Bridal

 
Foto: www.brollopsfoton.se, fotograf: Björn Mattisson

Kommentarer
Postat av: Jenny

Styrkekramar! Jag har följt din blogg i många, många år och du är en fantastiskt vacker, duktig och inspirerande person. Hoppas allt löser sig så småning om och att du fortsätter förgylla mina dagar med dina fina blogginlägg. Förstår att du har det riktigt tufft nu så här får du några värmande kramar från en mycket trogen bloggläsare! <3

2013-03-11
Postat av: Marie Bergman

Fy vad tråkigt att höra Kelly :( Styrkekramar till dig!

2013-03-11
URL: http://marieguld.blogg.se
Postat av: Annelie

Nej vad tråkigt! Skickar stora kramar och hoppas att allt ordnar upp sig för dig!

Kramar Annelie

Postat av: Christine

SOM jag lider med dig! Blev lämnad för exakt år sen efter fyra år med min stora kärlek. Har precis kommit på fötter igen - det känns inte så men det blir bättre. Det blir bättre! Du är snygg, verkar stark och kompetent, smart, företagsam och verkar vara en helt fantastisk tjej. Det finns en mening med allt!
Skickar varma tankar <3

2013-03-11
Postat av: Sofie

Men oj, det kom lite som en chock. Skickar jättemånga styrkekramar!

Postat av: Camilla

<3

2013-03-11
Postat av: Sandra

Jag har följt dig i många år och kommer självklart fortsätta! Ta den tid du behöver, vet av egen erfarenhet att det tar ett tag att komma på fötter igen.. Massor av styrkekramar!!

2013-03-11
Postat av: Johanna

:( tråkigt att höra. Hoppas du kommer på benen snart tycker om din blogg jätte mycket. Styrkekramar till dig

2013-03-11
Postat av: Anonym

Vilket svin! Drog han bara eller vad hade han för ursäkt? ingen förvarning alls? Att folk är besvikna över att du bara instagrammar är ju egentligenen komplimang. Kram

2013-03-11
Postat av: amanda

ah, usch... :( kramar till dej! HIS LOSS liksom, du som e varldens finaste, coolaste, gulligaste brud! and on top of it sa fixar du sa fint i hemmet... what a catch u are!

2013-03-11
Postat av: amanda

ps... det finns en mening med allt... det har betyder att din soulmate e nanstans darute o vantar pa att fa traffa dej!

2013-03-11
Postat av: Johanna Masonen

Kram!!

2013-03-11
Postat av: hanna

Vad chockad jag blev. Har följt dig i flera år och verkligen sett hur mycket det lyser om dig på senaste tiden. Väldigt tråkigt att höra :(
hoppas du har andra fina när och kära som kan finns där för dig!
Massa styrke kramar,

2013-03-11
Postat av: Lena

men?! men?!!! Vad händer med kärleken eg. Ni verkade ju ha det så bra. Men å andra sidan, man vet ju eg ingenting om hur andra har det. Det är ju lätt att måla upp en fasad.. Usch, så himla trist. Styrkekramar till dig. Å vad är det för kommentar ovan? "Du vet nog vem". Är det otrohet inblandat? Det skulle jag då aldrig tro om dig.

Svar: Jag har aldrig målad en "fasad", men däremot är jag ju inte så privat här på bloggen. Det är inte mitt val det som hänt och jag försöker att hantera allting.

Ang. "du vet vem" så finns det verkligen ingen sanning alls, ingen av oss har varit otrogna. Det är en hemsk och äcklig människa bara så ska ta bort kommentaren nu. Vem gör så egentligen? :-(
Kelly

2013-03-11
Postat av: Kelly

Lena: Vilken äcklig människa, vem skriver så när man sörjer? Ska ta bort kommentaren nu.

2013-03-11
Postat av: Jeanette

Styrkekramar <3

2013-03-11
Postat av: Helena Nygrund

Men underbara fina Kelly, vad ledsen jag blir för din skull. Vilken chock!
Vet inte vad jag ska säga för att trösta, och jag som var så glad för din skull, och att dina "sår" från förr verkade ha läkt ut...
Stackars stackars dig!
Största bamsetröstkramen från mig.
/Helena N

Postat av: Pamela

Skickar massa kramar till dig!!!! ❤

Postat av: felicia

fin bild :)

Postat av: Frida

Har läst din blogg till och från under en lång tid. Tycker du verkat så lycklig, men hoppas att du kan gå ut stärkt ur det här, även om jag vet själv att det kan ta ett bra tag. Ta den tid du behöver bara. Kram!

2013-03-11
Postat av: Cecilia

Hej, Jag blev också nyligen lämnad. Vet hur jobbigt det är just nu. Vi hade varit tillsammans i nästan 2 år (och han hade varit min kärlek ännu längre) Vi är dock båda väldigt unga (19) så vi bodde inte tillsammans. Vi bor dock väldigt nära varandra, går i skola nära varandra och gymmar på samma ställe. Att gå vidare då är nästan ännu jobbigare, när man ser varandra så ofta.
Vill bara säga att du är fantastisk och att det snart blir bättre (för oss båda!)
Tänk på att du förtjänar att bli älskad helt och fullt. Om det inte gick med honom, då var det inte rätt för dig.
Kram

2013-03-11
Postat av: Sylvana

Men Gud så tråkigt! :( är jätte ledsen för din skull, det finns inget värre än att få sitt hjärta krossat av sitt livs stora kärlek! Jag går själv i genom det du går i genom nu :´( efter 3 år tillsammans och bröllop inbokat :´(. Just nu känner jag f**k love! Jag önskar jag hade goda råd att ge dig, men jag vet själv inte hur jag ska hantera detta? Ville bara säga att jag verkligen förstår din smärta... Styrkekram!

2013-03-11
Postat av: Alexandra

Nej vad tråkigt Kelly! Hoppas att det blir bättre och ge inte upp! Du kommer att hitta den rätta <3 Kram <3

2013-03-11
Postat av: Anna

Oj vilken chock Kelly! Usch jag vet exakt hur det känns... dock inte efter så lång tid men det är aldrig kul! Vet att du kommer klara det här, även fast det känns "svart" just nu. Och om folk klagar så mycket att du "bara" lägger upp på Instagram, får dom väl skaffa det själv också eller acceptera!Svårare är det inte. Ta hand om dig Kelly, kram!

Postat av: Pernilla

Nej, stackare! Usch, ironi på värsta nivån. Bloggen är inte skit, det är fortfarande min favorit och en av de två jag fortfarande ens vill följa. Du är en vacker och stark kvinna och en otrolig inspiration! Din instagram är urmysig, som ett bak- och pysselparadis med ett lagom släng av härligt mode! Hoppas allt löser sig och du åter kan få den där guldkanten på tillvaron som du alltid varit ett perfekt exempel på. Önskar dig all lycka!
Kramar!

2013-03-11
Postat av: Sandra

Been there done that och jag kom ur separationen som en mycket starkare och modigare person. Du klarar dig galant utan skit-Erik. Styrkekram!

2013-03-11
Postat av: Louise

Jag och min vän är trogna läsare av din blogg. Du är en stor förebild oss och vi vill bli precis som du när vi blir stor (vi är nu 18 år). Nu när vi läste det här blev vi helt förkrossade och vi lider med dig. Du är fantastisk Kelly, glöm aldrig det! <3

2013-03-11
Postat av: Anonym

Jag har aldrig varit riktigt kär i mitt 31- åriga liv. Tragiskt men sant, så vet inte riktigt vad du går igenom. Men kan ändå föreställa mig så långt det går! Det måste vara oerhört tufft om man känner att man träffat den rätta och så händer detta. Du kommer att våga älska igen, och du förtjänar någon som älskar dig MINST lika mkt!!!!

Massa styrkekramar Kelly

2013-03-11
Postat av: Viktoria - Pinkpastry

Stor kram till dig!

2013-03-11
URL: http://pinkpastry.blogg.se/
Postat av: Tess [NinaTess & Stilistla]

Skickar en kram och en tanke till dig.
Hoppas du får en så härlig vecka som du kan =)
kram // Tess.

2013-03-11
URL: http://stilistla.se
Postat av: Sara

åh kelly, lider med dig blev lämnad efter sju år med min kille...i början är allt svart och tungt men det blir bara ljusare, även om de är svårt just nu! låt dina vänner ta hand om dig och tänk på dig själv, de är du värd! älskar din blogg! Stor Kram

2013-03-11
Postat av: Anna

Hon har aldrig varit präktig och kommer nog heller aldrig vara, men du "hahaha" är tydligen feg och hemsk och verkar inte ha särskilt mycket att sysselsätta dig med i ditt lilla liv som skriver så till en fantastisk människa. Och dessutom är anonym. Fjantigt. Heja dig Kelly!

Svar: Ingen aning vad det där var för ngt, jag förstår inte hur ngn kan skriva så till en?
Kelly

2013-03-11
Postat av: Emilia

<3

2013-03-11
Postat av: Camilla

skickar styrkekramar till dig Kelly. Jag är en trogen läsare och du verkar vara en underbar människa! Ta den tid du behöver att komma på fötter igen, allt blir bra till slut <3

2013-03-11
Postat av: Jenny

Jag skickar massa tröstkramar! Jag och min kille gick själv skilda vägar för någon dag sedan :( Men jag tror att det hände för att någon annan som är rätt för mig väntar längre fram <3 det måste vara så! :)

2013-03-11
Postat av: Camilla

Så himla tråkigt att läsa. Styrkekramar!

Postat av: josefin

styrkekramar till dig <3

2013-03-11
Postat av: Ulrika

Kämpa på, massa styrkekramar ♥

2013-03-11
Postat av: Ingela

Åå jag blir verkligen ärligt så himla ledsen för din skull!! Massa varma kramar till dej fina söta Kelly❤ (Och din blogg är bäst)

2013-03-11
Postat av: Jenny

Men herregud Kelly! Jag tänker på dig! Du ska veta att exakt samma sak hände mig för 3,5 år sedan. Jag var plötsligt hemlös, pojkvänlös, nästan kompislös (han ville inte hänga med mina så hans vänner hade blivit mina), ensam och skör. Jag vet att det inte är vad du vill höra men allt händer av en orsak.... Du kommer bli ännu lyckligare till slut! I alla fall är det vad jag önskar och hoppas för dig. Jag hoppas dina vänner tar hand om fig riktigt ordentligt, och att du kan hitta distraktioner i jobb, vännerna och annat. Jag började faktiskt blogga (på den blogg jag har nu) efter att jag blivit lämnad. Min cterapeut tyckte det var ett bra sätt att fokusera på det positiva i livet. En sak om dagen skulle det vara, även om det "bara" var att jag druckit en god kopp kaffe eller att det var skönt att solen sken. När den värsta smärtan och kaoset har lagt sig kanske det kan hjälpa sig med.... Jag hoppas att du vet att kommentarerna du nämner ovan bara är en piss i havet och att vi är många som läser din blogg och njuter! Speciellt jag som har varit med ända från början. Det är bara att höra av dig om du vill komma till Örebro och få en paus! ;) Stor kram, många tankar och mycket kärlek till fig!

Postat av: Sussie

Styrkekramar till dig...du som är så fin, kreativ och skänker oss andra sån glädje med dina inlägg. Det kommer kännas bättre en dag.

2013-03-11
Postat av: Emma Å

Hej Kelly! Din blogg är verkligen inte dålig! Känns som att han verkligen gått miste om någon jättebra nu! Hoppas att allt löser sig bra för dig och att du känner dig stark och glad snart igen!

2013-03-11
Postat av: Maria

Finaste Kelly!! Blev helt chockad när jag såg på fb. Fy f*n vad tråkigt! Ord kan inte beskriva den första chocken och sorgen och vi alla hanterar ju en separation på olika sätt. För vad det är värt skickar jag styrkekramar och goda tankar till dig. Du är stark, smart, snygg och begåvad - glöm aldrig det. Tänker på dig! Kramar Maria <3

Postat av: Veronica

Oj, detta var lite av en chock. Känner dig inte alls men har följt din blogg länge och du verkar vara en underbar och snäll människa! Massa kramar till dig. Och ta din tid och känn inte press från någon annan.
Kram

2013-03-11
Postat av: Rebecka

Heja dig Kelly! Massa kramar till fina du!

2013-03-11
Postat av: Anonym

Jag har varit med om ett flertal tillfällen att killen gjort slut och sedan vill ha tillbaka mig. eftersom jag varit kär har jag trillat dit... Gör aldrig samma misstag. Har en person en gång velat lämna en så finns inte de riktiga känslorna där alls.

2013-03-11
Postat av: Moa

Vad tråkigt :(

2013-03-11
Postat av: Christina

Jättekram till dig Kelly!

2013-03-11
Postat av: Helen

Fy vad trist! Väldigt tråkigt att höra. Har full förståelse för att du inte orkar blogga just nu. Hoppas att du kommer tillbaka längre fram för din blogg är så fin och mysig och inspirerande. Låt inte dumma kommentarer påverka dig för mycket - sådana kommentarer har ju ingenting med dig att göra - de är bara en reflektion av personen som skriver dem (tragiska, bittra och ogina personer - precis motsatsen till dig!).

2013-03-11
Postat av: Sussi Ö

Styrkekramar! :(

2013-03-11
Postat av: Helen

Hej! Jag har läst din blogg under många år och alltid gillat den. Den är en perfekt blandning av allt jag själv gillar och jag brukar få en massa inspiration från dig. Jag beklagar det tråkiga som har hänt och hoppas att allt ordnar sig för dig. Hemskt att människor skriver elaka saker! Jag hoppas att du inte lyssnar på sånt utan fortsätter att blogga när du känner dig starkare igen. Lycka till med allt, kram!

2013-03-11
Postat av: Ems

Jag ville bara säga till dig Kelly att du verkar vara en helt fantastisk person. Jag har läst din blogg väldigt länge och följer dig på insta. Du verkar vara världens goaste och varmaste tjej, och jag önskar dig verkligen all lycka framöver, för är det någon som förtjänar det så är det du! Jag går alltid in på din blogg när jag känner mig lite nere för jag får alltid sån energi av att läsa den och se alla vackra bilder. Din blogg makes me happy!
Jag går själv igenom en separation och känner med dig, det är fruktansvärt, men även om det verkligen inte känns så för dig just nu så är det sjukligt nog så att det blir lättare. Det trodde jag inte själv för ett tag sedan men det blir det. Jag lovar. Du kommer hitta din drömkille en dag som älskar dig mer än något annat. Kämpa på! Du är värd det bästa!!! <3

2013-03-11
Postat av: Angelica

Jag fick en stor klump i magen av att läsa det här. Jag känner sååå med dig och det du går igenom just nu. Alla dessa känslostormar och virrvarr av tankar, VARFÖR? Det jobbiga är ju att man ofta har byggt upp hela sitt liv kring partnern. Jag hoppas så att du hittar kraften att ta dig igenom detta och att du kommer inse att ödet ville dig något annat än detta. Du är en sån fin tjej, verkar så go och snäll och ödmjuk. Sköt om dig! Stor kram

2013-03-11
Postat av: erica

Kelly, du är för snygg för Erik. Du borde hitta en snygg, mogen man med stabilt jobb.

2013-03-11
Postat av: Karolina

Som många andra är jag en trogen bloggläsare som följt dig länge. Väldigt tråkigt det som hänt, jag lider verkligen med dig. Du verkar var en fantastiskt person på så många sätt! Jag kommer troget vänta på att du kommer tillbaka med dina fina och inspirerande bakverk/bilder! Kämpa på! Många Kramar!

Postat av: Carosmart

Hej!

Jag har följt din blogg väldigt länge, följer även dig på IG. Är väldigt dålig på att kommentera men kände att jag ville skriva att göra. några ord till dig.
Har som många här gått igenom liknande situation som du befinner dig i just nu. Jag och mitt ex separerade efter tio år och fick leta boende, bodde hos mamma, hos min bästa vän och i olika andrahanslägenheter. Hur klyshigt det än låter och hur avlägset det än kan kännas just nu så läker tiden alla sår. Men glöm inte att ta dig din tid att sörja. Ta en paus från bloggen, gråt, prata ut eller skrik om det så behövs men det är viktigt för att kunna gå vidare.
En massa styrkekramar till dig från ngn som varit där och tagit sig ur det, precis som du kommer.

2013-03-11
Postat av: Isabelle

Men nej vad tråkigt! Kämpa på och strunta i alla som bara är ute efter att förstöra. Stor kram!

2013-03-11
Postat av: Jenny

Skickar lite (mycket) styrka till dig

2013-03-11
Postat av: Madeleine

Du är bedårande vacker och verkar vara alldeles underbar som person- den som får dig ska inte mindre än förundras över din skönhet dagligen!

Massa gosiga kramar!

2013-03-11
Postat av: Cissi

<3 Kramar!

2013-03-11
URL: http://ccissy.blogg.se
Postat av: Cinnamon

Å, det var ledsamt att höra. Skickar storkramar. Största förlusten är nog ändå Eriks. Du verkar vara full av idéer och positiv energi. Det var inte meningen att det skulle bli ni, någon annan väntar. Livet är oförutsägbart och väldigt spännande. Jag väntar tills du kommer tillbaka. Sköt om dig.

2013-03-11
Postat av: Jessica

Usch, jag har varit med om detsamma och vet hur hemskt det är. Vet att det känns för jävligt nu men tiden jobbar för dig och läker såren och smärtan. <3

2013-03-11
Postat av: Karolina

Åh, vet precis hur du känner just nu, det känns nästan som att någon gått bort. Inget man ens skulle önska sin värsta fiende att känna. Det var ett tag med mycket sorg, lite sömn, mycket analyserade, ilska, gråt och Håkan Hellströms "kärlek är ett brev skickat tusen gånger" på repeat. Kändes som att han va den enda som kunde sätta ord på precis vad man kände. Hoppas du mår bättre snart, all kärlek till dig!

2013-03-12
Postat av: Olivia

Har följt dig med i flera år och blev så glad att se att du hittade Erik och ärligt talat blev jag lite avundsjuk också på de fina bilderna! ;)
Men jag vet hur det känns att bryta upp, alla styrkekramar till Dig!! Det gör väldigt ont och känns tomt ett tag, men det går över.. låt det bara ta tid! Kramar!

2013-03-12
Postat av: Linda

Va tråkigt att läsa att det är slut. Det kändes verkligen som att ni hade något som skulle hålla hela livet! Tycker synd om dig. Det är inte kul att ha ont i hjärtat. Försök vara stark, bearbeta det som hänt och krama dina vänner. En dag kommer du inse att du var alldeles för bra för honom! :) Kämpa på tjejen.

2013-03-12
URL: http://lindisplace.blogg.se
Postat av: Charlotte

Älskade Kelly. De som skriver elaka kommentarer är personen så små och issnöjda med sina liv. De är avundsjuka på dig och de mår så mycket bättre när något sånt här händer och får chansen att skriva något elakt.

Alla som känner dig vet vilken rar tjej du är.

PUSS

2013-03-12
URL: http://glitzy.shapemeup.se
Postat av: Helena

Åh Kelly.. Jag känner inte dig men jag känner MED dig. Det är jobbigt, så jävla jobbigt. Men man klarar det, man är såå mycket starkare än man tror. Kramar!

2013-03-12
Postat av: Jenny

Massa styrke kramar och lite solsken som kanske kan pigga upp och värma lite trots det tråkiga som hänt.
Kramar!

Postat av: Frida C

Massa stärkande kramar till dig!

2013-03-12
Postat av: Ulle

En enkel kram fylld av styrka och omtanke!
KRAM

2013-03-12
Postat av: Anna

det suger, det är förjävligt, man vaknar på morgonen och undrar om det var en dröm för att sen komma på att det är verklighet. Den man älskar säger att den inte älskar en längre och värst är det om det kommer från ingenstans som jag förstår av din text.....om det ska ta slut är det ju meningen att det ska dö ut sakta, man ska jobba med sina problem, man ska bråka och man ska försöka igen för att sen kanske gå skiljda vägar. Det tar inte bara slut, man kan inte kramas en kväll för att när man vaknar upp nästa morgon bara säga att det är slut. FY FY FY för sån här skit! Men du liksom alla krossade hjärtan kommer läkas, vi bara måste tro på det men det tar en jävla tid och det är ett helvete så STOR styrkekram! Din blogg är jättebra!

2013-03-12
Postat av: Helene

Vad chockad jag blev när jag såg ditt inlägg! Och vad jag kände med dig! Som många andra har jag hamnat i den situationen också. Och just då känns allt så meningslöst och man kan inte riktigt förstå. Man har varit så nära en person så länge som helt plötsligt bara är borta!

Det är förmodligen ingen tröst nu, för det känns nog inte så, men det kommer att bli bättre!

Kramar till dig! Och kan alla personer som bara skriver elaka kommentarer lägga av! Har ni inget bättre för er än att gotta er i andras olycka? Ni borde skämmas!

2013-03-12
Postat av: Ellenor

<3

2013-03-12
Postat av: Camilla

Åh jag blev också avundsjuk på bilderna som du och Erik tog. "Sån kärlek kommer jag aldrig att få uppleva" tänkte jag, men nu när detta har hänt så undrar jag ifall jag ska lämna min pojvän och leta efter den stora sanna kärleken! Vi är egentligen mer bara som vänner, men ingen utav oss vågar bryta upp och gå vidare :/ Hoppas att allt blir bra för dig Kelly, jag har läst din blogg i flera år och tycker att du är fantastisk på alla sätt och vis! Kram till dig!

2013-03-12
Postat av: Elin

Men nej vad tråkigt! Blev ledsen när jag kom in här och läste vad som hänt :(.

Brukar inte kommentera annars, men jag läser här regelbundet för jag tycker att du bloggar om söta och goda saker. Man blir på gott humör av alla fina bilder. Gillar själv att baka och pyssla så det ger mycket inspiration.

Ser framemot dina inlägg framöver, men nu får du ta hand om dig!

Kram

2013-03-12
Postat av: Sara

Men herregud, vad oväntat. Förstår att du säkert är chockad. Styrkekramar till dig Kelly. Blir uppriktigt sagt riktigt ledsen när jag läser detta, så tråkigt att höra! Du verkar vara en toppentjej och jag hoppas du mår bättre snart. <3 kram!

2013-03-12
Postat av: Anonym

Hmmm..... Alla Hjärtans Dag och nu detta. Det gick snabbt i vändningarna där för Erik.

Man vill ju veta varför såklart.

Kramar!

2013-03-12
Postat av: Malin

Men underbara människa, att ta en paus och få distans till det som hänt och att samla kraft är det ända rätta att göra nu!! Massa styrke kramar och ett helt ton positivitet till dig nu <3 // Malin

2013-03-12
Postat av: Denise - mamma till lilla N!

Åh jag känner verkligen med dig Kelly! Men som många säger är det ett bevis på att din drömprins fortfarande väntar på dig därute och att Erik faktiskt inte var värd dig! Du förtjänar all lycka för du verkar vara en helt underbar person! Det som inte dödar gör en bara starkare! Många kramar

2013-03-12
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Sofia

Har läst din blogg länge och blir verkligen ledsen när jag läser vad som hänt. Ta den tid du behöver:) Finns mycket som är viktigare än en blogg! Stor styrkekram till dig!!

2013-03-12
Postat av: Elaine

Nej vad tråkigt :(

Postat av: Annster

Tråkigt! Hoppas allt löser sig för dig.

2013-03-12
URL: http://annster.se
Postat av: Pernilla Andersson

Åh så tråkigt att höra. Många styrkekramar till dig, kram kram

Postat av: Linn

Allt kommer bli bra igen, fortsätt med dina fina bakverk, de kanske gör dig lika glad som det gör oss läsare! Massa bli-glad-kramar!

2013-03-12
Postat av: Jas - Livet i hela världen...

Nej vad sorgligt, jag är ledsen för din skull!
Jag vet ju inte vad som hände med slutet av en stor kärlek/ett förhållande känns alltid så oerhört trist.
Jag hoppas att du snart får le igen Kelly!

Stor Kram
från en läsare sedan gammalt som haft nöjet att träffa dig en gång för längesedan i Jönköping...

2013-03-12
URL: http://seos.blogg.se
Postat av: Emma

Neej! Det högg till i mig när jag läste :( usch så hemskt det måste kännas. Men du är stark och kommer fixa detta <3

2013-03-12
Postat av: Sofia

Väldigt vacker bild :-D

Postat av: Sandra

STOR KRAM !
Du är stark Kelly. Du kommer igenom det här<3

Postat av: Anonym

Men gud vilken chock.Trodde att ni hade hittat er livskamrat...Men du ska se du är inte ensam. Det känns mörkt nu men det kommer gå över och nu får du en ögonöppnare - koncentrera på dig själv och göra saker som du mår bra av. Jag blev dumpad(OCH utslängd) för ett år sedan, mogi blev dumpad...Men vi har äntligen gått vidare och det finns nya kärlekar i våra liv. Det kan kännas tungt men om det verkligen är menat att ni ska vara tillsammans kommer ni hitta tillbaka till varandra. Ibland måste man må bra själv innan man kan få någon annan att må bra.

Det finns ett talessätt som går ungefär såhär - delar någon med sig av sina egna problem när någon mår dåligt är det ett sätt att trösta personen.

2013-03-13
Postat av: Isabella

hej! förstår vilken smärta du känner. Tror att många av oss har blivit sårade någon gång i livet. Men det är faktiskt så att tiden läker alla sår. Om en människa kan såra en så djupt, så betyder det att de var inte meningen att det skulle bli ni två.Och se det från den ljusa sidan, du hann inte skaffa barn med honom och han lämnade dig efter det. Då hade också barnet/barnen varit involverade och det hade varit jobbigare. Slutligen vill jag bara säga att han inte är något att gråta över. Du är värdefull och du kan hitta en bättre kille än en gamblare/pokerspelare. Som någon skrev ovanför, satsa på en kille med stabilt jobb/tillvaro. Det säger också en hel del om personen (långsiktighet, tar färre risker). Undvik allt som har med spel och gambling att göra, det blir lätt ett beroende (som vilket beroende som helst). Kram gumman! Allt ordnar sig.

2013-03-13
Postat av: Anna- Mamman som drömmer och längtar efter ett större boende

Nej vad tråkigt! Känner med dig. Förstår att livet känns upp och ner. Jag tittar förbi här ändå. Stor kram och ta hand om dig, unna dig en god macaron.

Postat av: Elin

Hej fina Kelly! Jag brukar inte kommentera, men nu gör jag det. Jag förstår att det är jobbigt och att det kommer vara det ett tag. Det finns inget man kan säga... Det enda är att "rida ut stormen", tillåta sig sörja och det kommer bli bättre steg för steg ju mer chocken lägger sig och man vänjer sig med läget...

Du har en fin blogg, verkar vara en fin människa och jag önskar dig allt gott!

2013-03-13
Postat av: Linda

Som läsare lider jag med dig och jag är ledsen för att detta hände just dig. Jag kan bara försöka peppa dig med att fixa det praktiska och vara med din familj så mycket du kan. Det är också ok att ta ledigt från jobbet ett tag och bara vara ifred. Ta hand om dig.

2013-03-13
URL: http://www.slusk.nu
Postat av: Maria

Jag förstår hur du känner det. Är otroligt ledsen för din skull. Men glöm aldrig.. Att det är inget fel på DIG. Det är INTE dig. Du är underbar och helt perfekt. Och någonstans väntar en kille som skulle kunna döda för dig. Kram

2013-03-13
Postat av: emma

Fick klumpen i magen och vill sända dig en hel drös med styrekramar!

2013-03-13
Postat av: IDASWARDROBE.com

Skickar massor med styrkekramar! En fin vän sa en gång till mig: "Mister du en står det tusen åter, tager du en står det tusen och gråter", tänk på det!

2013-03-13
URL: http://IDASWARDROBE.com
Postat av: Sandra

Hej Kelly, blev uppriktigt ledsen att höra detta, beklagar verkligen. Hoppas du hittar nytt boende etc snart!

2013-03-14
Postat av: Therese

Stor kram!! Hoppas att du snart är tillbaka på banan. Ta hand om dig!

Postat av: Annika

Trogen läsare sedan många år, skickar en bamsekram!!

2013-03-15
Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Åh så ledsen jag blir för din skull. Kramar

Postat av: Annie

Fina Kelly! Har följt dig sedan KellyBellyButton-tiden och tycker verkligen du är en otroligt vacker och inspirerande kvinna! Massa styrkekramar till dig, du fixar detta även om det känns tugnt just nu :( Stor kram!!!

2013-03-15
Postat av: Johanna-modemamma

Men vad tråkigt att höra. :(
Känner verkligen med dig. Hemskt att få sitt hjärta krossat.
En dag i taget bara, allt blir alltid bra till slut.
Du är iaf vacker som en dröm.
Du ser ut som en modell på bilden med brudklänningen.
Vilken förlust för killen....
Stor varm och stärkande kram från en som också fått sitt hjärta krossat ett antal gånger men tillslut träffat den rätta. (oj, vad långt det blev:))
Han finns där ute någonstans...när du är redo och tiden är rätt.
KRAM!!

2013-03-15
URL: http://modemamma.com
Postat av: Therese

Vad tråkigt att läsa:(. Jag har (som många andra här) också varit i samma situation, och det är jobbigt och man mår dåligt, men det blir bättre, även om det tar tid ibland. Ett steg i taget! Ta hand om dig! Kram

2013-03-15
URL: http://tzan.blogg.se
Postat av: Robban

Tråkigt Kelly! Hoppas allt är bra med din fina familj. Kom ut till Ingarö i sommar på lite vin om du har lust. Kan vi snacka Engelska. Är mycket bättre på det nu :)
Cheers

2013-04-14
Postat av: Fru kamra

Vad trist, ni som verkade perfekta ihop Trodde ni skulle gifta er snarare än att göra slut Nu kan du ta dig tid och rensa kropp och själ och läka Kanske är dags att rensa ur pälsen ur garderoben också så att du endast har positiv karma från och med nu :(

2013-04-22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback