Tassimo

Jag ingår i en smakpanel för Bosch och deras kapselmaskin Tassimo. Jag valde en svart i modellen T20, så att den skulle smälta in i köket bättre men den finns även i vit. Den är riktigt bra och har även imponerat på våra gäster som har varit sugna på en kopp kaffe, choklad eller chaite. Varje dryck ta max 2 min att göra, och är det sommar kan man servera sin cafelatte i ett glas med en massa is.


Underdelen kan tas bort, ifall man har ett högt glas.



Min favvo just nu är nyheten: Chai Latte.


Tassimon skummar alltid mjölken, stort plus!


Ett litet axplock av alla de drycker som finns att välja bland.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag var Buzzador för Tassimo, samma modell som du, men jag tyckte faktiskt inte att kaffet var speciellt bra. Chokladen var lite blaskig också. Dock har jag inte provat téet. Men smaken är som baken! :)

Postat av: Maria

låter som en smart allround-pryl! :) Kan man månne göra chai-te med pulvret även utan dendär maskinen? Eller kan du tipsa om något annat gott färdigt pulver som man kan göra chai-te av?

Postat av: Anna O

Maria: Espresso House säljer pulver till Chai-latte! :-)

2011-11-13
Postat av: Ida

En Tassimo har jag också! Många som tycker att kaffet är riktigt gott :) Själv dricker jag med mjölk och är lite besviken på att all mjölk är sockrad, smakar på tok för sött för min smak :(

Postat av: Jonathan

Låter gott tycker jag.

Postat av: sanna♥

vad gott!

2011-11-19
URL: http://ananaskiwi.blogg.se/
Postat av: Romy

...och sa den är sa där extra miljövänligt med sina kapsler, eller hur? Jag kan bara skaka med huvudet när jag läser sadana icke-genomtänkta "reklamer"...



2011-11-21
Postat av: Ida

Kapslarna skickar man in för återvinning! :) DET är riktigt bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback