My nails

Är jättenöjd med mina naglar som min kära vän Elenore gjorde på mig igår, men tipparna som medföljde Depend kitet var inte alls bra och fanns inte i de storlekar jag behövde (har världens mini-naglar) så för 100 kr köpte jag ett helt set tippar från KISS. Fransk manikyrlack åkte på när allting var färdigt.

Det som saknades dock i kitet var en riktig nagelsax, speciellt utformad att klippa lösnaglar. Man kan ta en vanlig nagelsax men det blir lite bökigare och inte lika snyggt. Jag ska köpa en, då jag kommer att göra detta helt själv nästa gång.


165121-2327165121-2326
Däremot var det flera år sedan jag hade långa naglar och det är nästan omöjligt att smsa på mobiltelefonen och lite svårare att knappa på tangentbordet. :-)

165121-2338


Kommentarer
Postat av: rebecka

dom blev jättefina!

2008-02-01
URL: http://iamgay.blogg.se
Postat av: Sara

vad fint! jag tycker det är så svårt att göra fransk manikyr, bara kladdar :)

2008-02-01
Postat av: Jonna

fin, ja älskar franskmanikyr på naglarna, de blir så himla fräsht!:)

2008-02-01
URL: http://jonnaat.blogg.se
Postat av: Sandra

Hur gjorde du med kanten melllan tippen och din egen nagel? Jag har gjort såna me och fick fila i en evighet, och mina egna naglar fick stryk på köpet=(

2008-02-01
Postat av: Mia

Hade jag läst förra inlägget lite tidigare så hade jag kunnat förvarna dig om depends tippar. Dom har som sagt inte speciellt bra passform och går lätt av. Men resten av produkterna i "kitet" är riktigt bra och prisvärt. Hoppas du får en grym kväll på Elle-galan. /Mia

2008-02-01
URL: http://mya.blogg.se
Postat av: turbotrollet

Jag älskar Dependkittet du köpte. ;)
Ang. kanten mellan nageln och tippen så känns den inte om man filar på kanten lite lätt och sedan har på 3 lager gel som man ska ha. Det som är lite coolt, för jag var jätteorolig att kanten skulle kännas när jag satte på naglarna (Depend Gel Kit), men det blev en hel nagel, och då filade jag inte ens länge.
Första tippen/nageln gick av efter 3 veckor. Det är bra skit! :D

2008-02-01
URL: http://turbotrollet.com/
Postat av: snork

Jag brukar få långa naglar vare sig jag vill det eller inte. De växer som ogräs precis som mitt hår.

En gång har jag dock försökt mig på gelkitet nedan. Naglarna blir så mycket tjockar än ens egna och tipparna.. jag lider också av babynaglar tydligen. Deras minsta tip passade mig utmärkt som pefingernagel. Dvs tok för stor för mina små lillfingernaglar.

Dock blir det ett snyggt resultat om man är noggran. Vilket jag inte riktigt hade tålamod till på alla naglar :)

2008-02-01
Postat av: Cissi

Jag har länge funderat på att prova "Depend gel kit". Senast idag stog jag och höll dem i min hand och tänkte köpa dem. Var köpter du tipparna från KISS och vad kostade dem? Följde allt man behöver med KISS paketet?

2008-02-01
URL: http://cissi89.blogg.se
Postat av: inez

hej!
dina naglar blev jättefina men hur länge håller såna naglar igentligen vanliga lösnaglar håller knappt 2 dagar på mig

2008-02-02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback