Säg omelett!

Jag är mer för bakismat än fyllekäk. Men då jag var hungrig vid hemkomsten inatt röjde jag i kylen och stekte raskt till en omelett med basilika. I brist på färsk tomat fick det bli ketchup till.


Kommentarer
Postat av: Steph

Har du fyllt 30 än? Eller var det 29 du fyllde? :S Hur ser dina tankar på man / giftemål /barn ut? Har du någon utbildning? Verkar som om du bara festar och roar dig :) Det är ju också bra men när det är lite intressant att veta om du har några tankar på framtiden? Tiden springer ju iväg :) Vill du bli en ung eller lite äldre mamma?

2010-08-15
Postat av: Kelly

Steph: 29 har jag nyligen fyllt. Giftermål och barn? Ja, för det första måste man väl ha träffat rätt karl för allt det dära först? Lite svårt att gifta sig o skaffa ungar helt på egen hand? :-)



Och sedan bor jag i Stockholm där många är singlar och har ej heller barn, av alla mina vänner som är lika gamla som jag har endast ett par jag känner barn. Barn får helt enkelt vänta några år har jag tänkt. Jag ska passa på att njuta av livet tills dess :-)

2010-08-15
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Caroline

Steph: Ever heard of the expression "mind your own business"?! Vad är det som säger att Kelly ens vill ha barn? "Vill du bli en ung eller lite äldre mamma?" Vem är du att lägga dig i ett sådant beslut? Eller så kanske man inte ens kan få barn? Tänk om hon sitter i samma situation som jag, dvs, att inte kunna få barn och så kommer nån jävla liten besserwisser(pardon my french) och ifrågasätter varför hon inte satt några barn till världen, "hon är ju ändå närmare 30". Det finns vissa frågor man aldrig ställer men du verkar ha gått miste om den delen av den sociala vett&etikett-utbildningen.



Och förövrigt är åldern för förstföderskor 38 år i vissa delar av Stockholm. Så är det kanske inte din by, men så är det här.

2010-08-15
Postat av: Robin mrvox Sangheim

Här var det livat i loppan:D jag tänkte bara säga att du och bloggen är lika vackra, och att den där omeletten såg helt gudomlig ut, ha en fantastisk dag!

2010-08-16
URL: http://mrvox.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Steph: hahahahahahaha

2010-08-16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback