Tidig julklapp

I fredags fick jag en liten julklapp från LUSH. Jag har gillat deras tvålar och duschkrämer i många år (Snow Fairy shower gelen är gudomlig!), men tyvärr är det jobbigt att handla där då man knappt kan andas i butiken :-) Vi har ju ett badkar hemma som jag bara använder som dusch, så badbomberna som fanns i paketet kanske får mig att börja ta lite bad framöver.
 

Kommentarer
Postat av: Annster

Så mycket fint :)

2012-12-17
URL: http://annster.se
Postat av: Jenny

Nej men jösses, har du bad utan att bada? HÄDELSE! ;) Jag älskar att bada! I min familj är vi badomaner. Jag jag bodde hemme blev elräkningen något kvartal (tror jag det var, kan ju inte bara ha varit en månad) på 10 000 kr - alla hade badat så mycket! :) Nu var det några flyttar sedan jag hade badkar, så jag passar på att bada så fort jag är hemma hos mina föräldrar. Jag älskar LUSH men håller med om doften. Ibland kan det sitta ngn på tunnelbanan med en påse från LUSH och till och med då kan det bli för mycket. Ibland när man går på Kungsgatan börjar doften nästan redan nere på Stureplan, tycker jag. Men det är ljuvliga produkter, speciellt Snow Fairy!

Postat av: IDASWARDROBE.com

Att du inte använder badkaret! Att ta ett varmt, avkopplande bad är något av det skönaste jag vet :)

2012-12-17
URL: http://IDASWARDROBE.com
Postat av: Sara

Tycker det varit lite mode på sistone, kan du inte skriva mer om din stil och hur du klär dig?
Du klär dig snyggt och är en bra inspo! Spec då man inte är 20 längre men ändå vill klä sig ungdomligt och vissa stilar blir för mtk när man jobbar på kontor.. ;)

2012-12-18
Postat av: Hanna

Det är ju så härligt att bada!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback