Backstage

Hej på er! Ni som följer mig på Instagram känner till vid detta laget att jag modellade några vackra klänningar igår på en modevisning åt Jonsvens Design. Fler bilder på g, men här är en från backstage sålänge.
 

Kommentarer
Postat av: A

Det är tråkigt att du prioriterar instagram framför bloggen, jag har ingen möjlighet att följa dig där.

2013-03-09
Postat av: GlamPuss USA

Foljer din Instagram eller stalkar den..? Raknas bada? ;)

Postat av: Nathalie

Har aldrig varit något "fan" av dig och din blogg direkt men håller verkligen med "A" här. GUD vad kvalitén på bloggen har åkt ner i backen!
Jag brukar kolla in din blogg en-två gånger i veckan, och har gjort det i många år nu, mest av gammal vana. Det verkar som att du krystar fram ett (sk!t) inlägg i veckan bara för allt, och då skriver du bara ändå "ja, som ni förmodligen redan sett på Instagram.." jaha och? Jag följer inte dig på instragram, jag surfar in på din blogg. Prioritera bloggen istället och kan/vill du inte det, så är det bara att lägga ner, för annars kommer du bara fortsätta få en massa negativa kommenterar, och/eller kritiska, som min och den här ovanför.
Börja planera blogginläggen om du inte har någon inspiration och fantasi när du sätter dig framför datorn för att skriva någonting. Vill du inte uppdatera varje dag, så går det likväl bra att uppdatera varannan. Ha en dag där du skriver ner vad du ska skriva om den, den och den dagen och kommer du inte ha tid i veckan - så är det bara att förinställa dom. SÅ HIMLA SVÅRT ÄR DET INTE.

Svar: Min blogg, mitt liv och jag bestämmer hur ofta jag bloggar. Är det endast skit-inlägg som du beskriver så är du välkommen att välja att inte gå in här mer :-)
Kelly

2013-03-09
Postat av: Kelly

Nathalie: Min blogg, mitt liv och jag bestämmer hur ofta jag bloggar. Är det endast skit-inlägg som du beskriver så är du välkommen att välja att inte gå in här mer :-)

2013-03-10
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Pamela

Tycker inte du ska bry dig om elaka kommentarer, du är grym iallafall! Kram på dig!

Postat av: Sofia

Så söt bild :-D

Postat av: Sirin

Bry dej inte om alla elaka kommentarer, du och din blogg är extremt grymma! Det är så mkt som hänt dig nu, men allt blir bra snart! Styrkekramar :) <3

2013-03-11
Postat av: Kaffehörnan

Vad roligt. Har du legat på medt besökta lång tid

2013-03-12
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback