Middag med Airbnb

Igår kväll bjöds jag och 9 andra bloggare till en exklusiv presentation och middag tillsammans med Airbnb. Tack vare detta företag kan man hyra privatpersoners hem runt om i hela världen till förmånliga priser. Det kan vara allt från en liten mysig 1a i centrala Paris eller träkoja i USA till ett slott i England eller en alldeles egen ö i Fiji! Jag kommer definitivt att kolla på alternativ inför min nästa resa istället för hotell.
 
Den stora paradvåningen som vi åt middag i var faktiskt ett Airbnb-boende som ett par ville hyra ut under tiden de är på semester.
 
Kalv med rotfrukter, kantereller, sparris, rödvinssås och potatis.
 
Äppel-smulpaj med fluffig vaniljgrädde.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jeanette♥

Vad mysigt:)

2012-09-28
URL: http://jiasdiary.com
Postat av: Liniz

Åh vilken fin blogg å vilka bakverk, jag gillar oxå att baka massor :) Kul att hittat en ny blogg att följa! Ha en skön dag / Liniz, vi sågs igår på middagen

Postat av: Michaela

Air BnB är super! Vi hyrde en kanonlägenhet i NY via dem till ett jättebra pris. Allt funkade perfekt. Kan verkligen rekommenderas!

2012-09-28
Postat av: Sandra

Tusen tack Kelly ! Jag har tittat på olika hotell/b&b lösningar för att åka och hälsa på min pojkvän i england i höst men alla alternativ har varit så dyra... Finns en uthyrare i staden jag vill åka till som hyr ut för halva priset mot det jag kollat på tidigare, nu kanske min resa är möjlig iaf ^^

2012-10-01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback