Äntligen!


Efter många om och men har min nya dator kommit! Jag har tidigare ägt en svart äldre modell av Eee pc som lämnades in för lagning då den kraschade för 1,5 månad sen. Butiken som den köptes från sände iväg den med UPS, som blev bestulna och därmed stals min dator. Detta slutade med att jag nu istället fick en 100 ggr bättre dator istället, så det blev ett lyckligt slut iaf.

Denna vita skönhet ska invigas ikväll, can´t wait! Den kommer dessutom se helt underbar ut tillsammans med mina Hello Kitty högtalare och usb-minne från GadgetGirl. *haha*


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Så snygg!! Jag var oxå på jakt efter en vit men det fanns ingen när jag skulle köpa min, så det fick bli en svart. Vitt är nästan snyggare :)

Postat av: Alexandra

nej vilka söta högtalare!

2009-08-19
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: Nettisens

Halloj!



Har en likadan som resedator och den är jättebra, men det finns högtalare i datorn även om dom inte ger supervolym när man vill.



Nettisens

2009-08-19
URL: http://nettisens.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh så fint då!

2009-08-19
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin den var!

Haha söta högtalare :)

2009-08-19
Postat av: simone

Hoppas datorn funkar bra för dig? Min var så seeg.. pallade inte se film på den ju :/.. Så jag köpte en macbook istället. men hoppas din är bättre :)

2009-08-19
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Ida

Oj, vad jag skulle bli sur om det var min som stals! "Tur" den var kraschad iaf, så du redan hade gått miste om det du hade på den... Och denna nya är ju görsnygg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback