Let the pain begin...

Vad var det exakt jag gjorde igår på Sturebadet som kommer innebära smärtsamma upplevelser framöver? Jo, jag har nämligen ställt upp i en tävling som Philips anordnat vid namn Philips Spring Legs och det var där som jag och mina medtävlanden träffades. Jag och några andra utvalda bloggerskor ska nämligen i några veckor framöver epilera oss!

Jag har faktiskt lite erfarenhet av epilering då jag gjorde en hel del förra sommaren, och med denna tävling har jag blivit motiverad åter igen. Min tävlingsuppgift går ut på att ni ska få följa med mig genom min epilering (kanske trösta mig dessutom ifall det behövs..haha). Vinnaren avgörs utav representanter från Philips och priset är ett presentkort på hela 10.000 krSturebadet. Inte illa va?! Nu kör vi! Någon som kan några bra andningsövningar kanske? :-)


Tortyrredskapet vi blev tilldelade är en Satinelle Ice Premium, en mycket tjusig (rosa!!!!) epilator med massagefunktion och ett kylblock som "bedövar" huden medan man epilerar.

Så följ med mig nu i min nya kategori "Kellypilering"!


Kommentarer
Postat av: Angel

lycka til,kul testa nytt

2009-05-19
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Sandra

Fan vad nice Kelly ! Jag fick en epilator när jag fyllde år i höstas men har inte vågat använda den än.. Jag inbillar mig att min pojkvän tycker det är OK med lurviga ben :$

Berätta nu exakt hur det känns ! Kanske jag vågar testa också :D

2009-05-19
Postat av: blondstar - snart mamma

men vadå? hur vinner man? :P

2009-05-19
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Christine

Oh fy fan! Sådant pallar inte jag plåga mig själv med. :-P

Men jag undrar samma som blondstar... på vilket sätt tävlar man?

Postat av: Beyond the sun

Jag beundrar dig för att du ställer upp!

2009-05-19
URL: http://fifteenminutes.se
Postat av: DIAMANTMAMMAN

En kanon blogg =) Hittade precis hit! Ha en bra dag!

Postat av: Elin

det kommer nog gå fint :) har epilerat benen i över fem år nu, den första var tortyr men de blir bättre ju fler modeller som släpps, massagehuvudet är en bra vän! Ett tips bara, gör det strax efter du duschat för då då är hårsäckarna mer öppna än vanligt vilket ger skönare epilering. Lycka till!

Postat av: nattvinge

Ju mer du epilerar desto mindre känns det. Försök "ta" håren innan de byter färg och mörknar, då är rötterna inte lika "hårda" :-) Själv är jag numera fläckvis kal på benen, och behöver inte epilera så ofta :-)

Lycka till!

2009-05-19
URL: http://nattvinge.blogg.se/
Postat av: Bella

Men kelly, SÅ ont gör det ju inte! Jag testade förra månaden och innan jag började trodde jag faktiskt att jag skulle svimma, men det kittlades ju bara lite. Jag älskar min epilator nu, så skönt att slippa raka benen var och varannan dag. Smärtan blir ju mindre för varje gång också.

Ett tips är iallafall att tänka "så ont gör det ju faktiskt inte" och om du fortfarande tycker det gör ont, försök tänka på VART och HUR det gör ont så inser du snart att det inte gör ONT, det är bara obehagligt...Vill man vara fin får man lida pin

2009-05-19
URL: http://bellizimo.blogg.se/
Postat av: BeccyBrown

Som en del hör över också skriver, det är bara i början det känns sen vänjer sig huden. Nästan blir bortdomnat på nått sätt. Jag lovar att du och ni andra i testet kommer att bli beroende i detta då det faktiskt är ett mycket smidigt hårborttagningssätt!

2009-05-19
Postat av: Malin Wallin.

Att börja epilera mina ben är det värsta misstaget jag gjort i hela mitt liv! Till en början gör det ju ont, men efter ett par gånger försvinner smärtan helt och hållet... men sen börjar det förjävliga, innåtväxande hårstrån till tusen (vid vaxning får man ju nästan alltid med hela hårstrået, vid epilering så drar appraten kanske bara ut 2/3, resten går bara av och orsakar inflammationer). Mina ben kanske är lena men jag har sjukt mycket ärrbildning på benen, som orsakats utav inflammationer i hårsäckarna, helt prickiga ben är inte så kul det heller! Hellre vaxa eller raka säger jag bara! Fyfan vad jag ångrar den sommaren då jag började eppilera benen! Även om det var effektiv som tusan och höll benen lena hela tiden så var det inte värt det! Inte för fem öre!

2009-05-19
URL: http://www.malinwallin.se
Postat av: Emma

Oj! Der här har jag velat testa. Bra om du kommer med recensioner så jag får ett hum om hur det går till :-) Lycka till gumman! Hoppas inte att det gör allt för ont bara! Kramis!

2009-05-19
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: emelie

OH , jag vill testa..Hatar att raka benen stupikvarten, hate it..



:p

2009-05-19
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Köpte en häromveckan. Självklart uppskrämd över att alla säger att det gör så ont. Visst det känns lite ,det är ju hår som dras ut, men inte så att man gråter. Så jag är jättenöjd :D

2009-05-19
Postat av: Anonym

Hur vanligt är det där med inåtväxande hårstrån? Lät läskigt. Är det vanligt att få sånt vid epilering?

2009-05-19
Postat av: alex

neej inte epilera, ger bara inåtväxta hår :(

2009-05-19
Postat av: Emma

Fy fasen va de där göör iont, men gud va de e värt de :D!

Postat av: Bloggtipsaren - Tipsar om Bloggar

Är du sugen på nya favoritbloggar? På min sida tipsar jag om läsvärda bloggar!



Vill du bli tipsad själv? Säg till!

Postat av: Madde

Du får köra andningen jag fick lära mig när ja skulle föda barn: shh-shh-shooo ;)

Postat av: Helen

Vaxa benen först. Epilera sedan så fort det poppar upp strån. Gör då icke ont alls. Började med detta då jag var 18, rätt många år sen...;) Har sällan haft problem med inåtväxande strån. Har jordens lenaste ben. Kör med apparaten flera gånger i veckan sittandes framför tvn. Får höja ljudet när "slåttern" är igång! Är grymt nöjd med resultatet!

2009-05-21
Postat av: Sparkling crystals Maria

still love your blogg:)

2009-05-21
Postat av: szeszs

Det är faktiskt en myt att det gör ont tycker jag. Raka dom först eller trimma så att hårstråna är relativt korta annars kan jag garantera dig en smärta. Annars är det bara att köra på, jag tycker faktiskt det inte känns alls. Lycka till nu ;)

2009-05-22
Postat av: Natta

Nämen gud vad kult, 10 pap! wöööhööw , håller tummarna att jag vinner aså! =)

2009-05-22
Postat av: Natta

Nämen gud vad kult, 10 pap! wöööhööw , håller tummarna att jag vinner aså! =) Ett litet tips höj musiken och sjung med för det låter fruktansvärt med epilator då jag äger en själv så att höra det dära ljudet lär inte göra sitvationen bättre! ;)

2009-05-22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback