Babyshower

Igår hölls en överrasknings-babyshower för min bloggkompis Delinda och jag fick i uppdrag att stå för bakningen i form av cupcakes och cakepops. Vad jag gav i present ser ni på min Instagram, men jag kommer att göra ett inlägg om hur man pysslar ihop den själv ;-)
 
Kakfatet, cupcake-dekorationerna, gula chokladen och de små klossarna beställde jag från kakburken.se. Cakepop-pinnar i flera färger hittar ni på strosselannat.se.
 
Det blev cakepops (med ballerina kladdkake-kex) med gul choklad och strössel. Mina Ladurée askar kom väl till pass. (Tips! Ställ dina cakepops i en bit frigolit och sedan täck över med socker).
 
Hallonfyllda vaniljmuffins med cream cheese frosting. De syrliga hallonen är perfekt kombo till den söta frostingen.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ååh! Jättefint! You're a true artist Kelly! :D Frostingen ser riktigt proffsig ut, snälla kan inte du tipsa om vilken sprits du brukar använda? SÅ fint!

2012-10-28
Postat av: Johanna

Så fint!

2012-10-28
URL: http://joherman.blogg.se
Postat av: delinda

tack så mycket Kelly, så fint du fixat :) Lånar lite bilder av dig. kram

2012-10-28
URL: http://dolcedelinda.se
Postat av: Annika

Du är ju så helsickes duktig alltså

Postat av: Ina

Hej Kelly! Kan du inte beskriva hur du hör din philadelphiafrosting? När jag gör den enligt Leilas recept rinner den bara ut. Jag använder iofs laktosfri philadelphia, men ändå. Vill ju kunna spritsa den!

2012-10-28
Postat av: Viktoria-Pinkpastry

Åhhh va fint! Jag älskar baby showers, något av det roligaste som fnns. Detta såg helt underbart pastelligt och fint ut!

2012-10-28
URL: http://pinkpastry.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hej! Åååhh, vilken mysig blogg du verkar ha! Första gången jag är här och trivs redan!=) Sen att jag har en dotter på 4 1/2 som oxå heter Kelly, var det ju givet att din blogg hamnade på favoriter ;) MVH/Lotta

2012-10-29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback