Grattis Julia! + ny tävling!

Vinnaren av namnörhängena är nu utvald! Snart kommer massvis med fler tävlingar, med priser sponsrade av Cocoo.se, Missbella.se och Loulou.se!

Men nu sätter jag igång en tävling i samarbete med L8 Nyberg där man kan vinna ett pärldiadem á la Blair "Gossip Girl" Waldorf, ett likadant som jag har. Skriv en motivering i kommentarsfältet så dras en vinnare om några dagar.

Kommentarer
Postat av: angelica

Jag har inget diadem men skulle absolut kunna tänka mig detta smala pärldiadem. så välj mig vetja! :)

2009-09-01
URL: http://wippzi.blogg.se/
Postat av: Sussie

För att jag försökt mig på att skapa ett pärldiadem själv ett antal gånger men inte lyckats!

Postat av: Karoleen

Ett absolut vill ha! Blairs stil är helt underbar och jag skulle älska att kunna klä mig som henne =) Klart man vill vinna ett sånt här diadem då =)

2009-09-01
URL: http://blogg.karoleen.se
Postat av: Maria

Jag äger inte ett enda diadem faktiskt, så detta skulle vara ett välkommet tillskott i min accessoarsamling :) Håller dessutom på att spara ut min pannlugg, vore trevligt att ha ett fint diadem att sätta upp luggen med som omväxling till mina vanliga fula hårnålar.

Postat av: Julia

tusen tusen tack! nu blev jag glad! :D

2009-09-01
URL: http://juliaberg.blogg.se/
Postat av: Josse

Är så himla trött på mitt hår just nu men har inte råd att göra någon större förändring med det för tillfället, det fina diademet hade varit ett fint "tröst"-pris.

2009-09-01
Postat av: Carro

Vilket fint diadem!



Jag skulle vilja vinna diademet eftersom jag inte har något så fint. Jag har visserligen diadem, men inget så fint som med pärlor på. Så jag skulle bli superglad av att vinna det här. Jag använder grejer till håret ofta, så det skulle inte bli liggande på någon hylla.



Kram!



Postat av: Erika

För att jag är en diadem älskar och hur snyggt vore det inte med pärlor i håret?! Har velat ha ett länge nu så får hoppas på lite tur här :)

2009-09-01
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Ellen

Skulle bli perfekt att bryta min hårda "business woman" look med. Perfekt till kontoret och för att rädda en bad hair day :)

2009-09-01
Postat av: Josefin

Jag skulle vilja vinna pärldiademet då jag under en längre tid har velat hitta ett sött diadem att ha till mitt nytonade hår. Håret har nu blivit ganska mörkt (aningen mörkare än vad jag hade väntat mig) och för att inte se för rockig ut skulle det vara snyggt att bryta av det hela med ett lite tjejigare diadem :)



Har också länge följt Gossip Girl och måste bara säga att Blairs stil är underbar, har försökt mig på den preppy stilen några gånger, men inte riktigt lyckats... Detta diadem skulle dock bli sådär lagom preppy och jag skulle känna mig bekväm i det :)



Det var min motivering det :)



Ha en bra dag<3

2009-09-01
Postat av: Tess

Det skulle passa min klassiska look perfekt. Har precis börjat ett nytt jobb så skulle passa min nya buisness look utmärkt, nu håller jag tummarna! :)

2009-09-01
Postat av: Malin

Mitt hår har vuxit rejält nu under sommaren. Diademet skulle inspirera mig till att testa på lite nya frisyrer, något som verkligen behövs :P Tänk vilken romantisk håruppsättning det skulle kunna bli!

2009-09-01
Postat av: erica

åååh, ge mig :D

2009-09-01
Postat av: Malin

Å, detta skulle jag kunna använda mig av i min håruppsättning på vår bröllopsdag den 31/12-2009!

2009-09-01
Postat av: Riina

jag skulle vilja vinna det för att det är så fin och jag skulle kunna ha det på min kusins bröllop (hon önskade sig att jag skulle han nåt liknande)och på balen! Dessutom har jag försökt göra ett liknande diadem en gång men misslyckats och jag har inte heller hittat nåhot liknanade i någon butik.

Postat av: Milla

Skulle gärna bli en vinnare av diademet då jag suktar efter fina assocearer som kan lysa upp den annars tråkiga tillvaron under hösttider och jämna ut för snåla föräldrar:) Dessutom är diademet helt enkelt sockersött, precis som jag vill vara:D



mail [email protected]

2009-09-01
Postat av: Natalie

Jag skulle så gärna vilja ha detta fina diadem

med pärlor i håret och ej massa gem!

Jag har lite stil som Blair, i hur jag mig klär.

Saknar dock ett sådant fint hårband och det var ju så fint så jag tror jag blev kär!

2009-09-01
Postat av: Liinda B

Jättesnyggt diadem som skulle passa pärltokiga mig helt perfekt! Jag hade ett liknande diadem med rosa små pärlor förut, som lyckades gå sönder för att jag annvände det för mycket. Har letat efter ett nytt, men det verkar helt hopplöst att hitta.

Postat av: Malin

Jag har alltid trott att jag inte passar i diadem och har därför enbart ett som jag använder. I ett sånt fint pärldiadem skulle varje tjej känna sig otroligt fin så självklart är jag med och tävlar! :)

2009-09-01
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åå jag har letat och letat efter ett sånt ett bra tag! Skulle vara underbart att vinna!

Postat av: Hanna

Ett diadem med pärlor på rad

skulle verkligen göra mig glad.

Samma som min favoritkaraktär

- jag tror det också mig klär.

Rädda mig från höstens tristess

och få mig att känna mig som ett riktigt ess!

Postat av: Millah

Jag skulle verkligen vilja vinna detta urtjusiga diadem.

Jag äger inte ett enda och detta skulle jag verkligen bli glad för om jag fick äran att ha på mig



Kram Millah

2009-09-01
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag älskar pärlor och jag har länge letat efter ett fint pärldiadem, det där såg jättefint ut så jag håller tummarna! :)

2009-09-01
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Helene Ljungberg

Hej

Hoppas jag kan vinna nån gång.jag ska vara tärna på min bäste väns brölopp och jag har verkligen funderat hur jag skall ha mitt hår,när jag såg detta diadem med pärlor kände jag det var hel rätt,uppsatt med ett diadem..

Mvh H

2009-09-01
Postat av: fanny

gud va kul med tävling! ihh jag skulle gärna vilja vinna det pärldiademet. Jag kommer ihåg för ett x-antal år sedan när min syster hade ett sånt som jag lånade lite i smyg ibland. för himla sött. ingen aning vart det tog vägen dock. Skulle vara kul att ha ett likadant igen! :)

2009-09-01
URL: http://fannyelina.blogg.se/
Postat av: Christin

Häromdan var det massdöd bland mina diadem då två av tre som jag äger gick sönder..mystiskt haha. Jag går dessutom igenom en misslyckad färgningsprocess just nu så mitt hår är i en lätt grönaktig nyans. Jag behöver därför med det snygga diademet dra uppmärksamheten från det.

2009-09-01
Postat av: Cecilia

Så sagolikt fint! Skulle vara perfekt att inviga en vacker bröllopsdag som har pärlor & rosor som tema!;) Om inte jag som brud kan ha det är det ju perfekt för min söta tärna! Kram!

2009-09-01
Postat av: Anna

Jag ska snart på ett bröllop med dresscode "svart", det här skulle göra min outfit lite sötare och lite mer romantisk!

Postat av: Annica

Jag vill jättejättejättegärna vara med och tävla!! För det första för att pärldiadem är bland det sötaste som finns! Dom är så enormt fina! :D Och för det andra så har jag även velat ha pärldiadem, men det har aldrig blivit av! FY MIG Så om Annica vinner så kommer det vara en glad Annica! (a)

Postat av: Jessica

Åh vad fint!



Jag skulle vilja vinna det för att jag precis blivit student och måste lära mig att spara och inte impulsköpa massa saker för att jag tycker dom är fina. Vilket är jobbigt just nu eftersom utbildningen visade sig vara mycket tuffare än vad jag trodde så längtan efter tröstshopping är enorm. det där diamdemet skulle verkligen liva upp vardagen lite.

Postat av: Lovisa winther är mitt namn! :D

jag skulle jätte gärna vilja vinna den för att jag har vela köpa ett sånt men aldrig hittat nått och jag skulle nog känna mej som en prinsessa i det :)



ha en bra dag

Postat av: Rebecca

Vilket sött diadem ^^

2009-09-01
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Liuza

Jag har en sån, jättesöt är den :)

2009-09-01
URL: http://liuzaa.blogg.se/
Postat av: julia

skulle passa jättebra till mitt blonda hår, det skulle värkligen göra ett lyft!:)

2009-09-01
URL: http://juliijas.blogg.se/
Postat av: BREEZY

KENZA ELLER KISSIE?

rösta en bit ner i min blogg!

2009-09-01
URL: http://breezy.se
Postat av: Debbie

Skulle vilja vara sådär fint preppy med ett pärldiadem i håret när jag går till skolan! Oftast hinner jag inte fixa med håret på morgonen så då är det perfekt med ett sådant här fint diadem i!;)

2009-09-01
Postat av: Andrea

Hej!

Jag vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg! Mest för att din stil gör mig så glad och du verkar ha en positiv syn på livet vilket smittar av sig. Jag hade mycket diadem när jag var liten men har gett upp med det nu för jag tycker jag har frö tunt hår för det. Men jag blev verkligen inspirerad av bilden på Blair när hon har uppsatt. Det kanske jag ska prova att ha uppsatt och diadem. Det skulle vara kul att kunna göra något kul med håret ist för bara utsläppt som jag alltid har. Något litet fint som sätter en liten guldkant på dagen och som får en att gå lite rakare! ;)

2009-09-01
URL: http://mademyday.devote.se
Postat av: Amélie

jag ÄLSKAR diadem, jag ÄLSKAR pärlor!

Det skulle passa mig sååå bra!

Bättre motivering behövs nog inte ;)

2009-09-01
URL: http://amelieec.blogg.se/
Postat av: Sara

Hihi, jag har ett liknande pärldiadem så jag är inte med och tävlar nu, kanske nästa :D

Postat av: Eve

Ooh jag så älskar Blairs stil! Och det där pärldiadem skulle passa mig jättebra :)

2009-09-01
Postat av: Camilla

Jag fick ett pärldiadem i födelsedagspresent av min syster som hon köpt i England. Tyvärr har jag inte kunnat använda det då, det var förlitet (vill inte sitta bakom öronen). Så jag är på jakt efter ett nytt och detta skulle göra mig mer än glad och få pryda mitt hår många gånger i höst. kram kram

2009-09-01
URL: http://camc.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag vill vinna därför att jag är ett riktigt "pärl-freak".. Har pärlor i öronen, runt halsen, runt armen, på händerna och på lite småställen hemma. Tycker pärlor är lite som rosor för dig:) vore kul att vinna!

2009-09-01
Postat av: JUSSEFIN

Först vill jag gratta vinnaren i förra tävlingen.



Kul men en ny tävling! Jag är självklart med och tävlar!



Jag vill jätte gärna ha ett sådant diadem eftersom det är så sött och gör en outfit och passar till väldigt mycket. Skulle passa till väldigt mycket i min garderob och det skulle vara pricken över i:et om man säger så.



Ha det bra! Tack för en bäst blogg! :D

2009-09-01
URL: http://jussefin.blogg.se/
Postat av: Sara

Älskar "Gossip Girl" . har faktisk länge letat efter just ett pärldiadem, men har ej hittat något. Tack för en underbar blogg

2009-09-01
Postat av: Vendela

Jag ska på det viktigaste bröllopet i mitt liv (nej, det är inte mitt egna) och har länge letat efter ett diadem. Detta skulle vara perfekt och göra min outfit fulländad. Och jag är mycket medveten om att det kan betyda otur att bära pärlor på bröllop, men lite pärlor skulle aldrig förändra något för detta par som är gjorde för varanda

2009-09-01
Postat av: Julia

hej jag skulle gärna vilja vinna för att jag går i 8:an men jag tuperar inte, jag använder inte hårspray och jag använder inga andra hårprodukter eftersom jag tycker det är dåligt för håret att tex. tupera och det är inte så respektfullt att använda hårspray när det finns dom som är känsliga för det.Så det skulle vara fint med ett diadem istället för att bara sätta upp håret i en hästsvans medans alla andra tuperar och sånt :)

Postat av: Tove

Jag älskar pärlor som du älskar rosor så det här skulle passa mig perfekt!

2009-09-01
Postat av: Emma

Haha det här är komiskt! Jag tänkte på det där diademtet här om dagen, när jag kollade på gossip girl! Det är så snyggt! (Nu kanske du tror att jag bara säger det, men det är faktiskt sant!



Jag skulle jättegärna vilja vinna diademet, det är super snyggt! Allt med pärlor är snyggt!



KRAM

Emma

Postat av: Ida

Använder sällan accessoarer, men tycker det är så snyggt med hårsmycken! Detta diadem skulle absolut komma till användning hos mig - så enkelt men ändå så iögonfallande! Supersnyggt :)

2009-09-01
Postat av: Therese

Åh, gud vilket sött!

Jag använder sällan diadem eftersom jag tycker att dom är lite "svåra" men ett sånt där smalt, diskret skulle nog bli väldigt välanvänt här hemma. Små detaljer som gör halva outfitten:)

Postat av: Lisa M

Älskar pärlor och skulle inte vara fel med ett diadem fullt av dom!

2009-09-01
Postat av: Lia

Det fanns en tid när jag använda diadem ofta, men nu har jag inte gjort det på länge. Skulle bli jätteglad om jag vann!

Postat av: M08

Skulle vara så fint och perfekt nu när luggen är i det där mellan läget, antingen för långt eller för kort. Så det vore perfekt med något snyggt att dra bak luggen med :D

2009-09-01
Postat av: Jennifer

Diademnörd som jag är vore det inte helt fel med ett sådant, speciellt med tanke på att det är det absolut snyggaste som någonsin gjorts i diademväg! :) Snälla, skona omvärlden från att ständigt tvingas skåda min alltid mycket ofixade, oklippta kalufs!

2009-09-01
URL: http://wiippola.blogg.se/
Postat av: mikaela

Hej, jag vill som ALLA andra vinna.

Men jag är så kass med att komma med en bra motivaton till varför just jag ska göra det...

Men kanske sker det ett mirakel i just den här tävlingen???

2009-09-01
Postat av: Madicken

Jag skulle vilja vinna diademet så mamma slipper klaga på att jag har luggen i ögonen...jag håller på att spara ut den:))

2009-09-01
Postat av: natalie

Åh, gud va fint!! Skulle nog passa i mitt mörka hår.. :)

Postat av: Moa

har länge följt Gossip Girl & har försökt men inte lyckas få Blairs preppy look.

Diadem älskare som jag är har jag länge gott & suktat på ett sånt diadem men inte haft råd för tillfället.

Skulle blir super glad om jag vann det. Just nu är mitt hår inte speciellt snyggt & det skulle passa perfekt med ett sånt diadem!

Jag skulle nog använda det varje dag & till slut kanske bli mitt signum? XD

Hoppas att jag vinner tävlingen, skulle blir super glad!

ha det bra

kramar Moa :)

2009-09-01
URL: http://onleymoa.bogg.se
Postat av: Emma

Är 18 år och nybliven singel efter ett 5 år långt förhållande. Behöver verkligen bli uppmuntrad för att orka med det sista året i skolan, mina jobb och ja, livet.

Postat av: Emma

Är 18 år och nybliven singel efter ett 5 år långt förhållande. Behöver verkligen bli uppmuntrad för att orka med det sista året i skolan, mina jobb och ja, livet.

Postat av: Hanna

Ett sånt fint diadem vore en perfekt 25årspresent :)

2009-09-01
URL: http://misshannie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ett sånt fint diadem vore en perfekt 25årspresent :)

2009-09-01
URL: http://misshannie.blogg.se/
Postat av: johanna

Jag skulle vilja vinna diademet för att det är sjukt fint! Enkelt va? :)

Postat av: sophia

gud va läckert! väcker mitt ha-begär! jag har tappat bort mitt enda diadem! jag behöver ett nytt ;)

Postat av: erika

ååå det lilla hår saken skulle jag bli överlycklig av tycker det är så sött har faktist velat ha ett men inte hittat :-D

2009-09-01
Postat av: annie pettersson

Hej Kelly!



min mamma ska gifta sig om tre veckor, jag har blandade känslor inför det, men är hon lycklig, är jag också det.



Jag har sett på film att bruden brukar få något "lånat", "nytt", "gammalt", "blått" av sina brudtärnor eller nära släktingar,och jag skulle vilja vara den som ger henne något nytt;

nämligen detta pärldiadem.



Hennes klänning är vit med små "diamanter" spridda längs släpet, och på snörningen i ryggen sitter det pärlor fastsydda, dessa pärlor passar detta diadem perfekt, och om jag vann detta vore både jag och min mamma lyckligast i världen!



mvh Annie

2009-09-01
Postat av: erika

ååå det lilla hår saken skulle jag bli överlycklig av tycker det är så sött har faktist velat ha ett men inte hittat :-D

2009-09-01
Postat av: Kikan

Såg detta diadem när du visade det häromdagen och föll pladask! Det skulle passa fantastiskt bra i mitt hår :) Hoppas att jag har turen på min sida. Kram Kikan

Postat av: Ida

jag samlar på hårband och jag älskar blair waldorf.

2009-09-01
URL: http://rusteberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Blev arbetslös idag, singel är jag redan...Skulle bli glad för lite pärlor minsann.

2009-09-01
Postat av: maria

jättefint pärldiadem!!!=) hade passat perfekt i mitt ljusa blonda hår=) har dessutom letat överallt efter ett sådant!!! o vem vill inte se ut som Blair Waldorf=)tänk till en söt blommig klänning!!! eller varför inte till en mer rockigare stil!! snyggt att bryta av med något sött då!!=)

2009-09-01
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Clara Andersson

Underbart diadem, perfekt för min födelsedagsfest som kommer nu i september!

Postat av: Anna

Jag fullkomligt ÄLSKAR detta pärldiadem!! Jag älskar pärlor överhuvudtaget; som halsband, örhängen, armband...Med pärlor ser man alltid representativ ut och det kan göra en hel outfit. Jag skulle så gärna vilja vinna det här fina diademet som jag skulle använda flitigt! Dessutom skulle det komma väl till pass då jag fyller år snart OCH ska på min systers bröllop och vad skulle kunna passa bättre då?! =))



Tack för en bra och inspirerande blogg för övrigt!

Godnatt.

2009-09-02
Postat av: Caroline

Jag vinner aldrig men man ju alltid försöka.. Jag älskar gossip girl-stilen men är för feg för att do it all the way.. Passar inte grön kappa och röda läppar a'la Blair, har för platt/nordiskt/tunt hår för ett Serena like hårsvall, staplar ograciöst fram på klackar över 5 cm och är för feg för att klippa håret som little J.. MEN. Jag inbillar mig att ett pärldiadem i sann Blair-anda skulle passa mig bra.. Då kanske man kan fånga en egen Ed Westwick. Minus alla (B)asshole-fasoner då förstås. Men med klädstilen.

2009-09-02
URL: http://swaye.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag hade ett otroligt likt diadem när jag var liten, älskade det.

En dag bråkade jag och en kompis, då slet hon av mitt diadem och bröt de på mitten.

Min mamma försökte laga det, med så länge inte det skulle vara silvertejpat i mitten så var det lönlöst.



Skulle hemskt gärna vinna diademet och skulle ta väl hand om det.

Postat av: Jenny

När man inte har så mycket tid på morgonen och ett väldigt bångstyrigt hår, fixa diademet jobbet åt en, hur enkelt som helst!

Postat av: Caroline E

Tittar på gossip girls repriser på 5:an varje dag och alla är så fina helst Blair, så ett pärldiadem skulle inte vara helt fel, så man får känna sig lite extra fin någon dag!

2009-09-02
Postat av: Elin w

Har såå lyst på en diadem! hur snygg som helst! Haha Norge ;D

Postat av: Sarah

Jag skulle vilja ha den för att jag älskar att ha diadem, och mitt favvo diadem blev stulet i om bytings rummet i skolan :(. Skulle gärna vilja ha ett nytt favvo! :D

2009-09-02
URL: http://tana94.blogg.se/
Postat av: Madde

Snälla Kelly! Liva upp en fattig student som jobbat hela sommaren! Precis min stil! Skulle bli så glad! :)

2009-09-02
Postat av: Sofy

tjoho! Det där var läckert, kanske man kan ha när man´leker account manager på jobbet!



Kramen!

2009-09-02
URL: http://www.uppochhoppa.se
Postat av: Matilda

Jag vill vara med och tävla! =)



[email protected]

2009-09-02
Postat av: Josefine J

Som jag har letat efter ett sådant pärldiadem! Ska gifta mig snart och ska ha bl.a. pärltema så detta hade varit så fint till min uppsättning! Vore så lycklig om jag vann! Ha en toppen dag! Kram J

2009-09-02
Postat av: Simone Glud

Jag älskar pärlor! Speciellt då man har ett par simpla vanliga pärlörhängen, hur snyggt som helst och det fungerar till allt. Men jag är så känslig mot smycken och har knappt hål i öronen... Det skulle vara guld att ha ett pärldiadem så jag äntligen kan få va en pärla med ;)

2009-09-02
Postat av: aamanda

Står och drar mig i håret varje morgon och försöker få till en fin och lagom fixad frisyr inför skolan, och det vore verkligen perfekt med ett pärldiadem! min stil är väldigt Gossip Girl-inspirerad, och med diademet på är alla dagars outfit fixad! :)

Tack för en bra blogg"

2009-09-02
URL: http://aawmanda.blogg.se/
Postat av: Sussi

Ooh, de där skulle passa fint till mina pärlörhängen! Håller tummar och tår för en vinst.

;-)

2009-09-02
URL: http://suziejones.blogg.se/
Postat av: Maja

Efter en tuff arbetsvecka, med en enda ledig dag, skulle jag gärna vilja pigg upp min vardag med ett snyggt pärldiadem, som hade passat perfekt i mina gold lockar.. och som dessutoom hade piggat upp ett ack så regnit september.



// Maja



Tack för bra BLOGG !

2009-09-02
URL: http://majasmat.blogg.se/
Postat av: Edina

oh vad skönt det hade varit och faktiskt vinna på ngn tävling som ni bloggare håller i. så jag får korsa fingrarna hehe, kram

2009-09-02
Postat av: vesna

Ja älskar Blair och jag älskar diadem :)

2009-09-02
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Rövarmamman

Super fint, såklart att man vill ha ett likadant som Blair!

Jag provar lyckan igen:)

Kram

2009-09-03
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Johanna

Efter en mängd tråkigheter den här sommaren, bland annat gick min söta lilla farmor bort, behöver det hända något roligt. Hade blivit så glad om jag vann. Kram Johanna

2009-09-03
Postat av: Sandra

Jag använder alldeles för lite diadem och det här var så sött så det skulle sitta bra på min skalle ;)

2009-09-04
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Melissa

Vilken fin. En sån skulle man inte tack nej till.

2009-09-05
URL: http://izzar.blogg.se/
Postat av: Izabelle

Åh så fint!

Har en massa diadem men saknar ett med pärlor, och det skulle vara mycket välkommet till samlingen! :)

2009-09-06
Postat av: evamar

Jag försöker spara ut luggen och som alla vet är det rätt hopplöst. Kanske ett fint diadem skulle rädda mig från några bad hair days?

2009-09-06
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh! Vilket underbart pärldiadem! Skulle jag matcha stolt med mina örhängen & armband! :)



Toppenblogg! Puss Emma

2009-09-06
URL: http://emmagnifik.blogg.se/
Postat av: Ida

åhh skulle så gärna vilja vinna!! jag vinner aldrig någonting det är alltid min syster som har all tur. =/



Puss och kram Ida <3

2009-09-07
Postat av: CherryCheek

Jag är jättegärna med! Har just upptäckt tjusningen med pärlor, men kan tyvärr inte ha örhängen. Så vad är då sötare än att matcha ett halsband med detta fina diadem i håret? :)

2009-09-19
URL: http://www.CherryCheek.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback