Barndomsminnen




Hade ett möte idag med Cocoo.se och jag fick bl.a se smyckena som tävlas ut i "vinn din favorit"-tävlingen. Nu på lördag, den 23e augusti är sista dagen att tävla, så passa på!

Riktigt söta var de, och de ingår i en kollektion som heter "Barndomsminnen". Mycket annat fint fanns också, vilket ni kan se på bilderna jag tagit. (Klicka för att förstora).




Erbjudande! I samarbete med Cocoo.se startar vi en "Kelly-kampanj" för alla som deltar i tävlingenVid beställning av  valfri produkt från webshopen får ni som tävlat ett peacearmband i valfri färg (värde 85 kr). Hur ni går tillväga redovisas den 23e.augusti.


Kommentarer
Postat av: sheima

åh va fiint :o

2008-08-21
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Malena

Vilka mysiga smycken!! Kommer ihåg smyckeskrinet man hade med en balettdansös som började dansa och spela när man öppnade asken. Undrar om det finns sådana att köpa nu. Hade du en sån?



Jag är förrästen tillbaka på bloggen efter mycket om och men.



Hoppas att allt är bra med dig.



Ha en jättebra dag!



Kramar från Malena

Postat av: Angel

åh så söta,men har inte vi alla som samarbetarm ed cocoo den chansen just nu?att få ett armband vill minnas det var så.Kram och ha en fin dag

2008-08-21
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Himeko

De är fortfarande otroligt fina. ^_^

Tänkte bara tipsa om att H&M har ett halsband med rosa rosett (på barnavdelningen, tror det finns på nätet med). Riktigt sött och fick mig att tänka på dig och din blogg.

Postat av: Angelicas Closet

Vilka underbara smycken! :)



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback