Think pink

Jag har fått en lånekamera från Nikon (Nikon 1 J2) att testa i ett par månader. Än så länge har jag inte lyckats med de bra bilder som man ska kunna ta, men jag måste nog gå genom inställningarna lite mer ingående. Tydligen ska man även kunna retuschera sina bilder direkt i kameran också. Men visst är den fin!? :-)

Kommentarer
Postat av: NinaTess

Nej vad avis jag bli. DU måste berätta mer om den senare.

2013-01-08
URL: http://blog.ninatess.com
Postat av: donnasandra

Väldigt söt, spännande att höra dina åsikter när du testat den ett tag :-)

2013-01-08
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Frida

Superfin!

2013-01-08
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: M

Hej Kelly! Kameran är jättefin. Jag valde mellan denna och canon powershot s110 och det blev till slut en vit canon då den var mycket mindre och smidigare att ha med sig + att den fått bättre i test när de kamerorna har jämförts med varandra. Kan verkligen rekommendera s110. Den tar otroligt fina bilder och den har dessutom wifi så man kan föra över bilder direkt till din iphone, Facebook, mailen eller Twitter =supersmidigt!!. Om du ändå ska köpa en systemkamera så finns det bättre modeller att välja mellan. Råd och rön har nyligen gjort ett stort test på systemkameror och kompaktkameror och det finns andra tester att läsa om man googlar. Hoppas att du får användning av infon. Det är bara att fråga om du vill veta mer jag vet att det är lätt att dras med när man ser en sån snygg kamera men tycker ändå det är viktigare att kameran tar bra bilder än är snygg. S110an i vitt är inte så pjåkig den heller ;)

Med vänlig hälsning,
M

2013-01-09
Postat av: Madde

Fick hem min i förrgår! =D Vore hemskt kul om du skrev lite om den då och då, om inställningar och resultat och dylikt! Dina åsikter om den. Jag pluggar användarboken för fullt, haha men än så länge är det mesta rena grekiskan för mig! XD Kram

2013-01-11
URL: http://gotlandia.blogg.se
Postat av: KH

Vad fin färg godmorgon

2013-01-14
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Linda

Hur SÖT!!!!!!
Önskas finnes i limegrönt ;)

blogg.inspo.nu

2013-01-17
URL: http://blogg.inspo.nu
Postat av: Linda Nguyen

Hej! Jag funderar på att köpa en ny kamera.. vill gärna ha en kompakt systemkamera som är smidig att ta med sig. Kan du berätta lite om hur bilderna blev, var det systemkamera kvalité? eller rekommenderar du en annan? :)Maila gärna tillbaka! :)
Mvh, Linda

2013-05-19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback