Birthday bash



Den 5e augusti fyller jag år (åldern är oväsentlig..hehe) och helgen därpå (7/8) kommer jag att bjuda in mina nära och kära till ett "Tea Party", dvs. ett födelsedagskalas med massvis av rosor, hembakta scones m.m.

När jag bläddrade i senaste numret av ELLE fick jag syn på IKEA´s reklam och de hade exakt den dukningen och stilen jag tänkt göra! Nu är det bara att skicka ut inbjudningarna.

Kommentarer
Postat av: Angel

Låter jättetrevligt.

2010-05-26
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Linn

appro på tea party kan du ju kolla här http://www.tjallamalla.com/collections/latest på tjallamallas nyaste smycken med Hilda som gjort en tea party collection.



Det finns tydligen ett större utbud i affären också med olika serviser, t.o.m rosa! Såg den på nätet och tänkte på dig :)



Grattis i förskott!

2010-05-26
Postat av: christin

Vad mysigt!! :)

Postat av: M

Kelly har du åldernoja? Har läst din blogg ett tag och det verkar som att din ålder är ett "känsligt ämne"... Vad spelar det för roll om du är några år äldre än "andra" bloggerskor som är i 20årsåldern? Bara för att man är närmare 30 än 20 så betyder inte det att livet är slut? Det dröjer allt några år innan du får köpa rynkkrämer, om si så där 5 år kanske blir lagom? Haha, skämt å sido!



Hur som helst, var stolt över din ålder, skämms inte över den. Känns som att man trampar på en öm tå verje gång någon nämner det :P

2010-05-26
Postat av: Ellinor

Kanonkul:)

2010-05-26
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Ida

Älskar dessa reklambilder! Jag har också åldersnoja, mest på skoj ;) Tror inte att Kelly är så seriös med sin heller!

Postat av: Kelly

Klart lite åldersnoja har man, men jag brukar ta allt med en klackspark. Som i detta inlägg så skämtar jag lite bara, så var inte så oroliga! :-)



Jag fick t.ex. visa leg i en bar då jag skulle köpa ett glas vin igår t.ex! haha



2010-05-27
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: mine

We cooperate with DHL/EMS/UPS <strong><A href="http://www.swissbestwatch.com/" target=_blank>gucci watches</A></strong>to help you finish custom procedures. So far, the Customs declaration<strong><A href="http://www.swissbestwatch.com/" target=_blank>louis vuitton watches</A></strong> percentage of our products <strong><A href="http://www.swissbestwatch.com/" target=_blank>replica rolex watches</A></strong>has reached 100%.You need

<strong><A href="http://www.swissbestwatch.com/" target=_blank>replica watches</A></strong>not pay the Tariffs.

Postat av: pandorafml

Sunny days and warm weather have arrived, and that means getting your face and body ready for summer. What do you need to do before you hit the beach this holiday?

Postat av: lele

Ugg modern australia Argyle boots are usually donned slouched or complete up

2010-12-09
URL: http://www.pandora-us.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback