Epilering

Ett bud kom med ett paket till mig från PHIILIPS med deras nya epilatorer. Jag har blivit utvald att få vara med i en tävling om en exklusiv spavistelse och tävlingsuppgiften är att dokumentera sina upplevelser av denna inte helt smärtfria hårborttagningssätt.

Den som är mest innovativ med sina bidrag vinner, och jag har fnulat på några idéer som kan funka bra. Annars är ju tröstpriset ett par lena, fina ben (och kanske andra ställen ifall jag vågar) :-)


Kommentarer
Postat av: Karin

Ledsen Kelly men det är HELT MENINGSLÖST att tipsa mig om inlägg...



vet du varför?



Haha för jag hittar de alltid ändå;) För ca en timme sen skrev jag en "startside-puff" om just det där. Fixat och klart i arkivet. Kommer upp på startsidan framåt kvällen;)



Hoppas läget är fint!

kram kram

2010-04-20
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Angel

lycka till

2010-04-20
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Sophie

Brrr det gör ont bara jag tänker epilerin... Men lycka till!:)



Hälsningar Sophie♥

Postat av: Ellinor

Att epilera som män hade varit något!

2010-04-20
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Madde

Gjorde du inte exakt samma sak för bara några månader sen för en annan epilator..?

Postat av: maria

Jag vill oxå testa en sån där!

2010-04-21
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag har en epilator :) Skönt att inte behöva raka sig på flera veckor. Dock finns det nackdelar... Det tar lång tid att verkligen få bort allt hår. Och alla hårstrån växer i olika takt, så den tiden man väljer att "nu är det dags" igen, då får man använda epilatorn 2-3 dagar i följd, såvida man inte vill vänta på att alla hårstrån ska komma ut, men då kanske vissa hårstrån har hunnit bli "för långa" i eget tycke. Orka vänta ^^ Och första gången, ja, det känns. Men sen känns det inte alls :) Men man slipper rakhyveln flera gånger i veckan och man slipper prickiga och torra ben :) Jag rekommenderar alltid epilator framför rakhyvel :)

Postat av: sagha

Hej nu har jag en liten självförtroende tävling, där man ska skriva tre posetiva saker om sig själv.. Sååå det skulle vara jätte kul om du ville vara med!:)

Postat av: Annika

Kelly, vad du än gör.. Epilera inte armhålorna, det är så känsliga hårsäckar där att det är väldigt lätt att få infektion i hårsäckarna. Det kan lätt bli kroniskt/återkommande. Epilera alltså inte armhålorna.

Kram Annika

2010-04-23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback