Goodiebag

Veckorevyn´s goodiebag från Blog Awards är nog bland den bästa man fått på länge tycker jag. Jag har fått användning utav massvis med ting, och ikväll blir det manikyr med div. saker från Depend som man fick. Hade jag inte lidit av sockerkoma från dagens kladdkake-svull så hade jag huggit i Lindt-chokladen också.


Kommentarer
Postat av: Angel

ha en mysig kväll

2009-10-25
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Jennie

Där var mycket bra grejer i! :)

2009-10-25
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Lynn

Mums, kladdkaka är ju så gott :) vill passa på att tipsa om en kladdkaka som jag gjorde för ett tag sedan. Den har ett fudgetäcke och åh vad gott det var :D http://lynnpetersson.blogg.se/2009/october/kladdkaka-med-fudgetacke.html#comment



Jag har även gjort en annan god kladdkaka. Med maräng uppe på och vit choklad i. Den finns också i kategorin Bakning/matlagning på bloggen. Lite "jobbigare" än vanliga kladdkakor, men mycket lyxigare så det kan vara värt den extra tiden som det tar, tycker i alla fall jag :)

Postat av: Emma

Fining! Ja,haha han har fastnat för Gossip nu! Och vill ha ha likadan skinnväska som Dan har :-) Hoppas allt är bra med dig sötis!

2009-10-26
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har lösnaglarna på mig nu och det har suttit sedan i torsdags trots att jag jobbar i butik och allt vad nagellack heter brukar försvinna på en timme, nöjt :-) (Chokladen var vääääldigt god..)

Postat av: Tobias

Kände inte att jag hade så mycket nytta av goodiebagen så min syrra fick hela ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback