Chokladbollar

Det har ju inte förekommit någon bakning på ett par dagar, men oroa er inte. Chokladbollar har minsann gjorts!


Porslin från Myrorna. 2nd hand-fynd är sann lycka.

Kommentarer
Postat av: LisaMarie

Chokladbollar är verkligen det godaste godiset ^^

Postat av: Angel

åh så gott

2010-09-29
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Anna

Gott! Du verkar så huslig. Du börjar inte bli sugen på att skaffa barn?

2010-09-29
Postat av: Kelly

Anna: Hahahaha! Vad har bakning med barn att göra? :-) Vill verkligen inte ha barn på ett par år ärligt talat :-)

2010-09-29
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: lisa

Ja Anna o alla andra som kommenterar.. akta er annars hånar Kelly er på facebook oxå ;-)

2010-09-29
Postat av: Kelly

lisa: Hån? Jag tyckte bara det var en rolig kommentar :-)

2010-09-29
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Maria

Kelly: Vilket barnsligt svar på Annas fråga. Det är väl normalt att fråga om någon som nästan är 30 år om de vill skaffa barn snart? Dessutom har hon rätt, du verkar riktigt "huslig" av dig och det var väl en komplimang? Känns som att du tar illa upp av allt? Så fort någon trampar på en öm tå så är du snabb med att kommentera något otrevligt tillbaka. Man får inte kommentera din ålder (det är tydligt väldigt känsligt) och man får heller inte kommentera något om framtiden? 29 är väl en sådan ålder där många faktiskt skaffar barn/gifter sig m.m. Därför är det väl klart att folk undrar!



Var rädd om de få läsare du har, och behandla dem med respekt.



Tack och hej

2010-09-29
Postat av: Kelly

Maria: Men snälla ni, vad är det ni inte förstår. Har svarat hela 2 gånger nu att det var en rolig kommentar bara, inget annat :-) Tyckte bara den var rolig eftersom bakning har väl knappast med barn att göra? :-p Take a chillpill! :-)

2010-09-29
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: emelie

åååh. knulla mun. dödligt gott. var verkligen as länge sedan jag gjorde cocosbollar.

2010-09-29
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Kelly

Ps. I Stockholm där jag bor är det inte alls vanligt att 29 åringar har barn och är då heller verkligen inte gifta! :-)

2010-09-29
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Mikaela

åh vad gott :D

Postat av: ann

nej kelly, nu måste du ju skaffa 10 ungar och baka bullar dagligen, det är det som krävs av en som bloggare, läsarnas önskan är din lag )



kram

2010-09-29
Postat av: Hanna

Haha Kelly, vem är det som ska ta ett chillpill egentligen? Helt galet att du tar åt dig utav allt. Men Maria har faktiskt rätt, det finns visst en del känsliga ämnen här. Men det är klart, att fråga en person med åldersnoja om hon inte vill skaffa barn snart, kanske inte var så smart :-) Och att du har noja, har du ju själv medgivit här i bloggen. Men jag förstår dig, de flesta stora bloggerskor är mellan 18-25 så det är klart att du känner dig som en tant då :-) Och varför inte bli mamma när man är 40, det är ju superkul att bli en riktig tant-mamma, inte sant? Hahaha. Hejdå!

2010-09-30
Postat av: Kelly

Hanna: Haha, jag sitter och småskrattar för mig själv just nu. Det är riktigt fascinerade att ni fått för er att jag har tagit åt mig av ngt alls? Erm, som sagt...nu en TREDJE gång, jag tyckte endast det var en rolig kommentar då jag inte tycker att bakning har ngt alls att göra med att vilja skaffa barn :-) Att jag skrivit innan om åldernoja skrev jag med glimten i ögat.



Att skaffa barn vill jag verkligen i framtiden, men verkligen inte nu (som så många andra i Stockholm t.ex, i mindre orter är det ju vanligare med yngre mammor).



Och sen måste jag ju ha hitta en bra kille först och främst :-) Just nu ekar det tomt där! :-p

2010-09-30
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Anna

Var skrev jag att det var pga bakningen? Jag skrev att du var huslig? Allstå en komplimang. Förlåt så himla mycket för att jag frågade. Känsligt ämne tydligen. Men det är klart, är man nästan 30 och inte ens har förhållande så är det kanske känsligt. Och just det! Du bor ju i Stockholm och där är ju alla förstföderskor 40 och då måste man ju följa den trenden och göra precis som ALLA andra. Lycka till med dina kommande IVF-försök. HAHAHA (som du själv uttrycker dig hela tiden).

2010-09-30
Postat av: Anna

Alltså jag brukar aldrig orka kommentera i bloggar men nu kände jag att jag behövde lufta mina åsikter. Jag HATAR att folk har så förbannat stereotypa åsikter om vad, när och hur man ska göra saker. Som tex, är man över 30 då SKA man vara gift (eller åtminstone sambo gudbevars) och ha 2,3 barn............ Har man inte det då jävlar...... Och sen ska folk gärna ifrågasätta varför man inte har det så. Jag är själv 31 och är visserligen gift sen 5 år tillbaka men har inga barn. Än....... Inte för att vi inte vill ha barn men därför att det inte har velat lyckas. Vi har försökt i fem år och håller nu på med en IVF-behandling. (Sista stadiet i morgon). Jag blir alltid lika ledsen när folk tjatar om varför vi inte har barn. Alltså det är såklart okej att de frågar men när folk inte ger sig om jag säger nej. Då ska alla följdfrågor komma som att "vill du inte ha barn" eller som sagt "du är ju över 30". Det är inte jättekul att svara på när man verkligen kämpar och man vill inte heller berätta för hela världen att man inte kan få barn på naturlig väg. Så sluta "skoja" om IVF för det är fan inte alls roligt. Och låt Kelly få tycka som hon vill och skaffa barn (eller inte barn) när HON vill. Och som sagt, det underlättar att ha någon att skaffa dem med........

Så go Kelly! Jag tyckte inte du svarade surt eller otrevligt utan tog det som du sa som en rolig kommentar! Sorry att jag babblar på så mycket men är man mitt uppe i IVF-skiten blir man lite känslig för såna här ämnen........

Btw blev jag inspirerad att baka chokladbollar så manken och jag har precis smällt i oss ett par stycken med varsin stor kopp chaite till. Gött!

Tack för en bra blogg i övrigt! Kram

2010-09-30
Postat av: Anna

Maken ska det stå såklart...... ;-D

2010-09-30
Postat av: Kelly

Jösses. För fjärde gången (hur många ggr ska man behöva upprepa sig!?) Jag har inte tagit åt mig av ngt, inget är känsligt.



Ang. fråga om barn så är det inte för att jag följer ngn slags "trend". Jag bara sa ett exempel att i sthlm föder eller gifter man sig inte ungt helt enkelt. Förmodligen är det pga at denna stad är e av de städer i hela världen med högst singel-antal.



Men avsett vilken stad eller land jag bor i så känner jag inte att jag vill ha ngn unge ännu. Jag har fortfarande så mycket jag vill göra innan dess.



På tal om åldersnoja så verkar det vara NI som har det, inte jag då ni tydligen tycker att 30 är så himla "gammalt". Det är ju bara sorgligt...för er skull menar jag. Låter som att ni kommer ju deppa ihop totalt då ni är i min ålder, känna barnpress m.m. :-)



Själv mår jag super och är ung, ser bra ut och frisk (och får fortfarande visa leg på systemet varje gång)! :-p

2010-09-30
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Mellisaurus-[rex]

åh! Ge mig :D

2010-09-30
URL: http://mellisaur.blogg.se/
Postat av: linda

åh så mumsigt!

Postat av: Anna

Men lilla Anna, jag skämtade inte om IVF. Och INGEN har sagt att Kelly BÖR skaffa barn. Bara frågat om hon inte var sugen. Det hade väl bara varit och svara "nej, jag är inte sugen just nu." Istället börjar hon tjata om vad det har med bakning att göra? Trodde man ville ha lite respons och lite frågor från ev läsare, men så var det tydligen inte.

Här är lite info till "er" stockholmare:



Enligt den brittiska myndigheten The Human Fertilisation and Embryology Authority är man hälften så fertil vid 35 som vid 25 och hälften så fertil vid 40 som vid 35. Det betyder att det plötsligt kan ta mycket längre tid att bli gravid när du närmar dig 40 och du kan få svårt att bli gravid överhuvudtaget.



Tick tack tick tack...

2010-10-01
Postat av: Camilla

Snacka om att göra en höna av en fjäder. Den som tagit åt sig mest verkar vara hon som skrev första husliga inlägget. Håller med Kelly att det var långsökt att dra paralleller mellan chokladbollar och att skaffa barn. MEN hon svarade ärligt och rakt att hon inte ville ha barn på ett par år, och att hon vill träffa en kille först som kan vara passande pappa isåfall. Läser ni inte vad hon skriver?!

2010-10-01
Postat av: Kelly

Camilla: Äntligen någon som faktiskt läser mina kommentarer :-)



Att få barn ska komma naturligt och dessutom vill man ju träffa den rätta först. Han har tyvärr inte dykt upp, så ett steg i taget va? :-)

2010-10-01
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Devin Hester Jerseys

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/137-ed-reed-black-jerseys.html">Ed Reed Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/132-joe-flacco-blue-jerseys.html">Joe Flacco Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/130-terrell-suggs-black-jerseys.html">Terrell Suggs Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/160-dick-butkus-blue-jerseys.html">Dick Butkus Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/165-greg-olsen-white-jerseys.html">Greg Olsen Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/202-matt-forte-navy-blue-jerseys.html">Matt Forte Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/206-devin-hester-orange-jerseys.html">Devin Hester Jerseys</a>

<a href="http://www.buynflshop.com/Products/421-walter-payton-throwback-jerseys.html">Walter Payton Jerseys</a>

2010-10-15
URL: http://www.buyflshop.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback