Buns

Det blev även bullbak! Ibland finns ingen hejd på mig och det är bra tur att man tränar duktigt varje vecka. Hemligheten med att få de luftiga och saftiga är kesella, samt ett ägg i degen. Tyvärr kan jag endast bjuda på dessa kassa iphone-bilder, men här nedan är receptet. Lycka till och enjoy!









Kommentarer
Postat av: Frida

När avslutas tävlingen :)

Postat av: nadja

tack för tipset detta ska testas:)

2011-03-01
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vilket bra tips. :-)

Postat av: Jessica

Detta måste jag göra nån dag så Jimmy blir glad=)



hehe pusss

2011-03-01
URL: http://cravingforfashion.se
Postat av: Katarina

Kanelbullar är aldrig fel :)

Postat av: Jenny

Yez tooothy! När skulle våra toothy äta glass?:P puss

2011-03-01
URL: http://vofflan.blogg.se/
Postat av: Denise

åh vad gott de såg ut

2011-03-01
URL: http://danajs.blogg.se/
Postat av: Miseratio

Å så smaskigt!!! Kanelbullar med massor av fyllning är nog bland det godaste som finns!

Postat av: Anna

Men GUD vad gott det ser ut...! Ett stort glas mjölk till det också.. Mums! Vad fint du gjorde med receptet!

Postat av: Angelica

Alltså det här var dom godaste bullarna jag har ätit! Tusen tack för receptet Kelly!! Passar perfekt till ettårskalaset i helgen=)

Postat av: Anna

Mmm så gott de ser ut=)

Postat av: Sarah

Vilken kesella? Kvarg eller den vanliga kesella`?

2012-12-08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback