon kämpat !

2011-12-05
Postat av: Mickis

Trots att åren går, så läker inte alla sår...

Fint av dig att ordna denna tävling.



Huset kommer att ligga i Uppsala och om jag vinner vill

Skulle jag önska mig det lilla silverhjärtat.



Kram Mickis

2011-12-05
URL: http://Mittyraliv.com
Postat av: Emmie

1. Det 5:e huset ska ligga i Uppsala.

2. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Jag skulle vilja vinna det lilla silverhjärtatr med kedja.

Postat av: Julia Stenlund

Fråga ett: Huset ska byggas i Uppsala :)

Fråga två: Jag skulle helst vela ha "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia



Jag tycker så synd om de som dör i sjukdomen och om de som förlorar sina nära :(

2011-12-05
URL: http://julians.blogg.se/
Postat av: Thia

1. Det femte huset ska byggas i Uppsala

2. Om jag vinner skulle jag vilja ha "Silverhjärtat - bangle" för jag fullkomligen älskar både smycket och sloganen: Ibland balanserar vårt hjärta på lina.



Både smycket och sloganen är skör liksom kärleken. Barn är det finaste och mest kärleksfulla som finns, det är därför det är så viktigt att donera pengar till denna forskning. Och det skulle betyda väldigt mycket för mig att ha något som representerar detta.

Postat av: Thia

1. Det femte huset ska byggas i Uppsala

2. Om jag vinner skulle jag vilja ha "Silverhjärtat - bangle" för jag fullkomligen älskar både smycket och sloganen: Ibland balanserar vårt hjärta på lina.



Både smycket och sloganen är skör liksom kärleken. Barn är det finaste och mest kärleksfulla som finns, det är därför det är så viktigt att donera pengar till denna forskning. Och det skulle betyda väldigt mycket för mig att ha något som representerar detta.

Postat av: Arnela

1. Det femte huset ska byggas i Uppsala

2. Om jag skulle vinna, så skulle jag vilja ha halsbandet "Silverhjärtat™" – litet med kedja. Jag älskar att ha simpla vackra halsband, och med den finaste tanken bakom halsbandet hade det varit en ära att vinna.

2011-12-05
URL: http://meanwhiile.blogg.se/
Postat av: hanna sundin

1. Det 5e huset ska byggas i det vackra Uppsala.

2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha det här smycket: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Jag skulle bära det hjärtat för att påminna mig själv och så många andra om att ta vara på de människor som vi här nära medan vi kan.

De kan försvinna snabbare än vi tror. Och vi behöver dem mer än vi anar. Utan dom är vårt hjärta långt ifrån lika starkt som silver eller guld.

Den här hösten har varit tuff på cancerfronten. Tre stycken människor som funnits i mitt liv har gått bort pga den här hemska sjukdomen, varav en var en barndomskompis.

Av hela mitt hjärta,med lite hjälp av de här silverhjärtat, vill jag stötta barncancerfonden och deras arbete för cancer är en hemsk sjukdom, en av de värsta och jag önskar verkligen att det någon gång kommer finnas ett sätt att få den att försvinna eller åtminstone minska.

Postat av: Alice

1. Det ska byggas i Uppsala.

2. Om jag skulle vinna så vill jag ha "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia Jag tycker att det var modigt av dig att berätta om vad som hände din syster. Det måste ha varit svårt för dig och din familj. Det var starkt gjort! Vet inte vad jag skulle göra om min syster drabbades av cancer...

Länk:

Postat av: Denise Ekenman

1. Uppsala

2. Jag skulle önska mig halsbandet med ett litet silverhjärta. Jag gillar små vackra och diskreta halsband och detta var otroligt fint! Den viktigaste anledningen till att jag skulle vilja bära detta är för att det verkligen betyder något och jag skulle bära det med stolthet. Det lilla silverhjärtat med hålet i skulle representera några av mina nära och kära som drabbats av eller avlidit till föjd av cancer, men också alla de barn och vuxna som idag kämpar mot sjukdomen.

Postat av: Fanny

1.De femte huset kommer att byggas i UPPSALA.



2.Hade jag fått vinna något så hade jag valt ringen:

http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia?data-p-storlek=property__value_40



Tyckte det var en sådan fin kommentar "Ibland är kantigheterna det vackra."



Varför jag skulle bära det här? Varför skulle jag inte bära det är väl frågan egentligen. När man inte kan hjälpa till men ändå vill. Det skulle kännas som en hjälpande hand på något vis, att äntligen kunna hjälpa något barn där ute. Att när jag varje gång ser detta hjärta så vet jag att det kanske representerar någon. Och att jag faktiskt kunnat göra något för den.

2011-12-05
Postat av: Daniela

Hej



svar 1: Uppsala

svar 2: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Jag skulle känna mig stolt att få bära ett "silverhjärta" för jag vet hur viktigt det är att med forskning och barncancerfonden ger pengar som är så viktiga. För sjuka barn är däremot så viktigt att få ha sin familj nära speciellt för att (förhoppningsvis) kunna bli friska så fort som möjligt. Att Ronald McDonald bygger dessa "hus" är OTROLIGT viktigt för de sjuka barnen och för de drabbade familjerna . :love:

Man förstår inte detta förrän man är i denna otroligt hemska och påfrestande situation....

2011-12-05
Postat av: Johanna

Det ska byggas i Uppsala.

Jag skulle vilja vinna den här http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia.

Postat av: Louise

Jag önskar ingen hellre än att vi blir bättre och bättre på att bota cancer.

Jag skulle så gärna vilja vinna ett armband åt min kära vän som precis har fått ett missfall. Jag sörjer med henne för jag vet vilka förväntningar hon hade inför framtiden.



1: Det 5:e huset ska ligga i Uppsala.

2: Om jag vann skulle jag vilja vinna "Silverhjärtat – armband två skinnremar"

2011-12-05
Postat av: Theresia

1. Uppsala

2. Jag vill bära silverhjärtat (litet med kedja) för jag tycker att det är viktigt att visa sitt stöd. Cancer är något fruktansvärt som ingen borde drabbas av. Varken små eller stora hjärtan. Det är hemskt att se någon i sin närhet drabbas. Men att se styrkan för att kämpa och glädje i ett barn eller vuxen trotts detta, det är speciellt. För dem som har styrka vill jag bära detta för. För dem som inte har styrka vill jag skänka lite av min. Genom att bära detta smycke och visa mitt stöd.

2011-12-05
URL: http://tece.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Uppsala

2. Jag skulle välja "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia. Blev förtjust i detta halsband från första stund. Och halsband med hjärtan är det bästa jag vet. Ett fin diskret halsband, perfekt både till vardags och fest, fast nu tänkte jag i första hand till julafton.

Postat av: Emma

1. i Uppsala

2.Det är med stolthet jag skulle bära detta hjärta, och visa mitt stöd för alla som går igenom barncancerns oändliga smärta.



http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia

Postat av: Viveka

Underbar tävling.

Huset ska byggas i Uppsala.

Har tittat på dessa smycken många gånger, det skulle kännas så underbart att få bära ett. Att veta att det går till ett otroligt viktigt ändamål som kan hjälpa många människor som är i min ålder. Det känns så overkligt att någon som är lika gammal som mig kan ha det så mycket annorlunda. Jag skulle vela bära detta hjärta för att visa mitt stöd och sända en tanke till alla de utsatta.

Helst av alla fina smycken skulle jag vela bära det stora silverhjärtat("Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia).

2011-12-05
Postat av: Sanna

Kan inte förstå känslan utav att förlora någon som står en så nära, de måste vara det jobbigaste som kan ske. Sänder en extra tanke till dig och din familj.



Fråga 1: Det femte huset ska ligga i Uppsala.



Fråga 2: Jag skulle välja Silverhjärtat – litet med kedja, by leia som var riktigt fint och passar till så många tillfällen och att veta att jag med halsbandet stödjer något så hemskt som cancer som ingen människa, stor som liten ska behövas drabbas utav skulle kännas bra. För genom att bära detta smycke och visa mitt stöd kanske fler inspireras och vill göra desamma.



Kram Sanna

Postat av: Johanna

1. Först vill jag bara säga att det är så hemskt med alla sjukdomar ! Beklagar din förlust :-(



1. Det är femte skall byggas i Uppsala

2. Jag skulle vilja ge min dotter hjärta med kedjan.

varje gång jag ser det runt hennes hals skulle det påminna mig att Hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Tack för en helt underbar blogg

2011-12-05
Postat av: Isabella Aflaki

Hej, det femte huset kommer byggas i Uppsala!



Jag skulle vinna detta underbara lilla hjärt-halsband, dels för jag vet att det har haft en liten inverkan på att rädda svårt sjuka barn. Själv har jag haft flera kompisar som stött på det här med cancer, vilket inte är lätt, jag har haft svårt med att förstå att en sjukdom bara kan förstöra ett liv på detta sätt. Därför skulle jag bära detta halsband med stolthet. Själva halsbandet är även fint och gulligt.

http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia?data-p-storlek=property__value_36



Kram Isabella

Postat av: sara

Det femte ROnald McDonaldhuset ska byggas i uppsala.

Det är föresten en riktigt fin sak och jag hoppas att många hjälper till och skänker pengar till fonden. Det är en så otroligt viktig trygghet för ett barn att få ha sina föräldrar nära under en sån tuff tid som en sjukhusvistelse faktiskt innebär. Mina föräldrar fick bo på Ronald McDonaldhuset när blev sjuk och låg på Drottning silvias barnsjukhus i Göteborg. det var mer värt än något annat!



Jag skulle vilja vinna "Silverhjärtat™ – litet med kedja, by leia" Det vill jag vinna för att kunna ge till min bästa vän Madelene i födelsedagspresent.

Hon förlorade sin mamma i lungcancer för 3 år sedan och jag vet att det inte går en dag utan att hon tänker på henne. Jag och Madelene bor idag ganska långt ifrån varandra och det gör mig ledsen att jag inte har kunnat finnas där för henne så som hon funnits där för mig när jag var sjuk.

Jag vill därför ge henne detta smycke. För att visa henne hur mycket hon betyder för mig.

2011-12-05
Postat av: Sanna

Vad modigt av dig att berätta.



1. Uppsala

2."Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia



Jag skulle vilja vinna detta som ett minne av dom 3 jag har förlorat i år.



Kram

2011-12-05
Postat av: Rebecka

1. Det ska byggas i Uppsala

2. Jag skulle välja silverhjärtat-litet med kedja och jag skulle vilja ge det till min syster för hon står väldigt nära mig.

Postat av: Sandra

Detta smycket skulle jag stolt bära för att påminna alla om hur viktigt det är att ta hand om varandra och leva i nuet. Man vet aldrig när denna hemska sjukdom kan slå till. Jag vill även bära det för att hedra alla drabbade och dess familjer och visa mitt stöd.



1. Det femte byggs i Uppsala.

2. Jag skulle vilja ha detta hjärtat (http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia)

Postat av: J O H A N N A

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

2. Jag skulle bära det med stolthet och med budskapet om hur viktigt det är att barn med cancer får bästa möjliga vård och omhändertagande! Barnen är vår framtid och bara tanken på att oskyldiga små liv kan drabbas av något så brutalt som cancer är ofattbar. Det får bara inte ske. Cancerforskningen är värd alla pengar i världen.

2011-12-05
URL: http://gandhis.blogg.se/
Postat av: Sussi

1. I Uppsala.

2. Om jag vinner skulle jag önska mig silverhjärtat med flätat skinnarmband. Jag vill gärna visa mitt armband för alla för att visa att det finns många sätt att bry sig om andra. Detta är bara ett av dem. Fin text, Kelly.

2011-12-05
Postat av: yasmine modell mamma och fru

1Huset ska ligga i Uppsala och jag skulle gärna vilja vinna "Silverhjärtat™" – stort med kedja.



Jag tycker att man ska stödja alla med denna hemska sjukdom barn som vuxna.

Min man lever med cancer och vi har en liten pojk på snart 2år och vi vet inget förrens imorgon då dom ska ringa från uppsala och förhoppningsvis ge oss lite hopp.

Det är allt jag önskar mig i julklapp...

Jag vill bära detta hjärta med kärlek...

skulle vara en perfekt julklapp till mig själv för jag önskar ju som sagt bara att min man ska överleva.

Postat av: Amelie

1. I Uppsala ska det nya Ronald mcdonaldhuset byggas.



2. Jag hade önskat mig silverhjärtat, det stora i halsband. Dels för det är väldigt vackert med en tanke bakom och dels för att det skulle påminna mig varje dag om min son Colin som hade en stor Vsd. (hål i hjärtat) han föddes förtidigt i levde i nästan 5 månader med oss innan han avled på sjukhuset.

Under dessa månader bodde vi på RonaldMcDonaldhuset i Lund som var ett fantastiskt fint boende för oss föräldrar som hade sjuka barn.

Jag saknar honom så och han fattas oss varje dag och skulle vara otroligt stolt av att få bära ett sådant fint halsband som ett minne från en väldigt svår tid i mitt liv. Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn, det är bara så fel det bara kan bli.

2011-12-05
Postat av: thea

1. I Uppsala.



2. Jag hade önskat mig silverhjärtat, armband två skinnremmar i naturfärgen: http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia

För att jag själv jobbar på Mcdonalds och ofta förklarar för gäster som kommer in vad de röda bössorna med pengar är och vart pengarna går! Med detta armband på mig kan jag även tipsa mina nära och kära om att köpa Silverhjärtat smycken och hjälpa till att samla in mer pengar till Ronald McDonalds barnfond.

2011-12-06
URL: http://tthea.blogg.se/
Postat av: Minna

Oj vad berörd man blir!

Jag själv hade en morfar som stod mig väldigt nära, och var som min bästa vän, och han gick bort i cancer :-(

Så jag skulle vilja ha ett halsband för att skänka en tanke till honom varje dag! Och påminnas om honom och hur underbar han var!



1. Det 5:e huset skall byggas i uppsala.

2: Jag skulle vilja ha denna: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia (silverhjärta med liten kedja)



Tack så hemskt mycket!

Det skulle betyda allt verkligen!!

2011-12-06
URL: http://byminna.blogg.se/
Postat av: silaf

först & främst så beklagar jag sorgen. livet kan aldrig bli rättvist tyvärr.



1. i uppsala ska det nya ronald mcdonalshuset byggas.

2. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_28



om jag har turen på min sida så får jag bära på halsbandet jag vill ha för att känna närhet och det ligger sån fin tanke bakom, fast jag är studerande & lever på ett litet summa så skickar jag in pengar till barncancerfonden när jag har möjlighet till det. vore en ära.

2011-12-06
Postat av: filippa

1. I uppsala

2. Jag vill bära detta hjärta för att det först och främst är vackert men också för att jag vill stödja vår värld i ett hopp om att en dag bli kvitt all denna fruktansvärda cancer. http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Postat av: Nathalie

Fråga 1.

Sveriges femte Hus byggs i Uppsala



Fråga 2.

Jag skulle vilja vinna detta: http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

Postat av: f

1. Det kommer att ligga i Uppsala

2. Jag tycker att buskapet är så otroligt vackert och jag hoppas att fler engagerar sig i välgörenhet för att kunna rädda liv!

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia är det jag helst skulle bära

Postat av: Dragana

1. Sveriges femte Ronald McDonald hus ska byggas i Uppsala.



2. Jag skulle vilja vinna:

http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia



Jag vill bära silverhjärtat delvis för alla mina släktingar som kämpar mot cancer och de som har redan hunnit gå bort, och delvis för mig, min egen skull.



Jag har inte cancer, men jag har en kronisk sjukdom som aldrig kommer att kunna botas och som gör mitt liv väldigt svårt att leva ibland. Jag har stunder då jag bryter ihop i panik och ångest och inte vill eller kan andas på grund av att det gör så ont i mig psykiskt. Jag har stunder då jag inte vill leva längre, när det innebär mediciner varje dag och blodprovtagningar på löpande band, för alltid.



Den nya medicinen som jag har fått gör att 1-10 av 100 får hud- eller livmoderhals-cancer. Och läkaren sa till mig att vara försiktig ute i minsta lilla sol. Det är skrämmande att det är det bästa alternativet jag har och det kan ge mig cancer. Men att det är fortfarande bättre än att inte ta medicinerna alls...



Mitt hjärta har ett stort hål i sig, precis som silverhjärtat...

2011-12-06
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: Fredrika

1.Huset kommer ligga i Uppsala nära Akademiska sjukhuset och en ny klinik som skall byggas!



2. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia

Det halsbandet var väldigt fint, enkelt och perfekt att ha vid högtider - allt ifrån giftermål till julafton och begravning.

2011-12-06
Postat av: Mirjam

1- I Uppsala

2. Jag skulle vilja vinna detta: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia och bära det för att väcka uppmärksamhet och stödja alla familjer som har ett sjukt barn.

2011-12-06
URL: http://murrans.blogg.se/
Postat av: Alva

Det femte huset kommer att ligga i Uppsala.

Jag vill vinna samma som "f" för det var ett otroligt fint halsband.

Postat av: Elise

1.

I Uppsala i närheten av Akademiska sjukhuset och nya Skandionkliniken.



2.

Det viktigaste är att det finns människor som gör något, som arbetar för att hjälpa och det här är en utav alla bra idéer. om jag vinner ett smycke så skulle jag bära det med stolthet och gärna berätta historien bakom för alla som ser hjärtat och blir nyfikna på vart det kommer ifrån.

http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia



jag själv känner ett stort behov av att stödja och vara till hjälp. jag hoppar in och jobbar på ett äldreboende här där jag bor så fort jag får chansen och varje gång jag går hem därifrån kan jag känna att jag gjort något bra. att bara sitta ner och prata med dem gamla människorna, ge dem en kram och ett leende betyder så mycket! jag beundrar alla som jobbar med att hjälpa barn, gamla, sjuka, föräldrarlösa etc. det finns så många som behöver det.

"Ibland balanserar vårt hjärta på en tunn lina". Det gör det verkligen för alla någon gång. dem orden går att relatera till ett hjälplöst barn, en gammal människa som blir sämre och närmar sig slutstationen, en människa som drabbats av en sjukdom som inte går att bota och framför allt till kärleken och hoppet. om hoppet finns kan hjärtat fortsätta balansera utan att falla.



all kärlek till dig! <3

2011-12-06
URL: http://wavelet.blogg.se/
Postat av: Astrid

1) den femte Ronald McDonald huset ska byggas i Uppsala med 5 mins avstånd till både akademiska sjukhuset och skandionkliniken.

2) jag skulle vilja vinna det här: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia halsbandet.



jag brukar inte bära smycken så mycket, men skulle vara stolt över att bära det här halsbandet eftersom det skulle betyda så mycket för mig. speciellt eftersom min farfar är väldigt sjuk i cancer just nu och kommer antagligen dö den här veckan, eller i bästa fall nästa vecka. Även min mormor har cancer men hon mår ganska bra ändå. Dessutom lottas vinnaren ut på min farfars födelsedag vilket skulle betyda extra mycket för mej.

Postat av: Sandra B

Hej Kelly!

Vad rörande att du delar med dig av något så personligt o tragiskt. Cancern är hemsk, jag har den själv i min familj. :-(



1: huset som ska byggas i Uppsala.



2: vill gärna vinna stort silverhjärta med lång halskedja.



Med vänlig hälsning, Sandra B

En trogen läsare. <3

2011-12-06
Postat av: Marina Linder

Hejsan,



Svar 1: Uppsala

2: "Silverhjärtat" bangle, by Leia.

Anledningen till att jag vill bära Silverhjärtat är eftersom min bästa vän, Carro, föddes med cancer i ögat och har trots sitt porslingsöga och 16 % syn på sitt andra öga har hon en positiv livsglädje och syn på livet som gör mig avundsjuk! Jag ska åka till Australien i januari och vi kommer inte träffas på ett år. Carro älskar armband och jag skulle vilja ge henne armbandet i avskedspresent. För hon överlevde cancern och för att jag älskar henne!

2011-12-06
Postat av: Stephanie

Kram hjärtat! <3

2011-12-06
URL: http://stephaniessecret.se
Postat av: Lina

Svar på frågan: Uppsala

Jag vill vinna lilla silverhjärtat(http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia)

Postat av: Mandy - En Musikblogg

Hiya !!

Åhhh vilket fint hjärta :O

1. Uppsala skall det byggas i.

2.Jag skulle vilja vinna denna http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia



Kramar

2011-12-06
URL: http://mandybeem.blogg.se/
Postat av: hannah

1. Uppsala



min kusin som är fyra fick cancer förra våren, vad mer behöver säga än att jag älskar han otroligt mycket och tycker de är jätte bra att anordnas såna här tävlingar. "Silverhjärtat™" – bangle, by leia

Postat av: anna

Husets ska byggas i uppsala :)

Jag har gått igenom många anhörigas cancer sjukdomar. Sist var det min stora syster som drabbades.. Det tog otroligt mycket på krafterna och ibland kunde jag känna mig bort glömd av mina föräldrar och släkt för att den mest fokusen var på min sjuka syster nu när jag har blivit lite äldre har jag förstått att det inte var med avsikt och jag har även förstått att det är mycket svårt att få i hop allt när ens barn blir så allvarligt sjuk. Därför blir jag så glad att man satsar mer ronaldmcdonaldhusen som sprids mer och mer över Sverige för jag tror min familj hade behövt det och jag tror det är många familjer där ute som behöver det. För att det är väldigt viktigt att ingen kommer i kläm under barnets sjuka period. Jag skulle vilja vinna det stora hjärtat (http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia) för att det beskriver mycket av min familjsresa med en allvarligt sjuk syster. Man kommer långt med att sprida mycket kärlek och ha ett stort stort hjärta när man får ett sådan tufft besked av läkare. och såklart att allt går till de många familjer som behöver ett ställe att känna trygghet när ens barn blir allvarligt sjukt.

2011-12-06
URL: http://annas.beldo.se
Postat av: Alicia - sjukhus o mer sjukhus

Åh, jag hoppas verkligen att de ska få in mycket pengar! Cancer är verkligen hemskt, särskilt när det drabbar så unga personer. Förstår att det känns väldigt jobbigt för dig att ta upp och skriva om det som hänt. Jag lider verkligen med dig :(



Det nya huset skall byggas i Uppsala.

Jag skulle vilja vinna smycket (det halsbandet med stort hjärta) för att det för mig skulle symbolisera saknaden efter min morbror som dog i cancer i våras (och efterlämnade tre små barn - alla under tio - efter sig). Att han hade med sig humorn in i det sista inspirerar mig och får mig att fortsätta kämpa när det känns tungt, det skulle verkligen vara fint att få bära silverhjärtat, som en symbol för all smärta och kamp, men också hopp, som finns... och som en symbol för alla trasiga hjärtan, folk som förlorat någon i kampen. Jag tycker om symbolik, särskilt när det är en så viktig symbolik, och något som verkligen betyder mycket för mig också.

AJ, jag saknar honom så!! <3

Postat av: Alicia - sjukhus o mer sjukhus

Glömde lämna min mejladress, skickar med den i det här inlägget.

Postat av: Em

Modigt av dig att ta upp ett så pass känsligt ämne, vet inte vad du gått och går igenom men att du bär på en enorm styrka, det förstår jag. Sänder en kram på vägen.

1. Svaret på första frågan är Uppsala

2. Om jag vann skulle jag välja " silverhjärtat" - armband med två skinnremmar. Detta för att hedra alla som på något sätt mött och bekämpat sjukdomen. Jag har ingen ung i min närhet som drabbats, även om min farfar dog i cancer, däremot låg jag på sjukhus tre dagar när jag var 13 år och delade då rum med en pojke på 3 år med leukemi, något som följt mig hela livet. Jag hoppas fortfarande han vann sin kamp även om det inte såg så ut när jag såg honom sista gången. Därför tycker jag att ett smycke för den här saken är ett bra budskap och en chans till många möjligheter som jag hoppas dem som behöver det mest får ta del av.

2011-12-07
Postat av: Fanny

1. Sveriges femte Ronald Mcdonald hus kommer byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja vinna Silverhjärtat - bangle by leia; http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia



Ända sen jag förlorade min morfar under väldigt turbulenta och svåra omständigheter för ca 1 år sen har det känts som något saknas. Min morfar var den absolut gladaste och mest generösa & omtänksamma person jag nånsin träffat - det är inte rättvist att han fick sätta livet till pga andras misstag, vilket har gjort mig bitter.

Om jag vinner Silverhjärtat kan jag på något sätt se mig i spegeln varje dag, med hjärtat och hålet i ena hörnet dinglande runt halsen och förstå att; en bit av mitt hjärta kommer alltid fattas, men morfar finns åtminstone med mig ändå, alltid i mina tankar - smycket skulle verkligen symbolisera det och på något sätt få mig mindre bitter och arg, istället mer förlåtande.

Sen skulle det kännas helt underbart att få vara med och bidra till Ronald Mcdonald huset, att ha vetskapen om att jag var med och hjälpte svårt sjuka barn till ett bättre liv och en bättre framtid.

2011-12-08
URL: http://fimas.blogg.se/
Postat av: Ika

1: Det femte huset ska byggas i Uppsala.

2: Om jag vinner så vill jag ha denna http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



För övrigt tycker jag att det är en jättebra julklapp att ge bort. Och det är så fint att det finns Ronald McDonald hus. Jag har själv varit och besökt ett i Stockholm i maj, då jag var på studieresa med klassen. Jag gick omvårdnadsprogrammet. Vi blev visade runt och fick massor med information, tycker att det är så bra och starkt. Och tycker verkligen man ska bidra med något till inslamlingen av det nya huset! För det behövs fler såna hus, för att hjälpa fler utsatta barn.

Postat av: sanna

1:Huset ska byggas i Uppsala !

2:Jag vill vinna detta smycke http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia



Jag vill bära det för att jag vill vara med och stödja barn som har cancer....

2011-12-08
Postat av: Jessica :) <3

Underbar fantastisk tävling som betyder enormt för mig.

1)Det 5:e huset kommer ligga i Uppsala

2) Om jag skulle få den enorma lyckan att vinna skulle jag vilja vinna detta : http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia?data-p-kedja=property__value_29



Om jag skulle vinna skulle de betyda något enormt för mig, då jag skälv för ungefär 10 årsedan (då var jag 5 år) förlorade min allra bästa kompis i som då hade kämpat tappert under 1 år emot hjärntumören. Tyvärr vann inte hon kampen men hon var alltid glad och jag minns henne tydligt som en av de underbaraste och gladaste 5åringar jag har mött. Saknaden av henne är enorm och det känns som ett tomrum i mig som saknas varje dag, men jag vet att hon där uppe på molnen tittar ner och njuter utav att se mig kunna skratta och "leva livet" trotts att hon lämnade oss alldeles förtidigt. För några månader sen möttes jag även utav de chockartade beskedet av en utav mina nuvarande bästavänner att hennes lillebror hade fått beskedet hjärntumör. Minne och saknaden kom som en våg över mig, men han ska klara det här det finns inget annat alternativ.

Forskningen de senaste 10 åren efter min bästaväns bortgång har gått betydligt framåt och det är betydligt fler barn och ungdomar som överlever kampen. Dock gör tyvärr inte alla det. Jag skänker ofta pengar till barncacerfonden och när jag fick syn på denna underbara tävlingen är det en självklarhet att deltaga och kunna sprida fakta kring barncancer och samla in mer pengar genom att sprida dessa fantastiska smycken bland människor.

Efter allt jag har gått igenom har jag länge letat efter en symbol att kunna bära för att alltid känna min bästaväns närvaro men inte hittat det där perfekta men detta känns som att med hjärtat runt halsen kommer hon alltid finnas där!



Kram

2011-12-08
Postat av: wonderland

1. Uppsala

2. Smycken "silverhjärtat - litet med kedja" tiltala mig med dess sköna utseende samt med dess budskap "liten på jorden med stor i orden".

2011-12-09
URL: http://wonderland.ratata.fi
Postat av: Hanna

Uppsala



Jag gillar verkligen alla smycken i kollektionen, men favoriten är, just för stunden,är http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia



Jag vill bära silverhjärtat för att visa att jag vet, att jag tänker och känner med de som drabbats av det ofattbara och för att visa att jag vet att ingen är förskonad, ingen är automatiskt skyddad. Nästa gång kan det vara jag eller mitt barn... Jag är mamma till tre och jag jobbar med vård i Livets slut. Jag vet att det kan hända mig!



Det är så viktigt i så många aspekter!



Mvh Hanna

2011-12-09
Postat av: cassandra





1. Uppsala



2. Jag vill bära detta hjärta: http://www.byleia.com/sv/product/47/Silverhjartat-TM-box-med-pins-by-leia, på mitt bröst för att visa mitt stöd till barncancerfonden. Varje dag ber jag till gud och (morfar, som lämna vår jord pga cancer) att jag ska få leva ett långt och friskt liv tillsammans med alla jag älskar. Jag har lärt mig att aldrig ta något för givet och jag lever för stunden och tar vara på varje dag tillsammans med mina nära och kära! Cancer är en skräckupplevelse som ingen bör få uppleva. Livet är orättvist!



[email protected]

2011-12-09
Postat av: Sandra

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.



2. Jag skulle vilja vinna det här halsbandet för att stödja cancer sjuka barn : http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



Kram!

2011-12-09
URL: http://saandraat.blogg.se/
Postat av: JENNY

Svar fråga nummer 1: Det femte Ronald Mcdonald huset ska ligga i Uppsala.

Svar fråga 2: Jag vill vinna hjärtat för att visa mitt stöd för cancersjuka barn och deras familjer. Styrke kramar!

2011-12-11
URL: http://jest.blogg.se/
Postat av: JENNY

Svar på fråga 1: Det femte Ronald McDonald huset ska byggas i Uppsala.

Svar på fråga 2: Jag vill gärna bära http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia för att visa mitt stöd till cancersjuka barn och deras familjer!

Styrkekramar!

2011-12-11
URL: http://jest.blogg.se/
Postat av: kerstin

1. Uppsala

2. "Silverhjärtat™" – ring square, by leia vill jag vinna om jag vinner-

jag har länge velat bära dessa smycken men tyvärr har inte min ekonomi tillåtit det. Jag har nära och kära som gått bort i denna fruktansvärda sjukdom. Mina bästa vänners dotter fick leukemi som 9-åring. Det var fruktansvärt att se den lilla tjejen tappert kämpa mot det som angripit hennes kropp. Jag minns att jag alltid fanns där för mina vänner och att tiden var otroligt jobbig. Flickan klarade sig som tur var och är idag 19 år. Den tiden vill jag inte åter uppleva.

Postat av: Karin

1. Det huset kommer byggas i Uppsala.

2. Jag önskar mig och håller tummarna för silverhjärtat ring square.



<3

2011-12-11
Postat av: Karolina Reit

1. Huset kommer att ligga på fem minuters gångavstånd från Akademiska sjukhuset och den nya Skandionkliniken. Målet är att invigningen av Huset sker samma år som Skandionkliniken öppnas.

2. Jag vill bära ringen; http://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia.

När jag var bara ett år skildes mina föräldrar och jag och mamma bodde själva den mesta tiden. Oftast när mamma behövde arbeta var jag hemma hos mormor och morfar, och eftersom mormor jobbade på den tiden var det bara jag och morfar för oss själva på dagarna. Därför har han blivit extra speciell för mig, har alltid varit morfars lilla flicka liksom.



I somras gick han bort i canser, det var andra gången han hade cancer för han hade klarat sig ur prostatacancer första gången för några år sen, men förra året hade det spridit sig upp i lungorna, halsen och ändå upp till hjärnan. Det var smärtfullt att se morfar tyna bort och bli ett litet barn igen. Därför vill jag visa att jag bryr mig och vill hjälpa. Det är svårt när man är student och har inga pengar till att skänka men med silverhjärtat kan man visa det ändå. Jag har redan en ring som jag fått av min farmor på lillfingret, en av de bästa människor som finns. Och då skulle den här ringen bli morfars, och den skulle få sitta på fingret bredvid.



Det är alldeles för många man vet som får cancer och jag tycker det är så hemskt just för att det smyger sig på och långsamt bryter ner.

Ett barn ska inte behöva ligga på ett sjukhus, man vet ju själv hur jobbigt det bara är att besöka ett.

Postat av: hanna

1. Ronald McDonald hus kommer byggas i Uppsala.

2. Jag hade velat ha detta:

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Varför jag vill bära detta hjärta beror på en klasskamrat som nu i höstas fick diagnosen cancer. Han har elakartad skelettcancer. Även om läkarna gör allt för att han ska klara sig, och tror att han kommer klara sig, finns fortfarande oron kvar. Tänk om han en dag är borta, att cancern sprider sig och vi inte längre har den spillevink han är i klassen... Han beräknas vara borta i lite mer än ett år, och snart har ett halvår gått utan att vi har träffat honom. Vi i klassen gör mycket saker för honom. Vi skriver till honom och ger honom saker.

Jag vill visa att jag stöttar barncancerfonden!

2011-12-11
URL: http://hsjw.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag kan inte ens freställa mig om min lillebror skulle hamna i den situationen. Skickar en kram!

Svar 1; Det femte huset ska byggas i Uppsala

Svar 2; Jag skulle vilja bära silverhjärtat med flätat skinnarmband. Jag använder mina händer dagligen när jag teckenspråkstolkar så jag skulle påmminna mig själv och andra att stödja banrcancer fonden.

2011-12-11
URL: http://toklin.blogg.se/
Postat av: Rebecca

förstår inte varför dennna hemska sjukdom finns..

1. Huset kommer byggas i Uppsala.

2. jag vill ha http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia, då jag utbildar mig till frisör och använder mig utav händerna i mitt yrke, då har jag även något att visa att jag stödjer, och kan påminna mina kunder om detta så kanske även dom gör något åt det! hoppashoppas, som student har man inte råd med detta, även fast man vill!

Postat av: Amanda

Femte huset kommer dyka upp i uppsala,

Jag skulle önska Silverhjärtat, litet med kedja. På så viss kan jag alltid ha den runt halsen.

Många i min släkt har vart riktigt sjuka, spec. en person som har lidit genom många sjukdomar, även cancer. Som TUR klarade han sig igenom det, men trots detta är han inte helt frisk.

Om jag på något sätt kan stödja vill jag ta chansen! Förhoppningsvis kan jag också inspirera andra i min omkrets att göra samma sak.

2011-12-11
URL: http://mandosa.blogg.se/
Postat av: Elin

1. Det kommer liggai uppsala

2."Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia

kram! :)

2011-12-11
URL: http://maggiot.spotlife.se
Postat av: Marie

Starkt skrivet! Jag förlorade min Pappa i cancer när jag var elva år. Jag tycker att detta är en beundransvärd idé för att uppmärksamma denna fruktansvärda sjukdom som tar så många liv varje år.



Fråga 1: Det 5:e huset ska ligga i Uppsala.

Fråga 2: Jag vill skulle jättegärna bära det lilla hjärtat runt halsen varje dag som en påminnelse om att alltid jobba tillsammans emot kampen mot cancer. Och hjärtat skulle för mig symbolisera min älskade pappa!

Postat av: Maria

Rörande och framförallt modigt av dig att skriva om något så privat och sorglig sak i ditt liv! Stärkande också för andra att läsa som kanske varit/är i samma situation.



Uppsala ska Ronald McDonaldhuset ligga.



Jag vill att det stora silverhjärtat ska bli mitt. Jag hade mer än gärna burit det, men det jag vill allra mest är att min bästa vän ska få bära det! Jag vet att det för henne skulle symbolisera styrka, kärlek och som en ständig påminnelse om hur skört livet kan vara och att man ska uppskatta alla livets små och stora ögonblick. Hon om någon vet nånting om alla de sakerna!

2011-12-11
URL: http://slaria.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag vill va med och tävla :)

Huset ska ligga i Uppsala

Om jag vinner vill jag ha "Silverhjärta litet med kedja". Skulle va en fin examenspresent till mig själv :)

Postat av: Paulina

Hej hej!

Svar på tävlingsfrågorna:



1. Uppsala

2.http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leia

2011-12-11
Postat av: linnea



1.det ska ligga i uppsala.

2.det skulle vara så fint att få gå runt med de hjärtat runt halsen och dela med sig av budskapet varje gång någon frågar om vad hålet i hjärtat betyder.. jag hoppas verkligen att jag får vara en av dom som kommer få dela med mig av detta budskapet. Tillsammans kämpar vi emot cancer för att hålla kvar våra nära och kära!

jag vill jätte gärna vinna "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia



KRam Linnea!

Postat av: Fanny

1. Uppsala

2. Jag skulle förmodligen ge bort det i jullklapp till någon. Och jag hoppas att den här personen, skulle bära smycket med stolhet liksom, eftersom att hon bara genom att ha på sig smycket stödjer barncancerfonden. Jag skulle vilja vinna; "Silverhjärtat™" – stort med kedja

Postat av: Anonym

1: det ska ligga i uppsala

2:"Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia

2011-12-11
Postat av: spisang

1:uppsala

2: "Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia

Postat av: Vendela

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vilja ha "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia.



Jag vill bära silverhjärtat för att hedra och minnas min farmor som gick bort i cancer för några månader sen. Också för att stödja alla som har haft, kämpar med nu eller kommer att få cancer.



Kram Vendela

Postat av: MAYA

1. det femte huset kommer att byggas i uppsala :)

2. Jag skulle vilja ha "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia.



jag vill bära det hjärtat för att stödja och hedra alla som gått bort. Ingen i min släkt eller någon som känner har gått bort tack vare någon sjukdom, och det är jag väldigt tacksam över. men jag vill kunna stödja alla andra som har cancer.

2011-12-11
URL: http://asdfg.blogg.se/
Postat av: Karin

1. Uppsala.

2, Ohh om om jag vinner vill jag gärna ge : "Silverhjärtat™" – litet med kedja, by leia till min älskade dotter!

2011-12-11
Postat av: Renee

1 Uppsala

2 Silverhjärtat- litet med kedja

2011-12-11
URL: http://reneemari.blogg.se/
Postat av: Johanna

Underbar Tävling.

http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia - Jag vill gjärna vinna detta fina till min mamma, i julklapp. Älskar henne.



Puss :)

2011-12-11
URL: http://angelabc.blogg.se/
Postat av: Emilia

1. Uppsala

2. Silverhjärtat-stor med kedja skulle jag vilja ha om jag vann. http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia



Jag besökte Afrika för två år sedan och det har lämnat djupa spår i mig. Det går inte en dag utan att jag tänker på barnen i Sudan (där jag hälsade på). Tänk vad mycket vi tar för givet, och allt vi gnäller på när vi egentligen har det så bra. Barnen därborta är drabbade av sjukdomar och fattigdom. När jag kom tillbaka till Sverige insåg jag hur bra vi har det, vi har bra tillgång till sjukvård, vi har bra vägar och rent vatten att dricka. Det är nog något man måste se och uppleva med egna ögon för att förstå. Det har gett mig en helt annan syn på livet. Genom att ha hjärtat runt halsen skulle den förevigt symbolisera min tid jag upplevde i Afrika.



Kram

Emilia

2011-12-11
URL: http://emellas.blogg.se/
Postat av: Jennifer

1. Det 5:e huset ligger i Uppsala.

2. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia?data-p-property_7=property__value_20



Jag vill bära ett sådant här hjärta för att stödja alla som har eller har genom gått igenom cancer. Vill visa mitt stöd genom detta smycke!

Postat av: Lisa

Jag beklagar sorgen, hon kommer alltid finnas hos dig och din familj i ERA hjärtan <3



1. Det femte huset kommer byggas i Uppsala!

2. Jag vill ha halsbandet med det stora Silverhjärtat om jag vinner.



Det skulle kännas viktigt att bära halsbandet, att sprida budskapet om att man kan hjälpa på det här sättet, det blir en påminnelse varje dag man tar på sig halsbandet att man kan hjälpa, och att ingenting är hopplöst eller omöjligt även om man är sjuk. Jag vet själv hur det är att leva med en kronisk sjukdom, och det är ett hopp i sig att se hjärtat - och påminna sig själv att även om det finns ett hål i hjärtat så betyder det inte att kärleken och hoppet rinner ut, det fylls istället!

2011-12-11
Postat av: Paulina

1. Uppsala

2. Jag skulle vilja vinna http://www.byleia.com/sv/product/48/Silverhjartat-TM-stort-med-skinnrem-by-leia



Hålet i hjärtat vill jag fylla med kärlek. Kärlek gör en varm och glad medan saknad bara får mig att känna mig tom.



Min själviska kärlek går till min mormor i cancer, min familj, min släkt, mina vänner och alla de som står mig nära. Jag ska inte ljuga och säga att min kärlek går till alla barn drabbade i cancer, det gör det i och för sig, men jag går inte alls ofta runt och tänker på det. Fast att bära hjärtat är nog ändå ett stort första steg och en symbol att jag supportar Barncancerfonden och Ronald Mcdonalds hus arbete.



Jag vill som så många andra att hålet i hjärtat alltid är fyllt med kärlek och det aldrig förvandlas till en stor tom saknad som så många andra redan fått uppleva.

2011-12-11
Postat av: Tarja

1. Uppsala

2. Silverhjärtat med flätat skinnarmband. En i min bekantskapskrets har en liten dotter som kämpat mot neuroblastom. Nu är hon friskförklarad och vi hoppas verkligen att hon får förbli frisk. God Jul till er!

2011-12-11
Postat av: Emma

Hej! Jag blir verkligen rörd över det du skriver. Jag beklagar sorgen.



Svar 1: Det femte huset ska byggas i Uppsala



Svar 2: Jag skulle vilja ha: http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia.



Jag skulle vilja bära hjärtat för att påminna andra, och mig själv, om vad som händer i världen. Och skänka en tanke till alla som är drabbade.

2011-12-11
Postat av: Jasmine

1. Det femte huset kommer att byggas i Uppsala :)!

2. Jag vill ha "Silverhjärtat™" – stort med kedja om jag vinner :)

Jag skulle bära halsbandet för att visa mitt stöd till alla familjer där ute som har förlorat någon i kampen mot cancer. Jag har en vän vars 7 åriga dotter har leukemi och hon kämpar varje dag med smärtan för att få hennes dotter att överleva och sig själv att överleva. Att bära silverhjärtat kommer att kännas skönt för mig, att visa alla människor där ute att jag faktiskt bryr mig precis lika mycket som så många andra. Att visa att det finns människor där ute som bryr sig, som vill hjälpa till. Så alla människor som håller på att bekämpa sin cancer vet att så många där ute vill deras bästa, de vill hjälp dem.

Postat av: Elina

1. Det femte Ronald McDonaldhuset kommer byggas i Uppsala.

2. Jag vill vinna "Silverhjärtat™" – ring square, by leia. Underbart fint smycke precis i min smak. Och det bästa av allt är ju att det hjälper människor och att jag kan visa mitt stöd genom att använda det. Min bästa väns mamma dog av leukemi för 3 år sedan. Jag hann aldrig träffa henne eftersom det var precis i början av vår vänskap, men alla som pratat om henne har sagt vilken underbar människa hon var. Jag har försökt att finnas där för min vän, alltid, och stötta honom. För det finns ingen i världen som är bättre än vad han är. Det är svårt att vara en utomstående och se personer man älskar känna sådan sorg och saknad. Jag vill vinna detta smycke så jag för alltid kan komma ihåg att hjälpa andra människor och att hålet i hjärtat som är fyllt av sorg och saknad kan fyllas med kärlek och hopp.

2011-12-11
Postat av: Abrar

Uppsala

http://www.byleia.com/sv/product/52/Silverhjartat-TM-ring-square-by-leia?data-p-storlek=property__value_39

Hoppas de får in mycket pengar och jag ska bära det som ett minne till alla barn som bara har levt några år pga cancer

2011-12-11
Postat av: sanna linde

Så tragiskt... Min kompis som hette Olivia gick också bort i leukemi förra året, hon dog efter något/några år av sjukdom och behandlingar... Hon blev sjuk ett tag, sedan blev hon faktiskt frisk och levde som vilken annan person som helst. Sedan blev hon sjuk igen, svårare sjuk än första gången. Och så dog hon i September 2010... Usch det var hemskt! Nu när tiden läkt lite sår, så blir en annan kompis till mig som heter Martin sjuk, i leukemi. Förstår precis hur du har det och vill jättegärna vara med och tävla! Vinner jag inte så köper jag ett iallfall ♥

Svar på fråga 1: Det femteRonald McDonaldhuset ska byggas i Uppsala.

2. Jag vill vinna "Silverhjärtat™" litet med kedja, by leia. Kommer bära halsbandet varje dag med tanke på min vän som gått bort, och min andra som kämpar mot cancern idag... Sköt om dig! ♥

Postat av: Frida

Väldigt starkt gjort av dig att ta upp det, jag beklagar sorgen.



1. Det femte huset ska byggas i Uppsala.

2. Jag skulle vela ha smycket som är till höger på bilden i ditt inlägg, det är enkelt och man kan bara det till allt och alltid. Jag vill att alla ska tänka till lite och skänka lite pengar någon gång ibland till alla barn som drabbats av cancer och tänka på att alla bidrag räknas och en dag kanske vi kan få fram ett botemedel. Därför vill jag bära detta smycke, så att någon jag möter ser hur fint det är och då kan jag berätta att dem kan köpa ett och samtidigt hjälpa svårt sjuka barn.

Postat av: Andrea Lea

1. det kommer byggas i uppsala

2. http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia

Jag vill vinna smycket för att det verkligen betyder något. Och jag kan visa att jag bryr mig och visa mitt stöd genom att använda det.

2011-12-11
URL: http://andrealea.blogg.se/
Postat av: Emma W

Jätte fin tävling! Om jag inte vinner ska jag köpa silverhjärtat till mig själv och mina syskon i julklapp ♥



1. Det nya Ronald McDonaldhuset ska byggas i Uppsala!



2. Om jag vann skulle jag vilja ha "Silverhjärtat™" litet med kedja och jag skulle bära det med stolthet. I min släkt är det fler till antalet som gått bort i cancer än som finns kvar, tack och lov har ingen fått cancer som barn och det är ju för alla de mest otänkbara och orättvisaste som finns i vår värld. Barn som ska behöva lida och inte får en chans att leva sitt liv fullt ut. Och jag kan inte tänka mig smärtan familjerna som förlorar ett barn eller syskon upplever. I hedrande minne för alla barn som dött i cancer vill jag bära hjärtat!

Postat av: AliciaWilking

1. huset kommer byggas i Uppsala.

2. jag skulle vilja bära det här hjärtat:http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia för min bästa vän som dog i cancer när jag var liten.

2011-12-11
URL: http://wilking.blogg.se/
Postat av: tove s

1: huset ska ligga i uppsala

2: jag skulle vilja ha flätat armband med silverhjärtat

Postat av: Malla

Jag blir så rörd av det du skriver om din syster och jag beklagar verkligen er sorg. Det du beskriver är väldigt lik min systers historia, men skillnaden är dock att hennes inte har något skrivet slut ännu. Min lillasyster är 13 år och för tio veckor sedan fick hon diagnosen AML, akut myeloisk leukemi. Hon har sedan dess legat inlagd i Umeå, 14 mil ifrån där hon bor, och kommer inte att få åka hem förrän om tidigast fyra månader. Hon hade precis börjat i sjuan med en ny klass, men istället för att få vara en helt vanlig tonåring tvingas hon nu istället få erfarenheter som man inte önskar någon oavsett ålder. Hon kämpar tappert mot denna otroligt elaka sjukdom

och själv står jag och vår familj bredvid och stöttar henne så

gott vi bara kan. Skulle jag vinna denna tävling så skulle jag självklart ge henne vinsten som en symbol för att hon kommer att klara sig igenom detta och en påminnelse om att jag alltid kommer finnas henne nära, trots att jag själv bor i Sollentuna (60 mil bort).

Huset kommer byggas i Uppsala och smycket jag önskar är en

square ring.

2011-12-11
Postat av: evamar

Det femte huset byggs i Uppsala.



Jag skulle gärna bära det lilla silversmycket och bära det alltid. Min syster låg också mycket på sjukhus när hon var liten och på den tiden fick jag inte ens komma och hälsa på henne på sjukhuset. Inga barn fick vara på avdelningar för allvarligt sjuka. De dagar hon mådde bättre fick hon komma till cafeterian och träffa mig men det var inte så ofta. Tack och lov blev hon frisk igen men det var en pärs för hela familjen eftersom mina föräldrar var tvungna att turas om att stanna hemma med mig och aldrig kunde vara hos henne tillsammans. Tack och lov för att tiderna förändras och för Ronald McDonalds fina hus.

2011-12-11
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Klara Gunnarsson

Hej, gud jag blir så lycklig av att se denna tävling igång!



Jag har själv haft leukemi, jag slutade behandlas för tre månader sedan faktiskt. Det är hur skönt som helst att leva normalt och jag älskar livet. Men jag är ledsen för din syster, på mina års "resande" har jag träffat många vänner, många av dem har försvunnit...

Men jag finns kvar och jag vill göra skillnad och vet hur viktigt det är, eftersom jag själv har varit med om det, och som många säger, man vet inte hur det känns om man inte varit med om det själv. Jag håller med, jag menar innan jag vart sjuk visste jag inte ens att barn kunde få cancer. Därför vill jag vara med i denna tävling, för att påverka. Och liksom bara att skriva denna motivering är en del i sig, för om jag vinner, vet jag att det kommer skänkas pengar till Hanna, Sebastian, Ingrid och alla mina andra kompisar som fortfarande kämpar med sin cancer.



Det 5 ronald mc donald huset kommer att byggas i uppsala (jag är så glad för att det går bra för idén om husen och att det fortsätts att byggas, jag själv har legat på ronald mc donald i Linköping)



Det smycke som jag skulle vilja bära är ring-round som är hur fint som helst och jag skulle bära det med stolthet, så som med många andra också skulle, med storlek 17 tror jag, om jag vinner får jag dubbelkolla!

Kram på dig och önskar dig all lycka i livet!

Postat av: cornelia

Det ska byggas i Uppsala.

Jag skulle vilja ha halsbandet med det stora silverhjärtat och det skulle jag vilja ge till min syster, jag vet inte vad jag skulle göra om hon gick bort... Och skulle därför vilja ge det till henne, för jag visar nog inte tillräckligt hur mycket hon betyder för mig..

2011-12-11
Postat av: pessys

Fråga 1. Uppsala

Fråga 2. Alla var verkligen jättefina men jag älskar enkelheten i det stela bangle armbandet.

Jag skulle tycka det var en ära att bära de fina armbandet pga dess budskap! Ett hopp och värme på samma gång. Man kan kolla på armbandet när man känner att allt är jobbigt och tänka - jag är fortfarande frisk. Det finns de som lider av svår cancer medans man själv sitter och gruvar sig för ett svårt matteprov. Armbandet skulle ge styrka



Skänker styrkekramar till dig!

2011-12-11
URL: http://pessys.blogg.se/
Postat av: Yasmina

Svar: Uppsala!

http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia

Varför jag vill bära silverhjärtat? Jo, inte bara för att det är ett vackert smycke. Silverhjärtat representerar så mycket mer, och har en sån stor innebörd. Jag vill göra min del i det här, genom att bära det. Jag vill också bära till minne av alla som förlorat kampen mot cancer.



2011-12-11
Postat av: andrea annas

Det femte fina huset kommer att ligga i Uppsala :) Om jag vann så skulle jag vilja ha ''stort med kedja'', det är verkligen jättefin och jag gillar det jätte mycket ! Jag skulle verkligen bära halsbandet med stolthet ! Det skulle vara början på ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vill bli en bättre människa. Sluta tänka på mig själv hela tiden och hjälpa andra människor. Börja ge en liten summa i månaden till någon räddningsgrej, t.ex. barncancerfonden. Jag ska bära halsbandet och visa att jag bryr mig och berätta för andra om halsbandet. Min farfar gick bort i cancer med och skulle göra vad som helst för att träffa honom. Tänk då att förlora sitt egna lilla barn. Han eller hon har ju inte ens börjat att leva sitt liv knappt. Jag är själv bara en 14 årig liten flicka och har inte fått uppleva så många saker i mitt liv än. Det är så hemskt ! Inget barn ska få vara med om det här, inte en vuxen heller ! Jag ska ta med halsbandet vart jag än går och vårda det väl, bara jag får visa att jag verkligen bryr mig. Hoppas du har det bra och får en riktigt bra jul ! Stora kramar !

Postat av: Sofia

1. I Uppsala ska det femte huset ligga. 



2. Om jag skulle vinna hade jag valt fhttp://www.byleia.com/sv/product/53/Silverhjartat-TM-ring-round-by-leia dels för att hedra och minnas min mormor och morfar som gick bort i cancer. Jag vill även bära detta smycke för att det är otroligt viktigt att visa sitt stöd för de människor som är sjuka i cancer. 

2011-12-11
Postat av: Lisa

Svaret är Uppsala.



Jag vill vinna detta hjärta http://www.byleia.com/sv/product/51/Silverhjartat-TM-armband-tva-skinnremar-by-leia. Jag skulle ge armbandet till min bästa kompis vars pojkväns cancer just har kommit tillbaka.

Postat av: Daniela

1. Det kommer att ligga i Uppsala.

2. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha "Silverhjärtat" (http://www.byleia.com/sv/product/45/Silverhjartat-TM-stort-med-kedja-by-leia).



Jag själv har inte haft cancer och jag känner inte heller nån som har/haft cancer men jag vill ändå visa mitt stöd åt alla fina människor som haft oturen att vara med om sjukdomen. Det skulle också kännas bra att få berätta åt folk var dem kan få tag på smycket och på samma gång donera pengar till insamlingen.

Postat av: marion

fråga 1: de kommer bygga det femte huset i uppsala!

fråga 2: det här silverhjärtat vill jag vinna för att ge till min vän i födelsedagspresent; http://www.byleia.com/sv/product/50/Silverhjartat-TM-flatat-skinnarmband-by-leia



väldigt fint med en kollektion som hjälper familjer med cancer.

Postat av: Elin

Det femte huset kommer ligga i Uppsala, vilket också var platsen som min syster år 2005 behandlades för skelettcancer på avdelning 95A. Staden har kommit att betyda mycket för mig i och med att jag tillbringade ett helt år utav min tid i psyket i uppsala, medans jag fysiskt var i en annan stad. Just nu så har jag hope halsbandet som har hängt runt min hals sedan julen 2005 som jag fick det, även samma dag som min syster blev utan behandling. För henne gick det bra efter omständigheterna. Jag skulle bära halsbandet Silverhjärtat – litet med kedja, med stolthet och glädje, för att just jag kan hjälpa andra som tråkigt nog hemnat i denna situation. Nu har det gått flera år och jag har fått mina funderingar på att börja föreläsa om syskons situation när ett syskon får cancer som jag även gjorde till mit slutarbete i gymnasiet.

Postat av: Amanda Derksen

1. Huset ska byggas i Uppsala.



2. Anledningen till att jag vill bära ett litet silverhjärta är mycket stor. Sommaren 2010 fick min älskade vackraste systerdotter Elsa, 3 1/2 år gammal diagnosen Akut Myeloisk Leukemi (AML). Hon gick bort för precis en månad sedan, 11/11/11, hemma i soffan omringad av alla vi som älskar henne så mycket. Hon skulle fylla fem år den 26/12, nu är det bara hennes tvilling Tyra som får fira sin födelsedag. Livet har aldrig varit så tomt som nu.. <3



Lite utav hennes historia nedan om någon vill läsa mer;



Elsa kämpade hårt och svarade väldigt bra på sina första behandlingar, hon började bli bättre. Hennes hår började växa tillbaka och hon fick spendera mycket tid hemma med familjen.



Sedan kom ett stort bakslag, Elsa fick återfall våren 2011. "Elakingarna" hade ökat och man planerade för en benmärgstransplantation. I april kom även besked om en ny diagnos, MDS.



Elsa fick en femdagarskur med olika cytostatika för att förbereda sig för transplantationen som skulle ske i maj-juni. Hon fick då en infektion och hennes värden var för låga för en transplantation. Men Elsa kämpade vidare, lilla Tigern.



I juli fick vi besked om att cancern tagit överhanden och den enda chansen för en transplantation var en sista kur med mycket starka cellgifter. En otroligt tuff behandling för lilla Elsa. Svarade hon inte på denna behandling fanns inget mer att göra.



Men.. Det gjorde hon! Hoppet fullkomligt sprudlade i våra kroppar. Den 5:e augusti skulle det ske, stamcellstransplantation!



Elsa fick efter transplantationen ligga på isolering i åtta veckor. Vi räknade ut att sedan april hade Elsa m. familj bara varit hemma i sammanlagt två veckor.. Det var en tuff tid men kämparglöden fanns alltid hos Elsis, med sitt nästan konstanta leende på läpparna. Hon fick många svåra komplikationer men blev tillsut utskriven (!!) och fick komma hem.



Vi var utom oss av glädje!! Men längst in i oss alla fanns en oro av att elakingarna skulle komma tillbaka, det fanns inga garantier..



Och så blev det också..



Efter tre fantastiska veckor hemma med familjen kom beskedet, den 19 oktober 2011, att Elsa inte skulle klara sin kamp.



Jag, Moster Manda, fick privilegiet att vara hos Elsa under hela hennes sista tid. Jag har alltid känt att jag haft ett speciellt band med henne. Jag har samma band med hennes tvillingsyster, Tyra.



Vi gjorde massor med roliga saker, resa till kolmården bland annat. Elsa fick bada, det bästa hon vet, i en pool för första gången sen sjukdomen. Hon sa "Det här va den bästa dagen i mitt liv!"



Hon hade många fina dagar och det var svårt att förstå att denna lilla flicka som sprang runt och dansade och sjöng, snart inte skulle finnas kvar hos oss. Jag förstår det fortfarande inte.



Kl 15.20 den 11 november, en månad sedan idag, somnade våran fina, tappra tiger in hemma i soffan omgiven av familj och vänner. Vi hade en fantastiskt fin begravning förra veckan med massor av fina blommor och fin musik som hon skulle älskat.



Här sitter jag och skriver och kan fortfarande inte riktigt greppa det, är hon verkligen borta? Elsa, min kämpe, med sitt underbara leende, och glöden i ögonen som aldrig försvann. Trots benmärgsprov, cellgifter, rullstolar och syrebrist. Du gav oss så mycket glädje på så kort tid. Lärde mig vad livet verkligen är värt.



Jag vill bära det halsbandet med det lilla silverhjärtat, för att hedra min lilla Tiger. Och även Tyra, som förlorat sin tvilling, sin syster, sin bästa vän och lekkamrat. Tyra som sa "Elsa är på sjukhuset för doktorn ska ta bort baseluskan i Elsas ben". Och självklart vill jag hedra min fina familj som alla varit så starka genom denna tid.



Jag vill titta på detta hjärta och påminna mig om underbara Elsa med sitt underbara leende och försöka sprida all den glädje som hon gav mig.



För att läsa mer om Elsa kan du gå in på hennes insamling; http://www.barncancerfonden.se/7528



Tack. <3

2011-12-11
Postat av: Elina

1. I Uppsala

2. Skulle vilja bära det för att visa att jag bryr mig.

http://www.byleia.com/sv/product/49/Silverhjartat-TM-bangle-by-leia

2011-12-11
URL: http://axerell.blogg.se/
Postat av: Emma

1. det femte huset kommer att byggas i Uppsala.

2. jag skulle vilja bära detta halsband: http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia för att , tänk så mycket ett halsband kan göra? det hjälper små barn att få leva fullt ut och det har dom lika rätt som vi att göra.

alla ska behandlas lika, därför kommer jag om jag vinner att bära detta halsband med stolthet , och så kommer jag gå in i huset i uppsala när det är klarbyygt och visa för dom små att dom har lika rätt som vi att få leva, för vi är alla lika mycket värda.

2011-12-12
URL: http://emmadewall.blogg.se/
Postat av: anna mamma till prinsessorna

Hej Kelly!



Beklagar att ni varit tvungna att säga farväl till någon så kär. Förlorade en nära anhörig i cancer iår, dock vuxen. Hemskt.

Svaret är att det kommer att byggas i Uppsala. Skulle turen hamna hos mig så skulle jag välja bangle, by leia armbandet.

Kelly din blogg är en sån inspiration, älskar älskar när du visar upp dina bjudningar. Så fantasirikt och vackert. Vill också komma på fest hos dig :)



Kram.

2011-12-12
Postat av: eli

det femte huset byggs i uppsala.

Jag skulle så himla gärna vilja ha Halsbandet med kedja och litet hjärta. För inte så längesen hade min syster cancer, hon var min förebild and she rocked my world. Tyvärr så befann hon sig i en annan stad och vi bodde flera mil och till och med ett hav ifrån, så det var jobbigt att ta sig till henne. Jag träffade inte henne en enda gång under tiden hon var sjuk.. Jag skulle vilja ge henne detta smycke som ett tecken att även om hon va sjuk och jag inte kunde vara vid hennes sida som hon varit i hela mitt liv så fanns jag hos henne, i hennes hjärta. Jag har haft ångest sedan dess.. att jag inte stod vi hennes sida. Hoppas detta smycke går till någon som verkligen förtjänar de! Kramar

2011-12-12
URL: http://welovelina.blogg.se/
Postat av: Gila

1. Det femte huset i Uppsala

2."Silverhjärtat™" – stort med kedja, by leia



Hej Kelly, Jag beklagar din och din familjs sorg, endast den, eller de som bränner sig kan känna smärtan. Jag, ingen annan kan känna den men jag skickar er mina varmaste kramar. Hela familjen drabbas när någon i familjen blir sjuk.Jag och min familj kämpar just nu tillsammans med min kära syster som drabbats av äggstockscancer och...jag finner inga ord. Ta hand om er. kram

Gila

2011-12-12
Postat av: Laila Karlsson

svar 1. uppsala

svar 2.http://www.byleia.com/sv/product/46/Silverhjartat-TM-litet-med-kedja-by-leia



helt underbara smycken, jag hoppas att detta kan bli åretsjulklapp. Jag hade fått hål i mitt hjärta om något hände mina barn

2011-12-12
Postat av: Sylvana

Hej Kelly, jag har precis börjat läsa din blogg och har redan lagt till den som favorit.

Jag ville bara säga att jag beklagar din sorg, det är oerhört smärtsamt att förlora en familjemedlem och det är det värsta man kan gå igenom. Man kan också känna att ingen annan förstår en förutom de personerna som själva har gått igenom det. Jag vet att mitt liv inte har varit densamma sedan min syster, som var 30 år, gick bort i elakartad bröstcancer år 2005. Hon hade sjukdomen i två år och tio månader, men förlorade kampen efter att den hade spridit sig.

Livet är så kort...ta hand om er. Kram

2011-12-19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback