Maxosol

Jag har köpt Maxosol med betakaroten på ett naturapotek och tänkte testa denna sommar. Man ska ta 1 tablett om dagen och dessa ska skydda huden, samt göra ens solbränna mer långvarig och intensiv. Paketet på 60 st tabletter gick på 169 ktr och man fick en lypsyl med Spf 20 på köpet. Har ni testat dessa?


Kommentarer
Postat av: Helena

Värt att testa och det var ju inte hutlöst dyrt heller.

Kram från en annan Solna-bo

/Helena

Postat av: Maria

jag har också tänkt köpa betakaroten-tabletter. Hoppas bara att man inte börjar se onödigt gul ut, då färgen man får av dessa är gulbrun. Men om man bara tar en kur blir det kanske bra :)



Och kom ihåg vanligt solskydd, för äter man bara dessa tabletter och struntar i att smörja in sig lär man ha väldigt ful hud som äldre, om man inte hinner dö av hudcancer före det ><

Postat av: Tanja

Selma som jag har blogg tillsammans med åt dessa inför en solsemester. På semestern fick hon typ soleksem och massa grejor och fick åka till lasarette och få sprutor! efter det slutade hon ta dom =)

2011-05-29
URL: http://tanjaselma.blogg.se/
Postat av: Lucy Lovehole

Testade betakaroten för ett tag sedan jag fick mer fläckar av det :(

man ska nog passa sig för olika tillskott.

Postat av: amsibamsi

jag har också köpt dom, men slarvar me att ta dom..tycker dum lukar så sabla illa! haha Måste skärpa mig så jag kan se om det blir något resultat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback