Mysig höstmiddag med Two Oceans

Tack vare Two Oceans kunde jag bjuda Erik på en välsmakande höstmiddag igår kväll. Förutom vin och en vacker bukett fick jag alla ingredienser för att göra Bjärekyckling med rostade rotfrukter, mathavre och getostcreme. det var helt sanslöst gott och en varmrätt jag definitivt kommer att göra igen (och bjuda på nästa gång jag håller en middagsbjudning).
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Oj vad det såg gott ut! Du får gärna dela med dig av receptet :)

Postat av: Christine&Paris

Jag gillar din blogg och jag hoppas inte du tar detta fel, men det börjar kännas lite som en annonssida. Jag förstår att det är skitkul att få produkter hemskickade och bli spronsrad med middagar och annat men det känns så opersonligt när du skriver inlägg med en länk till ett företag som bett dig om marknadsföring. Så klart förstår jag att du inte gör det om du inte kan stå för det men som läsare undrar man vad som är din åsikt eller smak, och vad som är uppmanat av ett företag.
Jag skriver inte detta av avundsjuka (vilket verkar vara standardsvaret så fort man kritiserar någonting på bloggar, öven när det är konstruktiv kritik) och självklart är det ju enkelt för mig att bara sluta läsa om jag inte gillar det jag läser. Samtidigt tycker jag att det är synd för jag har alltid gillat din blogg. Du är helt olik mig och jag kan väl inte påstå att vi har samma stil vad gäller inredning ;) Men det är det som gör det intressant att läsa. Jag vet ingen som kan baka så vackra bakverk som du, haha.

Jaja, hoppas som sagt inte du tar min kommentar på fel sätt för det är verkligen inte menat för att vara taskig eller näsvis. Jag bara saknar den gamla Kelly-bloggen :)

Nu ska jag försöka baka lite kanelbullar. Jag missade kanelbullensdag igår men idag ska jag bannemej äta bullar!

Ha en fin helg!

Mvh
Christine

Postat av: Kelly

Hej Christine!

Tack för din kommentar nyss :-) Jo, visst är det så att det har varit mycket "spons" på sistone, men det är svårt att INTE låta bli att blogga om de fantastiska saker man får liksom :-) Jag får ju faktiskt mycket som inte inte bloggar om oxå, utan jag känner alltid att jag vill bara skriva om saker jag står för.

MEN jag ska definitivt bättra mig på mer inlägg om mitt pyssel, bakning och inredning vilket är det som definerar mig bäst liksom. Jag ska hälsa på min mamma idag och hon har tydligen gjort ROSA äppelmos som jag bara måste dela med mig utav :-) Så håll utkik!

Tack för din feedback! Mina läsare är viktiga för mig, så jag lyssnar :-)

Kramar och ha en trevlig helg!

Kelly

2012-10-05
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Christine&Paris

Skönt att höra att du tog det så. Jag förstår så klart det och du gör ju som du vill. Det är din blogg! Ibland är det kul att läsa om sådant med, men inte hela tiden så att det känns som man blir matad med reklam :)
Rosa mos låter spännande. Jag ska hålla utkik efter helgen. I morgon åker jag nämligen på bröllop i Biarritz!

Tack och trevlig helg till dig med.
Kram Christine

Postat av: Denise - Gravid med nr 1 i v 24!

Åh så gott det där såg ut! Avis på att du får såna smarriga bud ;) Hur gör du?

2012-10-05
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Kelly

Denise: Ja, det var supergott, ska dela med mig av receptet sen! Jag gör faktiskt inget alls för tt få dessa bud, det är pr-byråer eller företag som mailar mig och frågar om jag vill ha, eller ibland så bara dyker det upp hemma utan förvarning :-)

2012-10-05
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: W

Reklam , reklam, reklam. kan du inte skriva om annat än saker du får betalt för?

2012-10-06
Postat av: Karin

Vad gott det ser ut:)

2012-10-07
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Kelly

W: Det är trist att ni endast hänger upp er på de inlägg då jag fått något jag tycker är fint eller events t.ex. Jag hoppas inte mina inlägg om t.ex. min sylt, bakning, intervju-frågor, middagar, shopping och pyssel går obemärkta förbi. Det verkar så! :-(

2012-10-08
URL: http://kellybiddle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback