For your eyes only


Nu ska mina bryn och fransar få sig en make-over har jag tänkt. Ögonbrynspennan med färg och näringen har jag tacksamt fått i goodiebags, men fransfärgen och pincetten är inköpta under helgen. Självklart visar jag hur det gick senare.


Denna pincett kostar en slant (100 kr, finns på Åhléns) men den har livstidsgaranti och finns i flera härliga färger. Stort plus för fodralet man får till också. Jag tackar min fina vän Stephanie för tipset!


Kommentarer
Postat av: Linn

Hej Kelly! Jag skulle vilja efterlysa lite sthlm-tips :) Jag och min mamma åker dit nu till helgen och eftersom du verkar vara ganska så matintresserad så undrar jag om du kan föreslå ngt bra och hälsosamt lunchställe i närheten av "shoppingområdet" och någon bra restaurang till kvällen. Vi är båda två vegetarianer (båda äter dock fisk och skaldjur, kyckling kan förekomma på min tallrik ibland ..). Tack på förhand!

2010-05-03
Postat av: Maria

Hoppas du gillar produkterna. Själv köpte jag fransnäringen för nåt år sen, men den användes bara en gång kan jag säga. Den är enormt kladdig och oljig och att applicera det på ögonfransarna innan du går och lägger dig kan du glömma, du kommer ha alltihop under ögonen när du vaknar nästa morgon. Allergiska utslag-varning kanske, just huden under ögonen är ju ganska känslig.



Ville bara varna :)

Postat av: Sandra

Vitry pincetter är bäst! Har haft min nåt år nu. Skulle inte kunna använda nån annan sort!

2010-05-04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback