Svårt

Det är svårt att hinna med bloggen då jag har ett sånt aktivt liv. Idag har jag ätit brunch på Sirap, hämtat ut min nya kamera (äntligen) och nu är jag hos föräldrarna och direkt efter det är det bio, då jag ska se "2012". Jag får helt enkelt uppdatera när jag väl är hemma och blogga framåt småtimmarna om jag ska hinna med allting. Det ska inte kännas ångestfyllt att inte hinna blogga, en sak i taget bara...

Än så länge har ni ett foto från finest.se från i lördags. Jag fick en utmärkelse och ett jättefint pris för "kvällens finaste outfit" under bloggfesten! Visar båda mer ordentligt senare såklart.


Jag (näst längst till höger) och en massa underbara bloggtjejer efter middagen vid vårt feta drinkbord.


Kommentarer
Postat av: Mini

Åååååh varför bor jag inte i sthlm

2009-11-29
URL: http://www.carolinelundh.se
Postat av: Anonym

Hej!



Om du inte haft bloggen skulle du inte ha haft en sådant "aktivt" liv tror jag. För mycket du verkar göra är väl just sådant du får genom bloggen, sant?! Men det är väl härligt att du iallfall hinne uppdatera lite fram emot små timmarna iallfall, för om bloggen din inte fanns mer skulle nog inte alla inbjudningar och gratis saker dimpa ner i din brevlåda tror jag. Så fortsätt blogga du!

2009-11-29
Postat av: Kelly

Denna helg har faktiskt inte innehållit något alls tack vare bloggen, utan jag har träffat och hittat på saker med vänner som jag hade innan bloggen :-) Mina föräldrar hade jag även innan bloggen :-)

2009-11-29
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Emma

Jag har minsann kikat på dig hos Ulrika/colorelle :-) Vad himla fin du var! Tror jag det att du fick pris för finast klädd, så söt och vacker! Hoppas du får en mysig kväll. Själv har jag landat hemma i soffan i Kalmar men det dröjer inte länge innan jag kommer upp igen! :-) Puss på dig!

2009-11-29
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: Hanna

"Kvällens finaste outfit" förstår jag om du vann, du är superfin i den där kjolen! Och visst var skorna sköna? Love them!

2009-11-29
URL: http://hannakallstrom.se
Postat av: Erika

Din klänning var verkligen vacker! =)

2009-11-30
URL: http://ikaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback