Yo ho, yo ho, a pirate's life for me!

Igår kväll fick jag och Jenny en VIP tur på det mäktiga skeppet HMS Bounty som legat vid Slussen under veckan. Stor wow-faktor! 

Jenny hade träffat några utav besättningen på sitt jobb och blev därmed inbjudna till båten bara hon och jag. Där bjöds vi på en rundtur och fick sitta under däck i köket med den amerikanska besättningen och bli bjudna på glass, te, hembakta bullar och underhöll oss med häftiga historier. Det var verkligen en magiskt mysig afton!



Iphonekamera+blixt = crazy eyes!

Skeppet känns kanske igen, då den varit med i inspelningen av bl.a. två Pirates of the Caribbean filmer. Filmlegender som t.ex Marlon Brando, Clark Gable och Johnny Depp har stått och hållt i samma roder som vi posar vid tillsammans med John som var the "storyteller" hela kvällen.


Under dagarna har man fått gå ombord för en avgift. Då vi fick kliva på gratis efter stängning var det många avundsjuka nedanför som tänkte säkert -"pffff...långa, blonda svenskor har tydligen företräde"´

TOTALLY TRUE! ;-)


En del av köket där vi hade glassfika med besättningen.



Kommentarer
Postat av: Carl-Alfred

Vad roligt! :)

Postat av: tuzz

Så härligt!

Postat av: Anonym

Det är ju Mogis syrra!

2011-07-20
Postat av: S

Du och hon Jenny är verkligen lika, det ser ut som att hon skulle kunna vara din tio år yngre lillasyster:) Jag måste dock säga att jag har läst din blogg i många år nu och du har verkligen visat en otroligt egenkär sida som är väldigt oattraktiv för din ålder. Du verkar vara en riktigt egenkär person och tror att du får gå på allt för att du är så snygg typ fastän det kanske är lite en kombination av saker;-) Tycker du ska vara lite mer jordnära och ödmjuk då skulle du nog framstå som lite sötare ändå.

2011-07-21
Postat av: Anonym

S: Ja, vi får höra det rätt ofta. Dock är det 6 år mellan oss :-)



Hmmm, den enda jag visar kärlek till på bloggen är till min Erik tycker jag. Om det handlar om att jag postar bilder på mig själv, min blogg handlar ju om....mig så det är ju rätt oundvikligt att inte ha bilder på en själv och detsamma gör ju i princip alla bloggerskor.



Det jag skrev under bilden på mig och Jenny var bara ett sarkastiskt skämt. Att jag går omkring och tycker jag är snygg stämmer verkligen inte och det kan alla som känner mig intyga...det är snarare tvärtom och det är faktiskt ett problem jag har fått handskas med i många år när det gäller min självbild. Jag önskar typ istället att jag gick omkring och tyckte jag var så himla snygg, det skulle spara på många tårar och dåliga dagar kan jag säga! :-)



Oattraktivt för "min ålder"!? Att vara dryg och alldeles för egenkär är väl oattraktivt oavsett vilken ålder man är? Ung som gammal!?



Och sedan när blev 29 år lastgammalt egentligen? För det tycker verkligen inte jag :-) Det är en sorglig värld vi lever i som är så åldersnojjig :-(



2011-07-21
Postat av: Johanna

Ballt!! :D Avundsjuk här kan jag säga! Vet du hur länge båten kommer att ligga kvar där? Vore skoj att besöka den haha :)



Angående kommentaren ovan så säger jag bara: Go Kelly!

Jag själv har aldrig uppfattat dig som egenkär, snarare väldigt positiv och uppskattar småsaker, vilket jag bara tycker är inspirerande! :)



Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback