Ny start

Måndag idag och därmed ny start på veckan med nya, friska tag. Jobbar endast t.om onsdag, sedan är det påskledigt torsdag-måndag!

Bloggveckan bjuder på en hel del "Kelly visar" med alla mina kuvertväskor och skor (det blir ett stort projekt med skorna), vårnyheter med skor och väskor från Bianco, recensioner av produkter jag fått, samt lite förbättringar på uppdatering av outfitinlägg.

Kommentarer
Postat av: Angel

härligt.

2008-03-17
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Jenny

Gomorgon! Kika gärna in och kolla mitt inlägg om stockholm i onsdags! Vi testade nästan alla dina favoritbutiker! Foam var ju super! Men som vi gick och gick... :) Kram på dig

Postat av: Jenny

Ja det var superroligt och se vad de var för butiker. Men vi har samma stil och tycker om att gå och titta på fina saker! Hade varit toppen på isberget om vi hade sett dig och Jenny på Foam! haha.. Ha en skön dag! Kram

Postat av: Angie

ååh de ser vi fram emot ! :D ha det bra!

2008-03-17
URL: http://gelo.blogg.se
Postat av: Caroline

Spännande! :)

Postat av: elsa

Svar: Aa ville bara tipsa om det för jag vet en bloggare som jobbar i butik där deras strumpbyxor sålts och där de plockades bort för att de var osäkra på vars ullen kom ifrån menmen får väl hoppas! Vill ju inte att djuren ska behöva må illa för vår skull..

Ser fram emot veckan btw :)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback