Hårlängtan

Har fastnat framför datorn och gluttar på gamla foton. Jag blev chockad över dessa foton från 2007, där jag hade världens finaste hår, en riktig lejonman! :-p Nu har man kortare, blont svintohår efter att ha råkat ut för en hemsk frisör i höstas. Det roliga är att då tänkte jag inte alls på att jag hade så långt hår...weird.

Nej, nu ska jag bege mig ut i solen igen. Detta var ju lite smått deppigt att se på. *haha*



Kommentarer
Postat av: Caroline Erlin

Smarrigt!

Postat av: pauline

jaa ditt hår var riktigt fint där :)

2009-04-11
Postat av: Sarah

Varför helblekte frisören ditt hår? Vilken frisör var det? Är det därför du har klippt det kortare? Kan ju annars bli kortare med tiden - man klipper mer någon gång och så, och är lite praktiskt med lite kortare hår. Du är snygg, men man vill ju inte vara helt onaturligt platinablond så jag förstår dig! Gör bara slingor i fortsättningen och toppa bara. Så poff! har du tillbaka din lejonman, trots att det tar lite tid.



Kram från Sarah

2009-04-11
Postat av: Alinde

Jag känner igen det där, jag hade oxå riktigt långt, härligt hår, ungefär som du hade, utan att inse det då, min frisör sa ofta att mitt hår var klart längre än genomsnittligt "långt hår". Men efter graviditet, och mkt stress (tyvärr) har jag fått otroligt mycket sämre hår. Har oxå tittat på gamla bilder med sorg i hjärtat! :(



Till sist har jag nu satt i extensions, tvekade lääääänge, men det verkar göra mitt hår gott. Det får liksom vila från styling, produkter och fön, för det är så fint med de vågiga längderna precis som det är! Jag har naturligt vågigt hår, och förlängningarna är precis samma. Jag har heller inte den där blekta blonda färgen, utan mer guldiga/naturliga slingor. Ser HELT naturligt ut.



Jag är jättenöjd, och tror mitt hår kommer hämta sig bra, under förlängningarna!



Om du bara har tålamod, och ej bleker det igen, kommer du säkert få tillbaka ditt långa hår. Under tiden rekommenderar jag extensions, ifall du inte "kan" vänta!! =)

2009-04-12
Postat av: Annie

Gud vilket fint hår!!! Fast tycker du är fin i håret nu med! Var den hemska frisören han som gjorde helblondering o klippte upp ditt hår? För har för mig att du skrev ganska bra om honom, förutom att du inte blev nöjd med färgen typ..

Postat av: Annie

Gud vilket fint hår!!! Fast tycker du är fin i håret nu med! Var den hemska frisören han som gjorde helblondering o klippte upp ditt hår? För har för mig att du skrev ganska bra om honom, förutom att du inte blev nöjd med färgen typ..

Postat av: Hanna

Du är så vacker Kelly! (Både med halvlångt och långt hår)

Postat av: Elin

Fint hår du har ! :o

2009-04-12
URL: http://bengtssons.blogg.se/
Postat av: bellisima - the asian edition

snygging!

Postat av: Josefine

Känner verkligen igen mig! Jag hade ju med så där långt hår förr :( Nu blir det bara risigt i topparna hela tiden, ch då är ju det enda man kan göra att klippa. Det verkar aldrig kunna bli långt igen :(

2009-04-13
Postat av: Sandra

Väldigt fint hår måste jag säga :)

2009-04-14
URL: http://sandrajjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback