Stress

Det känns stressigt idag, men roligt samtidigt. Jullunch med jobbet på Cirkus och sedan ikväll är det bloggfestenRose, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Så jag måste ut idag och försöka hitta någon klänning + något skojigt att ha i håret som t.ex. en hårklämma eller diadem med fjädrar.

Dessutom misstänker jag att min hårfärg har kommit, så jag tänkte hinna med det också. Min nya kamera jag köpt har dessvärre inte anlänt och den jag lånar för tillfället har jag ingen batteriladdare till och nu har den dött, så jag måste åka och hämta den hos min föräldrar. Allt detta + göra iordning mig ska utföras på endast några enstaka timmar. Som sagt...stress.

Något som däremot var mycket avkopplande igår var när jag fixade naglarna hos Emelie. Mina naglar har ju verkligen växt under 4 veckors tid, så nu är de  mina "egna" och inga tippar. Kameran dog naturligtvis då jag var färdig men naglarna ser helt fantastiska ut. Har aldrig varit med om en sådan perfektionist.


Emelie arbetar endast med gelé som är skonsamt och bra för naglarna. Här är den rosa gelén som penslas på när man ska ha fransk manikyr. Senare målas vit gelé på och avslutnings en genomskinlig. För att det ska stelna belyser man med UV-ljus.

Erbjudandet på 400 kr (ord. 600-700 kr) för ett första besök gäller fram till nyår. så ange "Kelly" och boka en tid! 0739-84 64 63




Kommentarer
Postat av: Jenlen

Jag kör också med gele på naglarna..Haft det sen i somras & kommer nog hålla på ett bra tag till med det :)

2009-11-28
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback