Kakor utan kladd
Jag måste säga att jag blev grymt besviken på Ballerinas nya kakor, man borde kalla dem för chokladkakor endast då de inte har någon kladdkake-konsistens eller dylikt alls. Att doppa dem i mjölk som de tipsar om var däremot rätt gott, varm mjölk kanske ännu bättre :-)
Kommentarer
Postat av: Angel
älskade dom
Postat av: Ida
Själv blev jag inte alls besviken, tvärt om. Jag tyckte att det var bra att dem behållt sin vanliga konsistens för att inte mista hela ballerinagrejen :) Väldigt gott att doppa, då blev dem lite mer kaffebrödsaktiga..
Postat av: Erika
Tycker inte heller dem var så goda..
Postat av: zoe
dom där ser såå goda ut haha, blev assugen på kakor nu.. ska fasiken gå o köpa ett paket! :)
Postat av: Magdalena
Tycker de e jättegoda. Smakar typ vanlig choklad, men choklad är ju alltid gott :)
Postat av: Liz
Ska testa det tack för tipset :)
Postat av: Sandra
Dem är jätte goda att doppa i en het kopp med caffelatte, mums!
Trackback