Vinn namnörhängen!

Nu har ni chansen att vinna ett par namnörhängen i silver (värde 849 kr) sponsrat av Betties Galleria. Självklart kommer örhängena att tillverkas i ert eget namn, och inte mitt :-)


Tävlingsuppgift: Skriv en motivering här på bloggen varför just DU ska vinna ett par tjusiga örhängen, så dras en vinnare om några dagar! :-)

Kommentarer
Postat av: Josie

åh tack söta du :) ja det måste vi verkligen! Synd att du inte var med nu senast, det var en utgång som hette duga :) Kommer vara uppe en del då min kära Malin flyttat upp:) I´ll let you know när jag kommer nästa gång! stor kram

2009-08-20
URL: http://josieswall.blogg.se/
Postat av: Johanna * <3

Åhh så fint! tack för tipset :)

Postat av: Ida

Jag använder tyvärr inte stora örhängen.. Hade blivit glad om du kunde lotta ut ett namn-halsband också :)

2009-08-20
Postat av: emmi

ååå va kul;) skulle jätte gärna vilja vinna ett par, använder bara små örhängen för jag vågar inte ha stora som hänger, men skulle jag vinna dessa ursöta så skulle jag vara tvungen att lära mig våga ha sådanna.!

din blogg är toppen:)kram

2009-08-20
Postat av: Sarah

De är så himla fina! Motivering: Eller jag vet inte om man får vinna de "åt" en kompis. För min syster fyller snart 18år och hon heter Florence, jag har försökt hitta ett halsband armband och saker där de står Florence, men de är ett så ovanligt namn att de är jätte svårt. Själv tycker jag att de skulle vara en jätte fin 18års present! Och jag tror hon skulle bli glad, dels eftersom att jag vet att hon vill ha något med sitt namn och dels för att hon är ett "Sex and the city fan" och där har dom ett sånt halsband! :)



min e-post: [email protected]

2009-08-20
URL: http://tana94.blogg.se/
Postat av: Angel

Närmar sig min födelsedag och ja skulle bli överlycklig

2009-08-20
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Magda

Oh, tycker att den är jätte tjusig!

hade varit fin nu när skolstarten börjar :)

2009-08-20
Postat av: emelie

Jag använder samma tråkiga örhängen varje dag, både vardag&fest. Vann jag dessa skönheter skulle jag aldrig kunna gå tillbaks till dom tråkiga örhängena.

Då skulle "Emelie" pryda mina öron vid varje fest tillfälle.

2009-08-20
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: kirsi

oh så snygga dom skulle vara i mina öron!!tänkte att jag kunde vinna dom som lite tröst då jag har en ohärlig rotfyllning som väntar mig i september...och jag är superduper tandvårdsrädd!!

2009-08-20
Postat av: Malin

För det första så är de skit snygga ! För det andra så skulle dem passa otroligt bra till mina höst kläder, är precis min stil! Och för det tredje sååå vill jag jätte gärna ha dem ;D Tack för en bra blogg :D

2009-08-20
Postat av: Ebba's mamma (Angelica)

Det skulle vara ett perfekt sätt att sporra mig just nu. Har nämligen kommit in på högskolan och ska sätta mig i skolbänken i 3,5år. Och efter det är jag Förskolelärare :-) Sen hade det ju varit perfekt när jag nu kommer träffa massa nya människor, jag skulle ha världens snyggaste namnskylt ;-) Kram,

2009-08-20
URL: http://mideco.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej Kelly!

Motivering:

Jag skulle vilja vinna dessa par örhängen för att dom där skulle passa mig sjukt bra! Det är vekrligen precis min stil, och jag har letat efter smycke med namn på, armband halsband allt! Jag är den tjejen som gillar att sticka ut med små saker. Då sitter odm här helt perfekt!

Postat av: Anneli

Jag vill vinna för att jag har önskat mig dessa vid födelsedag och jul. Jag har ALDRIG fått dem och det är sååå tråkigt. Har länge tänkt att beställa ett par sjäv men tyvärr tillåter inte plånboken det riktigt. Men nu hoppas jag på en chans här eftersom mina nära och kära inte har fattat hur mycket jag önskar mig dessa :)

2009-08-20
Postat av: Michaela

Jag önskar ig verkligen ett par fina örhängen. Hade örhängen när jag var mindra men slutade med det. Nu vill ag börja med det igen, men behöver en pepp (snygga örhängen) för att ta mod till mig och ta hål igen.

Så jag tycker verkligen jag borde vinna ett par. Den rätta motiveringen!

2009-08-20
Postat av: Malin

Jag vill vinna dessa åt min lillasyster Sandra som fyller 19 år i oktober. Hon är världens bästa syster som alltid finns där i vått och torrt. Örhängena skulle bli en perfekt present åt henne!

2009-08-20
Postat av: Sandra

Jag skulle vilja vinna dom för att dom är precis min stil, skulle passa jätte bra ihop med min skinnjacka och mina nitarmband, dessutom är dom ju så annorlunda så man skulle (nästan) vara ensam om dom. Jag skulle bli superglad om jag vann dom.



Och såklart skulle det stå "Sandra" i dom :)

2009-08-20
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Madelene Nattfrost

Jag skulle vilja ha dem för att jag helt enkelt har ett väldigt fint efternamn - skulle använda Nattfrost istället för Madelene. Jag är ensam om mitt efternamn och stolt över det. Och varför inte då ha ett par örhängen med mitt namn, då jag alltid använder det. Örhängen alltså. ;)

2009-08-20
URL: http://www.nattfrost.se
Postat av: Cassandra

Jag skulle vilja vinna örhängena eftersom jag har en rad samling örhänge men inte ett enda par är personliga eller betyder något värst speciellt, vilket inte ofta örhänge gör :P Men dessa tyckte jag var väldigt fina och de skulle definitivt inte hänga och damma bland mina andra tråkiga örhänge! ;)



[email protected]

2009-08-20
Postat av: Therese Ö

Människor vill av någon konstig anledning säga Desiree åt mig?!? Jag vet inte om jag ser ut som en Desiree eller om Therese på något sätt är väldigt likt Desiree??... jag förstår inte :-) Med dom där snygga örhängena där det med klartext står Therese, kanske jag slipper bli kallad Desiree något mer :-))

2009-08-20
Postat av: ida

Jag skulle bli överlycklig och dom skulle bli jätte jätte tjusiga under en stor stickad mössa i höst/vinter.. Lysa upp tillvaron.



[email protected]

2009-08-20
Postat av: Emma

Hej!

Min motivering är enkel och kort.

Jag heter Emma och har just fått ett samtal där de talade om att jag har struma, en körtelsjukdom. Sitter här med tårar i ögonen. Har alltid älskat de där örhängena, och nu när jag läste din blogg där du lottar ut ett par så tar jag chansen. Ett par sådana skulle säkerligen torka mina tårar, om bara för en stund.

Stor kram/ Emma

2009-08-20
Postat av: Jenny

En tjej som jag, nystart i livet. Världen vände sig totalt innan sommaren. Tog mig upp och nu har jag börjat på en kick-ass utbildning. 2 år. Sen har jag världen framför mina fötter! :)

2009-08-20
Postat av: Josephine

Hej Kelly!

Det är första gången jag skriver till dig efter att ha läst din blogg i två år:) Jag älskar dessa örhängen och skulle bli väldigt glad av att vinna dem! I juli var jag på semester med min sambo i Kroatien, allt var super förutom att vi hade inbrott på hotellrummet och mycket försvann inklusive alla mina smycken! Det skulle kännas som lite plåster på såren! Keep up the good work!

2009-08-20
Postat av: Elle

Jag fyllde år i somras. Av alla mina kompisar och familj (har en mor och två bröder) så var det två personer som kom ihåg min födelsedag: Min mamma och min man. Visserligen är jag inte liten längre, men vill ändå bli lite firad. Namnörhängen stod med på min önskelista och skulle bli perfekt present i efterskott till mig.



Ha en bra dag!

2009-08-20
Postat av: Anna T

Har alltid velat ha ett par örhängen och halsband med mitt namn på :) Som arbetslös skulle jag aldrig ha råd med dessa örhängen och hoppas därför att jag ska vinna dom :D



tack för en fin blogg!



Kram Anna T

2009-08-20
Postat av: Liza

oj oj oj vad ja har väntat och längtat efter denna tävlingen *(",)*



Hade ju turen att döpas till Liza med Z:a vilket ja älskar o tackar mina föräldrar för. Dock är de svårt att hitta saker med rätt stavning tyvärr. Därför skulle dessa örhängen sitta som en smäck på mina små öron. Sen att jag älskar stora örhängen är ju också ett plus.



Kram från Borås

2009-08-20
URL: http://lizagood.blogg.se/
Postat av: Millah ღ

Jag skulle vilja vinna och ge till min syster i födelsedags present. Hon fyllde nämligen år igår, men hon är på en liten semester i södra sverige.Så skulle vara roligt och ge dom till henne när hon kommer hem :)



Mvh Camilla

2009-08-20
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag har varit på mitt nuvarande jobb i snart ett år, men trots det har många av de jag möter i mitt arbete svårt att få mitt namn rätt! Evelina - det är väl inte så svårt?! Men jag får heta allt möjligt - Evelin, Elina, Elena, Lina, Elin... ja, till och med Inga-Lena! Så jag tänker såhär - att med en stor blingblingring i varje öra som upplyser om mitt namn - så kan de ju inte missa vad jag heter?! :)

2009-08-20
Postat av: Emmy Borg

Hej Kelly! Jag skulle nog önska de här örhängena åt min kära vän Malin som ställer upp för mig i vårt och torrt! Malin är en liten fattig student som läser farkosteknik på KTH.. hon är den enda tjejen på hennes utbildning! Jag skulle vilja skämma bort henne lite med ett par fina örhängen för det är hon verkligen värd! Hennes utbildning är sten tuff å hon jobbar verkligen för att klara av allt! Mvh Emmy

2009-08-20
Postat av: Hanna

Gud så snygga! :D Hello fabulous earrings I wish you where mine! Dom är så snygga att jag tom hade tagit dom i ditt namn. ;D Aja, jag skulle bli superglad om jag vann! Ha en toppendag,och hoppas dina örhängen kommer till god andvaändning! ;D

2009-08-20
Postat av: Mia

Tänk vad bra nu när man börjat nytt jobb och allt, att aldrig behöva säga vad man heter, utan man kan vara visa de snygga örhängena som dinglar i öronen! ;)

2009-08-20
URL: http://bewild.blogg.se/
Postat av: ~Nina~

Åh så snygga de är!! Jag vill vinna dessa som en present till mig själv för att jag är en bra mamma, sambo,vän och arbetskamrat! =)

Postat av: hanna

åh, fina!

jag skulle gärna vilja vinna, mest av allt för att jag är en fattig student som inte har råd att unna mig så mycket.

ha en fin dag!!

2009-08-20
Postat av: Jane

Jag vill vinna örhängena för att jag under hela min uppväxt har tyckt illa om mitt namn. Jag har aldrig haft ett riktigt smeknamn (låter kanske konstigt, men eftersom "alla andra" hade det kände jag mig "utanför" som inte hade det) och jag har tyckt att mitt namn låter som en jamande katt. :P



Men de senaste åren har jag ändrat syn på mitt namn och jag är både stolt över det och tycker om det. Så jag vill gärna bära det!

Postat av: nadja

jag vill vinna dessa fina örhängen för när jag ska köpa alla häfftiga grejer på stan som penna armband och nyckelring med namn på finns aldrig mitt namn m så trist skulle vara kul att få bli ägare av nått med mitt namn på :)

2009-08-20
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: julia

hej, jättefina örhängen, skulle värkligen vilja vinna dom Motivering:

I gänget som är med känner jag mig alltid lite utanför, Alla mina kompisar har något speciellt, förutom jag, jag går alltid runt i samma kläder, samma örhängen och ja Samma smycken, skulle vara så kul om det var jag som fick komma och visa upp det där snygga som alla skulle avundas mig för, så jag hoppas, kram<3 ps, namnet var julia;D

2009-08-20
URL: http://juliijas.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej, jag skulle bli helt otroligt glad om jag skulle vinna öronhängena, jag har nämligen varit på jakt efter ett par liknande länge men inte haft råd att köpa dom pga att dem är dyra och jag har hittat liknande men dom är inte av silver och jag tål inte nickel:( men dessa funkar utmärkt så jag skulle verkligen avguda dig mkt mer än vad jag redan gör om jag skulle vinna dom(lite smicker hjälper väl alltid;P) dom skulle dessutom lyfta alla mina outfits eftersom att det är ngt speciellt som skulle gör mig unik:D Grym blogg btw:D Kramar Elin

2009-08-20
Postat av: johanna

Nu när jag har börjat gymnasiet är det ju så himla mycket saker att hålla reda på. Helt nya kompisar och allt. Därför skulle ju ett par snygga namnörhängen sitta som handen i handsken. Så alla vet vad jag heter! :)

Postat av: Camilla

Jag tycker inte det behövs någon motivering egentligen, öronhängena talar för sig själv! Dom är sjukt snygga och det är faktiskt roligt att kunna bära sitt namn på ett smycken.

2009-08-20
Postat av: Elizabeth

Sitter hemma & är sjuk med feber, halsont & världens jäkla huvudvärk. Ett par örhängen skulle verkligen pigga upp mig såå mycket snabbare än den äckliga penicillinkuren jag går på just nu...

Mitt namn (Elizabeth) finns nästan aldrig att hitta plus att det är ganska långt. Om jag vinner kommer jag att officiellt att börja sprida mitt smeknamn "Brocky" :-)



[email protected]

2009-08-20
Postat av: Moa S

När jag första gången såg Carrie använda ett par sådana bamboos i SATC så blev jag kär men trodde då det var någon typisk american thing som var omöjlig att få till Sverige, sedan såg jag filmen om Notorious B.I.G där hans första tjej (i filmen) har ett par likadana och jag fick tillbaka tankarna på ett par. Brukar aldrig ställa upp i dessa tävlingar men denna ger jag definitivt ett försök. :)

2009-08-20
URL: http://moasofias.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Om jag vinner tänkte jag ge dom till min lillasyster. Eftersom hon har ett mycket ovanligt namn, Miré(2 st i sverige) så finns det aldrig något med hennes namn, därför vill jag vinna åt henne.

2009-08-20
Postat av: Leja

Jag ÄLSKAR stora öronhängen och har det mest hela tiden.

Ett par coola namnöronhängen skulle absolut liva upp min kalla höst här uppe i norr och jag skulle få känna mig lite glamorous mellan pluggandet. Och som fattig student skulle jag inte ha råd att köpa dem själv. Och dessa var ju faktiskt skitsnygga och matchar mina öron superbra ;)

2009-08-20
URL: http://lejas.se
Postat av: Yemmas

Jag skulle vilja vinna dessa örhängen eftersom jag tycker dem är sjukt snygga! Jag har inte så många fina örhängen, och faktiskt inga runda! Jag har aldrig hittat ett par, i riktigt silver som jag gillar, och har råd med. Visst har jag mina små, du vet runda ploppar. Men hur länge har jag inte haft dem nu egentligen? Kanske varje dag i fyra månader. Har inte så mycket att variera med.

Fast egentligen skulle jag vilja vinna dessa örhängen till fest. Tänk dig en snygg klänning, ett par klackar och dessa örhängen. I Love It!

2009-08-20
URL: http://yemmas.blogg.se/
Postat av: Domi

Jag ska vinna de för att jag är nyexaminerad och på väg ut i arbetslivet, namnörhängena vore ett perfekt sätt att fästa mitt namn i folks minne! Jag tycket att det är kul att "hotta upp" jobbkläder med roliga accessoarer!

2009-08-20
Postat av: nikoletta

Oj ser att endel skriver böcker som motivering :p haha. Vet inte vad jag själv ska skriva, jag skulle vilja vinna de för de är så tuffa, de är attityd i de. Inte varje person som klarar bära upp såna örhängen men jag är en av de som skulle lysa i de :) Ha en fortsatt trevlig kväll Kelly

2009-08-20
URL: http://opsidaysi.blogg.se/
Postat av: amanda

jag är blyg, har precis börjat på en ny skola. perfekt att det står ens namn på örhängena då ju! hah

2009-08-20
URL: http://kaktuslime.devote.se
Postat av: malin

Motivering:



- dom är riktigt fina!

- jag fyller år i slutet av augusti,

vore en söt present. :)



Kram!

2009-08-20
Postat av: Anonym

Hej Kelly

2009-08-20
Postat av: annie pettersson

Hej Kelly, här kommer min motivering:



jag har nu äntligen tagit klivet ut i vuxenvärlden (flyttat hemifrån Gotland till Törebodan för att studera) När man är ny på ett ställe känner man sig ju alltid nervös, speciellt jag. Jag tänkte att det kunde då underlätta att folk visste mitt namn, eftersom det står i örhängena.



Jag har alltid älskat stora smycken, de passar min personlighet på något häftigt sätt, precis som rosor passar din!



Det hade även varit väldigt roligt att vinna dem för då kommer de nog lagom till min födelsedag, i början av september. Jag har alltid velat ha ett par namnörhängen, men ekonomin har sagt stopp..



Håller tummarna för mig själv,

ps, din blogg är väldigt personlig och fin :)



kramar Annie

2009-08-20
Postat av: Eleonora

Jag ska vinna dessa på grund av att jag har jobbat hela sommaren lång, och fått se alla människor fara iväg på alla slags äventyrer , sommaresor osv medans jag har jobbat konstant ! Min semester börjar den 27 septemeber och då hade jag tänkt unna mig en utekväll med tjejkompisarna och då skulle dessa örhängena vara perfekt =) Eller förresten dessa örhängen skulle jag ha på mig varje dag framvöver om jag ägde dem haha =) En till andledning är väl att jag älskar dessutom din blogg, den ingår i mina dagliga rutiner =) Keep up the good work ! Mvh Elli

2009-08-20
Postat av: Saga

I öronen vill jag ha det snyggt och Saga

på mitt vackra namn kan ingen klaga.



Säger väl allt, det är en superhäftig grej och det vore så unikt och läckert. Hoppas verkligen att jag kan få ett par alldeles personliga och unika örhängen.

2009-08-20
URL: http://sagapaga.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag tycker att jag ska få vinna eftersom jag enbart äger plottriga saker från H&M, skittråkiga saker..

2009-08-20
Postat av: Emma

Jag skulle vilja vinna örhängen till min brorsdotter som just har tagit hål i öronen. Hon heter Sanna och har blivit så stor! Min älskade brorsdotter som jag fortfarande minns som bebis börjar nu intressera sig för kläder och smycken och sådant. Jag tror det skulle bli en perfekt present till henne!

2009-08-20
Postat av: gussie

det skulle va riktigt coolt att ha namnörhängen! har varit lite fast på det sen carrie-halsbandet i sex and the city. plus att jag har ett väldigt annorlunda namn, och de finns aldrig nått färdigt i mitt namn, man måste alltid specialbeställa. kramar!

2009-08-20
URL: http://gussie.blogg.se/
Postat av: Anja

Hej! Vill du vara med i min tävling om en grym egoboostbok?



http://originalet.blogg.se/2009/august/tavling-vinn-den-coolaste-boken.html

2009-08-20
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag har tvekat inför att ta hål i öronen sen jag var i sjuårsåldern då min syster började tjata på mig att jag också skulle ta hål i öronen och jag tvärvägrade för jag var så rädd för själva smällen då man tar hålen. Men de senaste åren har jag börjat tycka att det är snyggare för vart år som går och nästa vecka ska jag göra det trots min dumma fobi för håltagningspistolen. Om jag fick ett par snygga örhängen med mitt namn på skulle jag verkligen inte banga den här gången :)

Postat av: Kristin

Helt underbart pris Kelly!



Jag skulle vilja för att jag är världens största Sex and the City-fan, och Carrie har sådana här på sig när hon möter upp Aidan en gång i hans butik. Sedan dess har jag varit såååå avundsjuk för att örhängerna är så sjukt snygga! Gör mig till världens lyckligaste ^^



Kram Kristin!

[email protected]

2009-08-20
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: Madde

Skit snygga = Jag med !!! Hihi

2009-08-20
Postat av: Emma

Awww va fina :)

Ja ska snart flytta hemifrån, skulle inte tacka nej till dessa i min lilla lägenhet:D Då får liksom alla i området se mitt namn tydligt och se att det är Emma som nu mer bor i en lägenhet i Tumba:D haha^^

2009-08-20
URL: http://kramisemma.blogg.se/
Postat av: Martina

Jag skulle tycka att det var awsumelicious att få vinna ett par namn öronhängen.

Gick faktiskt senast nu i veckan och pratade om just dom öronhängena med mina kompisar, när vi gick på stan. Dom skulle passa perfekt i mina öron nu till hösten. En accessoar som verkligen får outfiten att bli något extra, vilket skulle vara roligt.

Kram till dej :)

Postat av: My

förutom det faktum att dom är sjukt coola så är det ju det att mitt namn MY aldrig finns på sådana namn saker :P pennor, suddis ? , halsband .. My finns aldirg med ./

2009-08-20
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Niklas

Tja Kelly!

Sitter och snokar (förlåt tjejer men vi pojkvänner gör det ibland) på min flickväns sidvisningar. Massor med bloggar, hade varit kul om det fanns lika intressanta killbloggar som det finns för er tjejer. I alla fall slänger jag in ett meddelande nu och hoppas på att jag vinner åt min tjej. Haha tror du inte hon skulle bli rätt så chockad och jätteglad då Kelly? Hon heter Hannah och är världens bästa tjej för mig! Tycker hon är värd ett par örhängen.. Cool blogg by the way. ////Niklas

2009-08-20
Postat av: sanna

skulle kunna nämna flera anldeningar varför jag vill vinna. men avstår från vissa för jag vill inte att ni ska tycka synd om mig. men skulle i vilket fall bli glad om jag vann en liten present i mitt sorgsna mörker.

tycker örhängerna är jätte vackra och jag skulle stolt bäre upp dom om jag fick möjligheten

2009-08-20
URL: http://sannadalle.blogg.se/
Postat av: Maria

Personligen tycker jag att man ska vara otroligt stolt över sitt namn. Det är ju faktiskt något som just mina föräldrar har valt åt mig och är inte det en fin gest så vet jag inte vad. Alldeles för sällan använder vi smycken som talar om vad vi heter, dessutom använder ganska många av oss nicknames och så vidare. Jag hade sett det som en ära om jag fick chansen att vinna dessa underbara örhängen. Jag lovar, jag skulle ha på mig dem varje dag för att visa världen vad jag heter!



Kram Maria :D

Postat av: Maria

Gud vilka fina örhängen.. =) det skulle vara kul att ha såna! Dem skulle passa bra på mig när jag ska ut och dansa på helgerna!! =)

//Maria

2009-08-20
Postat av: Felicia

Världens bästa Kelly-blogg. Jag skulle hemst gärna vilja vinna dessa örhängen som jag kollat på ett tag, dock är dom för dyra för mig just nu. Jag

har det ganska jobbigt nu, har nyss förlorat en vän och ska på en begravning imorn. Mest bara elände. I vilket fall skulle jag bli jätteglad.

2009-08-20
Postat av: tuva

Kelly! Jag bara måste få ett par av dessa örhängen!Börjar första året på högskolan om lite mer än en vecka och behöver något riktigt snyggt att imponera med :D. Dessa örhängen skulle vara perfekta och jag skulle bli överlycklig! Dessutom är mitt namn vackert och det skulle göra örhängena ännu snyggare! :)kram / Tuva

2009-08-20
Postat av: Bella

Jag vill vinna dom för att jag fick barn för 2 månader sen å alla bristningar som aldrig kommer gå bort gör mig deppig =(. Ett par snygga örhängen skulle iallafall göra mig lite glad=).

2009-08-20
Postat av: Madeleine

För att jag har tagit körkort!!! som jag kämapt såå hårt för :-). Hoppas hoppas jag vinner, jag tycker örhängena var fantastiskt fina :-). Kram Madeleine

2009-08-20
Postat av: emma

Jag vill vinna dessa örhänge där det ska stå namnet Abby.

jag höll på att förlora henne när hon fick en tumör i munnen. men det gick bra!

hon är min lila ängel och det skulle betyda så mycket för mig om jag fick bära ett smycke med hennes vackra namn

2009-08-20
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag fick för några timmar reda på att jag har fått svininfluensan. Tankarna går upp och ner och humöret likaså. Jag vet att det inte är mycket till tröst, men ett par örhängen med mitt namn skulle ändå göra så att jag får ett leende på läpparna.

Jag skulle vilja att det stod Malin på mina om jag vann.

2009-08-20
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Sofia

Varför skulle jag vilja vinna örhängena? För att de är supersnygga såklart! ;) Sedan skulle det också hjälpa min skolångest med ett nytt tillskott i smyckeskrinet!



Sofia skulle det få stå på dem :)

2009-08-20
Postat av: Josefine

Hej

Jag skulle vilja ge en present till mig själv för att jag varit ambitös nog att nästan vara klar med min civilingenjörsutbildning. Nu har jag bara mitt examensarbete kvar ;-).

Det skulle naturligtvis stå mitt namn Josefine.

Tack för en fin blogg ;-).

2009-08-20
Postat av: Debbie

Jag fyllde 18 år i onsdags förra veckan och jag älskar örhängen! Jag har länge velat ha ett namnhalsband, så varför inte slå ihop de båda och sätta mitt namn (Debbie) på ett par örhängen? Praktiskt och bra! Dessutom bär jag mest silversmycken:) Med dessa blir jag redo att gå ut och ta min premiärdrink med mina vänner!

2009-08-20
Postat av: Yassmin

Jag har stressat så mycket nu efter studenten med att jobba heltid och klara mig själv så att jag inte haft någon tid för varken mig själv eller min familj/vänner/pojkvän, därför skulle jag gärna vilja ha de örhängena i mitt smeknamn "Yassi" bara för att alla mina nära och kära alltid kallar mig det..

2009-08-21
Postat av: Mette

För att prylar görs ALDRIG i mitt namn (pennor, halsband, muggar you name it), inte lätt att heta Mette eller mitt andranamn Mirabell =)

2009-08-21
URL: http://mirabell.blogg.se/
Postat av: BELLYBUS <3

Jag skulle så gärna vilja vinna ett par sådana där fast inte till mig dock, utan till en kompis som fyller år om en halv månad, jag vet att hon läser din blogg jättemycket och att hon har pratat om både örhängena där och namnhalsbanden, dock så har ingen av oss råd med det så det skulle vara hur underbart som helst om jag skulle vinna ett par åt henne!Hon skulle bli superglad :D Malin heter hon :)

2009-08-21
URL: http://bellybus.blogg.se/
Postat av: Azra

Hej Kelly, jag vinner sällan något men jag trycker in ett försök iaf. jag fyller år 31 augusti så örhängerna skulle vara pricken över i då jag ska ha party med några vänninor, har du vägarna förbi Örebro är du självklart välkommen! Kramar

p.s mitt namn betyder Jungfru, då jag är född i det tecknet

2009-08-21
Postat av: Alexandra

Jag skulle vilja vinna ett par till min bästa vän för att visa min uppskattning för allt hon gör mig :)

2009-08-21
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: madeleine assadi

En syster är en av de finaste gåvorna vi har i livet och min syster är extra speciell. Hon är den mest lojala och starka personen jag vet, en sann förebild för alla kvinnor och hon förtjänar det efter allt slit. Att få vinna dom till henne skulle göra mig otroligt glad och henne såklart.

2009-08-21
Postat av: Hanna

Hej! Igår tog jag hål i öronen, och visst kan det verka lite sent i åldern, men jag har haft problem huden så har inte kunnat ha det! Nyligen när jag tittade på sex &the city, såg jag att CArrie bar ett par liknade fast i guld, och jag ville gensat ha dom, men då hade jag inte ens hål i öronen. Så läste jag din blogg , och såg att du hade anordnat en tävling med dessa undebara örhängena, och jag skulle bli så glad att starta min obefintliga örhängessamling med dessa! Kram kram

2009-08-21
Postat av: Sara

Hm.., jag skulle behöva vinna dom för att:

Andra ska se vad jag heter och så att jag kommer ihåg vad jag heter, haha ;-)

Postat av: Annica



Motivering: Jag är helt galen i namnörhängen, älskar BettiesGalleria älskar silver, BettiesGalleria har ju snygga namnsmycken som ringar och halsband. Tycker de är sååååå snyggt. Dessa örhängen vore så perfekt, ja för jag var på jakt efter ett par silver örhängen och om de dessutom har mitt namn så kan de inte bli bättre. Gud va fina de är, vill verkligen vinna dessa snyggingar.

Postat av: Amanda

för jag har tappat rösten. alltså låter jag som en kratta. och jag ska på fest. vad skulle bättre kunna presentera mig än ett par namnörhängen?

2009-08-21
Postat av: Regina

Åh! Jag som aldrig har kunnat köpa färdiga saker med mitt namn eftersom det inte är jättevanligt. När brorsan hade diverse prylar med sitt namn när han var liten så fick jag saker med mitt andranamn Victoria eller med mitt stjärntecken. Inte så fränt kanske =) Örhängena är verkligen ursnygga! Vill ha, vill ha...



Kram Regina

Postat av: Nettisens

Hallå, och vad roligt med en tävling.



Tycker dessa örhängen är så vackra med namnet i.

Men jag vill inte önska dom till mig själv utan till min 13 åriga dotter som behöver lite uppmuntran här i livet då självförtroendet inte alltid är på topp sådär som det kan vara i tonåren.



Hon har haft många tunga stunder och lite uppmuntran i form av örhängen med sitt namn (i mitt namn lyser själens spegel).



Kram och tack för en fin blogg.



//Nettisens

2009-08-21
URL: http://nettisens.blogg.se/
Postat av: sandra

dom är så fina skulle bli så glad om jag vann. =) jag skulle behlva nya örhängen då jag endast har ett par som jag använder, dom börjar bli lite tråkiga nu..

Postat av: Hanna Rebecca Nystrand

Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa ursnygga örhängen! Har länge velat ha namnsmycken.. Jag är väldigt deppig för tillfället och skulle behöva muntras upp. Skulle bli superdunder glad.. Kram Hanna



Älskar din blogg!

2009-08-21
URL: http://h88.blogg.se/
Postat av: Rövarmamman

O skulle verkligen önska mig dessa snygga örhängen att ha på mig till min dotters dop som jag gått o längtat efter så länge!:) Vill känna mig lika cool som Carrie:) hihi, Så snälla söta KELLY, nu håller ja tummen!

2009-08-21
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Lotta

Lotta betyder fri kvinna - kan man förmedla ett bättre budskap hängandes från öronen?

2009-08-21
Postat av: Helene

De vore så himla perfekta att ge bort i present till en person som skulle behöva lite uppmuntran nämligen min mamma som stöttat mig så mycket under min sjukdomsperiod och som hjälpt till med ekonomin,tänk om jag kunde få ge henne något snyggt som det ser ut nu har jag inte pengar att lägga på nån som helst present men detta hoppas jag på:)

2009-08-21
Postat av: Josefin

Jaa, varför ska JAG vinna örhängena kan man fråga sig... Jag tycker att jag borde vinna örhängena då jag har tröttnat något enormt på min "gamla" gaderob och precis börjat bygga upp en ny med mottot: enkla baskläder som jag hottar upp med accesoarer.



Dessa örhängen som lottas ut skulle passa så perfekt till denna beskrivning (av min nya stil, med snygga accesoarer) och jag skulle kunna tänka mig att ha på mig de örhängena med min nya vita t-shirt, en svart kofta, ett par stuprör och armband, kanske en söt höstig sjal om jag hittar en... Mitt hår skulle nog vara uppsätt i en enkel "mittbene toffs" så att de hämnar mer i fokus ;)



Som sagt var om jag skulle vinna de här örhängena så skulle jag bli så himla lycklig :)



Hoppashoppashoppashoppashoppashoppas



P.s. Förlåt för en inte så gramatiskt korrekt komentar, men skolterminen har faktiskt bara precis börjat så jag kommer nog lära mig senare..

2009-08-21
Postat av: Jennie Martinsson

Har alltid tyckt det är så fint med namnsmycken (ändå sen man började se sex and the city) Hade varit sååå roligt att vinna eftersom jag inte har något namnsmycke!



Kram o tack för en bra blogg

2009-08-21
Postat av: Jenny

Till mig själv vill jag ge

namnörhängen fina så se

Att själv kunna få en gåva

är en uppenbarelse som supernova

Alla borde ge sig själv något fint

att uppskatta och vårda ömsint

En tanke duger annars alltid gott

som positiv känsla för evigt sått



Kram på dig Kelly!

2009-08-21
Postat av: Jeanette

Som lärare träffar jag mycket folk varje dag och det är inte så lätt för alla att hålla koll på vad jag heter. Det hade varit kanon att ha öronhängen med mitt namn på och framförallt använda dem vid terminsstart.

Postat av: evamar - tävlingsblogg

Snygga! Jag vill gärna vinna eftersom mitt namn tycks vara svårt att komma ihåg och stava! Tänk att ha en ständig påminnelse med sig!



Har länkat i tävlingsbloggen:



http://evamar.blogg.se/2009/august/orhangen-ca-23-augusti.html

2009-08-21
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej! Vilka läckerbitar! Jag vill självklart vara med även jag!

"Dessa örhängen är precis som jag,

läckra, underbara och förgyller var dag ;)"



Håller tummarna! Ha det bra så länge!



Ps. länkar också vidare till tävlingen på: http://villduvinna.blogg.se/2009/august/orhangen-3.html

Kram Malin

Postat av: Alice

Jag vill vinna för att örhängena skulle göra sig himla bra med mitt snygga namn på ;)

Postat av: clara

hej söta kelly! jag vill vinna örhängena och skriva min dotters namn däri :) har nyligen blivit mamma för första gången och vill skriva CLEO

överallt!

2009-08-21
Postat av: Gabbies

Hoppsan hejsan! Jag vill mer än gärna vinna dessa örhängen för jag har trånat efter dom så himlans länge! Dom är sjukt snygga!



Hoppas på tur!

2009-08-21
Postat av: Cilla

Jag skulle vilja vinna därför att de coola örhängena är så fantasiskt snygga!! (Betties Galleri har så mycket fint, bland annat ett berlockarmband som jag länge har varit sugen på..)

En annan anledning är at jag, liksom du, har fått håret totalförstört av två frisörer och gärna skulle vilja ha något superfint i öronen nu när jag vill ha mitt extremt torra & frizziga hår uppsatt mest hela tiden för att slippa tänka på det..!

Kraaam!

2009-08-21
Postat av: jeanette.

Ååhh.. Snälla snälla snälla! Jag har nu varit förkyld i över tre månader och behöver verkligen något som piggar upp mig. Är sjukt dålig på att köpa saker till mig själv och de här skulle verkligen make my.. day? week? LIFE! Så.. Please?

2009-08-22
URL: http://ettenaej.blogg.se/
Postat av: Malin

Riktigt snygga! Varför ska jag vinna? Jo för detta var verkligen kärlek vid första ögonkastet och inte ska man väl låta sin livskärlek inom smycken bara försvinna utan att kämpa för dom! Finns inte i min värld att jag skulle kunna köpa mig ett par egna, då varje krona går åt till mat och blöjor.

2009-08-22
URL: http://mtl.bloggagratis.se
Postat av: Elin

hej!

om jag vann skulle jag ge dom i min systers namn till henne för hon fyller snart år. Tycker det skulle vara en jättebra present!

2009-08-22
URL: http://ewidmark.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag vill väldigt gärna vinna örhängena! Har kollat på namnsmycken de senaste dagarna och faktiskt också på de där örhängena, men jag har inte råd att köpa dom så jag var tvungen att klicka ner :( Skulle bli jätteglad om jag vann dom, för dom är verkligen skitsnygga!:)

2009-08-22
URL: http://juliaberg.blogg.se/
Postat av: Linda

såå snygga. skulle vilja vinna ett par för jag är i stort behov av lite egopepp just nu. har en rätt jobbig period..



hoppas du får en fin kväll!

Postat av: myrins ~

åh, gud va fina!



jag vill vinna för att jag älskar örhängen och smycken överhuvudtaget! letar hela tiden efter namnsmycken, det är ju så mycket mer personligt. örhängen har jag inte hittat, men dom här var superfina! :)

textstilen och allt.

Hoppas verkligen jag har turen att vinna!

kramar

2009-08-22
URL: http://myrins.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om dessa underbara örhängen! =)Jag borde få chansen att vinna i och med att jag inte har några egna, personliga örhängen, så dessa skulle sitta jättefint! =)

2009-08-22
Postat av: anna

jag har varit på jakt efter dom perfekta örhängena som passar, ja nästan till allt och det gör verkligen dom här personliga underbara örhängena! Jag skulle bli så glad om jag vann dessa med mitt namn i.

2009-08-22
Postat av: elin

Hej Kelly! Tack för en fin blogg!Jag älskar stora örhängen!! Jag är grymt bra på att använda dem!Just därför har jag inte ett helt par örhängen nu! Bara en av varje! Haha! Har länge suttit "påväg" att beställa "ELIN"-örhängen men det har inte blivit av! Så du vore super-duper-gulligt!

JAG KÄNNER MIG NAKEN OM MINA ÖRON!!!

kram"!

2009-08-22
URL: http://jeeli.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Hej!

Va roligt med en sådan här tävling! Tycker själv att örhängena är ur snygga. Verkligen min smak! Så jag kan inte annat en att vara med och tävla (:



Jag skulle vilja vinna dessa ur snygga örhängen för det är nog inte jätte många som äger ett par sådana. Tycker det hade varit skit coolt att gå runt med ett par sådana! Och speciellt om det stog mitt smeknamn "BETH" på. Kan verkligen se mig det fram för mig. Det hade varit så snyggt!



Så nu får jag hoppas på att jag har turen med mig. Vill verkligen vinna. Det hade varit jätte kul!



Mvh Elisabeth



Postat av: Kicki M

Kommentarerna har passerat hundra,

"hur ska min motivering sticka ut" - kan man undra.

Men nåt jag drömt om länge,

är ett orginellt örhänge.

Varför inte ett där mitt namn står,

det vore nåt - for sure!

2009-08-22
Postat av: Emelie

Vilka fina! Klart jag vill vara med och tävla. Ägnar de sista dagarna på sommarlovet till att tentaplugga (tar bara en liten paus och kikar in i din blogg) och skulle behöva lite uppmuntran nu när det känns tungt. Ett par så fina örhängen skulle göra mig jätteglad och tänk vad fin jag skulle kunna vara nästa gång jag sitter och tentapluggar!

2009-08-22
Postat av: Amanda

Vilket underbart pris! ^^

Jag vill absolut vara med. Och jag tycker verkligen att jag är en värdig vinnare av dessa örhängen efter allt jag fått kämpa mig igenom de senaste åren. Jag skulle inte ta tillbaka det för allt i världen. Jag är trots allt mamma till den finaste lille killen. ♥ Men jag önskar så att vi hade sluppit all stress kring hans födelse och att han hade fått lov att vara frisk.

2009-08-22
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad ska man säga, jag fullkomligt älskar dessa otroligt läcka örhängen och jag vet att om jag vinner dom kommer jag känna mig som en pråper gudinna!

2009-08-23
URL: http://kiwigiirl.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så fina örhängen! Jag skulle vilja vinna dem eftersom jag själv gör smycken men jag gör ju aldrig något åt mig själv. Så det skulle vara trevligt att få nya örhängen:)

Postat av: sandra

Jag har faktiskt bara 1 par hyfsat stora örhängen, men dom är väll ganska tråkiga. Har aldrig sett någon ha sånna örhängen med sitt eget namn så det skulle ju vara hur coolt som helst!!



har länkat http://benjerryglass.blogg.se/?tmp=23111414



ha det bra, kram sandra

2009-08-23
Postat av: bitte

Är väl alltid grymt att gå runt i örhängen med egen text. Hade antingen valt Bitte eller Kissy som min älskade katt heter.

2009-08-23
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: linnea

oj vilken rolig tävling.. as snygga örhängen verkligen! :D jag hade blviit superglad om jag fick vinna, är en fattig student, lever endast på studiebidraget och det ska räcka till så mycket annat.. det blir helt enkelt så att man får prioritera och ta det nödvändigaste först =/ och mina föräldrar har det knappast bättre ställt dom heller. Håller tummarna nu och tack för chansen!! hade blivit jätte glad om jag vann



kram linnea

2009-08-23
URL: http://linneadofs.blogg.se/
Postat av: erika

Nya smycken till hösten behövs. Man tröttnar så lätt på sina gamla!

Postat av: Klara

Jag köpte prcis ett par stora örhängen som jag verkligen gillade! Tyvärr försvann det ena på en fest jag var på. Första kvällen dom anvädens :/ Därför skulle det sitta fint med ett par nya snyggingar!

2009-08-23
Postat av: Tessan

Skulle vara perfekt till min mamma som fyller år snart hon´skulle bli jätteglad :)

2009-08-23
URL: http://teslin.blogg.se/
Postat av: johanna

Tycker om unika saker, och dessa örhängen var ju verkligen unika. :) Skulle bli jätteglad om jag vann dem!



Kram Johanna

2009-08-23
Postat av: natalie

Jag har läänge velat ha ett par sånna. Och dessutom så är jag lite deppig för att sommaren typ är över, så det skulle verkligen muntra upp!! :p



Kram, natalie

Postat av: Rebecca

varför jag ska vinna? Ja du... för att jag är kass på motiveringar kanske? ^^ Om någon snor dem så måste ju personen heta Rebecca eftersom jag gör det, så då kanske risken är mindre att någon snor dem? xD haha jag vet inte



Ja, det får räcka som motivering haha. I told you!

kramkram!

2009-08-23
URL: http://bexiii.blogg.se/
Postat av: suss

Jag vill vinna dom och ge till sonens flickvän, hon passar jättebra i stora örhängen! Sen är hon så himla gullig så det vore kul att överraska henne utan att det är födelsedag eller så! = )

2009-08-23
Postat av: Natalie

för att jag har inte har håll i öronen och det är väl på tiden att jag gör det. Dom här snygga örhängerna skulle kunna vara ett lock bette för mig att göra hål

2009-08-23
Postat av: olivia :)

först, en superkul blogg!

sen till öronhängena, så fina! har tittat på dem innan, men som gymnasieelev har man tyvärr inte tillgång till oändligt med pengar.. fyller snart år också, så skulle bli som en tidig present :) hoppas hoppas.. !

2009-08-23
Postat av: Johanna

Jättefina örhängen! Jag vill gärna vara med och tävla. Jag har precis läkt ihop efter en akut operation och skulle behöva lite uppmuntran :) En annan motivering är att de helt enkelt är sjukt snygga! Mvh Johanna

2009-08-23
URL: http://rillihus.blogg.se/
Postat av: marie

Jag vill vinna dessa för att jag vill piffa upp alla kommande gråa och tråkiga skoldagar. Jag skrev ett inlägg om tävlingen. Länk: http://mariiesblogg.blogg.se/tavlingar/2009/august/tavling-hos-kelly.html

Postat av: Assi

JAG ska vinna för att jag är tjejen som nästan Alltid har på mig STORA öronhängen! Dessa öronhängen är så min stil och jag skulle använda dem jämt! love them :P

2009-08-24
Postat av: Jessica

Åh så fina! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att jag älskar stora örhängen som dessa men har tyvärr inga själv och tycker dessa var så coola med sitt eget namn och allt! Skulle passa perfekt på mig och jag skulle bli så glad om jag vann och fick unna mig något så snyggt! =)



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/august/vinn-ett-par-namnorhangen.html#comment



Ha det så bra!

/Jessica

Postat av: Emma

Hej!

Jag skulle helt klart vilja ha ett par sådana örhängen med mitt eget namn på.

Dels för att jag älskar smycken i alla fomer, och så är det ju grymt att vara lite ego och kunna få sitt eget namn på.

Det är kul att kunna variera sig med olika sorters örhängen, men skulle jag vinna dessa så skulle de absolut användas väldigt ofta, gärna i kombination med en festlig outfit!

Postat av: Regina

De där hade varit perfekta för mig ute på krogen! :) Har ju ett lite ovanligt namn och får ofta säga det både en och två ggr till nya bekantskaper, speciellt när man är ute i vimlet med prat och musik runt omkring... Då hade det underlättat med att kunna peka på valfritt öra istället ;)

2009-08-24
Postat av: Felicia

Hej gud vafin blogg du har är det först ajag måset säga till en som är så söt som du !

jag skulle vilja vinna öronhängena jätte gjärna först och främst för de är grymt snygga och jag tycker att de är rätt fräka faktist :D

jag är typ beroende av öronhängen och andra smycken men jag hittar aldrig något som jag känner at just det skulle jag vilja ha men jag fasnade för desssa och blev helt kär i dem !

jag skulle bli helt överlycklig om jag vann ett par öronhängen av världens gulligast tjej

pussss till dig !

2009-08-24
URL: http://feliciaz.blogg.se/
Postat av: michaela

Ett par namörhängen skulle vara trevligt så jag kan matcha med mitt namnhalsband.

2009-08-24
URL: http://michaelab.devote.se
Postat av: Pernilla

Jag älskar mitt namn och vill mer än gärna visa upp det i ett par stora läckra örhängen! Tack för mig, Kram Pernilla :)



[email protected]

2009-08-25
URL: http://begovia.blogg.se/
Postat av: NINA

Jag fick en namnhalsband från betties galleria i födelsedagspresent av pojkvännen men tappade bort det under semestern, så tråkigt! Ett par örhängen skulle trösta =)

2009-08-25
URL: http://anina.blogg.se/
Postat av: daniella

oh, hoppas jag inte är försent ute nu! jo det är nämligen så att min vän fyller år nästa söndag, och hennes fest är denna lördag vilket gör att jag inte kan gå på hennes bday vilket är lite tråkigt, I promised to make it up to her, och eftersom hon är riktig öronhängeLOVER & att jag ändå är så fattig så hade dessa örhängena i hennes namn vart perfekt o ge bort som present :)



hoppas att jag vinner nu ;)

2009-08-27
URL: http://fourwalls.blogg.se/
Postat av: Maria

När jag trodde livet plötsligt skulle ta slut

Satt hon hos mig & bad mig härda ut

Nu när vardagen kommer krypande igen

Med ett par namnörhängen vill jag tacka min vän



2009-08-27
Postat av: Daniella

Jag Älskar mitt namn så varför inte visa det med ett par snygga örhängen? :D



Ett plus skulle vara(om jag vann dvs) att min lärare kanske slutar säga fel namn till mig hela tiden :)



2009-08-29
URL: http://daniiellas.blogg.se/
Postat av: Victoria

Jag älskar namnsmycken men äger inte ett enda av den enkla förklaringen att de oftast är för dyra :( Dessa örhängen skulle verkligen göra mina outfits klockrena!

2009-09-02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback