Kelly in Wonderland, premiär 31 okt

Många av er gissade rätt (ni som skrev Madonna och Miss Marple, eeeh?!) och det är ju självklart Alice i Underlandet som jag ska vara. En roll och outfit som passar mig perfekt!

Outfiten beställdes igår och strumporna kommer även att beställas när de kommer in i lager. Under festen kommer jag att dricka mina drinkar m.m. i en tekopp, precis som Alice :-)


Bilder lånade med tillåtelse av Alice of Sweden.


Kommentarer
Postat av: Angel

va underbart

2009-09-11
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Ida

Så klart! Att jag itne tänkte på det. Var ju in på den där sidan för någon vecka sedan bara och tyckte just den dressen var så söt!

Postat av: Erika

Kul idé måste jag säga =)

2009-09-11
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: nattiz

hihi jag var alice i underlandet i början på året hos en fest hos min kompis som fyllde år (a) fast jag hittade bara lite kläder som fanns hemma , hihi :D <33

2009-09-11
URL: http://nattiwz.blogg.se/
Postat av: Anna

Varför alltid dessa "porriga" maskeradoutfitsen? Alice i underlandet ska vara SÖÖÖT inte SEXIG.

2009-09-11
Postat av: Sara

Cuute :D

Postat av: c.

Alice är ju ett barn så eg. är det lite konstigt att dräkten är sexig. Men den var snygg:-)

2009-09-12
Postat av: linn

Exakt den kostymen hade jag på en maskerad förra året när det var disneytema. Det var poppulärt att ha en tekopp med sig för alla ville fylla den:)

2009-09-12
URL: http://linn88.blogg.se/
Postat av: Mia ❤

Kommer ju passa perfekt! Kul idé :)

Postat av: Heidi

Supersöt outfit! Väldigt orginellt och väldigt Kelly. synd att dräkten inte var helt i rosa oxå..hihi.



Ha en underbar lördag!

2009-09-12
URL: http://mizzpink.blogg.se/
Postat av: Maja.

Jättesöt dress, kommer bli grymt snyggt:)

2009-09-12
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: S

Tjejer ska jämt bara vara så sexiga och utmanande klädda bara för att få ragg och killars åtrå. Det är så synd och lite smått tragiskt att tjejer bara ska kämpa för att få mest uppmärksamhet av det manliga könet. För det är bara därför man klär sig som en hooker i liiite finare utstyrsel under halloween. Påstå inte annat, ser verkligen billigt ut men ju billigare desto bättre eller? Svara gärna för en gång skull Kelly? Du borde inte nedvärdera dig så. Du kändes så classy förut men blir så besviken när jag ser sånt här. Klass tack?

2009-09-12
Postat av: maria

riktigt rolig idè!!=) och jättefin klänning!!=) kommer passa dig perfekt=)...jag vill också på Halloween fest!! o klä ut mig=) kram maria!



P.S väntar med spänning på det fina pärldiademet!=)

2009-09-12
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Alexandra

du kommer bli så fin så =)

2009-09-12
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: Sara

Tar du på dig det där för att få killarnas uppmärksamhet eller? Det var varken sött eller "alice i underlandet". GÅ å ställ dig på en gata för prostituerade med den där dräkten istället.

2009-09-12
Postat av: Kelly

Det sker alltid diskussioner när det gäller tjejers outfits på Halloween, och majoriteten av dem är väldigt utmanande det håller jag med om. Men jag har inga problem med det alls, jag tycker det är roligt att en för bara en kväll att klä sig i ngt man aldrig skulle göra annars (inte ute, eller på en fest iaf!) Annars klär jag ju mig alltid väldigt classy. Men däremot letade jag efter en outfit som är både söt, "kelly" och naughty. Jag klär mig såhär för min skull, och inte killarnas eller ngn annans skull. Det är roligt att bara släppa loss lite ibland :-)

2009-09-12
URL: http://kellybiddle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback