All in!


Igår kväll bjöd Linda Skugge & Co i samarbete med Paf.com på en pokerkväll för endast tjejer. Vi höll till på Magic Bar, åt middag och fick slutligen sitta i pokerskola. Jag är inget fan av några kortspel alls, så jag misstänkte att jag inte skulle bli hooked (och ja, jag förlorade samtliga marker rätt tidigt under turneringen också). Men var ändå roligt att få en inblick på min älsklings yrke som pokerproffs. Fler bilder kommer strax!



Min underbara Wille fick följa med på eventet, trots att han är kille. Till höger ser ni min lilla vinst jag lyckades med (den enda dock!).


Och min schpoonie Tora oxå! ♥


Kommentarer
Postat av: alex

det finns inget yrke som heter pokerproffs, visst kan man va duktig på poker och livnära sig på det (hört talats om viktor blom?) men man kan inte kalla det som yrke. det är ungefär att säga att "jag jobbar som trisskrapare för jag köper en lott i veckan och tjänar pengar på det ibland"..

2011-11-09
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Fin du är! :-) Roligt att prova på poker.

Postat av: Kelly

alex: Jag anser att det är hans yrke sedan 6 år tillbaka och han har fasta arbetstider mån-fred. Med trisslotter krävs inga brains, endast tur.

2011-11-09
URL: http://Kellybiddle.se
Postat av: Jenny

Eh ALEX: Definitionen av "proffs" är ju att man kan leva på något. Det kan han uppenbarligen. Alltså är det hans yrke. Och de jag känner som jobbar som det är sjukt brighta, en har dubbelexamen från KTH och Handels "men" väljer att JOBBA som pokerproffs istället för ett konventionellt jobb.

Postat av: Jenny Sjöberg

Är vinnarna av biobiljetterna dragna?

Postat av: Kelly

Jenny: Yes! samtliga vinnare har fått varsitt mail av mig!

2011-11-09
URL: http://kellybiddle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback