Going bonkers in Åhléns!

Under galan imorgon får jag äntligen min fantastiska vinst i modekollagetävlingen som Damernas Värld höll i - nämligen 10 000 kr att shoppa för på Åhléns. Är man smart handlar man på Åhléns City som har allt från MakeUp Store, Odd Molly till TIGER. Jag har kikat lite på hemsidan och hittat en skinnväska för 995 kr som är användbar, tidlös i modellen och kommer dessutom bli snyggare med åren.

Bilder: www.ahlens.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fin!

2011-08-17
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Maria

åh, så underbart att kunna gå in i en butik och få shoppa loss sådär ;)

Postat av: Rebecca

Vad lyxigt :-))

2011-08-17
Postat av: Everydaywords

Jädrar vilken bra vinst! Vore jag du skulle jag mest handla sånt som inte bara är inne just nu. Den där väskan kommer ju aldrig gå ur tiden tex :-) Sen kanske något par svarta byxor eller jeans, en kavaj, något fint till hemmet? Ah det finns ju hur mycket som helst! :-)

Postat av: Siri (&Lorens)

Kelly,

oj vad jag längar efter att se dig i paljettklänningen! Du kommer bli gorgeous:) Hoppas på massor av bilder på både klänning, skor, hår&smink.

kram från Skåne

Postat av: Lisa Walker

Åhlens har fått in jättefina kuvertväskor i äkta skinn från märket wera. Finns i både svart och brun och en större samt lite mindre modell. Har spanat på dom ett tag nu men snålar lite då jag snart ska till london ;P



Här är länken till väskan: http://www.ahlens.se/catalogueImage?uid=456d6c09-489f-482d-bf54-f1c5c913b5cc&w=680&h=680

2011-08-18
URL: http://lisawalker.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback