Funky

Tillbaka från träningen, koreografin i dansaerobicspasset som hette "Funk" var som hämtat från en ball musikvideo och sedan körde vi Core i i en halvtimme. Min mage helt slutkörd, men skönt är det :-) Nu blir det jordgubbsdricka!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Söta Kelly,

Hjälp mig att berätta min histora för alla som läser din blogg. Jag skulle jättegärna få höra vad andra tycker om det som hände mig och min syster. Vad jag kan göra åt det osv?

Det som hände var att jag och min syster gick runt inne på Åhlens butiken i Karlstad. Vi gick runt i butiken precis som alla andra kunder. Plötsligt märkte jag och min syster att vakten kom förbi oss och kollade på oss hela tiden, vart vi än gick så kom han efter oss, samtidigt som personalen kollade så nedlåtande på oss. Jag och min syster förstod inte vad det handlade om. Därför sa jag till min syster att vi borde gå därifrån för att situationen kändes alltmer konstigt. Då vi gick mot ytterdörren så kom vakten efter oss och stoppade oss. Han sa på ett mycket nedlåtande sätt att han ville kolla på våra väskor. Hans ursäkt var att under dagen hade några plagg försvunnit inne i provrummen. Han ville kolla på våra väskor MITT BLAND FOLK. PÅ ETT MYCKET OMÄNSKLIGT OCH OPROFFESSIONELLT SÄTT bad han mig att jag skulle öppna visa grej som vi hade i våra väskor. Jag grät och sa till honom och en av personalen att det de gjorde var kränkande!!! Som svar fick vi provocerande och skrattande miner från dem. När han undersökte färdigt våra väskor så skrattade han (han tyckte säkert att det var roligt att jag grät) och inte ens bad om ursäkt. Medans alla som gick förbi kollade på oss, kändes allt mer tungt i hjärtat och vi grät ännu mer.

Nu kan jag inte vara tyst om det här. Det som de gjorde mot oss var mycket mycket kränkande och diskriminerande. Bara för att vi är utländska och ser utländska ut så blev vi stoppade och undersökta på ett mycket omänskligt sätt mitt bland folk. Hade de i tystnad sagt till oss att de skulle ta oss till ett rum och velat undersöka våra grejer så skulle det kännas mindre kränkande. Därför vill jag anmäler alla som jobbar på Åhlens och Vakten. Vart tog mänskligheten vägen? ska jag bli uttittad på det sättet och vara tyst om det?? vi fick inte ens en ordentlig ursäkt för det som de gjorde mot oss. Jag vill ha rättvisa. Jag vill att alla som jobbar där ber om ursäkt! Jag mår illa pga det här, vad ska jag göra? SNÄLLA HJÄLP MIG ATT BERÄTTA DET HÄR FÖR HELA VÄRLDEN!!!

Tack på förhand

Mvh

2010-04-30
Postat av: Emma

Nu har jag äääntligen tonat håret! Twins again ;-)



Hoppas du hade en fin Valborg med ditt trevliga sällskap ;-P Puss!

2010-05-01
URL: http://modenessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback